renaki198600
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni8400
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Περασα τα σηματα κι ειμαι ετοιμη να ξεχυθω στους δρομους. Θα βγαζω ανακοινωθεντα με τις διαδρομες μου, το νου σας!
Συγχαρητήριαααααα Corpsάκι!!!!! Με το καλό και το δίπλωμα!!!!!

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Περασα τα σηματα κι ειμαι ετοιμη να ξεχυθω στους δρομους. Θα βγαζω ανακοινωθεντα με τις διαδρομες μου, το νου σας!
Κοίτα σύμπτωση ε...Και γω τα ίδια και από Δευτέρα άρχισα και μαθήματα. Άντε καλή μας τύχη

Παιδιά όσοι από σας πριν το πρώτο μάθημα δεν είχατε πιάσει τιμόνι ούτε σας είχε δείξει ποτέ κάποιος κάτι (δηλαδή πήγατε γκαγκά και ασχέτου όπως εγώ

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Παιδιά όσοι από σας πριν το πρώτο μάθημα δεν είχατε πιάσει τιμόνι ούτε σας είχε δείξει ποτέ κάποιος κάτι (δηλαδή πήγατε γκαγκά και ασχέτου όπως εγώ) πόσα μαθήματα χρειαστήκατε;
Εγώ, που πήγα γκαγκά και ασχετού

Καλη σου αρχήηηηη και καλή τύχη αδερφή ψυχή!!!!!

Vicki
Νεοφερμένο μέλος

Η εξέταση διήρκησε περίπου μισή ώρα και ήταν χωρίς λάδωμα. Χρειάστηκε να δώσω εξετάσεις μόνο μία φορά. Οπότε, μπορείς κάλλιστα να πάρεις δίπλωμα οδήγησης και χωρίς να πληρώσεις παραπάνω από όσα νόμιμα απαιτείται.

Guest 990498
Επισκέπτης

Που έδωσες εξετάσεις;Κι εγώ ως εντελώς άσχετη πήγα. Έκανα τις ώρες που υποχρεούσαι να κάνεις, νομίζω δηλαδή 20. Συνήθως οι δάσκαλοι οδήγησης προτιμούν να το κάνουν δίωρο το μάθημα, οπότε μας βγήκε 10 μαθήματα.
Η εξέταση διήρκησε περίπου μισή ώρα και ήταν χωρίς λάδωμα. Χρειάστηκε να δώσω εξετάσεις μόνο μία φορά. Οπότε, μπορείς κάλλιστα να πάρεις δίπλωμα οδήγησης και χωρίς να πληρώσεις παραπάνω από όσα νόμιμα απαιτείται.![]()
kalypso
Περιβόητο μέλος

Η εξέταση διήρκησε περίπου μισή ώρα και ήταν χωρίς λάδωμα. Χρειάστηκε να δώσω εξετάσεις μόνο μία φορά. Οπότε, μπορείς κάλλιστα να πάρεις δίπλωμα οδήγησης και χωρίς να πληρώσεις παραπάνω από όσα νόμιμα απαιτείται.![]()
Αμε, αν πέσεις σε καλούς (ή τα κάνεις όλα σωστά)

Συνήθως είναι κάτι περίεργοι, οι οποίοι σε κόβουν για το παραμικρό.
Εμένα είχε στραβώσει επειδή θεωρούσε πως δε γύριζα αρκετά το κεφάλι μου για να κοιτάξω και με έβαλε να σταματήσω και να ξαναξεκινήσω σε ανηφόρα, 4 φορές, για να δει πόσο γυρίζω το κεφάλι...
Μην το ψάχνεις!
πς. συγχαρητήρια!!
Neraida
Επιφανές μέλος

Και απορω δλδ που ειδικα στην Αττικη θεωρειται το φακελακι ως αναγκαιο κακο. Θαρρω πως τους εχετε κακομαθει!
Θα τους κυνηγουσα με το τακουνι στο χερι!!!!

Προσωπικα, δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω ουτε ενα ευρω παραπανω...
Και κατι τελευταιο, εαν θυμαμαι καλα, εχεις το δικαιωμα να υποπεσεις σε δυο "μικρα" λαθη, ορ νοτ?!
Vicki
Νεοφερμένο μέλος

Στην οπισθογωνία, μου έφυγε το αυτοκίνητο πιο μακρυά από τα 20 εκατοστά που πρέπει από το πεζοδρόμιο. Είχα όμως χώρο πίσω μου, κι έτσι δεν το σταμάτησα, το ίσιωσα μετά. Ο ένας από τους δύο εξεταστές είπε "Παραλίγο", αλλά αυτό ήταν όλο κι όλο.
Ευχαριστώ, αλλά πάνε 2.5 χρόνια από τότε.

