touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

24-11-24

12:08
Το σεξ δεν είναι ιατρική πράξη. Δεν έχει σκοπό μόνο τον οργασμό.
Κορίτσια, θα διαφωνήσω με τις περισσότερες, όσον αφορά το να <εξερευνήσει μόνη, για να ξέρει τι θέλει>. Αυτό το εξερευνούμε με το σύντροφό μας, μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Κατ αρχή, σήμερα μπορεί να γουστάρουμε κάτι και αύριο κάτι άλλο. Δε θα φτιάξουμε μάνιουαλ, για να το δώσουμε έτοιμο στο σύντροφο. Ας βοηθήσει και αυτός.

Δεν αμφιβάλλω, πως σωματικά το πιο ευχάριστο στο σεξ, είναι ο οργασμός. Όμως συνήθως, στις αρχές της σχέσης, μέχρι να έρθει η απόλυτη οικιότητα, δε φτάνουμε σε οργασμό. Όσες το καταφέρνουν, μπράβο τους.

Απ την άλλη, βρίσκω απαράδεκτο από ένα παληκάρι, όσο νεαρό και αν είναι, να απαιτεί να φτάσει η κοπέλα από μόνη της σε οργασμό. Μάλλον είναι τελείως μπουνταλάς και νομίζει, πως όπως στις πορνοταινίες οι γυναίκες με την πρώτη επαφή ηδονίζονται και τσιρίζουν, έτσι γίνεται στ αλήθεια. Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στο παιδί, ότι αυτά γίνονται μόνο στο χόλυγουντ.

Στο μεταξύ, πάνω που άρχισε να αρέσει σε μας το θέμα, το κορίτσι έφυγε
Σημείωση συντονιστή: το θέμα προέκυψε από το θέμα: Τι πάει λάθος με την σεξουαλική πράξη;
Κορίτσια, θα διαφωνήσω με τις περισσότερες, όσον αφορά το να <εξερευνήσει μόνη, για να ξέρει τι θέλει>. Αυτό το εξερευνούμε με το σύντροφό μας, μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Κατ αρχή, σήμερα μπορεί να γουστάρουμε κάτι και αύριο κάτι άλλο. Δε θα φτιάξουμε μάνιουαλ, για να το δώσουμε έτοιμο στο σύντροφο. Ας βοηθήσει και αυτός.

Δεν αμφιβάλλω, πως σωματικά το πιο ευχάριστο στο σεξ, είναι ο οργασμός. Όμως συνήθως, στις αρχές της σχέσης, μέχρι να έρθει η απόλυτη οικιότητα, δε φτάνουμε σε οργασμό. Όσες το καταφέρνουν, μπράβο τους.

Απ την άλλη, βρίσκω απαράδεκτο από ένα παληκάρι, όσο νεαρό και αν είναι, να απαιτεί να φτάσει η κοπέλα από μόνη της σε οργασμό. Μάλλον είναι τελείως μπουνταλάς και νομίζει, πως όπως στις πορνοταινίες οι γυναίκες με την πρώτη επαφή ηδονίζονται και τσιρίζουν, έτσι γίνεται στ αλήθεια. Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στο παιδί, ότι αυτά γίνονται μόνο στο χόλυγουντ.

Στο μεταξύ, πάνω που άρχισε να αρέσει σε μας το θέμα, το κορίτσι έφυγε

Σημείωση συντονιστή: το θέμα προέκυψε από το θέμα: Τι πάει λάθος με την σεξουαλική πράξη;
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.

24-11-24

12:18
Ο γυναικείος οργασμός είναι ένα μυστήριο, κάνεις δεν ξέρει γιατί υπάρχει. Εδώ τόσοι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει να το βρουν και θα αποτελέσει τώρα αντικείμενο της σχέσης σας; Η φύση έχει κάνει τις γυναίκες να απολαμβάνουν το σεξ χωρίς την παρουσία οργασμού. Δεν λέω ότι δεν είναι ευχάριστος και ότι θα πρέπει να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια αλλά δεν θα πρέπει να βαραίνει καμία σχέση από την στιγμή που δεν θα το λύσει κάνεις.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

24-11-24

15:10
Άμα ο άντρας είναι όπως πρέπει (έμπειρος, μερακλής, ικανών διαστάσεων κ.λπ.) 9 στις 10 γυναίκες τελειώνουν από την πρώτη, άντε (βαριά) δεύτερη φορά...Δεν αμφιβάλλω, πως σωματικά το πιο ευχάριστο στο σεξ, είναι ο οργασμός. Όμως συνήθως, στις αρχές της σχέσης, μέχρι να έρθει η απόλυτη οικιότητα, δε φτάνουμε σε οργασμό. Όσες το καταφέρνουν, μπράβο τους.

