Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

21-06-24

22:35

Φωτιά στην Ηλεία: Ένας νεκρός στη Μυρτιά | LiFO
Ο άνδρας είχε εντοπισθεί χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Πύργου

Κάθε χρόνο ματώνει η καρδιά μου με αυτές τις πυρκαγιές...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

22-06-24

12:37
Καλη η οργη..αλλα οι υπευθυνοι θα κανουν κατι να τους συλλαβει και να πληρωσουν με αυτα που οριζει η νομοθεσια;Ή μη θιξουμε τον τουρισμο;
www.enikos.gr

Ύδρα: Οργή και αγανάκτηση για τα πυροτεχνήματα που έπεσαν από σκάφος – «Είναι ανεύθυνο»
Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στην Ύδρα για τους ανεύθυνους που άναψαν πυροτεχνήματα το βράδυ της Παρασκευής σε σκάφος την ώρα που έπνεαν ισχυροί άνεμοι με
11:39, Σάββατο 22 Ιουνίου 2024
![]()
Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στην Ύδρα για τους ανεύθυνους που άναψαν πυροτεχνήματα το βράδυ της Παρασκευής σε σκάφος την ώρα που έπνεαν ισχυροί άνεμοι με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλη φωτιά.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή κοντά στην παραλία Αγίου Νικολάου, με άμεση την επέμβαση της Πυροσβεστικής, ενώ σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού, το «μέτωπο» έχει τεθεί σε έλεγχο το πρωί του Σαββάτου.
Ο δήμαρχος της Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε:
«Εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στην άκρη του νησιού, στη μύτη προς τις Σπέτσες. Μας προκάλεσε οργή και αγανάκτηση όταν πληροφορηθήκαμε αρχικά από δημοσιεύματα πως η φωτιά ξεκίνησε από πυροτεχνήματα που έπεσαν από θαλαμηγό. Δεχόμαστε πολλές θαλαμηγούς στο νησί και καλό είναι κάποιοι να είναι υπεύθυνοι και να ξέρουν τι κάνουν. Είναι ανεύθυνο με αέρα 6 μποφόρ να ρίχνουν πυροτεχνήματα δίπλα σε πευκοδάσος».
Πρόσθεσε ότι «η φωτιά έχει οριοθετηθεί και ευτυχώς για την ώρα δεν έχει περάσει το πευκόφυτο δάσος».
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

22-06-24

19:07
Τον πουλογλου ελπιζω.
Να εφαρμοσουν στο επακρο την νεα νομοθεσια.Κια παλι ελπιζω...διοτι με τους δικαστες στο ελλαντα τα παντα μπορουν να συμβουν.
Να εφαρμοσουν στο επακρο την νεα νομοθεσια.Κια παλι ελπιζω...διοτι με τους δικαστες στο ελλαντα τα παντα μπορουν να συμβουν.
![]()
Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 επιβαίνοντες της θαλαμηγού από την οποία έπεσαν τα πυροτεχνήματα - Κατασχέθηκε το σκάφος
Συνολικά 13 άτομα συνελήφθησαν από την αρμόδια υπηρεσία της Πυροσβεστικής για την φωτιά στην Ύδρα και την Κυριακή το πρωί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.www.enikos.gr
Συνολικά 13 άτομα συνελήφθησαν από την αρμόδια υπηρεσία της Πυροσβεστικής για την φωτιά στην Ύδρα και την Κυριακή το πρωί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
«Συνελήφθησαν σήμερα, 22 Ιουνίου 2024, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), του Πυροσβεστικού Σώματος, δεκατρείς (13) ημεδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας, τις βραδινές ώρες, χθες, 21 Ιουνίου 2024», ανέφερε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.
«Οι προαναφερόμενοι θα οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά», κατέληξε η ανακοίνωση.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

