ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:31 Ο ἅλς έγραψε: #381 26-04-12 17:31 Και πόσο στοιχίζει να πάρεις δίπλωμα οδήγησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:45 Η Χαρουλιτα: #382 26-04-12 17:45 Νομιζω γυρω στο 300 Τι εγινε? Κλεισαμε τα 18 και θελουμε αυτοκινητακι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:54 Ο Mr. Crowley: #383 26-04-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και πόσο στοιχίζει να πάρεις δίπλωμα οδήγησης; Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα δώσει 650 για μαθήματα και εξέταση,πρόσθεσε και τα παράβολα που είναι ακόμα 120 ευρώ περίπου.Αν λαδώσεις,θα πρέπει να δώσεις 200 ευρώ επιπλέον.Εγώ δεν λάδωσα και έδωσα δύο φορές γιατί την πρώτη κόπηκα,οπότε έδωσα άλλα 150 για το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις τη δεύτερη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:47 Ο ἅλς έγραψε: #384 26-04-12 18:47 Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνεις; Χαρουλίτα: γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:48 Ο Johnnaousa: #385 26-04-12 18:48 από βδομάδα λέω να ξεκινήσω μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:57 Η Muxu Su έγραψε: #386 26-04-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: παιδια εδωσα εξετασεις την περασμενη παρασκευη και τις περασα με επιτυχια !!! τωρα μπορω να οδηγησω παιρνοντας καποιο χαρτι απο καποια αρχη η πρεπει να περιμενω 1 μηνα να εκδοθει το διπλωμα???επισης ποιες ειναι οι ποινες αν σε πιασουν χωρις το "επισημο" διπλωμα???? Click για ανάπτυξη... Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 19:58 Ο Mr. Crowley: #387 26-04-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνεις; Click για ανάπτυξη... 20 ώρες + 21 ώρες θεωρία.Βέβαια θεωρία κανείς δεν κάνει τόσες ώρες,εγώ π.χ. 5 ώρες έκανα και πήγα και έδωσα. Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν σου δίνουν,για κανά μήνα (μέχρι να εκδοθεί) δεν κυκλοφορείς,απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 20:41 Η tabarly έγραψε: #388 26-04-12 20:41 απόσο ξέρω το θέμα δεν είναι τόσο η τροχαία, όσο η ασφάλεια. αν τρακάρεις, ακόμα και αν δεν φταις, πρέπει να πληρώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ampalea4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 23:06 Ο ampalea4 έγραψε: #389 26-04-12 23:06 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! θα το συζητήσω και με τους γονείς μου και μετά τις πανελλήνιες θα το αποφασίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 09:56 Ο ἅλς έγραψε: #390 27-04-12 09:56 Mr Crowley, ευχαριστώ! Αναρωτιέμαι 21 ώρες θεωρία ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 10:05 Ο Balthazor: #391 27-04-12 10:05 ΣΟΣ!! Μπορει καποιος να μου πει ποια ισχυ εχουν τα παραβολα γιατρων κτλ? Μεχρι ποτε ισχυουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteraki29 Νεοφερμένο μέλος Η asteraki29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 16:23 Η asteraki29: #392 08-06-12 16:23 να μάθω τώρα να οδηγώ ή στα 22-23 μετά τη σχολή...? ποιά είναι η καλύτερη ηλικία κατα τη γνώμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:01 Η εμμα_τριντεντ: #393 08-06-12 17:01 εγώ λέω όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. πάρε το δίπλωμα τώρα και βλέπεις. πάντως άλλο το "παίρνω δίπλωμα" και άλλο το ¨έμαθα να οδηγάω¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η MissKit έγραψε: #394 08-06-12 17:08 Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και πόσο στοιχίζει να πάρεις δίπλωμα οδήγησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:45 Η Χαρουλιτα: #382 26-04-12 17:45 Νομιζω γυρω στο 300 Τι εγινε? Κλεισαμε τα 18 και θελουμε αυτοκινητακι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:54 Ο Mr. Crowley: #383 26-04-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και πόσο στοιχίζει να πάρεις δίπλωμα οδήγησης; Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα δώσει 650 για μαθήματα και εξέταση,πρόσθεσε και τα παράβολα που είναι ακόμα 120 ευρώ περίπου.