io-io
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Παρόλα αυτά...μια φορά που βρέθηκα σε ανάγκη έβαλα ταμπόν και δεν ήταν τόσο άβολα όσο το περίμενα...Αν και είχα πολύ άγχος και όταν ήρθε η ώρα της αλλαγής προτίμησα σερβιέτα γιατί τελικά έτσι ένιωθα πιο άνετα

Vkey
Επιφανές μέλος

Το αστείο...διαβάζοντας για το σύνδρομο είχα άλλο άγχος... και επειδή το είχα φορέσει και στο club και αφού είχα πιει δεν ξέρω κι εγώ τι... κι άρχισα να ζαλίζομαι και να με ενοχλεί η κοιλιά φοβήθηκα ότι άρχισα να έχω τα συμπτώματα

'Εγινα πολύ ρεζίλι μετά από αυτή την εξομολόγηση ή μπα;

Κι εγώ φοράω κανονικά και αρκετά συχνά, όχι όμως όλες τις φορές.
Νομίζω ότι τοξικό σοκ συμβαίνει και από άλλα πράγματα και όχι μόνο από ταμπόν. Και γενικά οι οδηγίες είναι λίγο τρομοκρατικές!
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Απο τι?και κάτι ακόμα σχετικά με τις οδηγίες και το σύνδρομο τοξικού σοκ...Και οι άντρες έχουν πιθανότητα να το πάθουν(όχι από ταμπόν βέβαια!!)

Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

"Το ΣΤΣ είναι μια πολύ σπανία αλλά σοβαρή ασθένεια που μπορεί να παρουσιαστεί σε άντρες γυναίκες και παιδιά.Προκαλείται από τοξίνες που παράγονται από ένα βακτήριο το οποίο υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό."Αυτά λένε οι οδηγίες...Απο τι?![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ ταμπόν απο τα 15. Δεν ΜΠΟΡΩ με τίποτα τις σερβιέτες, ούτε το βράδυ ούτε ποτέ! Τις σιχαίνομαι, τις θεωρώ άθλιες και βρώμικες και μου προκαλούν και φαγούρα. Είναι απαίσια η αίσθηση να σκουπίζεσαι όταν πας στην τουαλέτα και να βγαίνει και αίμα

mania
Επιφανές μέλος

Δεν νομίζω οτι υπάρχει κοπέλα που φοράει ταμπόν και δεν γνωρίζει για το ΣΤΣ
Κι εγώ ταμπόν απο τα 15. Δεν ΜΠΟΡΩ με τίποτα τις σερβιέτες, ούτε το βράδυ ούτε ποτέ! Τις σιχαίνομαι, τις θεωρώ άθλιες και βρώμικες και μου προκαλούν και φαγούρα. Είναι απαίσια η αίσθηση να σκουπίζεσαι όταν πας στην τουαλέτα και να βγαίνει και αίμαΕίναι απαίσιο να μην μπορείς να κάνεις μπάνιο στην πισίνα/θάλασσα. Είναι απαίσιο να έχεις αυτό το φρικτό πράμα μέσα στο βρακί σου που είναι σαν μίνι πάνα. Είναι απαίσιο έτσι και αποκοιμηθείς ανάσκελα να ξυπνάς με μια ωραίοτατη στάμπα στο πίσω μέρος της πυτζάμας σου. Ιου, ιού και πάλι ΙΟΥΥΥΥ.

μισέλ την ίδια περίοδο έχουμε; καμάρι μου με κούφανες, τίποτα απο όλα αυτα δεν ισχείει όταν ξέρεις τι πέρνεις, απλά έχεις μάθει με ταμπόν και για αυτό σε πιάνει φρίκ, συνήθειο είναι όλα

