dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:32 Η dooo έγραψε: #161 07-06-06 10:32 Και εγώ το έχω ακούσει ότι είναι πιο υγιεινό να ΜΗΝ φοράς σερβιετάκια, σερβιέτες κλπκλπ πάντως, από τον δικό μου γυναικολόγο. Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:38 Η erodia έγραψε: #162 07-06-06 10:38 Βαμβακερά εσωρουχάκια φοράω....εκτός από ειδικές περιστάσεις .... ...σερβιετάκια δεν φοράω, γιατί και μένα ο γυναικολόγος μου είπε να μην τα φοράω.....αλλά για το σκέτο νερό δεν μου έχει πει τπτ....θα τον ρωτήσω .... φχαριστώ γκερλς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:44 Η Κακή Επιρροή: #163 07-06-06 10:44 Βασικά δωσε μεγάλη βάση και στις σερβιέτες σου.... εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Τέλος, ένα πραγμα ακομα που πρεπει να λαβεις υποψη σου και που ξεχασα να σου γραψω πριν ειναι το μαλακτικο που βαζουμε στις πλυσεις των ρουχων και το απορρυπαντικο.... Αν σου πεσει παραπανω ποσοτητα, δεν θα ξεβγαλθεί καλα με αποτελεσμα να σου προκαλει τη φαγουρα σε βαθμό τρελλας.... μου εχει συμβει καμποσες φορες μέχρι που μου το ειπε ο γιατρος μου να το προσεξω κι απο τοτε.. ολα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:49 Η misslittledevil: #164 07-06-06 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Click για ανάπτυξη... Με τις συγκεκριμενες ειχα κι εγω απιστευτο προβλημα, και στην αρχη μαλιστα δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν απο αυτο. Φοβερη φαγουρα, και ξηροδερμια μου προκαλουσαν κατα βαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:49 Η Subject to change: #165 07-06-06 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Βασικά δωσε μεγάλη βάση και στις σερβιέτες σου.... εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Click για ανάπτυξη... Ή ακόμα καλύτερα, φόρα ταμπόν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν οι ελληνίδες με τα ταμπόν και τα φοβούνται τόσο. Στην Αμερική σερβιέτες με το ζόρι βρίσκεις, εδώ το αντίθετο Με τους έλληνες γυναικολόγους πάλι καλά που δεν μας λένε να φοράμε και πανιά όπως οι γιαγιάδες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2006 erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:51 Η erodia έγραψε: #166 07-06-06 10:51 Καλά με τις always την είχα πατήσει και εγώ...ζημιά δεν έπαθα....αλλά η φαγούρα ήταν το κάτι άλλο.... Ωχ.. ..όσον αφορά το μαλακτικό και το απορρυπαντικό ρούχων....ίσως να φταίει αυτό τώρα που το λές γιατί ενώ εδώ και χρόνια έπαιρνα ε΄να συγκεκριμένο μαλακτικο και απορρυπαντικό , πρίν από λίγο καιρό τα άλλαξα .... και έχω την εντύπωση πως από τότε ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις....θα το παρατηρήσω και αν διαπιστώσω πως φταίει αυτό θα σας πω ποια είναι για να προσέχετε και εσείς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #167 07-06-06 10:52 αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η Κακή Επιρροή: #168 07-06-06 10:52 μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:53 Η dooo έγραψε: #169 07-06-06 10:53 Ποιο μαλακτικό παίρνετε για τα ρούχα by the way? άσχετο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:54 Η Κακή Επιρροή: #170 07-06-06 10:54 suplin άρωμα βανίλια ή ροδάκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:56 Η dooo έγραψε: #171 07-06-06 10:56 vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. εδιτ. το θυμήθηκα! mystral Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:59 Η Κακή Επιρροή: #172 07-06-06 10:59 Αρχική Δημοσίευση από dooo: vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ εχω Με τρελενει το 'αρωμα της βανίλιας!!! το βάζω παντου! Μαλακτικα, απορρυπαντικα, κεριά, αφρολουτρα, οπου το βρω το χωνω!!! αυτο που δεν αντεχω με τπτ (μαλλον εχω αλεργια στο αρρωμα ) είναι η λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:03 Η Subject to change: #173 07-06-06 11:03 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Click για ανάπτυξη... Ίσα ίσα που με πυκνή και μεγάλη ροή είναι λίγο αηδιαστικό να φοράς σερβιέτες (ας μην μπω σε λεπτομέρειες...) Ενώ με το ταμπόν πάρε το Super Plus και είσαι μια χαρά (Πάντα TAMPAX όσες παίρνετε ταμπον. Τα ob είναι α-πα-ρα-δε-κτα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:04 Η dooo έγραψε: #174 07-06-06 11:04 νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ το έχω ακούσει ότι είναι πιο υγιεινό να ΜΗΝ φοράς σερβιετάκια, σερβιέτες κλπκλπ πάντως, από τον δικό μου γυναικολόγο. Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:38 Η erodia έγραψε: #162 07-06-06 10:38 Βαμβακερά εσωρουχάκια φοράω....εκτός από ειδικές περιστάσεις .... ...σερβιετάκια δεν φοράω, γιατί και μένα ο γυναικολόγος μου είπε να μην τα φοράω.....αλλά για το σκέτο νερό δεν μου έχει πει τπτ....θα τον ρωτήσω .... φχαριστώ γκερλς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:44 Η Κακή Επιρροή: #163 07-06-06 10:44 Βασικά δωσε μεγάλη βάση και στις σερβιέτες σου.... εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Τέλος, ένα πραγμα ακομα που πρεπει να λαβεις υποψη σου και που ξεχασα να σου γραψω πριν ειναι το μαλακτικο που βαζουμε στις πλυσεις των ρουχων και το απορρυπαντικο.... Αν σου πεσει παραπανω ποσοτητα, δεν θα ξεβγαλθεί καλα με αποτελεσμα να σου προκαλει τη φαγουρα σε βαθμό τρελλας.... μου εχει συμβει καμποσες φορες μέχρι που μου το ειπε ο γιατρος μου να το προσεξω κι απο τοτε.. ολα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:49 Η misslittledevil: #164 07-06-06 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Click για ανάπτυξη... Με τις συγκεκριμενες ειχα κι εγω απιστευτο προβλημα, και στην αρχη μαλιστα δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν απο αυτο. Φοβερη φαγουρα, και ξηροδερμια μου προκαλουσαν κατα βαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:49 Η Subject to change: #165 07-06-06 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Βασικά δωσε μεγάλη βάση και στις σερβιέτες σου.... εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Click για ανάπτυξη... Ή ακόμα καλύτερα, φόρα ταμπόν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν οι ελληνίδες με τα ταμπόν και τα φοβούνται τόσο. Στην Αμερική σερβιέτες με το ζόρι βρίσκεις, εδώ το αντίθετο Με τους έλληνες γυναικολόγους πάλι καλά που δεν μας λένε να φοράμε και πανιά όπως οι γιαγιάδες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2006 erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:51 Η erodia έγραψε: #166 07-06-06 10:51 Καλά με τις always την είχα πατήσει και εγώ...ζημιά δεν έπαθα....αλλά η φαγούρα ήταν το κάτι άλλο.... Ωχ.. ..όσον αφορά το μαλακτικό και το απορρυπαντικό ρούχων....ίσως να φταίει αυτό τώρα που το λές γιατί ενώ εδώ και χρόνια έπαιρνα ε΄να συγκεκριμένο μαλακτικο και απορρυπαντικό , πρίν από λίγο καιρό τα άλλαξα .... και έχω την εντύπωση πως από τότε ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις....θα το παρατηρήσω και αν διαπιστώσω πως φταίει αυτό θα σας πω ποια είναι για να προσέχετε και εσείς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #167 07-06-06 10:52 αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η Κακή Επιρροή: #168 07-06-06 10:52 μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:53 Η dooo έγραψε: #169 07-06-06 10:53 Ποιο μαλακτικό παίρνετε για τα ρούχα by the way? άσχετο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:54 Η Κακή Επιρροή: #170 07-06-06 10:54 suplin άρωμα βανίλια ή ροδάκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:56 Η dooo έγραψε: #171 07-06-06 10:56 vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. εδιτ. το θυμήθηκα! mystral Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:59 Η Κακή Επιρροή: #172 07-06-06 10:59 Αρχική Δημοσίευση από dooo: vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ εχω Με τρελενει το 'αρωμα της βανίλιας!!! το βάζω παντου! Μαλακτικα, απορρυπαντικα, κεριά, αφρολουτρα, οπου το βρω το χωνω!!! αυτο που δεν αντεχω με τπτ (μαλλον εχω αλεργια στο αρρωμα ) είναι η λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:03 Η Subject to change: #173 07-06-06 11:03 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Click για ανάπτυξη... Ίσα ίσα που με πυκνή και μεγάλη ροή είναι λίγο αηδιαστικό να φοράς σερβιέτες (ας μην μπω σε λεπτομέρειες...) Ενώ με το ταμπόν πάρε το Super Plus και είσαι μια χαρά (Πάντα TAMPAX όσες παίρνετε ταμπον. Τα ob είναι α-πα-ρα-δε-κτα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:04 Η dooo έγραψε: #174 07-06-06 11:04 νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαμβακερά εσωρουχάκια φοράω....εκτός από ειδικές περιστάσεις .... ...σερβιετάκια δεν φοράω, γιατί και μένα ο γυναικολόγος μου είπε να μην τα φοράω.....αλλά για το σκέτο νερό δεν μου έχει πει τπτ....θα τον ρωτήσω .... φχαριστώ γκερλς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:44 Η Κακή Επιρροή: #163 07-06-06 10:44 Βασικά δωσε μεγάλη βάση και στις σερβιέτες σου.... εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Τέλος, ένα πραγμα ακομα που πρεπει να λαβεις υποψη σου και που ξεχασα να σου γραψω πριν ειναι το μαλακτικο που βαζουμε στις πλυσεις των ρουχων και το απορρυπαντικο.... Αν σου πεσει παραπανω ποσοτητα, δεν θα ξεβγαλθεί καλα με αποτελεσμα να σου προκαλει τη φαγουρα σε βαθμό τρελλας.... μου εχει συμβει καμποσες φορες μέχρι που μου το ειπε ο γιατρος μου να το προσεξω κι απο τοτε.. ολα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:49 Η misslittledevil: #164 07-06-06 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Click για ανάπτυξη... Με τις συγκεκριμενες ειχα κι εγω απιστευτο προβλημα, και στην αρχη μαλιστα δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν απο αυτο. Φοβερη φαγουρα, και ξηροδερμια μου προκαλουσαν κατα βαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:49 Η Subject to change: #165 07-06-06 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Βασικά δωσε μεγάλη βάση και στις σερβιέτες σου.... εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Click για ανάπτυξη... Ή ακόμα καλύτερα, φόρα ταμπόν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν οι ελληνίδες με τα ταμπόν και τα φοβούνται τόσο. Στην Αμερική σερβιέτες με το ζόρι βρίσκεις, εδώ το αντίθετο Με τους έλληνες γυναικολόγους πάλι καλά που δεν μας λένε να φοράμε και πανιά όπως οι γιαγιάδες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2006 erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:51 Η erodia έγραψε: #166 07-06-06 10:51 Καλά με τις always την είχα πατήσει και εγώ...ζημιά δεν έπαθα....αλλά η φαγούρα ήταν το κάτι άλλο.... Ωχ.. ..όσον αφορά το μαλακτικό και το απορρυπαντικό ρούχων....ίσως να φταίει αυτό τώρα που το λές γιατί ενώ εδώ και χρόνια έπαιρνα ε΄να συγκεκριμένο μαλακτικο και απορρυπαντικό , πρίν από λίγο καιρό τα άλλαξα .... και έχω την εντύπωση πως από τότε ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις....θα το παρατηρήσω και αν διαπιστώσω πως φταίει αυτό θα σας πω ποια είναι για να προσέχετε και εσείς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #167 07-06-06 10:52 αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η Κακή Επιρροή: #168 07-06-06 10:52 μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:53 Η dooo έγραψε: #169 07-06-06 10:53 Ποιο μαλακτικό παίρνετε για τα ρούχα by the way? άσχετο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:54 Η Κακή Επιρροή: #170 07-06-06 10:54 suplin άρωμα βανίλια ή ροδάκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:56 Η dooo έγραψε: #171 07-06-06 10:56 vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. εδιτ. το θυμήθηκα! mystral Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:59 Η Κακή Επιρροή: #172 07-06-06 10:59 Αρχική Δημοσίευση από dooo: vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ εχω Με τρελενει το 'αρωμα της βανίλιας!!! το βάζω παντου! Μαλακτικα, απορρυπαντικα, κεριά, αφρολουτρα, οπου το βρω το χωνω!!! αυτο που δεν αντεχω με τπτ (μαλλον εχω αλεργια στο αρρωμα ) είναι η λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:03 Η Subject to change: #173 07-06-06 11:03 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Click για ανάπτυξη... Ίσα ίσα που με πυκνή και μεγάλη ροή είναι λίγο αηδιαστικό να φοράς σερβιέτες (ας μην μπω σε λεπτομέρειες...) Ενώ με το ταμπόν πάρε το Super Plus και είσαι μια χαρά (Πάντα TAMPAX όσες παίρνετε ταμπον. Τα ob είναι α-πα-ρα-δε-κτα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:04 Η dooo έγραψε: #174 07-06-06 11:04 νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά δωσε μεγάλη βάση και στις σερβιέτες σου.... εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Τέλος, ένα πραγμα ακομα που πρεπει να λαβεις υποψη σου και που ξεχασα να σου γραψω πριν ειναι το μαλακτικο που βαζουμε στις πλυσεις των ρουχων και το απορρυπαντικο.... Αν σου πεσει παραπανω ποσοτητα, δεν θα ξεβγαλθεί καλα με αποτελεσμα να σου προκαλει τη φαγουρα σε βαθμό τρελλας.... μου εχει συμβει καμποσες φορες μέχρι που μου το ειπε ο γιατρος μου να το προσεξω κι