24-11-24

16:30
Ορίστε;Άμα ο άντρας είναι όπως πρέπει (έμπειρος, μερακλής, ικανών διαστάσεων κ.λπ.) 9 στις 10 γυναίκες τελειώνουν από την πρώτη, άντε (βαριά) δεύτερη φορά...
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

24-11-24

17:51
Βάζω στοίχημα δεν είσαι γυναίκα. Αυτό στο έχουν πει γυναίκες, ή...πώς μπορείς να το ξέρεις;Άμα ο άντρας είναι όπως πρέπει (έμπειρος, μερακλής, ικανών διαστάσεων κ.λπ.) 9 στις 10 γυναίκες τελειώνουν από την πρώτη, άντε (βαριά) δεύτερη φορά...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

24-11-24

19:30
Εμπειρία (δική μου και τρίτων), συζητήσεις με γυναίκες, συζητήσεις με γιατρούς κ.α.Βάζω στοίχημα δεν είσαι γυναίκα. Αυτό στο έχουν πει γυναίκες, ή...πώς μπορείς να το ξέρεις;
Πόσες και πόσες εκεί έξω δεν τελειώνουν γιατί τους έχουν μείνει «τραύματα» από κάτι τέτοιους μ@λάκες...κι άντε εσύ μετά να βαράς το «γκασμά» (απενοχοποιήσεις, προκαταρκτικά μέχρι να σε πιάσει ο ύπνος , μαλάξεις μέχρι να πιαστούν τα χέρια σου κ.λπ.)...Και όχι τίποτα άλλο, θα σε κάνει και μόνιμα δυσλειτουργική μετά και δεν θα ευχαριστιέσαι ποτέ γιατί θα σου έχει γίνει αυτοσκοπός αυτό.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.445 μηνύματα.

24-11-24

20:15
Αποδομωντας το θέμα " Διάσταση" (δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο στο θέμα μας) θα μπορούσαμε όλα αυτά πολυ απλά να τα παραθέσουμε ως εξής και νομίζω εκεί είναι η ουσία : ο συντροφος που ενδιαφέρεται για την ικανοποίηση της γυναίκας και δε λειτουργεί εγωιστικά του τύπου ' φαστ food " Διαδικασία μέχρι να τελειώσει ο ίδιος και μετά άντε καληνύχτα.Άμα ο άντρας είναι όπως πρέπει (έμπειρος, μερακλής, ικανών διαστάσεων κ.λπ.) 9 στις 10 γυναίκες τελειώνουν από την πρώτη, άντε (βαριά) δεύτερη φορά...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

24-11-24

20:19
Συμπάθα με αλλά «size does matter» και με το «size» δεν εννοούμε μόνο το μήκος αλλά κι άλλες παραμέτρους (πάχος, καμπυλότητα κ.α.)...η γυναίκα που είναι πιο «κολπική» όταν είναι στα «κόκκινα» και λίγο πριν την κορύφωση θέλει να το νιώσει να τη «γεμίζει», να τη βρίσκει στα σωστά σημεία κ.λπ. αυτό π.χ. μ' ένα αδύνατο πέος 11-12 πόντους χωρίς καμπυλότητα κ.λπ. δε γίνεται, τι να κάνουμε;Αποδομωντας το θέμα " Διάσταση" (δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο στο θέμα μας)...
Πόσους άντρες έχεις γνωρίσει που «έπαιρναν το χρόνο τους» μαζί σου;...ο συντροφος που ενδιαφέρεται για την ικανοποίηση της γυναίκας και δε λειτουργεί εγωιστικά του τύπου ' φαστ food " Διαδικασία μέχρι να τελειώσει ο ίδιος και μετά άντε καληνύχτα.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.445 μηνύματα.

