mania
Επιφανές μέλος

Εγώ πάντως φόραγα always, νομίζω τις night (είπαμε μεγάλη ροή)
Με τίποτα, είναι μεγάλες και δεν αποροφάνε τίποτα μα τίποτα, απο ανάγκη δοκίμασα απο της μάνας μου και σε μια ώρα έγινα χάλια, έχω να λερωθώ απο τότε που έβαλα αυτές που έχω τώρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Με τίποτα, είναι μεγάλες και δεν αποροφάνε τίποτα μα τίποτα, απο ανάγκη δοκίμασα απο της μάνας μου και σε μια ώρα έγινα χάλια, έχω να λερωθώ απο τότε που έβαλα αυτές που έχω τώραάσε που οι ναιτ είναι παντόφλες 50 νούμερο΄....
τι φορας τωρα καλε μανια και δεν λερωνεσαι;

εγω χρονια παιρνω τις allways night και δεν ειχα ποτε προβλημα ...ΠΟΤΕ!!!
απλα το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να αλλαζω καθε 2-3 ωρες το πολυ...
ετσι δεν λερωνεσαι ποτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

(φιλοσοφική η συζήτηση, ούτε με την καλύτερη σερβιέτα δεν θα άλλαζα το ταμπόν αλλά κουβέντα να γίνεται)
mania
Επιφανές μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ πάλι βολεύομαι περισσότερο τα ob. Ειπα πριν μέρες να δοκιμάσω τάμπαξ, αλλά δεν με βολεύουν το ίδιο. Έχω συνηθίσει ob.χθες έβαλα ταμπόν ob και δεν με βόλευε ΚΑΘΟΛΟΥ. με ενοχλούσε απίστευτα! αντιθέτως τα tampax δεν με ενοχλούν, αλλά και πάλι δεν βάζω συχνά.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ήταν πολύ βολικό, αν εξαιρέσεις ότι κάθε μισή ώρα τσέκαρα πανικόβλητη να δω αν το κορδονάκι είναι ακόμα εκεί!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

υπάρχουν τα υγρά τα δικά σου έτσι κι αλλιώς που λιπαίνουν την περιοχή

μόλις συνειδητοποιήσεις ότι το κορδονάκι θα είναι εκεί forever and ever και δεν ανησυχείς... θα δεις πόσο σούπερ είναι!
το μόνο πρόβλημα που υπάρχει με τα ταμπόν είναι ένα και μόνο ένα
ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ότι το φοράς με αποτέλεσμα καμιά φορά να αργήσεις να αλλάξεις, πράγμα που δεν είναι ότι πιο υγιεινό
Αν έχεις απλά στο νου σου να το αλλάζεις κάθε 4 ώρες... είσαι οκ! (ανάλογα και τη ροή βέβαια... ίσως κάποιες χρειάζονται πιο συχνά)
Αλλά ρε παιδί μου.... ειδικά τώρα το καλοκαίρι... το θέμα της οσμής... άλλη φάση!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Καλε δικιο ειχατε... Δοκιμασα ταμπον και δε νομιζω οτι θα ξαναβαλω σερβιετα... Πολυ βολικο! Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι η αισθηση κατα την εισοδο, ε το στεγνο βαμβακι δεν ειναι κι ο,τι πιο ευχαριστο αλλα δε βαριεσαι....
κι αυτό ξεπερνιέται νομίζω με τον καιρό
εγώ πλέον νιώθω έτσι μόνο αν το φορέσω με το που θα βγω απ το ντους....
ενώ ένιωθα έτσι συνέχεια στην αρχή και ήταν κυρίως λόγω του άγχους που στέγνωναν όλα μέσα μου

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

κ εγω μονο στο ντους εχω το προβλημα...κι αυτό ξεπερνιέται νομίζω με τον καιρό
εγώ πλέον νιώθω έτσι μόνο αν το φορέσω με το που θα βγω απ το ντους....
ενώ ένιωθα έτσι συνέχεια στην αρχή και ήταν κυρίως λόγω του άγχους που στέγνωναν όλα μέσα μου![]()
κουε εγω το φοραω κ το βραδυ (μετα της πρωτες μερες

υπαρχει προβλημα
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αν δεν έχεις μεγάλη ροή δεν είναι και τραγικό αλλά καλύτερα να το αποφεύγεις
Το τοξικό σοκ, ακριβώς από αυτό δημιουργείται. Απ την παραμονή του αίματος πολλές ώρες μέσα σου με το ταμπον
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Nanaki
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Βασικά τα μπέρδεψες λίγο, απ'οσο ξέρω λέει οτι τοξικό σοκ μπορούν να πάθουν και οι άντρες και τα παιδιά. Απλά το τοξικό σοκ είχε συνδεθεί παλιότερα με τα ταμπον επειδή μια παλιά μάρκα άφηνε ίνες μέσα στον κόλπο που δημιουργούσαν τη μόλυνση. Πλέον φυσικά δεν υπάρχουν τέτοια αλλά τους έμεινε η φήμη.Πάντως στις οδηγίες του ταμπόν λέει πως τοξικό σοκ μπορείς να πάθεις και χωρίς να χρησιμοποιήσεις ταμπόν, απλά επειδή έχεις περίοδο..![]()
Κουε, κάθε 4-8 ώρες πρέπει να αλλάζεις το ταμπον, το λέει και στις οδηγίες. Οπότε δεν είναι τόσο τραγικό να μείνει 8 ώρες μέσα, αρκεί να μην μείνει παραπάνω επ'ουδενί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.