Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

10-09-22

22:59
250.000 ευρώ δεν ήταν το όριο ή κάνω λάθος;18) Αύξηση του ορίου έκδοσης Golden visa από 350.000€ στις 500.000€
Πάντως το βλέπω ως καλό που αυξήθηκε το όριο, γιατί θα αποτρέψει άλλους επενδυτές ή αγοραστές και να πάνε σε άλλη χώρα με χαμηλότερο όριο όπως Πορτογαλία. Επίσης, αυτοί που έχουν σπίτια και ήθελαν να πουλήσουν, όσα σπίτια είχαν πραγματική αξία 150.000-200.000 ευρώ, ανεβάζαν επίτηδες τη τιμή πάνω από 250.000 ευρώ όσο ήταν το όριο και περιμέναν κάποιο ξένο αγοραστή, αυτό το μέτρο θα αποτρέψει το φαινόμενο. Άλλο θέμα είναι όσοι αγόραζουν ολόκληρα κτίρια ή πολλά διαμερίσματα όπως οι Κινέζοι.
Η μόνη ένσταση μου είναι το 5 αλλάζω συσκευή, δε βλέπω κάπου τη χρησιμότητα του πρόγραμματος αν οι αλυσίδες και επιχείρησεις είναι να ανεβάζουν τη τιμή της συσκευής και μετά να τα τσεπώνουν, δεν είναι το συμφέρον προς τα νοικοκυρια αλλά προς τους επιχειρηματίες. Θα προτιμούσα τα χρήματα να πάνε για τη ανακούφιση των νοικοκυριών χαμηλών τάξεων στη πληρωμή λογαριασμών του ρεύματος για το χειμώνα έστω.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

10-09-22

23:01
ΤΟ ΜΕΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!
'Αχου, τώρα το είδα αυτό το χαριτωμένο. Το μετρό, Ιωάννη, τέκνον μου, μάλλον το σκάβουν με τα δόντια.

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

10-09-22

23:07
Χμ, τώρα βλέπω ότι όσοι έχουν φ.α τον ψιλοήπιαν ή είναι η ιδέα μου; πρώτη φορά που αισθάνομαι χαρούμενος που στην πολυκατοικία μου βάζουμε πετρέλαιο.
Εμείς βάζουμε ακόμα πετρέλαιο, για φυσικό αέριο δεν νομίζω να βάλουν σωλήνες στη γειτονιά μου στη Αθήνα, μένω σε πρόποδα και λίγο δύσκολο να ανοίξουν το δρόμο κτλ. 100 μέτρα πιο κάτω έχουν φ.α οι πολυκατοικίες επειδή είναι πιο χαμηλά στο ύψωμα του δρόμουΆσε το ξέρω δεν είπε τίποτα. Πέρσι εμείς βάλαμε φυσικό αέριο επειδή έλεγε ότι θα απαγορεύεται η χρήση καυστήρες πετρελαίου από το 2030 και μετά και φέτος μας πάτησε κάτω.![]()
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.145 μηνύματα.

10-09-22

23:19
Δεν είναι αμελητέο αλλά δεν είναι ότι καλύπτει κ ένα σοβαρό μέρος των εξόδων των φοιτητών στην επαρχίαο φοιτητικό επίδομα στέγασης αυξάνεται από τα 1.000€ στα 1.500€ (+ 50%).
Αν σκεφτείς πως γύρω στα 500-700€ είναι το ενοίκιο μόνο,νερό-ρεύμα κλπ κ αυτά με την κρίση έχουν αυξηθεί κ θα αυξηθούν κ άλλο + ο πληθωρισμός επηρεάζει το φοιτητικό «καλάθι» Όποτε τσίμα τσίμα τους βγαίνει…
Μπορούσε να δώσει 2000€ μήπως μείνει κ 200-250 για προσωπική χρήση…
Κοιτά σε ότι αφορά τους φοιτητές…δεν ξέρω κατά ποσό θα δωθεί προτεραιότητα σε αυτούς…καθώς παίζουν ρόλο κ κοινωνικά κριτήρια όπως εξαρτημένα μέλη κλπ (δεν είμαι σίγουρος γι αυτό)Πρόγραμμα Εξοικονομώ και ανακαινίζω για 20.000 φοιτητές / ιδιοκτήτες. Το ποσο θα είναι μέχρι 7.000€ ανά κατοικία.
Αυτά είναι τα δυο πιο θετικά μέτρα9) Κατάργηση έκτακτης εισφοράς αλληλέγγυης σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα επ αόριστον.
10) Αύξηση των συντάξεων σε 1.5 εκατομμύρια συνταξιούχων. Αυτό θα καλύπτεται 50% απο την άνοδο του ΑΕΠ και 50% απο τον δείκτη τιμών καταναλωτή.
Βέβαια Σ ότι αφορά το δεύτερο πιστεύω πως θα κόψει κάτι από τους συνταξιούχους όπως θα μειώσει καποιο επίδομα σε κάποιους…
Παρολαυτα η αύξηση στη σύνταξη είναι ευχάριστο νέο
ελπίζω να μην τις βανδαλίσουν μέσα στο μήναΝέες φοιτητικές εστίες στα πανεπιστήμια Κρήτης , Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας

*Σημαντικο είναι και το θέμα με την Golden Visa
*Να ξέρετε πως το φοιτητικό επίδομα(έχω αρκετά παραδείγματα) πηγαίνει σε κλαμπάκια κ τέτοια,και γενικά σε μόνο προσωπική χρηση…
Λίγοι φοιτητες ξέρουν να βάζουν προτεραιότητες…
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

11-09-22

00:45

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωση

Οι αγγελίες του Κούλη ήταν καλές και συνδύαζε φιλελεύθερα και σοσιαλιστικά μέτρα. Δυστυχώς σκοπεύουν να πετάξουν όλα τα κέρδη του τουρισμό για προεκλογικούς σκοπούς. Αυτό που βλέπω είναι ότι η ΕΕ δεν έχει την ίδια αυστηρή στάση στη ΝΔ όπως είχε με το ΣΥΡΙΖΑ παλαιότερα. Τελικά ο Παπανδρέου είχε δίκαιο. Λεφτά υπάρχουν.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

11-09-22

00:58

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

11-09-22

07:04

Έπαιξε «τα ρέστα του» ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Μέτρα 5,5 δισ., «γιοκ» στον Ερντογάν, «κόκκινο» στον Τσίπρα | in.gr
Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ τα είχε όλα: τόνωση του εθνικού φρονήματος με τα αντίστοιχα μηνύματα προς την Τουρκία του Ερντογάν, το δίλημμα των επόμενων εκλογών για την σταθερότητητα της χώρας και οικονομική ενίσχυση 2,3 εκατομμυρίων πολιτών.

11-09-22

08:28
Τί μάθαμε από τη φετινή ΔΕΘ:
Οι δεξιοί δε συμπαθούν την επιδοματική πολιτική εκτός αν την κάνει ο Κούλης.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

11-09-22

08:29
Αν ανακοίνωνε τα ίδια μέτρα ο Τσιπρας , και λιγότερα , θα έλεγες ότι ο Τσιπρας ενδιαφέρεται για τους Έλληνες και σώζει την οικονομία.Τί μάθαμε από τη φετινή ΔΕΘ:
![]()

11-09-22

08:31
Μα εγώ είμαι υπέρ των επιδομάτων στους αδύναμους γι' αυτό ψηφίζω Τσίπρα. Όταν σας έλεγα για επιδόματα όμως οι δεξιοί λέγατε δεν μπορούμε να ζούμε με επιδοματική πολιτική. Τώρα που το έκανε ο Κούλης ντάξει. Δεν πειράζει, σας βλέπουμε και ξέρουμε ποιοι είστε όλοι οι δεξιοί. Θα το βρείτε στις εκλογές.Αν ανακοίνωνε τα ίδια μέτρα ο Τσιπρας , και λιγότερα , θα έλεγες ότι ο Τσιπρας ενδιαφέρεται για τους Έλληνες και σώζει την οικονομία.![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