Αν λαδώσεις,θα πρέπει να δώσεις 200 ευρώ επιπλέον.Εγώ δεν λάδωσα και έδωσα δύο φορές γιατί την πρώτη κόπηκα,οπότε έδωσα άλλα 150 για το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις τη δεύτερη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:47 Ο ἅλς έγραψε: #384 26-04-12 18:47 Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνεις; Χαρουλίτα: γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:48 Ο Johnnaousa: #385 26-04-12 18:48 από βδομάδα λέω να ξεκινήσω μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:57 Η Muxu Su έγραψε: #386 26-04-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: παιδια εδωσα εξετασεις την περασμενη παρασκευη και τις περασα με επιτυχια !!! τωρα μπορω να οδηγησω παιρνοντας καποιο χαρτι απο καποια αρχη η πρεπει να περιμενω 1 μηνα να εκδοθει το διπλωμα???επισης ποιες ειναι οι ποινες αν σε πιασουν χωρις το "επισημο" διπλωμα???? Click για ανάπτυξη... Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 19:58 Ο Mr. Crowley: #387 26-04-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνεις; Click για ανάπτυξη... 20 ώρες + 21 ώρες θεωρία.Βέβαια θεωρία κανείς δεν κάνει τόσες ώρες,εγώ π.χ. 5 ώρες έκανα και πήγα και έδωσα. Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν σου δίνουν,για κανά μήνα (μέχρι να εκδοθεί) δεν κυκλοφορείς,απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 20:41 Η tabarly έγραψε: #388 26-04-12 20:41 απόσο ξέρω το θέμα δεν είναι τόσο η τροχαία, όσο η ασφάλεια. αν τρακάρεις, ακόμα και αν δεν φταις, πρέπει να πληρώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ampalea4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 23:06 Ο ampalea4 έγραψε: #389 26-04-12 23:06 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! θα το συζητήσω και με τους γονείς μου και μετά τις πανελλήνιες θα το αποφασίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 09:56 Ο ἅλς έγραψε: #390 27-04-12 09:56 Mr Crowley, ευχαριστώ! Αναρωτιέμαι 21 ώρες θεωρία ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 10:05 Ο Balthazor: #391 27-04-12 10:05 ΣΟΣ!! Μπορει καποιος να μου πει ποια ισχυ εχουν τα παραβολα γιατρων κτλ? Μεχρι ποτε ισχυουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteraki29 Νεοφερμένο μέλος Η asteraki29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 16:23 Η asteraki29: #392 08-06-12 16:23 να μάθω τώρα να οδηγώ ή στα 22-23 μετά τη σχολή...? ποιά είναι η καλύτερη ηλικία κατα τη γνώμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:01 Η εμμα_τριντεντ: #393 08-06-12 17:01 εγώ λέω όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. πάρε το δίπλωμα τώρα και βλέπεις. πάντως άλλο το "παίρνω δίπλωμα" και άλλο το ¨έμαθα να οδηγάω¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η MissKit έγραψε: #394 08-06-12 17:08 Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομιζω γυρω στο 300 Τι εγινε? Κλεισαμε τα 18 και θελουμε αυτοκινητακι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 17:54 Ο Mr. Crowley: #383 26-04-12 17:54 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και πόσο στοιχίζει να πάρεις δίπλωμα οδήγησης; Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα δώσει 650 για μαθήματα και εξέταση,πρόσθεσε και τα παράβολα που είναι ακόμα 120 ευρώ περίπου.Αν λαδώσεις,θα πρέπει να δώσεις 200 ευρώ επιπλέον.