απο τοτε.. ολα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:49 Η misslittledevil: #164 07-06-06 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Click για ανάπτυξη... Με τις συγκεκριμενες ειχα κι εγω απιστευτο προβλημα, και στην αρχη μαλιστα δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν απο αυτο. Φοβερη φαγουρα, και ξηροδερμια μου προκαλουσαν κατα βαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:49 Η Subject to change: #165 07-06-06 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Βασικά δωσε μεγάλη βάση και στις σερβιέτες σου.... εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Click για ανάπτυξη... Ή ακόμα καλύτερα, φόρα ταμπόν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν οι ελληνίδες με τα ταμπόν και τα φοβούνται τόσο. Στην Αμερική σερβιέτες με το ζόρι βρίσκεις, εδώ το αντίθετο Με τους έλληνες γυναικολόγους πάλι καλά που δεν μας λένε να φοράμε και πανιά όπως οι γιαγιάδες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2006 erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:51 Η erodia έγραψε: #166 07-06-06 10:51 Καλά με τις always την είχα πατήσει και εγώ...ζημιά δεν έπαθα....αλλά η φαγούρα ήταν το κάτι άλλο.... Ωχ.. ..όσον αφορά το μαλακτικό και το απορρυπαντικό ρούχων....ίσως να φταίει αυτό τώρα που το λές γιατί ενώ εδώ και χρόνια έπαιρνα ε΄να συγκεκριμένο μαλακτικο και απορρυπαντικό , πρίν από λίγο καιρό τα άλλαξα .... και έχω την εντύπωση πως από τότε ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις....θα το παρατηρήσω και αν διαπιστώσω πως φταίει αυτό θα σας πω ποια είναι για να προσέχετε και εσείς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #167 07-06-06 10:52 αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η Κακή Επιρροή: #168 07-06-06 10:52 μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:53 Η dooo έγραψε: #169 07-06-06 10:53 Ποιο μαλακτικό παίρνετε για τα ρούχα by the way? άσχετο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:54 Η Κακή Επιρροή: #170 07-06-06 10:54 suplin άρωμα βανίλια ή ροδάκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:56 Η dooo έγραψε: #171 07-06-06 10:56 vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. εδιτ. το θυμήθηκα! mystral Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:59 Η Κακή Επιρροή: #172 07-06-06 10:59 Αρχική Δημοσίευση από dooo: vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ εχω Με τρελενει το 'αρωμα της βανίλιας!!! το βάζω παντου! Μαλακτικα, απορρυπαντικα, κεριά, αφρολουτρα, οπου το βρω το χωνω!!! αυτο που δεν αντεχω με τπτ (μαλλον εχω αλεργια στο αρρωμα ) είναι η λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:03 Η Subject to change: #173 07-06-06 11:03 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Click για ανάπτυξη... Ίσα ίσα που με πυκνή και μεγάλη ροή είναι λίγο αηδιαστικό να φοράς σερβιέτες (ας μην μπω σε λεπτομέρειες...) Ενώ με το ταμπόν πάρε το Super Plus και είσαι μια χαρά (Πάντα TAMPAX όσες παίρνετε ταμπον. Τα ob είναι α-πα-ρα-δε-κτα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:04 Η dooo έγραψε: #174 07-06-06 11:04 νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Click για ανάπτυξη... Με τις συγκεκριμενες ειχα κι εγω απιστευτο προβλημα, και στην αρχη μαλιστα δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν απο αυτο. Φοβερη φαγουρα, και ξηροδερμια μου προκαλουσαν κατα βαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:49 Η Subject to change: #165 07-06-06 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Βασικά δωσε μεγάλη βάση και στις σερβιέτες σου.... εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Click για ανάπτυξη... Ή ακόμα καλύτερα, φόρα ταμπόν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν οι ελληνίδες με τα ταμπόν και τα φοβούνται τόσο. Στην Αμερική σερβιέτες με το ζόρι βρίσκεις, εδώ το αντίθετο Με τους έλληνες γυναικολόγους πάλι καλά που δεν μας λένε να φοράμε και πανιά όπως οι γιαγιάδες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουνίου 2006 erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:51 Η erodia έγραψε: #166 07-06-06 10:51 Καλά με τις always την είχα πατήσει και εγώ...ζημιά δεν έπαθα....αλλά η φαγούρα ήταν το κάτι άλλο.... Ωχ.. ..όσον αφορά το μαλακτικό και το απορρυπαντικό ρούχων....