kokoriko
Νεοφερμένο μέλος

Βέβαια, για να λέμε και τη μαύρη αλήθεια, σε μερικές περιπτώσεις, οι γυναίκες με όμορφα πόδια που φοράνε γόβες είναι χάρμα οφθαλμών. Αλλά αυτό συμβαίνει σε πολύ ειδικές περιπτώσεις.
Προσωπικά θεωρώ ότι οι γυναίκες (και κατ' επέκτασιν όλοι οι άνθρωποι) θα πρέπει να φοράνε βολικά παπούτσια. Όλες οι υπόλοιπες εξτρίμ περιπτώσεις, απλά δυσκολεύουν τη ζωή τους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Μακάρι να μπορούσα να φοράω μόνο άνετα και καλόγουστα παπουτσάκια....δυστιχώς λόγο δουλειάς αυτό δεν είναι εφικτό.....

Πάντως υπάρχουν γόβες που είναι χάρμα οφθαλμών....και σίγουρα "χαρίζουν" αέρα στην γυναίκα αρκεί να ακόλουθούν πάντα το στύλ της γυναίκας που τις φοράει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ωστόσο δεν έχω βρει ούτε μια που μετά από 10 λεπτά περπάτημα να μην με πονάει

Οπότε φοράω μόνο όταν ξέρω ότι θα περπατήσω ελάχιστα.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Τρελαίνομαι για γοβάκια στρογγυλά, ψηλά και χαμηλά σε κατα προτίμηση ιδιαίτερο (παρδαλό) χρώμα!!!

Με τις ψηλές γόβες έχω παρατηρήσει οτι με πονάει έντονα η μέση, δεν ξέρω για σας ..ενώ με τα πέδιλα βγάζω φυσκαλίτσες...

olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

fetish
Νεοφερμένο μέλος

Γεωργια
Νεοφερμένο μέλος

απο τις 8 κ μετα ομως ...οτιδηποτε εχει τακουνι ανω των 7 ποντων και στρας , πετρουλες ,λουρακια κ.τ.λ ειναι για μενα must οχι μονο λογω επαγγελματος αλλα και λογω αισθητικης ..νομιζω πως τιποτα δεν ειναι πιο "θυληκο" απο μια γυναικεια πατουσιτσα πανω δε ψηλο παπουτσι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Ο,τιδηποτε και να αγορασω πρεπει να ειναι κομψο..
Η αδυναμια μου βεβαια οι γοβες για το χειμωνα (ακομα και σε συγκριση με τις μποτες) και τα πεδιλα για το καλοκαιρι, ειτε ειναι φλατ ειτε ψηλοτακουνα...
Μου αρεσει το χρωμα παρα πολυ...
(για να μην αναφερω οτι πρωτα σκεφτομαι τι παπουτσια θα φορεσω και μετα τα ρουχα!

Εχω ενα μεγαλο κατιτις με τα υποδηματα...τρελλα νομιζω λεγεται..
Ο,τιδηποτε και να αγορασω πρεπει να ειναι κομψο..
Η αδυναμια μου βεβαια οι γοβες για το χειμωνα (ακομα και σε συγκριση με τις μποτες) και τα πεδιλα για το καλοκαιρι, ειτε ειναι φλατ ειτε ψηλοτακουνα...
Μου αρεσει το χρωμα παρα πολυ...
(για να μην αναφερω οτι πρωτα σκεφτομαι τι παπουτσια θα φορεσω και μετα τα ρουχα!)
You have a point!!! Έγω έχω και κάτι άλλο .... κοιτάζω πολύ (και κρίνω) τους άλλους στα παπούτσια! Νομίζω ότι λένε πολλά!!!
Άσε που είναι το Νο 1 αξεσουάρ, που είτε θα αναδείξει είτε θα χαντακώσει ένα ντύσιμο. Γι' αυτό και είμαι πολύ σχολαστική όταν αγοράζω παπούτσια!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

