Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

η καλύτερη δουλειά που έχεις να κάνεις είναι να πας με τον πλάγιο τρόπο εξ' αρχής. Ειδικά την πρώτη φορά δεν σε περνάνε, πρέπει να είναι υπερβολικά άψογος, ή αν είσαι γκόμενα να τους κάνεις τα γλυκά μάτιαΈδωσα και εγώ και με έκοψαν επειδή δεν του ενημέρωσα οτι θα κάνω προσπέραση σε σταματημένο αυτοκίνητο. (δικαιολογία γιατί δεν είχα λαδώσει). Και μετά ο δάσκαλος μου είπε οτι δεν είναι απαραίτητο να τους λέω τι κινήσεις θα κάνω, αν δεν με ρωτήσου. Και επίσης είπε οτι έχει βγει νομοθεσία οι δάσκαλοι να μην υπερασπίζονται τους εξεταζόμενους κατά την διάρκεια της εξέτασης.. Αυτό ισχύει;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerinarules
Νεοφερμένο μέλος

Και μήπως ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό που μου είπε ο δάσκαλος μου; ότι δεν μπορεί να υπερασπίζεται τον μαθητή κατά την διάρκεια της πορείας;
Και κάτι άλλο, εγώ στην όπισθεν δεν βάζω το χέρι πίσω από το κάθισμα, γιατί με βολεύει να κρατάω το τιμόνι και με τα δύο χέρια. Πειράζει αν δεν το βάλω στην εξέταση; λέτε να μου κάνουν παρατήρηση οι εξεταστές;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

για το πρώτο δεν ξέρω,το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να βοηθάει πάντως.Και μήπως ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό που μου είπε ο δάσκαλος μου; ότι δεν μπορεί να υπερασπίζεται τον μαθητή κατά την διάρκεια της πορείας;
Και κάτι άλλο, εγώ στην όπισθεν δεν βάζω το χέρι πίσω από το κάθισμα, γιατί με βολεύει να κρατάω το τιμόνι και με τα δύο χέρια. Πειράζει αν δεν το βάλω στην εξέταση; λέτε να μου κάνουν παρατήρηση οι εξεταστές;
Όσο για το δεύτερο σίγουρα θα σε πουν κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση..
katerinarules
Νεοφερμένο μέλος

Ξέρεια, απ το "λάδωμα" παίρνουν και οι δάσκαλοι προμήθεια.
Μηπως εκεί αποβλέπει?
Orignokos
Νεοφερμένο μέλος

Και μήπως ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό που μου είπε ο δάσκαλος μου; ότι δεν μπορεί να υπερασπίζεται τον μαθητή κατά την διάρκεια της πορείας;
Mε τον μαθητή απαγορεύεται αυστηρά να μιλά ο δάσκαλος την ώρα της εξέτασης στους εξεταστές μπορεί να πεί οτι θέλει αλλά συνήθως σπάνια τον ακούνε κάνουν του κεφαλιού τους.
firefly13
Νεοφερμένο μέλος

Έδωσα και εγώ και με έκοψαν επειδή δεν του ενημέρωσα οτι θα κάνω προσπέραση σε σταματημένο αυτοκίνητο. (δικαιολογία γιατί δεν είχα λαδώσει). Και μετά ο δάσκαλος μου είπε οτι δεν είναι απαραίτητο να τους λέω τι κινήσεις θα κάνω, αν δεν με ρωτήσου. Και επίσης είπε οτι έχει βγει νομοθεσία οι δάσκαλοι να μην υπερασπίζονται τους εξεταζόμενους κατά την διάρκεια της εξέτασης.. Αυτό ισχύει;![]()
Πολυ κουλα ολα αυτα

Το προσπερασμα ηταν σιγουρα σωστο?εβγαλες φλας, κοιταξες καθρεφτη κλπ
Νομίζω κι εγώ πως ο δάσκαλος έπρεπε να σε είχε υπερασπιστεί.
Ξέρεια, απ το "λάδωμα" παίρνουν και οι δάσκαλοι προμήθεια.
Μηπως εκεί αποβλέπει?
Καλα αυτο μην το λες... τον δασκαλο τον συμφερει να μην λαδωνει ο μαθητης και να κοβεται, για να παρει τα 150 απο την επομενη παρασταση

