Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

27-02-25

10:31
Καλημέρα! Μόλις εκδόθηκε η προσωρινή άδεια οδήγησής μου στο gov. Όμως γίνεται να την εισάγω στο gov wallet στο κινητό; Γιατί δε με αφήνει προς το παρόν. Γράφει αδυναμία έκδοσης ψηφιακού διπλώματος. Ή εξαρχής στο wallet δεν εισάγεται η προσωρινή άδεια;
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

27-02-25

13:29
Διάβασα στην αντίστοιχη θυρίδα του gov για τη προσωρινή άδεια, κάτω κάτω ''αποθηκεύστε το pdf'' νομίζω οπότε δε πρέπει να υποστηρίζεται στο wallet... βλακεία
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.

27-02-25

13:36
μπορεις να την εχεις στο κινητο σου ή να την βγαλεις φωτοτυπια και να την εχεις στο αμαξι αν γινει ελεγχος.Διάβασα στην αντίστοιχη θυρίδα του gov για τη προσωρινή άδεια, κάτω κάτω ''αποθηκεύστε το pdf'' νομίζω οπότε δε πρέπει να υποστηρίζεται στο wallet... βλακεία
εγω οταν ειχα βγαλει το διπλωμα (οχι πολλα χρονια πισω), μου ειχαν πει οτι και με αυτη την προσωρινη αδεια μπορουν να σε γραψουν και μετα οταν παρεις το διπλωμα, θα πας για να σου ακυρωσουν το προστιμο.
τωρα δεν ξερω αν αλλαξε κατι σχετικα με αυτο...
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

27-02-25

13:40
Σε ευχαριστώ! Άρα από ότι καταλαβαίνω μάλλον δεν έχει απόλυτη ισχύ η προσωρινή άδεια μέχρι να εκδοθεί το δίπλωμα. Δε καταλαβαίνω και το λόγο ύπαρξής της αν ισχύει αυτό. Πάντως από ότι είδα καθιερώθηκε μετά το 2020. Πριν δεν έχω ιδέα μέχρι να εκδοθεί το δίπλωμα αν σε κάλυπτε κάποιο έγγραφο.μπορεις να την εχεις στο κινητο σου ή να την βγαλεις φωτοτυπια και να την εχεις στο αμαξι αν γινει ελεγχος.
εγω οταν ειχα βγαλει το διπλωμα (οχι πολλα χρονια πισω), μου ειχαν πει οτι και με αυτη την προσωρινη αδεια μπορουν να σε γραψουν και μετα οταν παρεις το διπλωμα, θα πας για να σου ακυρωσουν το προστιμο.
τωρα δεν ξερω αν αλλαξε κατι σχετικα με αυτο...
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

27-02-25

13:44
Όχι, πριν κυριολεκτικά δε είχες αποδεικτικό έγγραφο όπως προσωρινό ή το κανονικό δίπλωμα οδήγησης. Έπρεπε να περιμένεις 4-5 μήνες να πάρεις το δίπλωμα και μετά να αρχίσεις να οδηγάς νόμιμα. Τώρα με το προσωρινό μέχρι να εκδοθεί το κανονικό μπορείς να οδηγάς με το προσωρινό χωρίς πρόβλημα.Σε ευχαριστώ! Άρα από ότι καταλαβαίνω μάλλον δεν έχει απόλυτη ισχύ η προσωρινή άδεια μέχρι να εκδοθεί το δίπλωμα. Δε καταλαβαίνω και το λόγο ύπαρξής της αν ισχύει αυτό. Πάντως από ότι είδα καθιερώθηκε μετά το 2020. Πριν δεν έχω ιδέα μέχρι να εκδοθεί το δίπλωμα αν σε κάλυπτε κάποιο έγγραφο.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.

27-02-25

13:44
δεν σε ενημερωσε η σχολη οδηγων σχετικα με αυτο?Σε ευχαριστώ! Άρα από ότι καταλαβαίνω μάλλον δεν έχει απόλυτη ισχύ η προσωρινή άδεια μέχρι να εκδοθεί το δίπλωμα. Δε καταλαβαίνω και το λόγο ύπαρξής της αν ισχύει αυτό. Πάντως από ότι είδα καθιερώθηκε μετά το 2020. Πριν δεν έχω ιδέα μέχρι να εκδοθεί το δίπλωμα αν σε κάλυπτε κάποιο έγγραφο.
εμενα αυτοι μου το ειπαν για να ξερω σε περιπτωση ελεγχου τι θα γινει.
εγω τον δεκεμβρη του '19 εβγαλα το διπλωμα (το κοιταξα τωρα γιατι δεν το θυμομουν