24-11-24

20:24
Με τα της παρένθεσης συμφωνώ. Ωστόσο ορισμένες παράμετροι είναι και θέμα τεχνικής και εδώ μπαίνει στη συζήτηση το θέμα παρατήρηση και εμπειρίαΣυμπάθα με αλλά «size does matter» και με το «size» δεν εννοούμε μόνο το μήκος αλλά κι άλλες παραμέτρους (πάχος, καμπυλότητα κ.α.)...η γυναίκα που είναι πιο «κολπική» όταν είναι στα «κόκκινα» και λίγο πριν την κορύφωση θέλει να το νιώσει να τη «γεμίζει», να τη βρίσκει στα σωστά σημεία κ.λπ. αυτό π.χ. μ' ένα αδύνατο πέος 11-12 πόντους χωρίς καμπυλότητα κ.λπ. δε γίνεται, τι να κάνουμε;
Πόσους άντρες έχεις γνωρίσει που «έπαιρναν το χρόνο τους» μαζί σου;
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

24-11-24

20:25
Εννοείται...Με τα της παρένθεσης συμφωνώ. Ωστόσο ορισμένες παράμετροι είναι και θέμα τεχνικής και εδώ μπαίνει στη συζήτηση το θέμα παρατήρηση και εμπειρία
Δεν ξέρω τι λέει η δική σου εμπειρία, αυτό που έχω δει εγώ πάντως είναι πως 1 στις 2 γυναίκες νεαρής ηλικίας (στις μεγάλες δεν το 'χω δει αυτό, προφανώς γιατί μεγαλώνοντας μαθαίνουν τον εαυτό τους τι τους αρέσει κ.λπ. κι «απενοχοποιούνται» από μόνες τους) έχουν κάποια «κόμπλα» σ' αυτό το θέμα που τις κρατάει πίσω κι η οποία οφείλεται συνήθως σε κάποιο «τραύμα» που τους άφησε κάποιος μ@λάκας πρώην τους...πολύ σοβαρό κι underrated ζήτημα, θα έπρεπε να συζητιέται περισσότερο!Εγω υποψιάζομαι κάτι άλλο, που σίγουρα θα έχει ειπωθει και από άλλους ή θα το χουν σκεφτεί πιο πίσω:
Αν δεν της είχε κάνει ο άλλος τους τσακωμούς σε φάση "μα γιατι δεν έρχεσαι σε οργασμό" (μετάφραση: Τελείωσε εσυ εντελώς, για να νιώσω πιο άντρας εγω), πιθανόν η κοπέλα να μπορούσε να συνέχιζε να έκανε σεξ και να το απολάμβανε, χωρίς να συνέβαινε τίποτα.
Και κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα όσο θα μάθαινε αυτός το σώμα της, εκείνη μια νύχτα θα "την άκουγε στο κεφάλι" με οργασμό πρώτης τάξεως και όλα οκ.
Μυρίζομαι σενάριο "αχ βαχ πλίτς, μπέκα βγέκα χύσαμε, πάμε τωρα για κανα ρυζόγαλο" (συγγνωμη κορίτσι που έφτιαξες το θεμα αλλά είμαι γλαφυρός)
Φτιάξε μια κατάσταση μόνη σου κοπέλα μου, κατω απο τα παπλώματα, ασχολήσου στη ζεστούλα με τον εαυτό σου, με το σώμα σου, με τη φαντασία σου, να δεις που μπορείς να το φτάσεις, πόσο μπορείς να χύσεις, να ρθεις σε κορύφωση και τι είδους κορύφωση.
Τα πράγματα έρχονται όταν έρχονται. Δεν τα βιάζουμε. Δεν τα καταπιέζουμε. Και σίγουρα δεν τσακωνόμαστε για σεξ. Αμα θες του το δίνεις. Αμα το θέλει με φραμπαλάδες και κατα παραγγελία οργασμούς, να πάρει καμια φουσκωτή κούκλα που να βγαζει κραυγούλες με ενσωματωμένο ChatGPT μετα απο τα 30 δευτερόλεπτα που θα της τον βάλει.
Ούτε να χωρίσεις θα σου πω, ούτε να πας με άλλον. Ούτως ή άλλως από απόσταση είστε, ήδη τρωγόσαστε, κάποτε θα χωρίσετε 200% ή θα βρεις άλλον από μόνη σου.
Ενα πράγμα θα σου πω μόνο. Το σώμα σου είναι δικό σου, το ίδιο και η ψυχική σου ηρεμία. Αν δεν ειναι ήρεμος ο άνθρωπος και ζει με άγχος, ή δεν λειτουργεί, ή υπολειτουργεί, ή λειτουργεί αλλά δεν το ευχαριστιεται.
Και τα 3 σενάρια είναι χάλια.
Πάρε το χρόνο σου, βάλτου όρια και πες του να κόψει τους τσακωμους ειδάλλως οι μονοι οργασμοί που θα δει θα ειναι σε ταινίες.
glayki
Περιβόητο μέλος