Καλα αυτο μην το λες... τον δασκαλο τον συμφερει να μην λαδωνει ο μαθητης και να κοβεται, για να παρει τα 150 απο την επομενη παρασταση![]()
Παίρνει πιο πολλά απ το λαδωμα βρε.
Άσε που είναι στίγμα για το δάσκαλο να κόβεσαι.
Για παράδειγμα θα λέει η γειτόνισσα "Μην πας στον τάδε δάσκαλο γιατί αυτός έμαθε την Κατερινουλα να οδηγεί και στις εξετάσεις κόπηκε!".
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

katerinarules
Νεοφερμένο μέλος

Πολυ κουλα ολα αυτα
Το προσπερασμα ηταν σιγουρα σωστο?εβγαλες φλας, κοιταξες καθρεφτη κλπ
Ναι έκανα τα πάντα σωστά. Μείωσα ταχύτητα, κοίταξα από τον καθρέφτη και αν έρχεται κανείς στο αντίθετο, έβγαλα φλας και έκανα την προσπέραση. Μετά μου είπαν ότι έπρεπε να τους ενημερώσω πρώτα.. έκοψαν και άλλους δύο που έδιναν μαζί μου για τον ίδιο λόγο. Απλώς δεν πήραν το λάδωμα γι'αυτό με έκοψαν.

Ναι έκανα τα πάντα σωστά. Μείωσα ταχύτητα, κοίταξα από τον καθρέφτη και αν έρχεται κανείς στο αντίθετο, έβγαλα φλας και έκανα την προσπέραση. Μετά μου είπαν ότι έπρεπε να τους ενημερώσω πρώτα.. έκοψαν και άλλους δύο που έδιναν μαζί μου για τον ίδιο λόγο. Απλώς δεν πήραν το λάδωμα γι'αυτό με έκοψαν.![]()
Ε ναι προφανώς. Και μόνο η δικαιολογία που σου είπαν, ήταν εντελώς ηλίθια.
katerinarules
Νεοφερμένο μέλος

Για το χερι δεν υπαρχει θεμα, το κεφαλι να γυρνας ωστε να βλεπεις και τα χερια ας τα εχεις στο τιμωνι. Εγω τουλαχιστων περασα χωρις να βαλω χερι πισω. Βεβαια δεν ειχα και αυστιρους εξεταστες...!![]()
Το θέμα είναι ότι έχω συνηθίσει να κρατάω το τιμόνι και με τα δύο

Ε ναι προφανώς. Και μόνο η δικαιολογία που σου είπαν, ήταν εντελώς ηλίθια.
Και μόνο που εκείνη την μέρα από τα πέντε άτομα που ήμασταν, πέρασε μόνο αυτός που λάδωσε.. ε δεν θέλει και πολύ

Και μόνο που εκείνη την μέρα από τα πέντε άτομα που ήμασταν, πέρασε μόνο αυτός που λάδωσε.. ε δεν θέλει και πολύ![]()
Κι εγώ είχα πληρώσει για το δίπλωμα. Και ξαναέκανα μαθήματα όταν ήταν να οδηγήσω.
Μάλιστα θυμαμαι χαρακτηριστικά τότε που έπαιρνα το δίπλωμα, που χε πει ο δάσκαλος στον αδελφό μου "Είναι έτσι το σύστημα. Και επαγγελματίας οδηγός να δώσει εξετάσεις, θα κοπεί. Θέλουν το κατιτίς τους οι εξεταστές!".

spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κι εγώ είχα πληρώσει για το δίπλωμα. Και ξαναέκανα μαθήματα όταν ήταν να οδηγήσω.
Μάλιστα θυμαμαι χαρακτηριστικά τότε που έπαιρνα το δίπλωμα, που χε πει ο δάσκαλος στον αδελφό μου "Είναι έτσι το σύστημα. Και επαγγελματίας οδηγός να δώσει εξετάσεις, θα κοπεί. Θέλουν το κατιτίς τους οι εξεταστές!".![]()
δεν συμφωνω εγω περασα με την δευτερη μεν αλλα χωρις να λαδωσω...γιατι δηλαδη να λαδωσω αφου ξερω να οδηγω??
katerinarules
Νεοφερμένο μέλος

