Το Νοέμβρη του 2018 την έλεγαν Ελένη και ζούσε στη Ρόδο, βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δυο νταήδες του νησιού. Την πέταξαν ημιθανή στη θάλασσα και την άφησαν να πνιγεί.
Το Νοέμβρη του 2019 την έλεγαν Κλειώ και ζούσε στην Κρήτη, ήταν ΑΜΕΑ, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από το σύντροφό της.
Τον Οκτώβρη του 2020 την έλεγαν Σβετλάνα-Φωτεινή κι έκανε διακοπές στο Λουτράκι με το σύντροφό της, τους εκτέλεσε και τους δυο ο πρώην της.
Τον Ιούνιο του 2020 την έλεγαν Σούζαν και παραθέριζε στην Κρήτη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε από έναν κατά συρροή βιαστή του νησιού.
Τον Απρίλιο του 2021 την έλεγαν Κωνσταντίνα και ζούσε στη Μακρινίτσα, όταν βρήκε το κουράγιο να φύγει από το σπίτι της κι από το βίαιο σύντροφό της, αυτός θα μπει στο πατρικό της και θα τη σφάξει, μαζί και τον αδερφό της.
Το Μάιο του 2021 την έλεγαν Κάρολαιν και ζούσε στα Γλυκά Νερά, την έπνιξε ο παιδεραστής άντρας της με το μαξιλάρι, ενώ κοιμόταν.
Τον Ιούλιο του 2021 την έλεγαν Γαρυφαλία κι ήταν διακοπές στη Φολέγανδρο, την πέταξε από τα βράχια και την άφησε να πνιγεί ο σύντροφος της γιατί του χάλασε τις διακοπές.
Τον Μάρτη του 2022 την έλεγαν Βίκυ, ήταν 39 ετών, ο πρώην σύντροφός της μπήκε στην κουζίνα του μαγαζιού της, την πυροβόλησε θανάσιμα, δε μπόρεσε να την σώσει η κόρη της που μπήκε μπροστά.
Τον Σεπτέμβρη του 2022 την έλεγαν Άννα, την σκότωσε γιατί δε θα άντεχε να φύγει για την Γερμανία μαζί με το παιδί τους. Προηγουμένως της είχε πάρει όλες της τις οικονομίες. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι θα έφευγε από την χώρα. Πριν την σκοτώσει, είχε πυροβολήσει θανάσιμα το 11 μηνών παιδί τους.
Τον Αύγουστο του 2022 την έλεγαν Νικολέτα, την σκότωσε γιατί λέει εκφράστηκε άσχημα για τον Μωάμεθ. Ήταν μόλις 17 χρόνων.
Τον Μάη του 2023 την έλεγαν Μαρία, την σκότωσε ενώ είχε αγκαλιά της τον 8χρονο γιο τους, το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από τα θραύσματα. Για 5 ώρες και μέχρι να το βρει ο παππούς του περιφερόταν τραυματισμένο στο σπίτι με τους δύο γονείς του νεκρούς.
Τον Ιούλιο του 2023 την έλεγαν Άννα, ήταν τρανς μετανάστρια από την Κούβα, αυτός που την πετσοκοψε με ψαλίδι και μπαλτά και την κατεκλεψε προσπάθησε να την σκοτώσει για δεύτερη φορά στο δικαστήριο, αφού ήταν τρανς πίστευε ότι θα την σκαπουλαρε φορτώνοντας της όλα τα σεξουαλικά εγκλήματα του ποινικού κώδικα.
Τον Γενάρη του 2024 την έλεγαν Γεωργία, ήταν έγκυος από αυτόν , την σκότωσε μαζί με έναν φίλο του για να την κλέψει
Τον Απρίλιο του 2024 την έλεγαν Κυριακή, της είχε στήσει καρτέρι έξω από το αστυνομικό τμήμα και την σκότωσε γιατί τα περίπλοκα δεν είναι ταξί.
Σήμερα την λένε ακόμα 36χρονη από τον Βόλο, σύντομα θα αποκτήσει ένα όνομα κι αυτή (νομίζω Μαριόλα), την μαχαίρωσε μπροστά στα τέσσερα παιδιά τους και την πέταξε στην τζαμαρία της πολυκατοικίας για να την αποτελειώσει. Αυτή τη στιγμή τον αναζητά η αστυνομία.