24-11-24

20:53
Γενικά είναι θέμα που αποφεύγεται να συζητιέται και οι άνθρωποι που το βιώνουν σπανίως θα το εκμυστηρευτουν, ασε που αισθάνονται πως έχουν κάποιου είδους ανικανότητα ( σε μεγάλο βαθμό έχουν οδηγηθεί από τη συμπεριφορά συντρόφων να νιώθουν έτσι ή να προσποιούνται πως είναι ήσσονος σημασίας ή ακόμα χειρότερα να προσποιούνται πως το σώμα τους λειτούργησε)πολύ σοβαρό ζήτημα, θα έπρεπε να συζητιέται περισσότερο!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

24-11-24

21:26
Η δική μου η εμπειρία, η όποια και ταπεινή εμπειρία, λέει ένα πράγμα.Δεν ξέρω τι λέει η δική σου εμπειρία, αυτό που έχω δει εγώ πάντως είναι πως 1 στις 2 γυναίκες νεαρής ηλικίας (στις μεγάλες δεν το 'χω δει αυτό, προφανώς γιατί μεγαλώνοντας μαθαίνουν τον εαυτό τους τι τους αρέσει κ.λπ. κι «απενοχοποιούνται» από μόνες τους) έχουν κάποια «κόμπλα» σ' αυτό το θέμα που τις κρατάει πίσω κι η οποία οφείλεται συνήθως σε κάποιο «τραύμα» που τους άφησε κάποιος μ@λάκας πρώην τους...πολύ σοβαρό κι underrated ζήτημα, θα έπρεπε να συζητιέται περισσότερο!
Σε όλες τις ηλικίες γυναικών, έχω δει απο απλές μαλακίες, των πρώην τους, μέχρι πολύ χοντρές μαλακίες, που δεν ειναι της παρούσης, ούτε δικό μου καθήκον να αναλύσω.
Έχει γίνει το στομάχι μου τόσο κόμπος απ ολες τις εξιστορήσεις που εύχομαι σε μια άλλη ζωή να γεννηθούν αυτοί οι τυποι στη Νάπολη και να τους τσιμεντώσουν στο λιμάνι.
Η ψυχή είναι ψυχή, σε κάθε ηλικία.
Δεν την πιστευω αυτή τη μπουρδα οτι οι μικρές ειναι πιο εύπλαστες. Το θεωρω μια στερεοτυπική μαλακία και μισή. Γιατι εχω πέσει και σε μεγάλες που κουβαλούσανε τραύματα.
Ακόμα και γυναίκες που "το χουν δουλέψει" ρε παιδί μου αγρίως.
Ειναι πολυπαραγοντικό το θέμα, ούτε μονο ηλικίας, ούτε τίποτα. Και ειναι παντού γύρω μας.
Και τις μικρές πρέπει να τις ξεκινάς ήρεμα, χωρίς να προβάλλεις κόμπλεξ και ανασφάλειες, ώστε να ξεκινάνε με έναν καλό άνθρωπο (ιδανικά έμπειρο, αλλά αυτό είναι δική μου αντιληψη, ξέρω οτι κάποιες φίλες στα 20s διαφωνούν μαζί μου)
Και τις μεγάλες πρέπει να τις πηγαίνεις με ηρεμία. Δεν σημαινει οτι επειδή έχει εμπειρίες η άλλη, μπορείς να της κάνεις την ψυχή πλαστελίνη. Γράφει πιο δύσκολα μεν η ψυχή της, αλλά γράφει ακόμα. Δεν είναι πέτρα η άλλη να μη νιώθει.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