(για να μην αναφερω οτι πρωτα σκεφτομαι τι παπουτσια θα φορεσω και μετα τα ρουχα!)
Αυτο το κανω κι εγω :X
Τελικα με χοντρο τακουνι η γοβα περπατιεται μιαααα χαρα. Πηρα κατι τετοιες τελευταια που ειναι οι μονες που δε με πεθαινουν και δε με κανουν να πηγαινω σαν σαπιοκαραβο. Κατα τ'αλλα φλατ σανδαλι ρουλζ αυτη την εποχη.-
(Επισης εχω να δηλωσω οτι δεν υπαρχει πιο κιτς πραμα απο ασπρη γοβα)
Neraida
Επιφανές μέλος

You have a point!!! Έγω έχω και κάτι άλλο .... κοιτάζω πολύ (και κρίνω) τους άλλους στα παπούτσια! Νομίζω ότι λένε πολλά!!!
Άσε που είναι το Νο 1 αξεσουάρ, που είτε θα αναδείξει είτε θα χαντακώσει ένα ντύσιμο. Γι' αυτό και είμαι πολύ σχολαστική όταν αγοράζω παπούτσια!
ω γιεςςςςς!!!
και 'μενα το βλεμμα μου πεφτει πρωτα στο παπουτσι...μετα στα δαχτυλα και μετα οπουδηποτε αλλου..ασχετα βεβαια με το φυλο!

Και εγω το θεωρω το α και ω σε ενα ντυσιμο....με ενα "σουπερ" παπουτσι κανεις ενα αδιαφορο ρουχο να δειξει "τουμπανο"

Αν και εγω δεν ειμαι σχολαστικη ...δλδ δεν το πολυζοριζω το θεμα...
Μου αρεσει κατι..? Το παιρνω....τελος!.-

Μπαμ-μπαμ διαδικασιες!

Neraida
Επιφανές μέλος

(Επισης εχω να δηλωσω οτι δεν υπαρχει πιο κιτς πραμα απο ασπρη γοβα)
Δε θα διαφωνησω....γενικα το λευκο στα υποδηματα ειναι πολυ δυσκολο...ειδικα οταν εχεις να κανεις με δερμα...(αυτο ισχυει και για πανωφορια)...και δη με γοβες και μποτες...χειμερινο υποδημα γενικα...
Ενω το καλοκαιρι που ειναι πιο λιτο το σανδαλι, πεδιλο, γενικα το παπουτσι το λευκο ειναι μαστ...

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ασπρη γοβα (σε τυπισσα που δεν παει στον γαμο της) και μποτα δεν μπορω μονο.. ΙιΙιχ...

Όμως λευκά πέδιλα (με λεπτά λουράκια)...... ωραιότατα είναι!
Neraida
Επιφανές μέλος

Ενα πεδιλο ασημι ειναι ο,τι πρεπει για ολες τις εποχες...

Γεωργια
Νεοφερμένο μέλος

Ωρες ωρες απορω με τις νυφες που διαλεγουν να φορεσουν γοβα ειτε ειναι χειμωνας ειτε καλοκαιρι...ελεος...
Ενα πεδιλο ασημι ειναι ο,τι πρεπει για ολες τις εποχες...![]()
να ξερεις οτι οι περισσοτερες διαλεγουν γοβα , διοτι κραταει ολο το ποδι , δεν υπαρχει περιπτωση να την "κοβουν" τα λουρακια και σου προσφερουν πιο συγκρατημενο περπατημα ειδικα αν ειναι να περασεις απ ολα τα τραπεζια κι εχεις και σκοπο να χορεψεις !!!!!!!!!
Βασικα ειναι θεμα ανεσης !!!!!!

Δημήτρης
Νεοφερμένο μέλος

Με εξιτάρει αφάνταστα ψηλοτάκουνη μυτερή γόβα με λεπτό καλσόν αλλά πάντα στο κατάλληλο πόδι.
Επίσης πέδιλο ψηλό με περιποιημένα δάχτυλα, βαμμένα νύχια (οχι γαλλικό) και απαλή φτέρνα αλλά προς θεού οχι καλσόν και πέδιλο ξενέρωμα.
Και σχετικό άρθρο: https://personals.pathfinder.gr/index.php?page=stories&id=616192
manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

flyer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.