μπορεις να μιλησεις και με ενα αστυνομικο τμημα, θα ξερουν....φανταζομαι.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

27-02-25

13:47
Τέλεια! Απλά μάλλον να το έχω σα pdf στο κινητό ή φωτοτυπία γιατί δε μπορεί να εμφανιστεί στο wallet λογικά.Όχι, πριν κυριολεκτικά δε είχες αποδεικτικό έγγραφο όπως προσωρινό ή το κανονικό δίπλωμα οδήγησης. Έπρεπε να περιμένεις 4-5 μήνες να πάρεις το δίπλωμα και μετά να αρχίσεις να οδηγάς νόμιμα. Τώρα με το προσωρινό μέχρι να εκδοθεί το κανονικό μπορείς να οδηγάς με το προσωρινό χωρίς πρόβλημα.
Friday_k
Δραστήριο μέλος

27-02-25

13:51
ναι, αυτο να κανεις. παντως τοσα χρονια οδηγαω, ελεγχο και με "προσωρινο διπλωμα" και με κανονικο, δεν μου εχουν κανει.Τέλεια! Απλά μάλλον να το έχω σα pdf στο κινητό ή φωτοτυπία γιατί δε μπορεί να εμφανιστεί στο wallet λογικά.

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

14-03-25

22:36
Αναγράφονται τα κυβικά μηχανής στο δίπλωμα οδήγησης? Επίσης, με δίπλωμα αυτοκινήτου μπορώ να οδηγήσω και παπάκι η πρέπει να δώσω πάλι εξετάσεις?
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

14-03-25

23:14
Υπάρχουν οι κατηγορίες στη μηχανή.Αναγράφονται τα κυβικά μηχανής στο δίπλωμα οδήγησης?
ΑΜ- Έως 50 κυβικά
Α1- έως 125 κυβικά από 18 χρόνων
Α2- έως 400 κυβικά από 20 χρόνων
Α- Απεριόριστα από 24 χρόνων
Με το δίπλωμα αυτοκινήτου πρέπει να κλείσει 27 χρόνων και να έχεις το δίπλωμα αυτοκινήτου για 6 χρόνια και να κάνεις μερικά μαθήματα για παπάκι έως 125 κυβικά. Δε έχει εξετάσεις από όσο ξέρω αλλά θέλουν λίγα μαθήματα.Επίσης, με δίπλωμα αυτοκινήτου μπορώ να οδηγήσω και παπάκι η πρέπει να δώσω πάλι εξετάσεις?
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

14-03-25

23:20
Ααα. Άρα πιο σοφό είναι απλά να κάνω και τα δυο την ίδια περίοδο, έτσι?Υπάρχουν οι κατηγορίες στη μηχανή.
ΑΜ- Έως 50 κυβικά
Α1- έως 125 κυβικά από 18 χρόνων
Α2- έως 400 κυβικά από 20 χρόνων
Α- Απεριόριστα από 24 χρόνων
Με το δίπλωμα αυτοκινήτου πρέπει να κλείσει 27 χρόνων και να έχεις το δίπλωμα αυτοκινήτου για 6 χρόνια και να κάνεις μερικά μαθήματα για παπάκι έως 125 κυβικά. Δε έχει εξετάσεις από όσο ξέρω αλλά θέλουν λίγα μαθήματα.
Skiyo
Διάσημο μέλος

14-03-25

23:24
Αν θες και για μηχανή, ναι είναι το καλύτερο να τα δώσεις μαζί αντι να περιμένεις 9 χρόνια.Ααα. Άρα πιο σοφό είναι απλά να κάνω και τα δυο την ίδια περίοδο, έτσι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- iew
- Unboxholics
- charmander
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- Ωρορα
- Jack of Spades
- fourkaki
- Reader
- Paragontas7000
- Scandal
- Εριφύλη
- bibliofagos
- synthnightingale
- rafaela11
- touvlo
- American Economist
- Kate1914
- thenutritionist
- Fernando_A
- marww
- giannhs2001
- ougkampougka
- Totreno
- rebelos2022
- Sosstoss
- fmarulezkd
- tsiobieman
- jims
- Libertus
- Kassiopi
- chester20080
- tslef8
- jj!
- Thundergirl
- snowy
- taketrance
- Νηπενθή
- Eua5
- KimTaehyung
- Viedo
- Luke.
- Cortes
- McManus
- leo41
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.