25-11-24

01:20
Εγώ στο καθαρά «κρεβατικό» κομμάτι αναφερόμουν (η ψυχή εννοείται ότι «γράφει» σε κάθε ηλικία)...Η ψυχή είναι ψυχή, σε κάθε ηλικία.
Δεν την πιστευω αυτή τη μπουρδα οτι οι μικρές ειναι πιο εύπλαστες. Το θεωρω μια στερεοτυπική μαλακία και μισή. Γιατι εχω πέσει και σε μεγάλες που κουβαλούσανε τραύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

25-11-24

02:20
Δεν τα ξεχωρίζω επίτηδες. Δεν πα να δείχνει ακομπλεξάριστη και η 40άρα, από τη στιγμή που γδύθηκε, σου έχει κάνει τιμή και θα την προσέχεις το ίδιο οπως μια 18άρα (εξαιρούμε χημεία μεταξυ σας).Εγώ στο καθαρά «κρεβατικό» κομμάτι αναφερόμουν (η ψυχή εννοείται ότι «γράφει» σε κάθε ηλικία)...
Δεν ξέρεις ακόμα και στα 40 και στα 50 ποιο τραύμα που θα προκαλέσεις θα είναι ο καταλύτης να σπάσει το ακομπλεξάριστο. Ή τι θα ξαναξύσει και θα ξανανοίξει από τραύμα ή θα δημιουργήσει νεο.

26-11-24

19:13
Δεν ξέρω τωρα πως το εννοείς αυτό.Η φύση έχει κάνει τις γυναίκες να απολαμβάνουν το σεξ χωρίς την παρουσία οργασμού.
Φυσικά και οι γυναίκες έχουν οργασμο και φυσικά και τα δυο φύλα μπορούν να απολαύσουν το σεξ χωρίς απαραίτητα να έρθουν σε οργασμο.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.

26-11-24

20:11
Δεν ξέρω τωρα πως το εννοείς αυτό.
Φυσικά και οι γυναίκες έχουν οργασμο και φυσικά και τα δυο φύλα μπορούν να απολαύσουν το σεξ χωρίς απαραίτητα να έρθουν σε οργασμο.
Αυτό χρειάζεται μια διευκρίνιση. Η φύση δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ευχαρίστηση σου. Το μόνο που την "ενδιαφέρει" είναι η αναπαραγωγή γι'αυτό και η φυσικη ανδρικη εκσπερμάτιση είναι τα 3 λεπτά, δεν έχει φτιαχτεί ο μηχανισμός να κρατάει κάποιο χρόνο, η απόλαυση είναι κάτι που επιβάλει ο πολιτισμός. Αν ο μηχανισμός είχε φτιαχτεί για ευχαρίστηση της γυναίκας, ο άντρας θα αργούσε να εκσπερματώσει και η γυναίκα θα είχε πάντα και αυτή οργασμό. Αυτές τις στρεβλώσεις επί της φυσιολογικής λειτουργίας του μηχανισμού τις κάνει ο πολιτισμός όπως πχ οι πολλές ώρες αναγκαστικού καθισιου σε ένα σώμα που έχει φτιαχτεί να κινείται ή η αργοπορία του να πας για ύπνο λόγω ρέυματος και αποσπάσεων πέρα από το σημείο που ο οργανισμός φυσιολογικά παράγει την σεροτονίνη.
Αυτό που λέω λοιπόν είναι πως είναι χαζό να καθόμαστε να αναρωτιόμαστε για τον γυναικείο οργασμό όταν φαίνεται πως η ίδια η φύση δεν τον έχει και τόσο σε πρώτη θέση όχι μόνο για τον ρόλο της αναπαραγωγής αλλά και της γυναικείας απόλαυσης γενικά αφού και χωρίς αυτόν οι γυναίκες ως όντα συναισθηματικά απολαμβάνουν μέσω του σεξ την ένωση κλπ κλπ
Ακόμα και η νηματοθετρια δεν τον είχε στο μυαλό της, ο άλλος ο άντρας (που σκέφτεται πολύ γυναικεία) είναι που της το έβαλε και την αγχωσε. Επίσης είναι ανόητο να έχει μια γυναίκα την απαίτηση να της φέρει οργασμό ο σύντροφός της από την στιγμή που είναι μυστήριο ακόμα και για την ίδια αλλά και για όλους.
glayki
Περιβόητο μέλος

