christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

"το ιντερνετ είναι διαφορετικό από το γουέμπ, το γουέμπ είναι δίκτυο, το ιντερνετ είναι νετ"
"να το στείλουμε στον αποστολέα"
"λαμπορέιτοριζ"
"κονέκτινγκ πίπιλ δε λέει η κοσμοτέ? αυτό κάνει το δίκτυο"
"υπαρχουν τα λαν και τα βαν (γράφει στον πίνακα LAN και VAN)"
"το φάιργουόλ μοιράζει τις αιπί για να μην παίρνουμε σπαμ τα οποία δεν μπορούμε να ανοίξουμε"
"τα πρότυπα λέγονται ντραφτς"
"όταν θέλουμε να μπούμε κάπου, γράφουμε h t t p : / / w w w . και μετά το σάιτ μας (λέω εγώ πως δεν υπάρχει λόγος και απαντάει αυστηρά) δεν είμαστε όλοι προχωρημένοι να το κάνουμε έτσι όπως λες"
"όλοι οι μπρόουσερς έτσι το κάνουν"
"θα σας δείξω τώρα κάτι για γκατζετάκηδες, κυρίως τα αγόρια είναι γκατζετάκηδες αλλά και λίγα κορίτσια (κάνει right click σε μια εικόνα και την αποθηκεύει) To ξέρατε αυτό? ΟΧΙ"
Να τονίσω πως τίποτα δεν ήταν από κεκτημένη ταχύτητα, γιατί όλα τα παραπάνω τα επανέλαβε τουλάχιστον τρεις φορές και ποτέ δεν αυτοδιορθώθηκε.
Σειρά σας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Τὰ σχόλια δικά σας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Η καθηγήτρια διδάσκει στα ΤΕΙ, δουλεύει σε γνωστό νοσοκομείο των Β.Π ως διευθύντρια κάποιου συγκεκριμένου τμήματος και παράλληλα κάνει μαθήματα σε μένα και μερικούς άλλους σαν κι εμένα.
Τριπλοθεσίτης δηλαδή η κυρία και να φανταστείς υπάρχουν απόφοιτοι ΑΕΙ Πληροφορικής που ψάχνουν απεγνωσμένα για την οποιαδήποτε δουλειά.

bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος

μαθητής wie alt bist du
καθηγήτρια ich bin frau Annita
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

παράλληλα κάνει μαθήματα σε μένα και μερικούς άλλους σαν κι εμένα
Και γιατι συνεχιζεις να κανεις μαθηματα με αυτην αφου προφανος δεν εχει ιδεα σχετικα με το αντικειμενο;

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχει και μια καθηγήτρια του ΕΚΠΑ η οποία κάνει το μισό μάθημά της πάνω στις πολιτικές τις απόψεις (Μαρξισμός) και το άλλο μισό σε ιστορίες από τη ζωή της και τις φίλες της (αλλαξοκωλίες και τέτοια). Είναι αγενέστατη, απότομη, προσβάλλει σχεδόν τους πάντες και επειδή είμαστε στην Ελλάδα, είναι και υπεύθυνη μεταπτυχιακού. Αυτή είναι η Α.Β. Αλλη μια του ίδιου τμήματος, η Α.Π, επίσης υπεύθυνη μεταπτυχιακού, κάνει μάθημα μισή ώρα, μετά διάλλειμα, μετά μάθημα ένα τέταρτο και φεύγει. Στο "μάθημα", λέει πράγματα όπως "η δυσλεξία υπήρχε αποδεδειγμένα από την εποχή των σπηλαιων, αλλά δεν είχε εφευρεθεί ακόμα η γραφή οπότε δεν μπορούσαν να την διαγνώσουν".

Αφού ορκιζομασταν ότι αν πήγαινε η ίδια Λονδίνο, κανείς δεν θα την καταλάβαινε.

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

το πρωτεύοντα κλειδί
τεμπλέιτς
το σάιτ θα είναι στα ελληνικά και τα ισραηλινά
είναι ανοιχτός ο ρούτερ?
όλα τα γκούγκλ και το χρομ που είναι για αναζήτηση επιστημονική
με την κάμερα κάνουμε φέιστάιμ
στα ιμέιλ τα εισερχόμενα ίμποτ, τα εξερχόμενα άουτποτ
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Τριπλοθεσίτης δηλαδή η κυρία και να φανταστείς υπάρχουν απόφοιτοι ΑΕΙ Πληροφορικής που ψάχνουν απεγνωσμένα για την οποιαδήποτε δουλειά.![]()
2πλοθεσίτης (νοσοκομείο + μαθήματα σε ΤΕΙ, όχι?