Μάλιστα θυμαμαι χαρακτηριστικά τότε που έπαιρνα το δίπλωμα, που χε πει ο δάσκαλος στον αδελφό μου "Είναι έτσι το σύστημα. Και επαγγελματίας οδηγός να δώσει εξετάσεις, θα κοπεί. Θέλουν το κατιτίς τους οι εξεταστές!".![]()
Δυστυχώς ναι. Αλλά απ'ότι κατάλαβα πιο πολύ συμφέρει να λαδώσει κανείς, παρά να πηγαίνει κάθε εβδομάδα να δίνει και με τα λεφτά της παράστασης (εμένα είναι 150) στο τέλος θα φύγουν πιο πολλά λεφτά.

δεν συμφωνω εγω περασα με την δευτερη μεν αλλα χωρις να λαδωσω...γιατι δηλαδη να λαδωσω αφου ξερω να οδηγω??
Πολλοί έχουν περάσει χωρίς να λαδώσουν. Θέλω να πιστεύω οι περισσότεροι.
Αλλα τότε που έδινα εγώ, στο συγκεκριμένο δάσκαλο, με εκείνους τους εξεταστές, ήταν πολύ συγκεκριμένο το καθεστώς και μονόδρομος. Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν και τίμιοι άνθρωποι στο χώρο.
Αν όμως έπεφτες σε εξεταστές που ήθελαν ντε και καλά να λαδωθούν, είτε ήξερες να οδηγείς είτε όχι, θα έβρισκαν μια ηλίθια δικαιολογία όπως στην κοπελιά πιο πάνω και θα σε έκοβαν.
katerinarules
Νεοφερμένο μέλος

Πολλοί έχουν περάσει χωρίς να λαδώσουν. Θέλω να πιστεύω οι περισσότεροι.
Αλλα τότε που έδινα εγώ, στο συγκεκριμένο δάσκαλο, με εκείνους τους εξεταστές, ήταν πολύ συγκεκριμένο το καθεστώς και μονόδρομος. Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν και τίμιοι άνθρωποι στο χώρο.
Αν όμως έπεφτες σε εξεταστές που ήθελαν ντε και καλά να λαδωθούν, είτε ήξερες να οδηγείς είτε όχι, θα έβρισκαν μια ηλίθια δικαιολογία όπως στην κοπελιά πιο πάνω και θα σε έκοβαν.
Ακριβώς αυτό. Γιαυτό και την πρώτη φορά πήγα χωρίς να λαδώσω γιατί ένιωθα σίγουρη και έτοιμη, αλλά οι εξεταστές είχαν άλλοι άποψη. Και ο λόγος που θα τα σκάσω αυτή την φορά είναι για να ξεμπερδεύω. Αφού τα καταφέρνω και δεν έχω πρόβλημα γιατί να με κόβουν συνέχεια άδικα και να με ταλαιπωρούν;
Guest 278211
Επισκέπτης

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ε,εκει εχουν το καλυτερο ντοπιο λαδιΠηγαίνετε στην Καλαμάτα να δώσετε, ούτε λάδωμα, ούτε τίποτα.
τι να το κανουν το ξενο?

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Τι είναι αυτά που λέτε για λαδώματα; Είστε και νέοι άνθρωποι!
Δηλαδή βγάζετε από την τσέπη σας λεφτά και πληρώνετε κάποιον για να σας περάσει; Ξέρετε, όσο διεφθαρμένος είναι αυτός που τα παίρνει, άλλο τόσο είστε κι εσείς που τα δίνετε, αντί να πάτε σε ένα αστυνομικό τμήμα και να το καταγγείλετε.
Δεν υπάρχει σωτηρία..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- globglogabgalab
- Wonderkid
- Andante
- Arsinoe
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- giannhs2001
- marww
- chester20080
- StargazerLily
- Kassiopi
- jj!
- Theodora03
- fmarulezkd
- charmander
- Thundergirl
- American Economist
- Stelios725
- allall1
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- tslef8
- Memetchi
- Mt73
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Eua5
- Ryuzaki
- kostasidel
- Jimmy20
- Citylights
- Scandal
- Elef8eria_Ad
- Panos_02
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.