Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Οι σχολές οδήγησης είναι ναοί οδικής ασφάλειας.
Στόχος της οδικής ασφάλειας είναι η στέρηση της οδηγικής απόλαυσης που οδηγεί τον άνθρωπο στο δρόμο της αρετής και στη συνέχεια στον παράδεισο.
Η φίλη σου που πούλησε το αυτοκίνητο της, προστατεύθηκε αποτελεσματικά από το κυνήγι της ηδονής.
γι αυτό οι παπαδες εχουν σωφερ,για να μη νιωθουν την ηδονή η ίδιοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
askos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Coup de foudre
Νεοφερμένο μέλος

Αν ναι αυτά είναι τα εξέταστρα που απαιτούνται γι'αυτο στα ξανάζηταει..
worshipperjesus
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.kawasaki-bikers.gr/core/forum/viewtopic.php?f=4&t=10191
Και ρώτα το Τμήμα Συγκοινωνιών της Νομαρχίας της περιοχής σου...
askos
Νεοφερμένο μέλος

AGELOS111
Νεοφερμένο μέλος

askos
Νεοφερμένο μέλος

eumorfia95
Νεοφερμένο μέλος

eumorfia95
Νεοφερμένο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Γενικά θεωρώ, πως το άτομο αν δεν έχει φτάσει σε μια σωστή ηλικία για να οδηγήσει,είναι επικίνδυνος για τον ίδιο και για τους υπόλοιπους.
Το να πας δικαστήριο δεν είναι τίποτα σε σχέση με το να θέσεις τη ζωή σου σε κίνδυνο.
Anyway, επειδή το θέμα έχει ενδιαφέρον, ξέρει κάποιος, ακόμα και αν μεσολαβήσουν οι γονείς, αν είναι δυνατή η έκδοση διπλώματος σε παιδί κάτω των 16;
(Για 16 ξέρω πως μπορεί κάποιος να βγάλει για μηχανάκι)
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

εδώ (https://www.kep.gov.gr/portal/page/portal/kep/FullStory?sid=1102
υπάρχει η δυνατότητα για άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου από ανήλικο (δε λέει όριο ηλικίας) με γραπτή συναίνεση και των 2 γονέων.
Όμως, το Υπουργείο Μεταφορών στη δική του σελίδα (https://www.yme.gr/index.php?getwhat=1&oid=362&id=&tid=362) ζητάει το όριο των 18.
Οπότε, παίρνεις τον ένα από τους 2 γονείς σου και πάτε ή στην κοντινότερη Διεύθυνση Μεταφορών του Υπουργείου ή στο κοντινότερο ΚΕΠ για να ρωτήσετε, νομίζω ότι ίσως, (δεν παίρνω όρκο, για το ελληνικό δημόσιο μιλάμε) να μάθεις κάτι πιο σίγουρο.
worshipperjesus
Εκκολαπτόμενο μέλος

16: Μέχρι 50cc. Εκδίδεται στην τροχαία. Θέλει την υπογραφή των γονέων.
18: Μέχρι 33 άλογα. Μέσω σχολής οδηγών.
21: Απεριόριστο. Μέσω σχολής οδηγών.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Υπομονη φιλαρακι
eumorfia95
Νεοφερμένο μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

εχετε? πως το πηρατε? παρατραγουδα? που να προσεξει κανεις την ωρα που δινει?
Από παρατράγουδα άλλο τίποτα. Όταν πήγα να δώσω σήματα, ο ένας εξεταστής ερχόταν και μου έλεγε τις απαντήσεις, ενώ η συνάδελφός του ωρυόταν για μια άδικη προαγωγή που πήρε κάποιος από εκεί μέσα.

Η συνέχεια είναι ακόμη πιο τραγική, καθώς ο ίδιος κύριος μου είπε να του τηλεφωνήσω, ώστε να είναι εξεταστής, όταν θα δίνω και πορεία. Είπα εντάξει κι έφυγα γρήγορα. Μετά προφανώς θυμήθηκε ότι δε μου είχε δώσει τηλέφωνο και βγήκε έξω να με βρει. Την ώρα που με πλησίαζε εμφανίστηκε ο από μηχανής Θεός aka ο θείος μου με τη μηχανή, ανέβηκα επάνω και φύγαμε.

Στην πορεία έτρεμα σαν το ψάρι από το άγχος, ο δάσκαλός μου κουβέντιαζε με τον έναν εξεταστή και μου έκανε διάφορα νοήματα, η εξέταση διήρκεσε 10-15 λεπτά (και πολύ λέω) και μετά μου έδωσαν την κάρτα μου κι όποιον πάρει ο Χάρος. Έτσι τα δίνουν τα διπλώματα στα μέρη μου.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ερωτηση προς συμπατριωτες Ροδιτες: Γιατι δεν μπορω να πετυχω ανοιχτα τα γραφεια των δασκαλων;... 3 μερες τωρα κανω τσαρκες μπας και πετυχω κανεναν ανοιχτο, και μονο εναν καθε μερα βρηκα..

tr1990
Νεοφερμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- globglogabgalab
- Wonderkid
- Andante
- Arsinoe
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- giannhs2001
- marww
- chester20080
- StargazerLily
- Kassiopi
- jj!
- Theodora03
- fmarulezkd
- charmander
- Thundergirl
- American Economist
- Stelios725
- allall1
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- tslef8
- Memetchi
- Mt73
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Eua5
- Ryuzaki
- kostasidel
- Jimmy20
- Citylights
- Scandal
- Elef8eria_Ad
- Panos_02
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.