Vkey
Επιφανές μέλος

Και κατι τελευταιο, εαν θυμαμαι καλα, εχεις το δικαιωμα να υποπεσεις σε δυο "μικρα" λαθη, ορ νοτ?!
Nομίζω ότι απλά είναι στο χέρι τους...
Χμμμ... κι εγώ έκανα ένα λαθάκι...απλά έφαγα παρατήρηση και that's all...
Αλλά νομίζω ότι είναι άτυπο και εξαρτάται το λάθος....
Πάντως το τελευταίο που άκουσα και με σόκαρε είναι από μία κοπέλα που λάδωσε...τις έδωσαν το δίπλωμα αλλά της είπαν ότι είναι άσχετη και να μην πάρει αυτοκίνητο μόνη της...
Έλεος...δεν πάμε καλά...

Neraida
Επιφανές μέλος

Nομίζω ότι απλά είναι στο χέρι τους...
Χμμμ... κι εγώ έκανα ένα λαθάκι...απλά έφαγα παρατήρηση και that's all...
Αλλά νομίζω ότι είναι άτυπο και εξαρτάται το λάθος....
Πάντως το τελευταίο που άκουσα και με σόκαρε είναι από μία κοπέλα που λάδωσε...τις έδωσαν το δίπλωμα αλλά της είπαν ότι είναι άσχετη και να μην πάρει αυτοκίνητο μόνη της...
Έλεος...δεν πάμε καλά...![]()
Χμμ....ατυπο λες, ε?
Εγω γιατι εχω την εντυπωση πως οχι...ενιγουει, δε με νοιαζει πλεον

Περι "ασχετης", να μη σε σοκαρει, διοτι υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις.
Παντως εγω ειχα πει στο δασκαλο μου, οτι δεν πιστευω να μου ζητηθει κανα φακελακι, διοτι πρωτον θα μπουφλησω και εκεινον και τους εξεταστες και κατα δευτερον προτιμω να μην το παρω ποτε, εαν δεν πρεπει. Οχι δλδ πως τωρα που το εχω ειμαι και ακινδυνη, αλλα τελος παντων...

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Επισης για τα μαθηματα, εχω την εντυπωση οτι ειναι γυρω στα 10 της μιαμισης ωρας τα υποχρεωτικα, αλλα δεν εχω αρχισει ακομη οποτε δεν ειμαι σουρ. Αληθεια, απ'την πρωτη φορα βγαινεις χυμα στο δρομο; Χεζουμι καπως

kalypso
Περιβόητο μέλος

Επισης για τα μαθηματα, εχω την εντυπωση οτι ειναι γυρω στα 10 της μιαμισης ωρας τα υποχρεωτικα, αλλα δεν εχω αρχισει ακομη οποτε δεν ειμαι σουρ. Αληθεια, απ'την πρωτη φορα βγαινεις χυμα στο δρομο; Χεζουμι καπως![]()
Ναι

Μην ανησυχείς λαβ- έπρεπε να δεις εμένα... Μου λέει, "Άντε, πάμε!"
τον κοιτάω λες και κατέβηκε από τον αλιεν πλανήτη και λέω "πού πάμε;! πώς πάμε"

μου λέει "κάνε αυτό, εκείνο, το άλλο"
ε με τα πολλά πάταγε εκείνος τα πεντάλ κι εγώ είχα το τιμόνι...

πς. το οποίο έπιανε από καιρού εις καιρόν, επειδή έστριβα και το άφηνα εκεί- πίστευα θα ίσιωνε μόνο του! Πού να δεις χαρά όταν ανακάλυψα πως το φλας κλείνει μόνο του

Vkey
Επιφανές μέλος

'Οταν έπρεπε να το κλείσω μόνη μου τις πρώτες φορές έκανα απλά φωτορυθμικά

Δεξί- αριστερό εναλλάξ μέχρι να καταφέρω να το κλείσω... Ο δικός μου αναγκάστηκε να μου μάθει κι αυτό

Spiridoula
Νεοφερμένο μέλος

Και δν θελω να το ξαναπερασω ολο αυτο το αγχος!!!Αν και ειχα περισσοτερο αγχος οσο καιρο εκανα μαθηματα. Την ωρα των εξετασεων ειπα παμε κ οτι γινει!
Οι εξεταστες απ οτι καταλαβα ηθελαν να τελειωνουν βλεπετε στις 14:00 π μας εξεταζουν το στομαχι εχει αρχισει και γκρινιαζει!!!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ έκανα 3 μήνες περίπου.Αληθεια, απ'την πρωτη φορα βγαινεις χυμα στο δρομο; Χεζουμι καπως![]()

Εγώ έκανα (με συνοδεία γονιών δίπλα

Φυσικά σαν νιούμπι όλοι μου κορνάρουν ακόμα και χωρίς να υπάρχει λόγος, αλλά ευτυχώς εγώ δεν δίνω καμία σημασία σε αυτά. Όποιος δεν γουστάρει να βγει στην αριστερή λωρίδα.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- globglogabgalab
- Wonderkid
- Andante
- Arsinoe
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- giannhs2001
- marww
- chester20080
- StargazerLily
- Kassiopi
- jj!
- Theodora03
- fmarulezkd
- charmander
- Thundergirl
- American Economist
- Stelios725
- allall1
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- tslef8
- Memetchi
- Mt73
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Eua5
- Ryuzaki
- kostasidel
- Jimmy20
- Citylights
- Scandal
- Elef8eria_Ad
- Panos_02
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.