Δασικές πυρκαγιές 2024

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Οχι σε εμας..εγω ειμαι παρα πολυ μακρια...Λουτρακι ειμαι και αυτη ειναι σε καποιο απο τα βουνα κοντα στο Κιατο.Το θεμα ειναι οτι καιει πανεμορφη δασικη εκταση γμτ...τιποτα δεν θα μεινει.
Δε θέλω να έρχεται το καλοκαίρι πλέον. Εδώ και κάποια χρόνια. Από άνοιξη...φθινόπωρο...

Και ψηνόμαστε και καιγόμαστε...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.
Δε θέλω να έρχεται το καλοκαίρι πλέον. Εδώ και κάποια χρόνια. Από άνοιξη...φθινόπωρο...

Και ψηνόμαστε και καιγόμαστε...
Που να δεις σε λιγα χρονια τι θα γινεται...θα σκεφτομαστε καλοκαιρι και θα τρεχουμε μου φαινεται..

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Που να δεις σε λιγα χρονια τι θα γινεται...θα σκεφτομαστε καλοκαιρι και θα τρεχουμε μου φαινεται..
Εδώ με ρωτάνε πόσα μπάνια έχω κάνει. Και δεν έχω κάνει κανένα ακόμα. Παίρνεις χρώμα με το που βγαίνεις από την πόρτα. Για τόση επικινδυνότητα μιλάμε.

Κάποτε, στα πολύ νιάτα μου, για λίγο χρώμα στη θάλασσα "πάλευα" μέρες...

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Οχι σε εμας..εγω ειμαι παρα πολυ μακρια...Λουτρακι ειμαι και αυτη ειναι σε καποιο απο τα βουνα κοντα στο Κιατο.Το θεμα ειναι οτι καιει πανεμορφη δασικη εκταση γμτ...τιποτα δεν θα μεινει.

Τα έχουν διαλύσει όλα έλεος, στη Χίο έβαλαν 3 πυρκαγιές σε διάστημα 10 ημερών με αποτέλεσμα να καούν αρκετά δάση. Μετά ρωτάμε γιατί έχουμε 40 βαθμούς από αρχές Ιουνίου και γιατί δεν έχουμε καθόλου χειμώνα, πως να έχεις δροσιά όταν έχουν καεί το 50% των δέντρων. Ελπίζω να έχουν το μυαλό να κάνουν αναδάσωση και να μην πάνε να κόψουν τα καμένα ώστε να κτίζουν σπίτια και ανεμογεννήτριες.😑😑

IMG_6693.jpeg

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Συνομωσιολογος ντεντεκτιτ.ΣΥΝΕΛΘΕ.

Το 2012 κάηκε η μισή Χίος σε μια από τις πιο καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ετών. Από το πρώτο έτος κιόλας έβλεπες ότι εκεί που υπήρχαν παλιά δάση πήγαν και έκοβαν τα δέντρα αντί να κάνουν αναδάσωση. Λίγα χρόνια μετά σε μερικά σημεία κτιστήκαν νέα σπίτια ενώ σε μερικές περιοχές, ελάχιστες μεν αλλά υπαρκτές δε, έχουν τοποθετηθεί ανεμογεννήτριες και ηλικιακά panel. Αυτά που λέω δεν είναι από το μυαλό μου λοιπόν, ίσα ίσα δεν πιστεύω διαφορά hoaxes που υπάρχουν στο διαδίκτυο, αλλά ότι έχω δει από προσωπική εμπειρία στη Χίο. Προφανώς και δεν λέω ότι οι φωτιές μπαίνουν επίτηδες για να μπουν ανεμογεννήτριες, λέω ότι η πολίτες και η κυβερνήσεις δεν φροντίζουν στο να δημιουργηθούν τα δάση από την αρχή μέσω αναδασώσεων και αντιπυρικών μέτρων.

