Δίπλωμα οδήγησης

akikos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7,960 μηνύματα.
Σε τι δουλειες αναφερεσαι;

Το διπλωμα ειναι χρησιμο και για να νοικιασεις αυτοκινητο στις διακοπες.
Δεν μπορω να προσδιορίσω ακριβώς τη δουλειά αλλά είναι πολλές. Απο μηχανικός που κανει επιβλέψεις, μέχρι καθηγητής που κάνει ιδιαίτερα που πρέπει να βρίσκεται στα σπίτια των μαθητών του.
 

Jordan

Νεοφερμένος

Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 74 μηνύματα.
Προσωπικά γνωρίζω παιδιά που δεν έκαναν ούτε μια ώρα θεωρία, απλώς τους έδωσε ο δάσκαλος το βιβλιαράκι να το "μελετήσουν" σπίτι χωρίς περαιτέρω καθοδήγηση και αν έχουν καμιά αποριά "βλέπουμε". Με λίγα λόγια δηλαδή επειδή εκείνος βαριόταν ή δεν είχει χρόνο ή για άλλους Χ Ψ λόγους πήγαν και έδωσαν σήματα χωρίς να ξέρουν καν τι χρώμα έχει ο τοίχος εκείνης της αίθουσας στη σχολή.Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις που δυστηχώς πέρασαν ατιμώρητες λόγω της κλασσικής αδράνειας και του ωχαδερφισμού που διακατέχει κάποιους νέους.

Στο θέμα μας.

Απο τη στιγμή που πληρώνεις για 20 ώρες θα κάνεις 20 ώρες.Τέλος.
Η διαχέιρηση των μαθημάτων είναι στο χέρι του καθηγητή, δηλαδή πως θα χωρίσει τις ενότητες κλπ αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα κάνοντας το 1/5 ή και λιγότερο.

Στο κάτω κάτω η εικόνα μιας σχολής δεν είναι κάτι μονοδιάστατο αλλά αποτελείται απο πολλούς παράγοντες, ένας εκ των ποίων είναι αυτός των θεωρητικών μαθημάτων, οπότε αν βλέπεις πως αμελείται σκοπίμως αυτό το κομμάτι πρέπει να αρχίζεις να υποψιάζεσαι ανάλογη αντιμετώπιση και στο πρακτικό σκέλος.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top