εεεεεεεεεε ρε παιδια νιωθω οτι δε συννενοουμαστε!!!!
εγω τοση ωρα μιλαω για την πρωτη κινηση, αυτο το σημειο του ποστ της Himela
νομιζα οτι σχολιαζουμε...
για αλλη μια φορα καναμε συννενοηση τσιμεντο
ε αν προκειται για τη συνεχεια της σχεσης φυσικα και δε τα περιμενω ολα απο τον αλλον. ειπαμε δεν ειμαι και κανενα αβουλο ον. ουτε καμια ''κοτα''.
οσον αφορα στο τομεα του sex που εθιξε η obs θεωρω οτι οι πρωτβουλιες πρεπει να παιρνονται και απο τις δυο μεριες. μαλιστα προσωπικα, βρησκω πολυ sexy η γυναικα να παιρνει πρωτοβουλιες και να εκπλησει (ευχαριστα) τον εκαστοτε συντροφο της στις προσωπικες του στιγμες. ειδικα οταν δεν τον εχει συνηθισει σε τετοια.
τωρα οσον αφορα το θεμα της πρωτης κινησης, θα συνεχισω να επιμενω οτι δεν ειναι θεμα βολεματος.
οκ και γω γενικα ειμαι και γω ντροπαλη αρκετα και ακομα και να μαρεσε η γυναικα να κανει την πρωτη κινηση δεν πιστευω οτι θα ειχα το θαρρος να το κανω. αλλα εκτος απο αυτο, πραγματικα θα με ξενερωνε να πλησιασω εγω καποιον πρωτη και να του την ''πεσω''. αλλωστε πολλοι ειναι και οι αντρες που κατηγορουν τις γυναικες για αντιστροφη ρολων στο θεμα του ''κυνηγου''.
εδω εχουμε φτασει να ακουμε οτι γιαυτον τον λογο ευνουχιζουμε τους αντρες και γινονται ομοφυλοφιλοι. δηλαδη ελεος.
απλα νομιζω οτι τελικα ουτε εσεις οι ιδιοι οι αντρες δε ξερετε τι θελετε...