Εγώ δεν λάδωσα και έδωσα δύο φορές γιατί την πρώτη κόπηκα,οπότε έδωσα άλλα 150 για το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις τη δεύτερη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:47 Ο ἅλς έγραψε: #384 26-04-12 18:47 Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνεις; Χαρουλίτα: γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:48 Ο Johnnaousa: #385 26-04-12 18:48 από βδομάδα λέω να ξεκινήσω μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:57 Η Muxu Su έγραψε: #386 26-04-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: παιδια εδωσα εξετασεις την περασμενη παρασκευη και τις περασα με επιτυχια !!! τωρα μπορω να οδηγησω παιρνοντας καποιο χαρτι απο καποια αρχη η πρεπει να περιμενω 1 μηνα να εκδοθει το διπλωμα???επισης ποιες ειναι οι ποινες αν σε πιασουν χωρις το "επισημο" διπλωμα???? Click για ανάπτυξη... Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 19:58 Ο Mr. Crowley: #387 26-04-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνεις; Click για ανάπτυξη... 20 ώρες + 21 ώρες θεωρία.Βέβαια θεωρία κανείς δεν κάνει τόσες ώρες,εγώ π.χ. 5 ώρες έκανα και πήγα και έδωσα. Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν σου δίνουν,για κανά μήνα (μέχρι να εκδοθεί) δεν κυκλοφορείς,απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 20:41 Η tabarly έγραψε: #388 26-04-12 20:41 απόσο ξέρω το θέμα δεν είναι τόσο η τροχαία, όσο η ασφάλεια. αν τρακάρεις, ακόμα και αν δεν φταις, πρέπει να πληρώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ampalea4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 23:06 Ο ampalea4 έγραψε: #389 26-04-12 23:06 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! θα το συζητήσω και με τους γονείς μου και μετά τις πανελλήνιες θα το αποφασίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 09:56 Ο ἅλς έγραψε: #390 27-04-12 09:56 Mr Crowley, ευχαριστώ! Αναρωτιέμαι 21 ώρες θεωρία ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 10:05 Ο Balthazor: #391 27-04-12 10:05 ΣΟΣ!! Μπορει καποιος να μου πει ποια ισχυ εχουν τα παραβολα γιατρων κτλ? Μεχρι ποτε ισχυουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteraki29 Νεοφερμένο μέλος Η asteraki29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 16:23 Η asteraki29: #392 08-06-12 16:23 να μάθω τώρα να οδηγώ ή στα 22-23 μετά τη σχολή...? ποιά είναι η καλύτερη ηλικία κατα τη γνώμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:01 Η εμμα_τριντεντ: #393 08-06-12 17:01 εγώ λέω όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. πάρε το δίπλωμα τώρα και βλέπεις. πάντως άλλο το "παίρνω δίπλωμα" και άλλο το ¨έμαθα να οδηγάω¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η MissKit έγραψε: #394 08-06-12 17:08 Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και πόσο στοιχίζει να πάρεις δίπλωμα οδήγησης; Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα δώσει 650 για μαθήματα και εξέταση,πρόσθεσε και τα παράβολα που είναι ακόμα 120 ευρώ περίπου.Αν λαδώσεις,θα πρέπει να δώσεις 200 ευρώ επιπλέον.Εγώ δεν λάδωσα και έδωσα δύο φορές γιατί την πρώτη κόπηκα,οπότε έδωσα άλλα 150 για το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις τη δεύτερη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:47 Ο ἅλς έγραψε: #384 26-04-12 18:47 Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνεις; Χαρουλίτα: γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:48 Ο Johnnaousa: #385 26-04-12 18:48 από βδομάδα λέω να ξεκινήσω μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:57 Η Muxu Su έγραψε: #386 26-04-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: παιδια εδωσα εξετασεις την περασμενη παρασκευη και τις περασα με επιτυχια !!! τωρα μπορω να οδηγησω παιρνοντας καποιο χαρτι απο καποια αρχη η πρεπει να περιμενω 1 μηνα να εκδοθει το διπλωμα???επισης ποιες ειναι οι ποινες αν σε πιασουν χωρις το "επισημο" διπλωμα???? Click για ανάπτυξη... Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 19:58 Ο Mr. Crowley: #387 26-04-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνεις; Click για ανάπτυξη... 20 ώρες + 21 ώρες θεωρία.Βέβαια θεωρία κανείς δεν κάνει τόσες ώρες,εγώ π.χ. 5 ώρες έκανα και πήγα και έδωσα. Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν σου δίνουν,για κανά μήνα (μέχρι να εκδοθεί) δεν κυκλοφορείς,απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 20:41 Η tabarly έγραψε: #388 26-04-12 20:41 απόσο ξέρω το θέμα δεν είναι τόσο η τροχαία, όσο η ασφάλεια. αν τρακάρεις, ακόμα και αν δεν φταις, πρέπει να πληρώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ampalea4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 23:06 Ο ampalea4 έγραψε: #389 26-04-12 23:06 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! θα το συζητήσω και με τους γονείς μου και μετά τις πανελλήνιες θα το αποφασίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 09:56 Ο ἅλς έγραψε: #390 27-04-12 09:56 Mr Crowley, ευχαριστώ! Αναρωτιέμαι 21 ώρες θεωρία ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 10:05 Ο Balthazor: #391 27-04-12 10:05 ΣΟΣ!! Μπορει καποιος να μου πει ποια ισχυ εχουν τα παραβολα γιατρων κτλ? Μεχρι ποτε ισχυουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteraki29 Νεοφερμένο μέλος Η asteraki29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 16:23 Η asteraki29: #392 08-06-12 16:23 να μάθω τώρα να οδηγώ ή στα 22-23 μετά τη σχολή...? ποιά είναι η καλύτερη ηλικία κατα τη γνώμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:01 Η εμμα_τριντεντ: #393 08-06-12 17:01 εγώ λέω όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. πάρε το δίπλωμα τώρα και βλέπεις. πάντως άλλο το "παίρνω δίπλωμα" και άλλο το ¨έμαθα να οδηγάω¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η MissKit έγραψε: #394 08-06-12 17:08 Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνεις; Χαρουλίτα: γιατί όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:48 Ο Johnnaousa: #385 26-04-12 18:48 από βδομάδα λέω να ξεκινήσω μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:57 Η Muxu Su έγραψε: #386 26-04-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: παιδια εδωσα εξετασεις την περασμενη παρασκευη και τις περασα με επιτυχια !!! τωρα μπορω να οδηγησω παιρνοντας καποιο χαρτι απο καποια αρχη η πρεπει να περιμενω 1 μηνα να εκδοθει το διπλωμα???επισης ποιες ειναι οι ποινες αν σε πιασουν χωρις το "επισημο" διπλωμα???? Click για ανάπτυξη... Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 19:58 Ο Mr. Crowley: #387 26-04-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνεις; Click για ανάπτυξη... 20 ώρες + 21 ώρες θεωρία.Βέβαια θεωρία κανείς δεν κάνει τόσες ώρες,εγώ π.χ. 5 ώρες έκανα και πήγα και έδωσα. Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν σου δίνουν,για κανά μήνα (μέχρι να εκδοθεί) δεν κυκλοφορείς,απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 20:41 Η tabarly έγραψε: #388 26-04-12 20:41 απόσο ξέρω το θέμα δεν είναι τόσο η τροχαία, όσο η ασφάλεια. αν τρακάρεις, ακόμα και αν δεν φταις, πρέπει να πληρώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ampalea4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 23:06 Ο ampalea4 έγραψε: #389 26-04-12 23:06 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! θα το συζητήσω και με τους γονείς μου και μετά τις πανελλήνιες θα το αποφασίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 09:56 Ο ἅλς έγραψε: #390 27-04-12 09:56 Mr Crowley, ευχαριστώ! Αναρωτιέμαι 21 ώρες θεωρία ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 10:05 Ο Balthazor: #391 27-04-12 10:05 ΣΟΣ!! Μπορει καποιος να μου πει ποια ισχυ εχουν τα