ίσως να φταίει αυτό τώρα που το λές γιατί ενώ εδώ και χρόνια έπαιρνα ε΄να συγκεκριμένο μαλακτικο και απορρυπαντικό , πρίν από λίγο καιρό τα άλλαξα .... και έχω την εντύπωση πως από τότε ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις....θα το παρατηρήσω και αν διαπιστώσω πως φταίει αυτό θα σας πω ποια είναι για να προσέχετε και εσείς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #167 07-06-06 10:52 αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η Κακή Επιρροή: #168 07-06-06 10:52 μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:53 Η dooo έγραψε: #169 07-06-06 10:53 Ποιο μαλακτικό παίρνετε για τα ρούχα by the way? άσχετο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:54 Η Κακή Επιρροή: #170 07-06-06 10:54 suplin άρωμα βανίλια ή ροδάκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:56 Η dooo έγραψε: #171 07-06-06 10:56 vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. εδιτ. το θυμήθηκα! mystral Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:59 Η Κακή Επιρροή: #172 07-06-06 10:59 Αρχική Δημοσίευση από dooo: vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ εχω Με τρελενει το 'αρωμα της βανίλιας!!! το βάζω παντου! Μαλακτικα, απορρυπαντικα, κεριά, αφρολουτρα, οπου το βρω το χωνω!!! αυτο που δεν αντεχω με τπτ (μαλλον εχω αλεργια στο αρρωμα ) είναι η λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:03 Η Subject to change: #173 07-06-06 11:03 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Click για ανάπτυξη... Ίσα ίσα που με πυκνή και μεγάλη ροή είναι λίγο αηδιαστικό να φοράς σερβιέτες (ας μην μπω σε λεπτομέρειες...) Ενώ με το ταμπόν πάρε το Super Plus και είσαι μια χαρά (Πάντα TAMPAX όσες παίρνετε ταμπον. Τα ob είναι α-πα-ρα-δε-κτα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:04 Η dooo έγραψε: #174 07-06-06 11:04 νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Βασικά δωσε μεγάλη βάση και στις σερβιέτες σου.... εγω ειχα παθει πολυ μεγαλη ζημια με τις always που ειναι εντελώς συνθετικές.... Click για ανάπτυξη... Ή ακόμα καλύτερα, φόρα ταμπόν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν οι ελληνίδες με τα ταμπόν και τα φοβούνται τόσο. Στην Αμερική σερβιέτες με το ζόρι βρίσκεις, εδώ το αντίθετο Με τους έλληνες γυναικολόγους πάλι καλά που δεν μας λένε να φοράμε και πανιά όπως οι γιαγιάδες μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erodia Δραστήριο μέλος Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:51 Η erodia έγραψε: #166 07-06-06 10:51 Καλά με τις always την είχα πατήσει και εγώ...ζημιά δεν έπαθα....αλλά η φαγούρα ήταν το κάτι άλλο.... Ωχ.. ..όσον αφορά το μαλακτικό και το απορρυπαντικό ρούχων....ίσως να φταίει αυτό τώρα που το λές γιατί ενώ εδώ και χρόνια έπαιρνα ε΄να συγκεκριμένο μαλακτικο και απορρυπαντικό , πρίν από λίγο καιρό τα άλλαξα .... και έχω την εντύπωση πως από τότε ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις....θα το παρατηρήσω και αν διαπιστώσω πως φταίει αυτό θα σας πω ποια είναι για να προσέχετε και εσείς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #167 07-06-06 10:52 αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η Κακή Επιρροή: #168 07-06-06 10:52 μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:53 Η dooo έγραψε: #169 07-06-06 10:53 Ποιο μαλακτικό παίρνετε για τα ρούχα by the way? άσχετο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:54 Η Κακή Επιρροή: #170 07-06-06 10:54 suplin άρωμα βανίλια ή ροδάκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:56 Η dooo έγραψε: #171 07-06-06 10:56 vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. εδιτ. το θυμήθηκα! mystral Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:59 Η Κακή Επιρροή: #172 07-06-06 10:59 Αρχική Δημοσίευση από dooo: vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ εχω Με τρελενει το 'αρωμα της βανίλιας!!! το βάζω παντου! Μαλακτικα, απορρυπαντικα, κεριά, αφρολουτρα, οπου το βρω το χωνω!!! αυτο που δεν αντεχω με τπτ (μαλλον εχω αλεργια στο αρρωμα ) είναι η λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:03 Η Subject to change: #173 07-06-06 11:03 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Click για ανάπτυξη... Ίσα ίσα που με πυκνή και μεγάλη ροή είναι λίγο αηδιαστικό να φοράς σερβιέτες (ας μην μπω σε λεπτομέρειες...) Ενώ με το ταμπόν πάρε το Super Plus και είσαι μια χαρά (Πάντα TAMPAX όσες παίρνετε ταμπον. Τα ob είναι α-πα-ρα-δε-κτα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:04 Η dooo έγραψε: #174 07-06-06 11:04 νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά με τις always την είχα πατήσει και εγώ...