Τέλος πάντων εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τεθεί η φωτιά υπό έλεγχο, δυστυχώς είμαστε ακόμα στην αρχή και φοβάμαι ότι με τις ακραίες θερμοκρασίες και τους ισχυρούς ανέμους θα δούμε πολλές δασικές πυρκαγιές το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Το 2012 κάηκε η μισή Χίος σε μια από τις πιο καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ετών. Από το πρώτο έτος κιόλας έβλεπες ότι εκεί που υπήρχαν παλιά δάση πήγαν και έκοβαν τα δέντρα αντί να κάνουν αναδάσωση. Λίγα χρόνια μετά σε μερικά σημεία κτιστήκαν νέα σπίτια ενώ σε μερικές περιοχές, ελάχιστες μεν αλλά υπαρκτές δε, έχουν τοποθετηθεί ανεμογεννήτριες και ηλικιακά panel. Αυτά που λέω δεν είναι από το μυαλό μου λοιπόν, ίσα ίσα δεν πιστεύω διαφορά hoaxes που υπάρχουν στο διαδίκτυο, αλλά ότι έχω δει από προσωπική εμπειρία στη Χίο. Προφανώς και δεν λέω ότι οι φωτιές μπαίνουν επίτηδες για να μπουν ανεμογεννήτριες, λέω ότι η πολίτες και η κυβερνήσεις δεν φροντίζουν στο να δημιουργηθούν τα δάση από την αρχή μέσω αναδασώσεων και αντιπυρικών μέτρων.

Τέλος πάντων εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τεθεί η φωτιά υπό έλεγχο, δυστυχώς είμαστε ακόμα στην αρχή και φοβάμαι ότι με τις ακραίες θερμοκρασίες και τους ισχυρούς ανέμους θα δούμε πολλές δασικές πυρκαγιές το επόμενο χρονικό διάστημα.
Εκει που πιανει φωτια... απαγορευονται οι ανεμογεννητριες δια νομου ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Σε αλλο θεμα οι συνομωσιολογιες πληζ.
ΜΗ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ Μ@Ες/
[...]Με δυο λόγια, δεν χρειάζεται να καεί το δάσος για να εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες, ούτε το Συμβούλιο της Επικρατείας λειτούργησε ως «λαγός» επίδοξων εμπρηστών. Αντιθέτως, έως την απόφασή του, η φωτιά ήταν ο πιο ασφαλής τρόπος για να μη γίνουν ΑΠΕ –και οποιοδήποτε δημόσιο έργο– σε δασικές εκτάσεις. Το δικαστήριο υπερέβη την τυπική ισοτιμία των συνταγματικών διατάξεων και επιχείρησε να λύσει το επίδικο ζήτημα προς όφελος του γενικού συμφέροντος. Η τεχνική νομική γλώσσα δεν κρύβει επιμελώς κάποιο σκοτεινό σχέδιο καταστροφής του δασικού μας πλούτου, αλλά τη μέριμνα για τη σύγχρονη και αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος, με όρους συνταγματικής θεωρίας και όχι θεωρίας συνωμοσίας.

* Ο κ. Γιώργος Καραβοκύρης είναι επίκουρος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή ΑΠΘ.

American Economist

Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Εννοειται οχι σε εμας απο εδω...

Κατακαίει καλλιέργειες και δασική έκταση σε χαράδρα στην Στιμάγκα και κατευθύνεται προς το Κούτσι - Επιχειρούν 159 πυροσβέστες, 11 αεροσκάφη και 8 ελικόπτερα - Τα δύσκολα είναι μπροστά μας, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής​

arthrou-korinthia

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/7) σε δασική έκταση στην Στιμάγκα Κορινθίας.

Μάλιστα, λίγο μετά τις 19.00 εστάλη μήνυμα από το «112» σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Στιμάγκα να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Ελεος...και παλι βλεπω τον καπνο..αλλα παρα πολυ μακρια..
18:53, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Φωτιά στην Κορινθία: Νέα αναζωπύρωση στο Κούτσι – ΒΙΝΤΕΟ

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για αναζωπύρωση που συνέβη στο Κούτσι Νεμέας. Η δασική φωτιά στην Κορινθία εκδηλώθηκε χθες, με τις πύρινες φλόγες να καίνε τα πάντα στο πέρασμά τους.
Δείτε εικόνες του korinthostv.gr από την μεγάλη αναζωπύρωση στο Κούτσι Νεμέας:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Εδω κατι μου λεει οτι ενα βλημα πεταξε τσιγαρο απο παραθυρο...

και ...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Ειναι η 3η αναζωπυρωση και κατι μου λεει οτι δεν ειναι αναζωπυρωση αλλα καποιοι/οι θελουν να τελειωσουν αυτο που ξεκινησαν...

17:06, Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Φωτιά στην Κορινθία: Αναζωπύρωση στη Στιμάγκα προς Χαλκί – Επιχειρούν 200 πυροσβέστες και εναέρια μέσα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία,, καθώς σημειώθηκε αναζωπύρωση λόγω των ανέμων, στην περιοχή της Στιμάγκας προς Χαλκί, στην Κορινθία.
Περίπου, στις 15:00 εκδηλώθηκε νέα αναζωπύρωση στη Στιμάγκα. σύμφωνα με το korinthostv.gr.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις με 200 πυροσβέστες και 53 οχήματα, καθώς και εναέρια μέσα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Παμε παλι/.
Ειναι πολυ μεγαλη η φωτια....στο Σοφικο Κορινθιας αυτη..και αυτη φαινεται αλλα απο τα πλαινα του μπροστινου μου μπαλκονιου.Ειναι πολυ μεγαλη.Ειμαστε πολυ μακρια αλλα δειτε πως φαινεται ο καπνος και τι εκταση καταλαμβανει
20240717_131956.jpg

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Απο τα ωραιοτερα δαση της Κορινθιας καιγεται γμτ

1721213201623.png

Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην φωτιά που ξέσπασε στο Σοφικό Κορινθίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 11:42 σε δασική έκταση στον Άγιο Βλάση Κορινθίας, ενώ έχει κατεύθυνση προς Επίδαυρο.

Στο σημείο επιχειρούν 64 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 20 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν επτά εναέρια μέσα, συγκεκριμένα τρία αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα. Επιπλέον συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Συνολικά έχουν τραυματιστεί 3 πυροσβέστες, οι δύο από πτώση και φέρουν θλαστικά τραύματα, ενώ τραυματίστηκε και ένας εποχικός πυροσβέστης ο οποίος φέρει εγκαύματα.

Ήχησε το 112

Νωρίτερα προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους του Σοφικού Κορινθίας προκειμένου να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της λεωφόρου Επιδαύρου​

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της λεωφόρου Επιδαύρου, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται σε δασική περιοχή του Σοφικού Κορινθίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η διακοπή της κυκλοφορίας έχει τεθεί σε ισχύ από τη διασταύρωση Λουτρών Ωραίας Ελένης έως τη διασταύρωση της Δήμαινας.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων εναλλακτικών

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Παμε παλι/.
Ειναι πολυ μεγαλη η φωτια....στο Σοφικο Κορινθιας αυτη..και αυτη φαινεται αλλα απο τα πλαινα του μπροστινου μου μπαλκονιου.Ειναι πολυ μεγαλη.Ειμαστε πολυ μακρια αλλα δειτε πως φαινεται ο καπνος και τι εκταση καταλαμβανει
View attachment 135353

Απο τα ωραιοτερα δαση της Κορινθιας καιγεται γμτ

View attachment 135356
Ναι. Είναι πολύ ωραία εκεί, να πάρει η ευχή...

Πόσο κρίμα...

Δεν ξέρω τι να πω. Άρχισα να μισώ το καλοκαίρι, όπως γίναμε. Φόβος και τρόμος έχει καταντήσει...

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Ναι. Είναι πολύ ωραία εκεί, να πάρει η ευχή...

Πόσο κρίμα...

Δεν ξέρω τι να πω. Άρχισα να μισώ το καλοκαίρι, όπως γίναμε. Φόβος και τρόμος έχει καταντήσει...
Θα λέμε καλοκαίρι και θα κλαίμε στην Ελλάδα, από κάθε άποψη.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Μεγαλο μερος του υπεροχου δασους της διαδρομης κορινθου/επιδαυρου εχει καει....δυστυχως..και ακομα συνεχιζει..

17:05, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Φωτιά στην Κορινθία: 6 χιλιόμετρα το πύρινο μέτωπο – «Αν είχε μπει στο Σοφικό, θα μιλούσαμε για τραγωδία» λέει στο enikos.gr ο δήμαρχος
Πυρκαγιά Ενημέρωση

«Δεν έχουμε καθόλου καλή εικόνα, η φωτιά αναπτύσσεται συνεχώς», λέει στο enikos.gr ο δήμαρχος Κορινθίων, Σταυρέλης Νικόλας, για την φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα την Τετάρτη (17/07), στο χωριό Σοφικό, η οποία, πλέον, κατευθύνεται προς την Επίδαυρο.
Μαίνεται η φωτιά σε πευκοδάσος στην Κορινθία: 3 τραυματίες πυροσβέστες – «Είναι πάρα πολύ δύσκολη, έχουμε αρκετές εστίες» – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ
Του Αργύρη Ηλιάδη

Η φωτιά καίει σε ελαιώνες και δασική έκταση, όπου και επιχειρούν 120 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων (συμπεριλαμβανομένων και 10 πυροσβεστών από τη Μολδαβία στο πλαίσιο του προγράμματος προεγκατάστασης του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας) και 32 οχήματα και από αέρος 19 εναέρια μέσα (13 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα εκ των οποίων τα δύο για συντονισμό). Συντρέχουν επίσης υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Όπως ανέφερε στο enikos.gr ο κ. Σταυρέλης, «το πύρινο μέτωπο είναι περίπου 6 χιλιόμετρα, και στο πέρασμα του κατακαίει τα πάντα. Ευτυχώς, ξεπεράσαμε τον κίνδυνο να μπει στο χωριό Σοφικό, σώζοντας σπίτια, αλλά και την κατασκήνωση της περιοχής. Αν δεν το είχαμε καταφέρει αυτό, τα πράγματα θα ήταν τραγικά. Θα μιλούσαμε για τραγωδία. Η φωτιά τώρα κατευθύνεται προς την Επίδαυρο, όπου και εκεί πρέπει να δοθεί ακόμα μια γενναία μάχη».

«Από άπνοια, έχουμε ξαφνικά 6 μποφόρ»​

Μια συνθήκη που δυσχεραίνει το έργο κατάσβεσής, σύμφωνα με τον κ. Σταυρέλη, είναι η απότομη αλλαγή του καιρού ανά διαστήματα, όταν από άπνοια ξαφνικά πνέουν άνεμοι 6 ακόμα μποφόρ. «Από εκεί που δεν κουνιέται φύλλο, ξαφνικά ξεκινά κάτι σαν στρόβιλος και πνέουν άνεμοι ακόμα και 6 μποφόρ. Δεν ξέρουμε πως να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Έρχεται και φουντώνει την φωτιά όταν εμείς προσπαθούμε να την περιορίσουμε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος μέσω του enikos.gr απευθύνει έκκληση για περαιτέρω ενίσχυση των εναέριων μέσων που επιχειρούν στο σημείο, καθώς «η ανάγκη είναι επιτακτική».

«Ευτυχώς, έχουμε νερό»​

Ευτυχώς, σύμφωνα με τον κ. Σταυρέλη, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει πρόβλημα με τη διάθεση νερού στα Πυροσβεστική οχήματα, παρά τα φαινόμενα λειψυδρίας. Υπενθυμίζεται ότι, στη Στιμάγκα Κορινθίας, λίγες μέρες πριν, όπου είχε ξεσπάσει μεγάλη φωτιά, χρειάστηκε η μεταφορά νερού με υδροφόρες από γειτονικούς δήμους.
«Έχουμε νερό. Δεν μας προβληματίζει αυτό μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά, υπάρχουν στο σημείου περίπου 10 υδροφόρες», πρόσθεσε ο κ. Σταυρέλης.

Τρεις τραυματίες πυροσβέστες – Ήχησε το 112​

Όπως έγινε γνωστό από την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, κατά την διάρκεια της κατάσβεσης, τραυματίστηκαν 3 πυροσβέστες, οι οποίοι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
Νωρίτερα, ήχησε και το 112, όπου με μήνυμα οι πολίτες του Σοφικού καλούνται να παραμείνουν σε ετοιμότητά και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη η φωτιά, έχουμε αρκετές εστίες»​

«Είναι μια πυρκαγιά πάρα πολύ δύσκολη. Εξελίχθηκε σε πυκνή βλάστηση, κυρίως δασική έκταση, με πεύκα, με πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους και σε ένα πεδίο που χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων να είναι άμεση, όπως και των εναέριων μέσων», επισήμανε μιλώντας σην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης.
Ενώ πρόσθεσε: «Να τονίσω ότι αυτή τη στιγμή περιοδικά από αέρος επιχειρούν 19 εναέρια μέσα, 13 αεροσκάφη και ελικόπτερα, εκ των οποίων τα δύο για το συντονισμό τους. Η πυρκαγιά βεβαίως και δεν έχει ελεγχθεί, παραμένει σε εξέλιξη. Έχουμε ακόμα αρκετές εστίες να αντιμετωπίσουμε και όλες οι δυνάμεις παραμένουν στο πεδίο με τη συνδρομή υδροφόρων που έχει διαθέσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Περιφέρεια Πελοποννήσου με μηχανήματα έργου και εθελοντές αλλά και μηχανήματα έργου που έχει διαθέσει το ΓΕΕΘΑ (…)
Μηχανήματα έργου ανοίγουν αντιπυρικές ζώνες και δημιουργούν περιμετρικά της πυρκαγιάς κενά πεδία. Έχει περιοριστεί το μέτωπο της πυρκαγιάς, όμως έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε τόσο εμείς ως Πυροσβεστικό Σώμα, αλλά και όλες οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας (…)
Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ειδοποιήθηκε περίπου 20 λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι. Σε κάποια στιγμή οι φλόγες ξεπέρασαν και το ύψος των 20 με 25 μέτρων. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τέτοια κατάσταση.
Δεν λέμε ότι η πυρκαγιά έχει αντιμετωπιστεί, ούτε καν έχει περιοριστεί. Είναι σε εξέλιξη, όπως και σε εξέλιξη είναι όλο το επιχειρησιακό σχέδιο για τον περιορισμό της (…) Έχει ενεργοποιηθεί το Ανακριτικό Τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και αξιωματικοί από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού. Έχουμε δει ήδη στο σημείο και διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς».

Διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της λεωφόρου Επιδαύρου​

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της λεωφόρου Επιδαύρου, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται σε δασική περιοχή του Σοφικού Κορινθίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η διακοπή της κυκλοφορίας έχει τεθεί σε ισχύ από τη διασταύρωση Λουτρών Ωραίας Ελένης έως τη διασταύρωση της Δήμαινας.
Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων εναλλακτικών διαδρομών.
Φωτιά στην Κορινθία: 6 χιλιόμετρα το πύρινο μέτωπο – «Αν είχε μπει στο Σοφικό, θα μιλούσαμε για τραγωδία» λέει στο enikos.gr ο δήμαρχος Φώτο: Πυρκαγιά ενημέρωση

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Στην τηλεόραση δείχνουν κάνα έκτακτο ή δεν ασχολούνται;