Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακουγεται πολυ ωραιο!Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:νι![]()
εκανα και προβα![]()
εχω κοντο μαλλι και δεν εχω και πολλές επιλογες η αληθεια ειναι (μεχρι πριν λιγο καιρο ειχα καρφακια)
παντως εχουν μακρυνει τοσο ωστε να μαζευονται και να φαινονται σαν κοτσος και να εχω τον αυχαινα ελευθερο να μην σκαω!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χι χι χι παρομοιες εμπειριες κι εδωΑρχική Δημοσίευση από erodia:Πάντως έγώ δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη....με είχε κάνει έντελώς ψεύτικη θαρρείς και φορούσα μάσκα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erodia
Δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Kassie:Ακουγεται πολυ ωραιο!Δεν ξερω αλλα κατι φοβερα περιτεχνα χτενισματα με ισια φραντζα, τα μαλλια μπουκλα, τα μισα πανω με 5 κιλα χρυσοσκονη και μια τιαρα στην κορυφη της κεφαλης κατι μου κανουν
Παντρευεσαι αγαπη μου δεν πας για σταρ Ελλας
![]()
αυτο με την τιάρα....

όχι ότι εχω κάτι βρε παιδι μου.... οκ καλά κανουν και τις φορανε αφου αυτο ονειρευτηκαν

(δοκίμασε καμια σας ξουρισμα με μαλακτική μαλλιων?

kleftra
Διάσημο μέλος

Το ποστιζ το σκέφτηκες για το γάμο;Θα γλιτώσεις και την αναμονή αφού η κομμώτρια θα χτενίσει το ποστίζ και απλά θα το εφαρμόσει.Απο συνθετική τρίχα κοστίζει περίπου 80 ευρώ και θα σου μείνει και το ποστίζ μετά

Υ.Γ.1 Αναρωτιέμαι αν η εροδία δοκίμασε την μάσκα;
(Στην περίπτωση που δεν της πέτυχε μπορούμε να διαγράψουμε τα ποστ που την συστήνω;

Υ.Γ.2 Τελικά όλα τα θέματα του φόρουμ ασχολούνται με το γάμο της ΚΟΥΕ.Κι όσο πλησιάζει ο καιρός αυτό θα γίνεται πιο έντονο.Ναι βρε γιατί την αγαπάμε και θέλουμε να τα διαβάζουμε τα ευχάριστα

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

καλό ε?Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Kαλημερούδια, εγώ το δοκίμασα το τρικ με την μαλακτική και θα το καθιερώσω(thanks ΚΟΥΕ).

Δε θελω να βάλω ποστιζ ή εξτένσιον.... για την ακρίβεια δεν θέλω ουτε νύχι ψευτικο πάνω μουΑρχική Δημοσίευση από kleftra:Το ποστιζ το σκέφτηκες για το γάμο;Θα γλιτώσεις και την αναμονή αφού η κομμώτρια θα χτενίσει το ποστίζ και απλά θα το εφαρμόσει.Απο συνθετική τρίχα κοστίζει περίπου 80 ευρώ και θα σου μείνει και το ποστίζ μετάΘα μπορείς να το φοράς σε διάφορες εξόδους και θα είναι τεράστια αλλαγή.

Θελω τα παντα πανω μου να ειναι ΑΛΗΘΙΝΑ

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Υ.Γ.2 Τελικά όλα τα θέματα του φόρουμ ασχολούνται με το γάμο της ΚΟΥΕ.Κι όσο πλησιάζει ο καιρός αυτό θα γίνεται πιο έντονο.Ναι βρε γιατί την αγαπάμε και θέλουμε να τα διαβάζουμε τα ευχάριστα![]()
![]()

δε μπορω να πω οτι με χαλαει αλλά... αφου ασχολουμαστε και με αλλες αφου...