ζημιά δεν έπαθα....αλλά η φαγούρα ήταν το κάτι άλλο.... Ωχ.. ..όσον αφορά το μαλακτικό και το απορρυπαντικό ρούχων....ίσως να φταίει αυτό τώρα που το λές γιατί ενώ εδώ και χρόνια έπαιρνα ε΄να συγκεκριμένο μαλακτικο και απορρυπαντικό , πρίν από λίγο καιρό τα άλλαξα .... και έχω την εντύπωση πως από τότε ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις....θα το παρατηρήσω και αν διαπιστώσω πως φταίει αυτό θα σας πω ποια είναι για να προσέχετε και εσείς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #167 07-06-06 10:52 αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η Κακή Επιρροή: #168 07-06-06 10:52 μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:53 Η dooo έγραψε: #169 07-06-06 10:53 Ποιο μαλακτικό παίρνετε για τα ρούχα by the way? άσχετο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:54 Η Κακή Επιρροή: #170 07-06-06 10:54 suplin άρωμα βανίλια ή ροδάκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:56 Η dooo έγραψε: #171 07-06-06 10:56 vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. εδιτ. το θυμήθηκα! mystral Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:59 Η Κακή Επιρροή: #172 07-06-06 10:59 Αρχική Δημοσίευση από dooo: vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ εχω Με τρελενει το 'αρωμα της βανίλιας!!! το βάζω παντου! Μαλακτικα, απορρυπαντικα, κεριά, αφρολουτρα, οπου το βρω το χωνω!!! αυτο που δεν αντεχω με τπτ (μαλλον εχω αλεργια στο αρρωμα ) είναι η λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:03 Η Subject to change: #173 07-06-06 11:03 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Click για ανάπτυξη... Ίσα ίσα που με πυκνή και μεγάλη ροή είναι λίγο αηδιαστικό να φοράς σερβιέτες (ας μην μπω σε λεπτομέρειες...) Ενώ με το ταμπόν πάρε το Super Plus και είσαι μια χαρά (Πάντα TAMPAX όσες παίρνετε ταμπον. Τα ob είναι α-πα-ρα-δε-κτα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:04 Η dooo έγραψε: #174 07-06-06 11:04 νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:52 Η Κακή Επιρροή: #168 07-06-06 10:52 μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:53 Η dooo έγραψε: #169 07-06-06 10:53 Ποιο μαλακτικό παίρνετε για τα ρούχα by the way? άσχετο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:54 Η Κακή Επιρροή: #170 07-06-06 10:54 suplin άρωμα βανίλια ή ροδάκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:56 Η dooo έγραψε: #171 07-06-06 10:56 vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. εδιτ. το θυμήθηκα! mystral Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:59 Η Κακή Επιρροή: #172 07-06-06 10:59 Αρχική Δημοσίευση από dooo: vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ εχω Με τρελενει το 'αρωμα της βανίλιας!!! το βάζω παντου! Μαλακτικα, απορρυπαντικα, κεριά, αφρολουτρα, οπου το βρω το χωνω!!! αυτο που δεν αντεχω με τπτ (μαλλον εχω αλεργια στο αρρωμα ) είναι η λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:03 Η Subject to change: #173 07-06-06 11:03 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Click για ανάπτυξη... Ίσα ίσα που με πυκνή και μεγάλη ροή είναι λίγο αηδιαστικό να φοράς σερβιέτες (ας μην μπω σε λεπτομέρειες...) Ενώ με το ταμπόν πάρε το Super Plus και είσαι μια χαρά (Πάντα TAMPAX όσες παίρνετε ταμπον. Τα ob είναι α-πα-ρα-δε-κτα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:04 Η dooo έγραψε: #174 07-06-06 11:04 νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:53 Η dooo έγραψε: #169 07-06-06 10:53 Ποιο μαλακτικό παίρνετε για τα ρούχα by the way? άσχετο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:54 Η Κακή Επιρροή: #170 07-06-06 10:54 suplin άρωμα βανίλια ή ροδάκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:56 Η dooo έγραψε: #171 07-06-06 10:56 vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. εδιτ. το θυμήθηκα! mystral Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:59 Η Κακή Επιρροή: #172 07-06-06 10:59 Αρχική Δημοσίευση από dooo: vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ εχω Με τρελενει το 