23-06-24

13:42
0μορφα.
![]()
Φωτιά στην Ύδρα: Στον εισαγγελέα τα 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού - Τι θα υποστηρίξουν
Αντιμέτωποι με βαριές ποινές είναι οι 13 συλληφθέντες της θαλαμηγού από την οποία φέρεται να εκτοξεύθηκαν τα πυροτεχνήματα που άναψαν τη φωτιά στην Ύδρα.www.enikos.gr
Αντιμέτωποι με βαριές ποινές είναι οι 13 συλληφθέντες της θαλαμηγού από την οποία φέρεται να εκτοξεύθηκαν τα πυροτεχνήματα που άναψαν τη φωτιά στην Ύδρα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις 13:00 της Κυριακής (23/6) στα δικαστήρια Πειραιά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες θα αρνηθούν τα πάντα και θα υποστηρίξουν ότι η θαλαμηγός δεν είχε καμία σχέση με την φωτιά.
Με βάση τις καταθέσεις τους ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη και με ποιες κατηγορίες.
Η ανακοίνωση από το Πυροσβεστικό Σώμα για την διαλεύκανση της υπόθεσης αναφέρει «Συνελήφθησαν από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), του Πυροσβεστικού Σώματος, δεκατρείς (13) ημεδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας».
![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

26-06-24

07:46

Σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο - Σηκώθηκαν τα πρώτα εναέρια μέσα - Ήχησε το 112 σε κατοίκους 8 περιοχών
Ολονύχτια «μάχη» με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο Ρέθυμνο έπειτα από την φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου
Aπο εδω και περα προτεινω για διακοπες βουνο .Σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Σηκώθηκαν τα πρώτα εναέρια μέσα – Ήχησε το 112 σε κατοίκους 8 περιοχών
06:58, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024
![]()
Ολονύχτια «μάχη» με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο Ρέθυμνο έπειτα από την φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου και επεκτεινόταν επικίνδυνα προς τις περιοχές Ακούμια, Πρόδρομο, Κρύα Βρύση και Τριόπετρα.
Μήνυμα από το 112
Μάλιστα μιάμιση, περίπου, ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ήχησε το «112» σε κατοίκους 8 περιοχών.
«Δασική πυρκαγιά στις περιοχές Σαχτούρια, Κάτω Σαχτούρια, Άγιος Παύλος, Αγία Παρασκευή, Τριόπετρα, Ακούμια, Μέλαμπες και Κρύα Βρύση. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών» αναφέρει το μήνυμα.
![]()
«Δεν απειλούνται οικισμοί – Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση»
Ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου, Γιάννης Ταταράκης, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η φωτιά έχει καταλάβει μεγάλη έκταση, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες λόγω του δύσβατου ανάγλυφου και των ισχυρών ανέμων. Παρά το γεγονός ότι δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, η κατάσταση παραμένει κρίσιμη.
Ένα από τα μέτωπα της πυρκαγιάς έχει τεθεί υπό έλεγχο, ωστόσο η κατάσταση προς Τριόπετρα παραμένει σοβαρή. Η πυροσβεστική υπηρεσία, σε συνεργασία με τον τοπικό δήμο, έχει κινητοποιήσει πλήρη δύναμη, συμπεριλαμβανομένων 14 πυροσβεστικών οχημάτων, μιας υδροφόρας και 4 υδροφόρων από την Περιφέρεια.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις εστιάζουν στην αναχαίτιση της φωτιάς που κατευθύνεται νοτιοανατολικά, προσπαθώντας να περιορίσουν την εξάπλωσή της προς τα νότια.
Οι φλόγες καταστρέφουν γεωργικές και αγροτολιβαδικές εκτάσεις. Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετέχουν και εθελοντές κάτοικοι, που έχουν ακόμα νωπές τις μνήμες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου 2022.
Σηκώθηκαν τα πρώτα εναέρια – Ισχυρές και οι επίγειες δυνάμεις
Λίγο μετά τις 6 το πρωί σηκώθηκαν και τα πρώτα δύο ελικόπτερα, ενώ ισχυρή παραμένει η παρουσία των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων με 100 πυροσβέστες 5 ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 25 οχήματα.
ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΔΕΝΤΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ αν σκεφτουμε και τα επομενα χρονια που θα ειναι ακομα χειροτερα.
Τραγικη η κατασταση/Τραγικο το οτι καποιοι δεν πιστευαν και ακομα δεν πιστευουν στην κλιματικη ΚΡΙΣΗ πλεον και οχι αλλαγη που ειναι πιο ηπιος ορος.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-06-24

