Δήμος Αλίμου: Κλείνει τη μουσική στα μαγαζιά στις 23:00

Συμφωνείτε με την απόφαση του δήμου;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 10)
  • Ναι

Ψήφοι: 5 50,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 5 50,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ναι είναι ακριβά και υπερτιμημενα κ ποτε δεν κατάλαβα γιατί. Μια γουβα είναι που χει απέναντι μια θάλασσα μέσα στα σκ@τα όπου μαζευονται όλη η σαρα και η μαρα. Μόλις μπεις νομίζεις ότι μπαίνεις σε βαλτονερα. Έτσι πηχτα.
Γλυφάδα επίσης ένα χάος γεμάτο ψώνια (χρεωμένα ως το κόκκαλο συνήθως, γι'αυτό είναι και ψώνια), πατα με να σε πάτω με τον Αστέρα απέναντι να νομίζουν ότι τα νερά είναι χρυσά ενώ κι εκει κολυμπι μέσα στα σκ@τα είναι. Ο δήμαρχος ένα δέντρο δεν λέει να φυτέψει. Μια σκιά, κάτι. Και μετά σου χρεωνει και το μπάνιο. Αιντεε... Στους δημότες κάνει κι εκπτωση, 3€ μόνο 😂😂Πειραιας μόνο η Καστέλλα αξίζει τίποτε άλλο. Κι εκει πλεον έχει γίνει η κόλαση. Το μόνο που αξίζει εκει είναι ο κόσμος, ειναι πιο καλοί άνθρωποι και πιο ανθρώπινοι..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Νέα Σμυρνη αίσχος επίσης. Ένα αίσχος. Ουτε να παρκάρεις ουτε να ζήσεις με τέτοια φασαρία. Ίσως λίγο πιο περα προς Φάληρο να σώζεσαι...
Καλά για θάλασσες δεν το συζητώ πραγματικά σας λυπάμαι το καλοκαίρι...

Έχω εδώ που μένω την θάλασσα που άλλοι πληρώνουν αδρά κάθε καλοκαίρι για να απολαύσουν και μόλις πέντε λεπτά από το σπίτι μου ..

Πραγματικά ειστε βουρκος και ο ένας πανω στον άλλον...

Γλυφάδα δεν με μοιάζουν τα ψώνια ρε συ ..
Μου αρέσουν απλα καποια μαγαζιά για φαγητό που πηγαίνουμε !!

Όσο για την Καστέλα ναι παλιά ήταν πιο ωραία αλλά το Πασαλιμάνι πραγματικά με κάνει να νιώθω ότι είναι σπίτι μου και δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω Αθήνα και να μην πάω έστω για ένα καφέ εκεί..

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.731 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια