Καλά Focko για τράβα να δεις αν έρχομαι!!! Τι χαζομάρες είναι αυτές που λες;;; Και δε ντρέπεσαι κιόλας! Επειδή εσύ πίστευες πως δε μπορείς να το πάρεις διαφορετικά και έπρεπε να λαδώσεις, ( γι αυτό η πλειονότητα των Ελλήνων είναι απαράδεκτοι οδηγοί! και έχουν αυτή τη νοοτροπία ) δε σημαίνει πως αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος, ούτε ότι θα σε κόψουν επειδή δεν τα έσταξες !Εγώ για πρώτη φορά έπιασα τιμόνι στα 18 με το δάσκαλο ,μετά το πέρας της τρίτης λυκείου, και πέρασα με την πρώτη με τα προβλεπόμενα 20 μαθήματα. Ποτέ δεν μου έκανε αναφορά για λάδωμα κλπ και μου έλεγε ότι απλώς όσοι λαδώνουν δεν είναι ικανοί να το πάρουν διαφορετικά. Αν είσαι σωστός, και τηρήσεις κατά τη διάρκεια της πορείας αυτά που έμαθες, δεν έχουν λόγο να σε κόψουν.
Και κάτι άλλο που διάβασα σε προηγούμενο post, δεν ισχύει ότι λαδώνεις στην Αθήνα και όχι στην επαρχία. Παντού υπάρχουν αυτά. Ο ξάδερφος μου από Αχαία είχε τον γνωστό και παρότι έκανε αρκετά λάθη ( δεν πρόσεξε όταν ξεκίνησε, δεν άναψε φλας κλπ ) πέρασε με την πρώτη. Και το παραδέχεται πως άμα δεν υπήρχε αυτή η εύνοια έπρεπε να τον κόψουν. Μην ακούμε σαχλαμάρες λοιπόν. Και για όσους θα δώσουν από εδώ και πέρα, απλά δε χρειάζεται να φοβούνται και να είναι προκατειλημμένοι για το αποτέλεσμα της εξέτασης!