08:39
Είναι και μαζοχιστες γιατί ενώ έχουν ζήσει τον πιο ζεστό Ιούνιο στην ζωή τους λένε πως είναι καλοκαίρι. Φυσιολογικό να έχει ζέστη.![]()
Σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο - Σηκώθηκαν τα πρώτα εναέρια μέσα - Ήχησε το 112 σε κατοίκους 8 περιοχών
Ολονύχτια «μάχη» με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο Ρέθυμνο έπειτα από την φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Αγίουwww.enikos.gr
Τραγικο το οτι καποιοι δεν πιστευαν και ακομα δεν πιστευουν στην κλιματικη ΚΡΙΣΗ πλεον και οχι αλλαγη που ειναι πιο ηπιος ορος.
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

26-06-24

11:14
Ειναι όντως τόσο δύσκολο να γίνει πρόληψη; Αν παρατηρήσετε κάθε δυο χρόνια καίγονται οι ίδιες περιοχές. Πέρυσι έτυχε να περνάω από τα διόδια ΑΚράτας λίγο πριν κλείσει η εθνική. Τα πυροσβεστικά ήταν αδύνατο να πετύχουν την εστία. Ήταν μέσα σε μια χαράδρα...απορώ ποιος μπόρεσε να τη βάλει εκεί....

26-06-24

18:23
Οι πυρκαγιές φέτος έχουν γίνει από τα ειδησεογραφικά σάιτ η νέα πρόγνωση καιρού. Είχαμε τίτλους "ανατροπή με τον καιρό, πού θα φτάσουν 42 βαθμοί", "δεν τα βρίσκουν οι μετεωρολόγοι, πού θα ρίξει χαλάζι" και λοιπές αηδίες, τώρα έχουμε και "πυρκαγιά ξέσπασε στο κάτω Σκατοχωριουδάκι Μεσσηνίας, οι 3 κάτοικοι ειδοποιήθηκαν να φύγουν προς Γαμησέμας Αχαϊας". Νισάφι. Καίγεται ένας θάμνος και γίνεται ολόκληρη είδηση.
Guest 246973
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

26-06-24

18:45
Αχ κι εγώ σε σκατοχωριουδάκι μένω και κάθε καλοκαίρι ζω με τον ίδιο φοβο. Να δω ποιος θα τρέξει να μας σώσει αν πάρουμε καμία φωτιά. Όσοι μένετε σε πόλεις καλά είστε εμείς που είμαστε χωμένοι ανάμεσα στα βουνά και στα λαγκάδια...σωθήκαμε.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

26-06-24

23:09
παντως θα πρεπει να χαιρομαστε που ο κρατικος μηχανισμος λειτουργησε αποτελεσματικοτατα στην περιπτωση αυτη των φτωχων ταλαιπωρημενων αυτων ανθρωπων.Καλη η οργη..αλλα οι υπευθυνοι θα κανουν κατι να τους συλλαβει και να πληρωσουν με αυτα που οριζει η νομοθεσια;Ή μη θιξουμε τον τουρισμο;
![]()
Ύδρα: Οργή και αγανάκτηση για τα πυροτεχνήματα που έπεσαν από σκάφος – «Είναι ανεύθυνο»
Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στην Ύδρα για τους ανεύθυνους που άναψαν πυροτεχνήματα το βράδυ της Παρασκευής σε σκάφος την ώρα που έπνεαν ισχυροί άνεμοι μεwww.enikos.gr
εδιωξε τους μεταναστες πισω στη χωρα τους, πραγματικα μπραβο
ωρα να πληρωσουν οι πραγματικα ενοχοι, το πληρωμα δηλαδη

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

29-06-24

15:36
Μα την αγια παντοφλα αν ξανακαει ο δρυμος θα αρχισω να δαγκωνω οποιον βρω μπροστα μου..ελεος πια.
ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Ακομα λεει δεν κινδυνευει ο δρυμος αλλα με τετοιον αερα.................ειπαν στις ειδησεις τωρα.
Κοντα στοπ Τατοι καιει.
www.enikos.gr
www.enikos.gr
ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Ακομα λεει δεν κινδυνευει ο δρυμος αλλα με τετοιον αερα.................ειπαν στις ειδησεις τωρα.
Κοντα στοπ Τατοι καιει.