11-09-22

08:41
Ενδιαφέρεσαι υποτίθεται για τους δικούς σου ανθρώπους και ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ που έκοψε τις συντάξεις , έβαλε έκτατη εισφορά αλληλεγγύης που γονάτισε κάτω τη μεσαία τάξη , έκλεισε τις τράπεζες και ο κόσμος λυποθημουσε έξω από αυτές , δεν έκανε ούτε μια αύξηση μισθών επι ημερών του , δεν επανέφερε κανένα δώρο παρολο που αλλά έλεγε προεκλογικά ενώ δεν έδωσε καμία αποζημίωση σε Μάτι και Μανδρα. Τα νοσοκομεία είχαν τρομερες ελλειψεις και άτομα ήταν εκτος ΜΕΘ χωρίς να έχουμε πανδημία όπως τώρα .Λες ότι είσαι φιλάνθρωπος και ενδιαφέρεσαι για τους άλλους αλλά ψηφίζεις ένα κόμμα που δεν έδωσε τίποτα στο λαό τα 4.5 χρόνια που κυβέρνησε.Μα εγώ είμαι υπέρ των επιδομάτων στους αδύναμους γι' αυτό ψηφίζω Τσίπρα. Όταν σας έλεγα για επιδόματα όμως οι δεξιοί λέγατε δεν μπορούμε να ζούμε με επιδοματική πολιτική. Τώρα που το έκανε ο Κούλης ντάξει. Δεν πειράζει, σας βλέπουμε και ξέρουμε ποιοι είστε όλοι οι δεξιοί. Θα το βρείτε στις εκλογές.
Όσο αφορά τις εκλογές αστο Himela καλύτερα δε σας βγαίνει των Συριζαιων. Το 2019 πριν τις εκλογές λέγατε ότι οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει, τελικά φάγατε 9 μονάδες και ήττα σε 3 συνεχόμενες εκλογές. Μετά τον Ιούλιο του 2019 λέγατε εδώ μέσα ότι μόλις δει ο κόσμος τι είναι ο Μητσοτάκης ο ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει ξανά μπροστά μέσα σε λίγους μήνες. Τελικά είμαστε 3 χρόνια μετά τις εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν πέρασε μπροστά αλλά είναι ακόμα 7 μονάδες πίσω. Τώρα λες ότι θα δούμε στις εκλογές. Δηλαδή μια καραμέλα που δεν αλλάζει μόνο και μόνο για να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ που πραγματικά δεν έδωσε τίποτα. Να μου έλεγες το ΠΑΣΟΚ να σου πω ναι εντάξει καθώς επι ημερών του είδαμε πολλά θετικά, αλλά τώρα για το ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζει νόημα.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

11-09-22

08:47
Ρε Κουλη πρώτα λες ότι θέλεις να εξασφαλίσεις χώρο το οποίο δεν γίνεται με τα γιοκ στον Ερντογαν και μετά λες ότι θα χρηματοδότησεις φωτοβολταϊκά που θα παράγουν ενέργεια που θα καταναλώνεται από τους ιδιοκτήτες. Δηλαδή φωτοβολταϊκά που δεν θα συνδέονται στο δίκτυο. Άρα τι το θες το δίκτυο.Ακόμα πιο σημαντικό, εξασφαλίζουμε τον αναγκαίο χώρο στο δίκτυο ώστε να μπορεί να δέχεται πια ρεύμα προς κατανάλωση από μεμονωμένους παραγωγούς. Θα χρηματοδοτήσουμε 250.000 μικρά φωτοβολταϊκά σε στέγες κατοικιών, σε επιχειρήσεις, σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις, που θα καταναλώνουν δωρεάν τη δική τους ενέργεια. Το πρόγραμμα αυτό σύντομα θα ανακοινωθεί από τα Υπουργεία Ενέργειας και Ανάπτυξης.
Κοσμος έδωσε λεφτα για φωτοβολταϊκά, δεν μπορεί να τα συνδέσει στο δίκτυο και γκρινιαζει. Ο Κουλής προσπαθεί να εξαγοράσει τη ψήφο τους…
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

11-09-22

08:58
Ωραίοι είναι οι Ζαιοι. Είναι κατά της επιδοματικης πολιτικής της Ν.Δ λες και δεν υπάρχει ενεργειακή κρίση...
akikos
Επιφανές μέλος

11-09-22

09:11
Η ΝΔ είναι ένα αριστερό κόμμα με δεξιές πινελιές.Τί μάθαμε από τη φετινή ΔΕΘ:
![]()
juste un instant
Επιφανές μέλος

11-09-22

09:19
Επιδοματικη πολιτική γίνεται βέβαια κυρίως λόγω ενεργειακής κρίσης.Η ΝΔ είναι ένα αριστερό κόμμα με δεξιές πινελιές.