παραβολα γιατρων κτλ? Μεχρι ποτε ισχυουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteraki29 Νεοφερμένο μέλος Η asteraki29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 16:23 Η asteraki29: #392 08-06-12 16:23 να μάθω τώρα να οδηγώ ή στα 22-23 μετά τη σχολή...? ποιά είναι η καλύτερη ηλικία κατα τη γνώμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:01 Η εμμα_τριντεντ: #393 08-06-12 17:01 εγώ λέω όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. πάρε το δίπλωμα τώρα και βλέπεις. πάντως άλλο το "παίρνω δίπλωμα" και άλλο το ¨έμαθα να οδηγάω¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η MissKit έγραψε: #394 08-06-12 17:08 Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
από βδομάδα λέω να ξεκινήσω μαθήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 18:57 Η Muxu Su έγραψε: #386 26-04-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: παιδια εδωσα εξετασεις την περασμενη παρασκευη και τις περασα με επιτυχια !!! τωρα μπορω να οδηγησω παιρνοντας καποιο χαρτι απο καποια αρχη η πρεπει να περιμενω 1 μηνα να εκδοθει το διπλωμα???επισης ποιες ειναι οι ποινες αν σε πιασουν χωρις το "επισημο" διπλωμα???? Click για ανάπτυξη... Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 19:58 Ο Mr. Crowley: #387 26-04-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνεις; Click για ανάπτυξη... 20 ώρες + 21 ώρες θεωρία.Βέβαια θεωρία κανείς δεν κάνει τόσες ώρες,εγώ π.χ. 5 ώρες έκανα και πήγα και έδωσα. Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν σου δίνουν,για κανά μήνα (μέχρι να εκδοθεί) δεν κυκλοφορείς,απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 20:41 Η tabarly έγραψε: #388 26-04-12 20:41 απόσο ξέρω το θέμα δεν είναι τόσο η τροχαία, όσο η ασφάλεια. αν τρακάρεις, ακόμα και αν δεν φταις, πρέπει να πληρώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ampalea4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 23:06 Ο ampalea4 έγραψε: #389 26-04-12 23:06 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! θα το συζητήσω και με τους γονείς μου και μετά τις πανελλήνιες θα το αποφασίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 09:56 Ο ἅλς έγραψε: #390 27-04-12 09:56 Mr Crowley, ευχαριστώ! Αναρωτιέμαι 21 ώρες θεωρία ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 10:05 Ο Balthazor: #391 27-04-12 10:05 ΣΟΣ!! Μπορει καποιος να μου πει ποια ισχυ εχουν τα παραβολα γιατρων κτλ? Μεχρι ποτε ισχυουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteraki29 Νεοφερμένο μέλος Η asteraki29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 16:23 Η asteraki29: #392 08-06-12 16:23 να μάθω τώρα να οδηγώ ή στα 22-23 μετά τη σχολή...? ποιά είναι η καλύτερη ηλικία κατα τη γνώμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:01 Η εμμα_τριντεντ: #393 08-06-12 17:01 εγώ λέω όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. πάρε το δίπλωμα τώρα και βλέπεις. πάντως άλλο το "παίρνω δίπλωμα" και άλλο το ¨έμαθα να οδηγάω¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η MissKit έγραψε: #394 08-06-12 17:08 Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spiros332: παιδια εδωσα εξετασεις την περασμενη παρασκευη και τις περασα με επιτυχια !!! τωρα μπορω να οδηγησω παιρνοντας καποιο χαρτι απο καποια αρχη η πρεπει να περιμενω 1 μηνα να εκδοθει το διπλωμα???επισης ποιες ειναι οι ποινες αν σε πιασουν χωρις το "επισημο" διπλωμα???? Click για ανάπτυξη... Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 19:58 Ο Mr. Crowley: #387 26-04-12 19:58 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνεις; Click για ανάπτυξη... 20 ώρες + 21 ώρες θεωρία.Βέβαια θεωρία κανείς δεν κάνει τόσες ώρες,εγώ π.χ. 5 ώρες έκανα και πήγα και έδωσα. Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν σου δίνουν,για κανά μήνα (μέχρι να εκδοθεί) δεν κυκλοφορείς,απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 20:41 Η tabarly έγραψε: #388 26-04-12 20:41 απόσο ξέρω το θέμα δεν είναι τόσο η τροχαία, όσο η ασφάλεια. αν τρακάρεις, ακόμα και αν δεν φταις, πρέπει να πληρώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ampalea4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 23:06 Ο ampalea4 έγραψε: #389 26-04-12 23:06 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! θα το συζητήσω και με τους γονείς μου και μετά τις πανελλήνιες θα το αποφασίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 09:56 Ο ἅλς έγραψε: #390 27-04-12 09:56 Mr Crowley, ευχαριστώ! Αναρωτιέμαι 21 ώρες θεωρία ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 10:05 Ο Balthazor: #391 27-04-12 10:05 ΣΟΣ!! Μπορει καποιος να μου πει ποια ισχυ εχουν τα παραβολα γιατρων κτλ? Μεχρι ποτε ισχυουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteraki29 Νεοφερμένο μέλος Η asteraki29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 16:23 Η asteraki29: #392 08-06-12 16:23 να μάθω τώρα να οδηγώ ή στα 22-23 μετά τη σχολή...? ποιά είναι η καλύτερη ηλικία κατα τη γνώμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:01 Η εμμα_τριντεντ: #393 08-06-12 17:01 εγώ λέω όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. πάρε το δίπλωμα τώρα και βλέπεις. πάντως άλλο το "παίρνω δίπλωμα" και άλλο το ¨έμαθα να οδηγάω¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η MissKit έγραψε: #394 08-06-12 17:08 Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνεις; Click για ανάπτυξη... 20 ώρες + 21 ώρες θεωρία.Βέβαια θεωρία κανείς δεν κάνει τόσες ώρες,εγώ π.χ. 5 ώρες έκανα και πήγα και έδωσα. Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Bασικά έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βγει το δίπλωμα σου δίνουν ένα αντίγραφο που πιστοποιεί οτι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις οδήγησης ετσι ώστε αν σε πιάσει τροχαία μέσα σε αυτό το μήνα να τους δείξεις το αντίγραφό και να μην σε κάνουν τίποτα. Εμένα έτσι μου είχε πει ο δάσκαλος οδήγησης της περιοχής μου. Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν σου δίνουν,για κανά μήνα (μέχρι να εκδοθεί) δεν κυκλοφορείς,απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 20:41 Η tabarly έγραψε: #388 26-04-12 20:41 απόσο ξέρω το θέμα δεν είναι τόσο η τροχαία, όσο η ασφάλεια. αν τρακάρεις, ακόμα και αν δεν φταις, πρέπει να πληρώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ampalea4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 23:06 Ο ampalea4 έγραψε: #389 26-04-12 23:06 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! θα το συζητήσω και με τους γονείς μου και μετά τις πανελλήνιες θα το αποφασίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 09:56 Ο ἅλς έγραψε: #390 27-04-12 09:56 Mr Crowley, ευχαριστώ! Αναρωτιέμαι 21 ώρες θεωρία ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 10:05 Ο Balthazor: #391 27-04-12 10:05 ΣΟΣ!! Μπορει καποιος να μου πει ποια ισχυ εχουν τα παραβολα γιατρων κτλ? Μεχρι ποτε ισχυουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteraki29 Νεοφερμένο μέλος Η asteraki29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 16:23 Η asteraki29: #392 08-06-12 16:23 να μάθω τώρα να οδηγώ ή στα 22-23 μετά τη σχολή...? ποιά είναι η καλύτερη ηλικία κατα τη γνώμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:01 Η εμμα_τριντεντ: #393 08-06-12 17:01 εγώ λέω όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. πάρε το δίπλωμα τώρα και βλέπεις. πάντως άλλο το "παίρνω δίπλωμα" και άλλο το ¨έμαθα να οδηγάω¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η MissKit έγραψε: #394 08-06-12 17:08 Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απόσο ξέρω το θέμα δεν είναι τόσο η τροχαία, όσο η ασφάλεια. αν τρακάρεις, ακόμα και αν δεν φταις, πρέπει να πληρώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ampalea4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 23:06 Ο ampalea4 έγραψε: #389 26-04-12 23:06 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! θα το συζητήσω και με τους γονείς μου και μετά τις πανελλήνιες θα το αποφασίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 09:56 Ο ἅλς έγραψε: #390 27-04-12 09:56 Mr Crowley, ευχαριστώ! Αναρωτιέμαι 21 ώρες θεωρία ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 10:05 Ο Balthazor: #391 27-04-12 10:05 ΣΟΣ!! Μπορει καποιος να μου πει ποια ισχυ εχουν τα παραβολα γιατρων κτλ? Μεχρι ποτε ισχυουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteraki29 Νεοφερμένο μέλος Η asteraki29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 16:23 Η asteraki29: #392 08-06-12 16:23 να μάθω τώρα να οδηγώ ή στα 22-23 μετά τη σχολή...? ποιά είναι η καλύτερη ηλικία κατα τη γνώμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:01 Η εμμα_τριντεντ: #393 08-06-12 17:01 εγώ λέω όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. πάρε το δίπλωμα τώρα και βλέπεις. πάντως άλλο το "παίρνω δίπλωμα" και άλλο το ¨έμαθα να οδηγάω¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η MissKit έγραψε: #394 08-06-12 17:08 Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! θα το συζητήσω και με τους γονείς μου και μετά τις πανελλήνιες θα το αποφασίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 09:56 Ο ἅλς έγραψε: #390 27-04-12 09:56 Mr Crowley, ευχαριστώ! Αναρωτιέμαι 21 ώρες θεωρία ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 10:05 Ο Balthazor: #391 27-04-12 10:05 ΣΟΣ!! Μπορει καποιος να μου πει ποια ισχυ εχουν τα παραβολα γιατρων κτλ? Μεχρι ποτε ισχυουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteraki29 Νεοφερμένο μέλος Η asteraki29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 16:23 Η asteraki29: #392 08-06-12 16:23 να μάθω τώρα να οδηγώ ή στα 22-23 μετά τη σχολή...? ποιά είναι η καλύτερη ηλικία κατα τη γνώμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:01 Η εμμα_τριντεντ: #393 08-06-12 17:01 εγώ λέω όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. πάρε το δίπλωμα τώρα και βλέπεις. πάντως άλλο το "παίρνω δίπλωμα" και άλλο το ¨έμαθα να οδηγάω¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η MissKit έγραψε: #394 08-06-12 17:08 Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mr Crowley, ευχαριστώ! Αναρωτιέμαι 21 ώρες θεωρία ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 10:05 Ο Balthazor: #391 27-04-12 10:05 ΣΟΣ!! Μπορει καποιος να μου πει ποια ισχυ εχουν τα παραβολα γιατρων κτλ? Μεχρι ποτε ισχυουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteraki29 Νεοφερμένο μέλος Η asteraki29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 16:23 Η asteraki29: #392 08-06-12 16:23 να μάθω τώρα να οδηγώ ή στα 22-23 μετά τη σχολή...? ποιά είναι η καλύτερη ηλικία κατα τη γνώμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:01 Η εμμα_τριντεντ: #393 08-06-12 17:01 εγώ λέω όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. πάρε το δίπλωμα τώρα και βλέπεις. πάντως άλλο το "παίρνω δίπλωμα" και άλλο το ¨έμαθα να οδηγάω¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η MissKit έγραψε: #394 08-06-12 17:08 Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΣΟΣ!! Μπορει καποιος να μου πει ποια ισχυ εχουν τα παραβολα γιατρων κτλ? Μεχρι ποτε ισχυουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