Btw, δεν απαγορεύεται [δεν λέω για τη συγκεκριμένη, μιλαώ γενικώς) οι θέσεις για 407 είναι συμβάσεις ορισμένου χρόνου [per εξάμηνο ή per μάθημα] και οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει αίτηση (αν έχει τα προσόντα εννοώ

Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ένα μάθημα στο ΤΕΙ τάδε στο τμήμα τάδε (==4 ώρες) , ένα μάθημα στο τάδε ΙΕΚ (άλλες 4-6 ώρες), ένα μάθημα σε άλλο ΤΕΙ (άλλες 4 ώρες) κοκ.
Σύμφωνα με τους ορισμούς λοιπόν, είναι v-θεσίτες (...που όμως έναν ολόκληρο μισθό/ πλήρες ωράριο δεν καταφέρνουν να έχουν)..
just FYI
parafernalia
Περιβόητο μέλος

just FYI
3πλοθεσίτης.
Καθηγήτρια ΤΕΙ + Διευθύντρια τμήματος σε γνωστό νοσοκομείο Β.Π + Εισηγήτρια σεμιναρίων πληροφορικής.
Όσο για το άλλο που λες, το τσιγγάνικο ωρίτσα ωρίτσα, το ξέρω, το έκανα κι εγώ για 5 χρόνια στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Με φαντάζεσαι όμως τώρα που έχω σταθερό ωράριο και μισθό να δουλεύω παράλληλα τα απογεύματα για εξτραδάκια σε φροντιστήρια; Ξεφτίλα δεν είναι;
Ας αφήσουμε και κανέναν άλλο να βρει καμιά δουλειά.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξέχασα να πω πως έχουμε δύο δασκάλους, εκτός από την καλή μας την κυρία έχουμε και έναν άντρα ο οποίος κι αν κάνει πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Διδάσκει σε ΑΕΙ, σε ΤΕΙ, τα μαθήματα Η/Υ, προωθεί την επιχείριση της γυναίκας του στους μαθητές, εξασκεί αυτό που διδάσκει στο ΑΕΙ, γράφει κείμενα για site άλλων και διάφορα άλλα περιστασιακά με σύμβαση έργου.
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Λοιπον, μόλις τελειώσω τα σεμινάρια, θα πάω να ρωτήσω αν μπορώ κι εγώ να κάνω μάθημα εκεί στους επόμενους. Θα σας γράψω την δικαιολογία που θα μου πουν και για ποιόν λόγο δεν είμαι κατάλληλη ή δεν έχω τις γνώσεις (των δασκάλων από πάνω) να διδάξω.
Ξέχασα να πω πως έχουμε δύο δασκάλους, εκτός από την καλή μας την κυρία έχουμε και έναν άντρα ο οποίος κι αν κάνει πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Διδάσκει σε ΑΕΙ, σε ΤΕΙ, τα μαθήματα Η/Υ, προωθεί την επιχείριση της γυναίκας του στους μαθητές, εξασκεί αυτό που διδάσκει στο ΑΕΙ, γράφει κείμενα για site άλλων και διάφορα άλλα περιστασιακά με σύμβαση έργου.
Εγώ ένα έχω να πω!!
Πάντως εάν εχεις μέσο και καλές γνωριμίες μπορείς να χωθείς σε καμμία ενισχυτική διδασκαλία του ΤΕΙ!!!

Λατρεύω το ελληνικό συστημά !!!
Σας το έχω πει ποτέ????
Είναι τόσο ... μα τόσο.... δίκαιο!!!!!!!!!!!

spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

Τι μάθημα σου κάνει ακριβώς?Η καθηγήτρια διδάσκει στα ΤΕΙ, δουλεύει σε γνωστό νοσοκομείο των Β.Π ως διευθύντρια κάποιου συγκεκριμένου τμήματος και παράλληλα κάνει μαθήματα σε μένα και μερικούς άλλους σαν κι εμένα.
"όταν θέλουμε να μπούμε κάπου, γράφουμε h t t p : / / w w w . και μετά το σάιτ μας (λέω εγώ πως δεν υπάρχει λόγος και απαντάει αυστηρά) δεν είμαστε όλοι προχωρημένοι να το κάνουμε έτσι όπως λες"
"όλοι οι μπρόουσερς έτσι το κάνουν"
"θα σας δείξω τώρα κάτι για γκατζετάκηδες, κυρίως τα αγόρια είναι γκατζετάκηδες αλλά και λίγα κορίτσια (κάνει right click σε μια εικόνα και την αποθηκεύει) To ξέρατε αυτό? ΟΧΙ"

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι μάθημα σου κάνει ακριβώς?
Βρε, δεν βλέπεις? Χρήση Η/Υ!
O κυριούλης μάλιστα μας έβαλε μια άσχετη ταινία το τελευταίο 2ωρο.

vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

ανησυχώ για την ψυχική της υγεία."θα σας δείξω τώρα κάτι για γκατζετάκηδες, κυρίως τα αγόρια είναι γκατζετάκηδες αλλά και λίγα κορίτσια (κάνει right click σε μια εικόνα και την αποθηκεύει) To ξέρατε αυτό? ΟΧΙ"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.