11-09-22

11:09
Οι αδύναμοι έχουν εδώ και χρόνια οικονομική κρίση. Τώρα που σού χτύπησε κι εσένα την πόρτα είσαι οκ με τα επιδόματα.Ωραίοι είναι οι Ζαιοι. Είναι κατά της επιδοματικης πολιτικής της Ν.Δ λες και δεν υπάρχει ενεργειακή κρίση...
Ενσυναίσθηση: Να νοιάζεσαι για το να είναι καλά ο άλλος ακόμα κι αν εσύ είσαι καλά.
Οι δεξιοί μη με παραθέσετε ξανά. Απέχουμε πολιτικά και ιδεολογικά τόσο πολύ που μού προκαλεί αηδία.
American Economist
Επιφανές μέλος

11-09-22

11:47
Πάμε τώρα σχετικά με το θέμα.
Μου έκανε αρνητική εντύπωση που ο Μητσοτάκης δεν έδωσε τίποτα σε όσους έχουν φυσικό αέριο καθώς μέχρι πέρσι έλεγε να αλλάζουμε τους καυστήρες πετρελαίου με αερίου και τώρα ουσιαστικά με τις πολιτικές του λέει ακριβώς το αντίθετο. Εύχομαι να πάρουν μέτρα καθώς το αέριο έχει πάει 10 φορές πάνω σε σχέση με πέρσι και πολλές οικογένειες θα δυσκολευτούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.
Μου έκανε αρνητική εντύπωση που ο Μητσοτάκης δεν έδωσε τίποτα σε όσους έχουν φυσικό αέριο καθώς μέχρι πέρσι έλεγε να αλλάζουμε τους καυστήρες πετρελαίου με αερίου και τώρα ουσιαστικά με τις πολιτικές του λέει ακριβώς το αντίθετο. Εύχομαι να πάρουν μέτρα καθώς το αέριο έχει πάει 10 φορές πάνω σε σχέση με πέρσι και πολλές οικογένειες θα δυσκολευτούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.

11-09-22

17:56
Την παραίτησή του 

American Economist
Επιφανές μέλος

11-09-22

18:03
Πάλι καλά που ανακοίνωσε επιδότηση και στο φυσικό αέριο μετά την δυσαρέσκεια που υπήρχε επειδη δεν ακούστηκε χθες.
www.tovima.gr

ΔΕΘ – Μητσοτάκης: Έρχεται γενναία επιδότηση στο φυσικό αέριο
Οι πόροι θα αντλούνται από το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης μέσω του μηχανισμού ανάκτησης από τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας, καθώς και τον κρατικό προϋπολογισμό

Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

11-09-22

18:06
Η συνέντευξη του Κούλη είναι ένα έπος. Τα σκονάκια; η εικαστική παρέμβαση του σκηνοθέτη όταν ερωτήθη για το δημογραφικό με τις φωτογραφίες οικογενειών; το ότι τόλμησε να αποκαλέσει τερατογένεση τον σχηματισμό κυβέρνησης με διαδικασία που προβλέπεται από το ίδιο στο Σύνταγμα και η οποία Κυβέρνηση αποτελείται από κόμματα τα οποία συγκεντρώνουν μεγαλύτερο ποσοστό από το πρώτο κόμμα; είναι πραγματικά απόλαυση να τον ακούς, αν ξεπεράσεις το εξοργιστικό του όλου πράγματος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Ryuzaki
- jj!
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- johnsala
- sophiaa
- ggl
- American Economist
- Memetchi
- oups
- Sherlockina
- charmander
- Scandal
- Libertus
- fmarulezkd
- Wonderkid
- Maraki4you
- J.Cameron
- ΘανάσοςG4
- Paragontas7000
- GeorgePap2003
- back2967
- snowy
- giannhs2001
- Unboxholics
- Johnny15
- Sosstoss
- tfghp
- fockos
- User2350
- Στεφανος56
- tsiobieman
- camil
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.