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Δεν νομίζω οτι υπάρχει κοπέλα που φοράει ταμπόν και δεν γνωρίζει για το ΣΤΣ
Κι εγώ ταμπόν απο τα 15. Δεν ΜΠΟΡΩ με τίποτα τις σερβιέτες, ούτε το βράδυ ούτε ποτέ! Τις σιχαίνομαι, τις θεωρώ άθλιες και βρώμικες και μου προκαλούν και φαγούρα. Είναι απαίσια η αίσθηση να σκουπίζεσαι όταν πας στην τουαλέτα και να βγαίνει και αίμαΕίναι απαίσιο να μην μπορείς να κάνεις μπάνιο στην πισίνα/θάλασσα. Είναι απαίσιο να έχεις αυτό το φρικτό πράμα μέσα στο βρακί σου που είναι σαν μίνι πάνα. Είναι απαίσιο έτσι και αποκοιμηθείς ανάσκελα να ξυπνάς με μια ωραίοτατη στάμπα στο πίσω μέρος της πυτζάμας σου. Ιου, ιού και πάλι ΙΟΥΥΥΥ.

Το κυριότερο για μένα!!! Η σερβιέτα ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!
mania
Επιφανές μέλος

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το κυριότερο για μένα!!! Η σερβιέτα ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!
πώς φένετε ρε παιδιά; πρέπει να έχεις ταλέντο σε αυτό, δές με όπουδήποτε και άν καταλάβεις άν είμαι ή όχι θα σε παραδεχτώ, ντάξ οι κοπέλες με τα ταμπόν είναι ενάντια στην πάνα, και το αντίθετο, γουστάρω θα δούμε υπέρ και κατά

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

περπατουσα λες και ημουν να μη πω...

σερβιετα και παλι σερβιετα....

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν το αισθανόσουν σημαίνει οτι δεν το έβαλες σωστά.εγω μια φορα στη ζωη μου δοκιμασα ταμπον και ενοιωθα λες και ειχα κατι μεσα μου...πολυ ενοχλητικο το βρηκα...![]()
![]()
![]()
περπατουσα λες και ημουν να μη πω...![]()
![]()
![]()
σερβιετα και παλι σερβιετα....και δεν φαινεται και τπτ σας πληροφορω...τπτ απολυτως!!!
Πάντως εγώ δεν είπα οτι η σερβιέτα φαίνεται, συνήθως δεν φαίνεται. Είπα απλά οτι την αισθάνεσαι και η αίσθηση είναι απαίσια.
Πάντως για να πω και ένα αρνητικό του ταμπόν: Αν πας τουαλέτα και τύχει να "σφιχτείς" έστω και λίγο, βγαίνει λίγο πιο έξω και σε ενοχλεί

mania
Επιφανές μέλος

Αν το αισθανόσουν σημαίνει οτι δεν το έβαλες σωστά.
Πάντως εγώ δεν είπα οτι η σερβιέτα φαίνεται, συνήθως δεν φαίνεται. Είπα απλά οτι την αισθάνεσαι και η αίσθηση είναι απαίσια.
Πάντως για να πω και ένα αρνητικό του ταμπόν: Αν πας τουαλέτα και τύχει να "σφιχτείς" έστω και λίγο, βγαίνει λίγο πιο έξω και σε ενοχλεί![]()
μα καλά πώς στέκετε αυτό το πράγμα; μπένει ποιο μέσα; δεν υπάρχει κυνδινος να σπάσει σχοινακι και να μπεί ποιο μέσα;

dooo
Διακεκριμένο μέλος

γιαυτό έχουμε τη καλούμπα μάνιαμου, την οποία δένουμε στο ταμπόν και τη φυλάμε στο τσαντάκι μας.μα καλά πώς στέκετε αυτό το πράγμα; μπένει ποιο μέσα; δεν υπάρχει κυνδινος να σπάσει σχοινακι και να μπεί ποιο μέσα;![]()
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Αν το αισθανόσουν σημαίνει οτι δεν το έβαλες σωστά.
Πάντως για να πω και ένα αρνητικό του ταμπόν: Αν πας τουαλέτα και τύχει να "σφιχτείς" έστω και λίγο, βγαίνει λίγο πιο έξω και σε ενοχλεί![]()
ειναι πως θα συνηθισει ο καθενας μισελ...

εσυ συνηθισες με ταμπον και δεν μπορεις τις σερβιετες...εγω το αντιθετο...
καθε τροπος εχει τα υπερ και τα κατα του...

Καλέ δεν είναι τίποτα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.