26-11-24

20:32
Αααα πολυ ωραία ιδέα, επειδή η φύση δεν προνόησε για τη γυναικεία ευχαρίστηση , χαρείτε άνδρες τον τρίλεπτο μηχανισμό τυποποιημένης σεξουαλικής εκτόνωσης, πριν τον οργασμό σας και αφήστε τις γυναίκες να αρκεστουν στην τρίλεπτη συναισθηματική συνδεση .είναι ανόητο να έχει μια γυναίκα την απαίτηση να της φέρει οργασμό ο σύντροφός της από την στιγμή που είναι μυστήριο ακόμα και για την ίδια αλλά και για όλους.

26-11-24

20:46
Θα μπορούσα να μην παρω στα σοβαρά την απάντηση σου και να απαντήσω σαρκαστικά λέγοντας «πως φαίνεται ότι ένας άντρας δεν έχει ιδέα τι είναι η κλειτορίδα» αλλα το σχόλιο σου είναι πολυ στενάχωρο για να το προσπεράσω ετσι απλά.Αυτό χρειάζεται μια διευκρίνιση. Η φύση δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ευχαρίστηση σου. Το μόνο που την "ενδιαφέρει" είναι η αναπαραγωγή γι'αυτό και η φυσικη ανδρικη εκσπερμάτιση είναι τα 3 λεπτά, δεν έχει φτιαχτεί ο μηχανισμός να κρατάει κάποιο χρόνο, η απόλαυση είναι κάτι που επιβάλει ο πολιτισμός. Αν ο μηχανισμός είχε φτιαχτεί για ευχαρίστηση της γυναίκας, ο άντρας θα αργούσε να εκσπερματώσει και η γυναίκα θα είχε πάντα και αυτή οργασμό. Αυτές τις στρεβλώσεις επί της φυσιολογικής λειτουργίας του μηχανισμού τις κάνει ο πολιτισμός όπως πχ οι πολλές ώρες αναγκαστικού καθισιου σε ένα σώμα που έχει φτιαχτεί να κινείται ή η αργοπορία του να πας για ύπνο λόγω ρέυματος και αποσπάσεων πέρα από το σημείο που ο οργανισμός φυσιολογικά παράγει την σεροτονίνη.
Αυτό που λέω λοιπόν είναι πως είναι χαζό να καθόμαστε να αναρωτιόμαστε για τον γυναικείο οργασμό όταν φαίνεται πως η ίδια η φύση δεν τον έχει και τόσο σε πρώτη θέση όχι μόνο για τον ρόλο της αναπαραγωγής αλλά και της γυναικείας απόλαυσης γενικά αφού και χωρίς αυτόν οι γυναίκες ως όντα συναισθηματικά απολαμβάνουν μέσω του σεξ την ένωση κλπ κλπ
Ακόμα και η νηματοθετρια δεν τον είχε στο μυαλό της, ο άλλος ο άντρας (που σκέφτεται πολύ γυναικεία) είναι που της το έβαλε και την αγχωσε. Επίσης είναι ανόητο να έχει μια γυναίκα την απαίτηση να της φέρει οργασμό ο σύντροφός της από την στιγμή που είναι μυστήριο ακόμα και για την ίδια αλλά και για όλους.
Αν ο σκοπός της φύσης ήταν καθαρά και μόνο η αναπαραγωγή, ο άνθρωπος δεν θα έκανε οικογένειες και απλά θα υπήρχαν τα μπουρδελα και θα είχαν μια διαφορετική έννοια από αυτήν που έχουν σήμερα.
Η κλειτορίδα στην γυναίκα υπάρχει μόνο για την ευχαρίστηση. Αν η φύση δεν είχε σκοπό να μεριμνήσει για την σεξουαλικη ευχαρίστηση της γυναίκας, η κλειτορίδα δεν θα υπηρχε καν. Φυσικά και βοηθάει την αναπαραγωγή και την γονιμοποίηση ο γυναικείος οργασμος αλλα με έμμεσο τρόπο.
ROM32
Δραστήριο μέλος