asteraki29 Νεοφερμένο μέλος Η asteraki29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 16:23 Η asteraki29: #392 08-06-12 16:23 να μάθω τώρα να οδηγώ ή στα 22-23 μετά τη σχολή...? ποιά είναι η καλύτερη ηλικία κατα τη γνώμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:01 Η εμμα_τριντεντ: #393 08-06-12 17:01 εγώ λέω όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. πάρε το δίπλωμα τώρα και βλέπεις. πάντως άλλο το "παίρνω δίπλωμα" και άλλο το ¨έμαθα να οδηγάω¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η MissKit έγραψε: #394 08-06-12 17:08 Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να μάθω τώρα να οδηγώ ή στα 22-23 μετά τη σχολή...? ποιά είναι η καλύτερη ηλικία κατα τη γνώμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:01 Η εμμα_τριντεντ: #393 08-06-12 17:01 εγώ λέω όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. πάρε το δίπλωμα τώρα και βλέπεις. πάντως άλλο το "παίρνω δίπλωμα" και άλλο το ¨έμαθα να οδηγάω¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η MissKit έγραψε: #394 08-06-12 17:08 Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ λέω όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. πάρε το δίπλωμα τώρα και βλέπεις. πάντως άλλο το "παίρνω δίπλωμα" και άλλο το ¨έμαθα να οδηγάω¨ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:08 Η MissKit έγραψε: #394 08-06-12 17:08 Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που θα πάρεις αμέσως αμάξι. Αν δεν έχεις προοπτική να οδηγείς συχνά, καλύτερα να το αφήσεις για μια εποχή που θα έχεις τέτοια δυνατότητα γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην το έχεις πάρει και θα φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Dark_kronos: #395 08-06-12 17:40 Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω παλι λεω παρτο οποτε μπορεις! Το θεωρω βασικο για εναν ανθρωπο να εχει διπλωμα ακομα και αν δεν εχει δικο του αυτοκινιτο και δεν οδηγαει σχεδων ποτε. Σε μια εκτακτη αναγκη θα σου χρειαστει να εχεις εστω και τις βασικες γνωσεις. Αν εχεις την δυνατοτιτα παρ'το τωρα! Δεν ξερεις αν οταν "ερθει" η ωρα του θα στενεβεσαι οικονομικα η οτιδηποτε αλλο. Ισως να το παρεις, να κατσει ισιχο σε ενα συρταρη και να το ανασειρεις σε καμια 10ετια. Ισως ομως και να σου φανει χρησιμο. Εγω πχ ειχα χασει 2-3 δουλειες επειδη δεν ειχα διπλωμα, βεβαια τωρα που το εχω δεν ζηταει κανεις οδηγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:43 Η MissKit έγραψε: #396 08-06-12 17:43 Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #397 08-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Και στην έκτακτη ανάγκη θα πάθει πανικό και δε θα ξέρει να βάλει μπρος από το άγχος. Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε Βασικα και περα απο τις εκτακτες αναγκες ειναι πολλες οι περιπτωσεις που θα φανει χρησιμο και θα διευκολεινει καταστασης, οποτε στα ιδια φτανουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2012 στις 18:38 Η ~Dida~ έγραψε: #398 04-07-12 18:38 Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 23:24 Η Αίτνα έγραψε: #399 12-07-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erinta: Και γω ελπίζω να είμαι διπλωματούχος μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου.. και πολύ το άργησα ήδη! Θα δώσω θεωρία την άλλη βδομάδα και μετα θα αρχίσω τα πρακτικά μαθήματα. Έχω λιγάκι άγχος, ελπίζω ο δάσκαλος μου να είναι καλούλης κι υπομονετικός, να μην μου φωνάζει αν κάνω καμία βλακεία! Click για ανάπτυξη... Καλούλης δάσκαλος= τα παν στο δίπλωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2012 στις 23:09 Η Πανσέληνος: #400 14-07-12 23:09 Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μη κάνετε το λάθος μόνο και πάρετε το δίπλωμα χωρίς να το εξασκείτε μετά.Αν το αφήσεις,θα σε αφήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.