Μεγάλη φωτιά στην Πάρνηθα - Καίει κοντά στο Τατόι - ΦΩΤΟ αναγνώστη
Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Κατσαμίδι της Πάρνηθας, όπου επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Live - Μεγάλη φωτιά στην Πάρνηθα: Συνεχίζεται η «μάχη» με διάσπαρτες εστίες - Η πυρκαγιά εντοπίστηκε από drone - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) στο Κατσιμίδι, στην Πάρνηθα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

29-06-24

15:57
Σήμερα είναι πολύ δύσκολη ημέρα καθώς έχουμε ανέμους που φτάνουν τα 9 μποφόρ σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή.

Φωτιά σε δασική έκταση στην Πάρνηθα - Ήχησε το 112
Μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας εστάλη στα κινητά των κατοίκων για τη φωτιά στην Πάρνηθα , καλώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις...
www.cnn.gr
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

29-06-24

16:02
Πολύ δυνατός αέρας..Σήμερα είναι πολύ δύσκολη ημέρα καθώς έχουμε ανέμους που φτάνουν τα 9 μποφόρ σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή.
![]()
Φωτιά σε δασική έκταση στην Πάρνηθα - Ήχησε το 112
Μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας εστάλη στα κινητά των κατοίκων για τη φωτιά στην Πάρνηθα , καλώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις...www.cnn.gr
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

29-06-24

16:04
Πολύ δυνατός αέρας..
View attachment 134477
Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες είναι οτι πρέπει για τους εμπρηστές, ελπίζω τουλάχιστον οι περιφέρειες να έχουν οργανωθεί καλύτερα φέτος πάνω σε αυτό το ζήτημα. Πως να μην έχουμε 40 βαθμούς από αρχές Ιουνίου όταν έχουν καεί τα μισά δάση της Ελλάδας?? Κοινή λογική είναι.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

29-06-24

16:31
Έχει αναλάβει ο Κικίλιας, δεν ανησυχώ.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.938 μηνύματα.

29-06-24

16:57
Από πυλώνα του ΔΕΔΔΗΕ ξεκίνησε η φωτιά στην πάρνηθα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

29-06-24

16:59
Δεν ειναι σιγουρο...αλλες μαρτυριες λενε οτι ξεκινησε πολυ κοντα σε κατι ταβερνες.ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ.
Τη ΔΕΗ βεβσια παντασ το απυροβλητο..που ειναι και ο μεγαλυτερος εμπρηστης.
Αλλα για την ωρα παιζει να ειναι απο καποια ταβερνα.Απο εκει ξεκινησε.
Τη ΔΕΗ βεβσια παντασ το απυροβλητο..που ειναι και ο μεγαλυτερος εμπρηστης.
Αλλα για την ωρα παιζει να ειναι απο καποια ταβερνα.Απο εκει ξεκινησε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

29-06-24

19:58

Φωτιά στην Σέριφο: Εκκενώνονται άλλες τέσσερις περιοχές - Νέο μήνυμα του 112
Μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση από άλλες τέσσερις περιοχές εστάλη το απόγευμα του Σαββάτου (29/6), στους κατοίκους της Σέριφου, μετά την φωτιά που έχει
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

30-06-24

00:33
Υπό έλεγχο το μέτωπο στην Πάρνηθα.
Το μέτωπο στην Σέριφο όμως είναι εκτός ελέγχου λόγω ισχυρών ανέμων.
Το μέτωπο στην Σέριφο όμως είναι εκτός ελέγχου λόγω ισχυρών ανέμων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 100 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Paragontas7000
- ROM32
- fmarulezkd
- Wonderkid
- Scandal
- Kate1914
- American Economist
- AggelikiGr
- Reader
- back2967
- rafaela11
- Joji
- taketrance
- A350
- phleidhs
- pax91
- charmander
- despoina13
- Memetchi
- physicscrazy
- Βασιλης1234
- touvlo
- GeorgePap2003
- vasilis123321
- Εριφύλη
- Unboxholics
- Μήτσος10
- mixaelaaa
- Antonia Alexandra
- fourkaki
- Libertus
- Ωρορα
- bibliofagos
- johnsala
- jj!
- giannhs2001
- kost28
- Hased Babis
- Αντικειμενικός
- teacher_40
- Ellis
- Fernando_A
- tsiobieman
- Alessandra Eliza
- Esperos1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.