βρε.. θα ερθει κι η δική σας ώρα και εκει να δεις που θα εχει περασει και περισσοτερος καιρος και θα ειναι πιο συγκινητικο το κλιμα

btw.... σε ευχαριστω παααααααααρα πολυ για τις ευχες

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:σολλυ....
δε μπορω να πω οτι με χαλαει αλλά... αφου ασχολουμαστε και με αλλες αφου...![]()
βρε.. θα ερθει κι η δική σας ώρα και εκει να δεις που θα εχει περασει και περισσοτερος καιρος και θα ειναι πιο συγκινητικο το κλιμα![]()
Μάλλον σε έχει πιάσει υπερευαισθησία λόγω γάμου, αλλιώς δεν εξηγείται γιατί ζητάς συγγνώμη.Είπα εγώ ότι είναι ενοχλητικό;Αφού θέλουμε και γουστάρουμε να ασχολούμαστε με το θέμα.Θες δεν θες κοπελιά είσαι το γεγονός του μήνα

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

όλη την ώρα με το δάκρυ κορομηλο ειμαι

μα έλεος!!
σκέψου να μεινω κι έγγυος να χτυπησουν κι ορμονες κοκκινο!

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

A, οχι τετοια και δεν ξερω αν το νυφικο παιρνει φαρδεμαΑρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:καλα ναι...
όλη την ώρα με το δάκρυ κορομηλο ειμαι![]()
μα έλεος!!
σκέψου να μεινω κι έγγυος να χτυπησουν κι ορμονες κοκκινο!![]()

dooo
Διακεκριμένο μέλος

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (τέζα)

Isiliel
Επιφανές μέλος

Ειδικά τα ημιδιάφανα βερνίκια (π.χ. για γαλλικό) που τόπους-τόπους μου γίνονται πιο ...συμπαγή...

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Περαν αυτου που ειπε η ντουλινα που ειναι βασικο πρεπει να προσεξεις τα εξης.
1) Και τα μανο λήγουν.... μπας και ειναι ληγμένο?
2) Υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι ληγμενο αλλα λογω παλαιότητας να μην ειναι και οσο αραιο πρεπει.... αραιωσε το με λίγο ασετον

3) στραγκιζε το πινελο του μανο στα τοιχωματα

erodia
Δραστήριο μέλος

Δεν σε ξέχασα βρε κοριτσάκι.....

Απλά δεν μίλησα καθόλου με την φίλη μου, ούτε την είδα.....πάντως σε έχω στο μυαλό μου....

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Να σε πληροφορήσω ότι ΗΔΗ ο κόσμος φοραει άσπρα (κι εγω μέσα

Αυτο που θα σου ελεγα να αποφυγεις ειναι να βάλεις κανα ΕΝΤΕΛΩΣ εξώπλατο...
No worries, θα εισαι εντός μόδας

Isiliel
Επιφανές μέλος

μήπως βάζεις πολλή ποσότητα στο βουρτσάκι (ή πως στο καλό το λένε)? θέλει 3 κινήσεις: πρώτα κέντρο και μετά τα πλαϊνά. Αν δε σου έκατσε, δεν περνάς πάλι δεύτερο στρώμα κατευθείαν, παρά μονο αφού στεγνώσει το πρώτο.
1) Και τα μανο λήγουν.... μπας και ειναι ληγμένο?
2) Υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι ληγμενο αλλα λογω παλαιότητας να μην ειναι και οσο αραιο πρεπει.... αραιωσε το με λίγο ασετον
3) στραγκιζε το πινελο του μανο στα τοιχωματα
Ευχαριστώ κορίτσια! Μάλλον ήταν αρκετά παλιό και έβαζα και πολύ

Θα ξαναδοκιμάσω!
Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οντως λειπω καιρο ΚΟΥΕΑρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Μάλλον έχεις όντως λείψει πολύ καιρό απ την Ελλάδα
Να σε πληροφορήσω ότι ΗΔΗ ο κόσμος φοραει άσπρα (κι εγω μέσα) χωρίς κανενα προβλημα....
Αυτο που θα σου ελεγα να αποφυγεις ειναι να βάλεις κανα ΕΝΤΕΛΩΣ εξώπλατο...
No worries, θα εισαι εντός μόδας![]()

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.