Isiliel
Επιφανές μέλος

Πρέπει να μπει τόσο μέσα που να μην το αισθάνεσαι. Με τον καιρό το βρίσκεις χωρίς να σκεφτείς. Ίσως να σε βόλευε καλύτερα το tampax γι' αυτό το λόγο.Δηλαδή πρέπει να το βάλεις αρκετά πιο μέσα από την είσοδο του κόλπου?
Δεν έχω βάλει ποτέ, φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία και μετά δε μπορώ να το βγάλω. Μια γνωστή μας, το έβαλε και είδε μετά το κορδονάκι να κρέμεται και νόμιζε ότι περισσεύει και το κόψε! Μετά δε μπορούσε να το βγάλει!![]()

Το μόνο που δεν με προβλημάτισε ποτέ ήταν να μη μου μείνει μέσα το ταμπόν. Μπορείς να σπρώξεις με τους μυες της περιοχής, αλλά και να μην μπορείς, βάζεις το χεράκι σου και το βγάζεις. Δεν είναι τίποτα.
(Μα να πάει να κόψει το κορδονάκι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

Και μετά τι έκανε; Προφανώς ηρέμησε και το έβγαλε.
Το μόνο που δεν με προβλημάτισε ποτέ ήταν να μη μου μείνει μέσα το ταμπόν. Μπορείς να σπρώξεις με τους μυες της περιοχής, αλλά και να μην μπορείς, βάζεις το χεράκι σου και το βγάζεις. Δεν είναι τίποτα.
(Μα να πάει να κόψει το κορδονάκι;)
'Οχι, πήγε στο νοσοκομείο και της το έβγαλαν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Το κατάλαβα όταν πήγα να το βγάλω και πουθενά το κορδονάκι

Το έβγαλα μόνη μου...σιγά

Dalian
Περιβόητο μέλος

Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Ποιά είναι τα συμπτώματα του ΣΤΣ?![]()
Υψηλός πυρετός, χαμηλή αρτηριακή πίεση (υπόταση), εξάνθημα και άλλα συμπτώματα/σημεία από διάφορα συστήματα (από τουλάχιστον 3 συστήματα για να τεθεί η διάγνωση του ΣΤΣ).
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Απλά θα βραχεί το κορδονάκι και θα σε ενοχλεί αν δεν το στεγνώσεις (όπως συμβαίνει άλλωστε και όταν ουρείς).
Alithana1991
Νεοφερμένο μέλος

ρενακι 13
Νεοφερμένο μέλος

εγω οταν ημουν 14 πρωτη φορα που αδιαθετησα φοραγα κλοε χαχαχχχχχααχαχαχα αν καμια ειναι της σειρας μου θα καταλαβει γιατι γελαω!!!!!!!!
isminakius
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοκοφρέτα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου λέγατε, εαν γνωρίζετε, τι συμπτώματα θα είχα σε περιπτωση που είχα ξεχάσει το ταμπόν μέσα μου; Ευχαριστώ!!
τι εννοεισ να το 3εχασεισ???οταν το 8υμη8ηκεσ δεν το εβγαλεσ??
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν φτάσεις στο σημείο να έχεις συμπτώματα, θα είναι πολύ αργά. Για όνομα του ιπτάμενου μακαρονοτέρατος, δεν είναι rocket science, βάλε το χέρι σου μέσα και δες αν υπάρχει ταμπόν εκεί.Καλησπέρα, θα ήθελα να μου λέγατε, εαν γνωρίζετε, τι συμπτώματα θα είχα σε περιπτωση που είχα ξεχάσει το ταμπόν μέσα μου; Ευχαριστώ!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.