'αρωμα της βανίλιας!!! το βάζω παντου! Μαλακτικα, απορρυπαντικα, κεριά, αφρολουτρα, οπου το βρω το χωνω!!! αυτο που δεν αντεχω με τπτ (μαλλον εχω αλεργια στο αρρωμα ) είναι η λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:03 Η Subject to change: #173 07-06-06 11:03 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Click για ανάπτυξη... Ίσα ίσα που με πυκνή και μεγάλη ροή είναι λίγο αηδιαστικό να φοράς σερβιέτες (ας μην μπω σε λεπτομέρειες...) Ενώ με το ταμπόν πάρε το Super Plus και είσαι μια χαρά (Πάντα TAMPAX όσες παίρνετε ταμπον. Τα ob είναι α-πα-ρα-δε-κτα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:04 Η dooo έγραψε: #174 07-06-06 11:04 νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιο μαλακτικό παίρνετε για τα ρούχα by the way? άσχετο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:54 Η Κακή Επιρροή: #170 07-06-06 10:54 suplin άρωμα βανίλια ή ροδάκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:56 Η dooo έγραψε: #171 07-06-06 10:56 vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. εδιτ. το θυμήθηκα! mystral Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:59 Η Κακή Επιρροή: #172 07-06-06 10:59 Αρχική Δημοσίευση από dooo: vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ εχω Με τρελενει το 'αρωμα της βανίλιας!!! το βάζω παντου! Μαλακτικα, απορρυπαντικα, κεριά, αφρολουτρα, οπου το βρω το χωνω!!! αυτο που δεν αντεχω με τπτ (μαλλον εχω αλεργια στο αρρωμα ) είναι η λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:03 Η Subject to change: #173 07-06-06 11:03 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Click για ανάπτυξη... Ίσα ίσα που με πυκνή και μεγάλη ροή είναι λίγο αηδιαστικό να φοράς σερβιέτες (ας μην μπω σε λεπτομέρειες...) Ενώ με το ταμπόν πάρε το Super Plus και είσαι μια χαρά (Πάντα TAMPAX όσες παίρνετε ταμπον. Τα ob είναι α-πα-ρα-δε-κτα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:04 Η dooo έγραψε: #174 07-06-06 11:04 νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
suplin άρωμα βανίλια ή ροδάκινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:56 Η dooo έγραψε: #171 07-06-06 10:56 vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. εδιτ. το θυμήθηκα! mystral Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:59 Η Κακή Επιρροή: #172 07-06-06 10:59 Αρχική Δημοσίευση από dooo: vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ εχω Με τρελενει το 'αρωμα της βανίλιας!!! το βάζω παντου! Μαλακτικα, απορρυπαντικα, κεριά, αφρολουτρα, οπου το βρω το χωνω!!! αυτο που δεν αντεχω με τπτ (μαλλον εχω αλεργια στο αρρωμα ) είναι η λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:03 Η Subject to change: #173 07-06-06 11:03 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Click για ανάπτυξη... Ίσα ίσα που με πυκνή και μεγάλη ροή είναι λίγο αηδιαστικό να φοράς σερβιέτες (ας μην μπω σε λεπτομέρειες...) Ενώ με το ταμπόν πάρε το Super Plus και είσαι μια χαρά (Πάντα TAMPAX όσες παίρνετε ταμπον. Τα ob είναι α-πα-ρα-δε-κτα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:04 Η dooo έγραψε: #174 07-06-06 11:04 νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. εδιτ. το θυμήθηκα! mystral Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 10:59 Η Κακή Επιρροή: #172 07-06-06 10:59 Αρχική Δημοσίευση από dooo: vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ εχω Με τρελενει το 'αρωμα της βανίλιας!!! το βάζω παντου! Μαλακτικα, απορρυπαντικα, κεριά, αφρολουτρα, οπου το βρω το χωνω!!! αυτο που δεν αντεχω με τπτ (μαλλον εχω αλεργια στο αρρωμα ) είναι η λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:03 Η Subject to change: #173 07-06-06 11:03 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Click για ανάπτυξη... Ίσα ίσα που με πυκνή και μεγάλη ροή είναι λίγο αηδιαστικό να φοράς σερβιέτες (ας μην μπω σε λεπτομέρειες...) Ενώ με το ταμπόν πάρε το Super Plus και είσαι μια χαρά (Πάντα TAMPAX όσες παίρνετε ταμπον. Τα ob είναι α-πα-ρα-δε-κτα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:04 Η dooo έγραψε: #174 07-06-06 11:04 νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: vanillaaaaaaaa...........αχχχχχχχχχχ..έχω πόρωση με τη βανίλια. (αν και τώρα πήρα για αλλαγή ένα μπλε, με θάλασσα, κάπως έτσι, τι στο καλό έχω πάθει με τις ονομασίες), και μυρίζει πάρα πολύ ωραία, νι ΑΑ, δοκιμάστε fabuloso με άρωμα βανίλια για σφουγγάρισμα. τέλειο. Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ εχω Με τρελενει το 'αρωμα της βανίλιας!!! το βάζω παντου! Μαλακτικα, απορρυπαντικα, κεριά, αφρολουτρα, οπου το βρω το χωνω!!! αυτο που δεν αντεχω με τπτ (μαλλον εχω αλεργια στο αρρωμα ) είναι η λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:03 Η Subject to change: #173 07-06-06 11:03 Αρχική Δημοσίευση από dooo: αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Click για ανάπτυξη... Ίσα ίσα που με πυκνή και μεγάλη ροή είναι λίγο αηδιαστικό να φοράς σερβιέτες (ας μην μπω σε λεπτομέρειες...) Ενώ με το ταμπόν πάρε το Super Plus και είσαι μια χαρά (Πάντα TAMPAX όσες παίρνετε ταμπον. Τα ob είναι α-πα-ρα-δε-κτα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:04 Η dooo έγραψε: #174 07-06-06 11:04 νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: αν έχεις πυκνή και μεγάλη ροή, τι να σου κάνει το ταμπόν? Click για ανάπτυξη... Ίσα ίσα που με πυκνή και μεγάλη ροή είναι λίγο αηδιαστικό να φοράς σερβιέτες (ας μην μπω σε λεπτομέρειες...) Ενώ με το ταμπόν πάρε το Super Plus και είσαι μια χαρά (Πάντα TAMPAX όσες παίρνετε ταμπον. Τα ob είναι α-πα-ρα-δε-κτα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:04 Η dooo έγραψε: #174 07-06-06 11:04 νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:05 Η Subject to change: #175 07-06-06 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μωρε εγω χρονια φοραω ταμπον.. απλά τα απεφευγα το βραδυ.... τωρα μετα τη λαχτάρα με τις always, φοραω και το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Για το βράδυ έχεις δίκιο... Αλλά εγώ δεν μπορώ με τίποτα πλέον να βάλω σερβιέτα (φοράω εδώ και 6 χρόνια ταμπόν μόνο). Μου φαίνεται σκέτη αηδία. Ενώ με τα ταμπόν η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις περίοδο είναι όταν τα αλλάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:06 Η Subject to change: #176 07-06-06 11:06 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: νταξ, σελίνι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις σερβιέτες, αλλά δεν θα πάθω και τίποτα αν δοκιμάσω tabon once, non? Click για ανάπτυξη... Δεν εννοώ μόνο τα "ατυχήματα" αλλά γενικά οτι είναι αηδιαστική η όλη φάση... Όσο για το ταμπόν, το μόνο που θα πάθεις είναι οτι θα πορωθείς και δεν θα ξαναβάλεις σερβιέτα Εγώ όταν είχα πρωτοφορέσει ταμπόν (στα 15, κρυφά απο τη μαμά μου τότε γιατί δεν με άφηνε) ένιωθα οτι ανακάλυψα την Αμερική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #177 07-06-06 11:07 κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κάθε πότε το αλλάζεις? για δώστε μια δυο τρεις οδηγίες για newtons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:09 Η Palladin έγραψε: #178 07-06-06 11:09 Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το αλλάζεις το πολύ κάθε 8 ώρες! Αλλά τις πρώτες μέρες πιο συχνά, περίπου κάθε 3 ώρες, όταν δεις ότι το κορδονάκι έχει μέχρι τη μέση αίμα. Εγώ προτιμώ τα ΟΒ με διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 11:16 Η Subject to change: #179 07-06-06 11:16 Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κάθε 4-8 ώρες πρέπει να το αλλάζεις. Αν δεις οτι χρειάζεται άλλαγμα πιο συχνά (Palladin για σένα χτυπά η καμπάνα) σημαίνει οτι πρέπει να πάρεις μεγαλύτερης απορροφητικότητας για τις πρώτες μέρες. Όσο για διαφορές o.b.-TAMPAX: Τα ταμπαξ έχουν απλικατέρ οπότε απλώς βάζεις όλο αυτό το πράγμα πιέζεις τον έναν κύλινδρο να μπει στον άλλον και να σπρώξει το ταμπόν πιο μέσα και τελείωσε το θέμα. Τα ob αν και το ίδιο το ταμπον είναι καλύτερης ποιότητας, δεν έχουν απλικατέρ οπότε το χέρι σου πρέπει να παίξει το ρόλο του απλικατέρ με συνέπειες ιδιαιτέρως αηδιαστικές. Επίσης ολόκληρη η συσκευασία του κάθε tampax μαζί με το ταμπόν, το απλικατέρ κλπ είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να πεταχτούν στην τουαλέτα σε αντίθεση με τα o.b. που αν πέσουν στη λεκάνη θα ζουν εκεί για πολύ καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2006 στις 12:05 Η nikita13 έγραψε: #180 07-06-06 12:05 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dooo: Πλύσεις με χαμομήλι,they are the best. Click για ανάπτυξη... Και με αλατόνερο επίσης μου είπε ο δικός μου γυναικολόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.