26-11-24

21:02
Θα μπορούσα να μην παρω στα σοβαρά την απάντηση σου και να απαντήσω σαρκαστικά λέγοντας «πως φαίνεται ότι ένας άντρας δεν έχει ιδέα τι είναι η κλειτορίδα» αλλα το σχόλιο σου είναι πολυ στενάχωρο για να το προσπεράσω ετσι απλά.
Αν ο σκοπός της φύσης ήταν καθαρά και μόνο η αναπαραγωγή, ο άνθρωπος δεν θα έκανε οικογένειες και απλά θα υπήρχαν τα μπουρδελα και θα είχαν μια διαφορετική έννοια από αυτήν που έχουν σήμερα.
Η κλειτορίδα στην γυναίκα υπάρχει μόνο για την ευχαρίστηση. Αν η φύση δεν είχε σκοπό να μεριμνήσει για την σεξουαλικη ευχαρίστηση της γυναίκας, η κλειτορίδα δεν θα υπηρχε καν. Φυσικά και βοηθάει την αναπαραγωγή και την γονιμοποίηση ο γυναικείος οργασμος αλλα με έμμεσο τρόπο.
Τι σχέση έχουν οι οικογένειες με την ευχαρίστηση; Οι οικογένειες είναι ένας κοινωνικός θεσμός που εξασφαλίζει πρωτίστως και κυρίως πόρους προς τους αδύναμους απογόνους. Δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλική ευχαρίστηση.
Η κλειτορίδα στην γυναίκα είναι ένα εσωτερικό πέος και ως τέτοιο έχει περισσότερες νευρικές απολήξεις γι'αυτό άλλωστε είναι πιο ευχάριστο, είναι ένα παραπροϊόν της εποχής που ως έμβρυα τους πρώτους μήνες δεν είχαμε φύλο, ακριβώς όπως οι άντρες πχ έχουν θηλές. Δεν έχει σκοπό την ευχαρίστηση της γυναίκας, ο ανθρωποκεντρισμος χτυπάει κόκκινα με αυτές τις δηλώσεις σου. Μήπως και το σύμπαν φτιάχτηκε για να φιλοξενήσει εμάς; Σαφέστατα και για την γυναίκα είναι μια ευχάριστη εμπειρία το σεξ, όπως και για τους άντρες, αλλοιως δεν θα αναπαραγομασταν καθόλου. Η απόλαυση αυτή όμως δεν είναι στενά συνδεδεμένη στην γυναίκα με τον οργασμό όσο του άνδρα και υπάρχουν μηχανισμοί (ψυχολογικοί, ορμονοκογικοι κλπ) ποιο ανεπτυγμένοι στην γυναίκα να την κάνουν να απολαμβάνει το σεξ χωρίς την ύπαρξη απαραίτητα οργασμού.
glayki
Περιβόητο μέλος

26-11-24

21:27
Δεν έχει σκοπό την ευχαρίστηση της γυναίκας, ο ανθρωποκεντρισμος χτυπάει κόκκινα με αυτές τις δηλώσεις σου. Μήπως και το σύμπαν φτιάχτηκε για να φιλοξενήσει εμάς; Σαφέστατα και για την γυναίκα είναι μια ευχάριστη εμπειρία το σεξ, όπως και για τους άντρες, αλλοιως δεν θα αναπαραγομασταν καθόλου
Λόγω του υψηλού επιπέδου ευαισθησίας της, η κλειτορίδα είναι συνήθως το βασικό όργανο στον γυναικείο οργασμό. Πολλοί θεωρούν ότι ο γυναικείος οργασμός συνήθως επιτυγχάνεται μόνο με διείσδυση, αλλά η επιστήμη έχει διαφορετική άποψη. Σύμφωνα με έρευνες, οι περισσότερες γυναίκες φτάνουν σε οργασμό μόνο όταν διεγείρεται η κλειτορίδα, ή πιο συγκεκριμένα, ο κλειτοριδικός αδένας.

Όσα δεν ξέρετε (αλλά πρέπει) για την... κλειτορίδα
Η κλειτορίδα είναι ένα παρεξηγημένο όργανο του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος και εξακολουθεί να αποτελεί πεδίο αποριών και αναζητήσεων.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.