Δασικές πυρκαγιές 2024

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.
Πληρώνονται και ψίχουλα και κάνουν μια δουλειά που οι περισσότεροι φοβούνται να κάνουν, βάζοντας την ζωή τους σε κίνδυνο.
Ειναι πραγματικά λυπηρό να πληρώνονται λιγότερο εκείνοι από τον Χ,Ψ βουλευτη ο οποιος το μονο που κανει ειναι να πραγματοποιει ρουσφετια κλπ

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Ειναι πραγματικά λυπηρό να πληρώνονται λιγότερο εκείνοι από τον Χ,Ψ βουλευτη ο οποιος το μονο που κανει ειναι να πραγματοποιει ρουσφετια κλπ
Ποιον βουλευτή;
Αν δεν κάνω λαθος, παίρνουν 800€
Δηλαδή λιγότερα και από σερβιτόρο.
Πιο ξεφτίλα δηλαδή δεν γίνεται.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.
Κάθε χρόνο τα ίδια :/: Έχει πιάσει και στη Βοιωτία φωτιά αλλά δε βλέπω να το λένε πουθενά..

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Έχει έρθει βοήθεια από εξωτερικό; Ήδη από χθες θα έπρεπε να έρθουν, τι περιμένει η κυβέρνηση της Ελλάδας; Να μην γίνουμε πάλι ρεζίλι στους Ρουμάνους πυροσβέστες;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Νέο 112

IMG_7767.png

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Εμένα εν τω μεταξύ δεν μου έχει έρθει ούτε ένα 112.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Εμένα εν τω μεταξύ δεν μου έχει έρθει ούτε ένα 112.
είσαι Περιστέρι σίγουρα; Εμένα Χαϊδάρι, μου ήρθε πρωινό εγερτήριο στις 4.57. Πώς να ξανακοιμηθώ;! Μας έχουν στο ....πόδι όλους απ τις 5.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
είσαι Περιστέρι σίγουρα; Εμένα Χαϊδάρι, μου ήρθε πρωινό εγερτήριο στις 4.57. Πώς να ξανακοιμηθώ;! Μας έχουν στο ....πόδι όλους απ τις 5.
Ναι Περιστέρι στα σύνορα με Χαϊδάρι και Αιγάλεω!
Χθες ήμουν στη ξαδέλφη μου και κατά τις 7:00μμ και όλο βάραγαν τα κινητά τους. Εμένα τίποτα!
Και είμαι σίγουρος ότι έχω ανοιχτές τις ειδοποιήσεις 112 καθώς κατά καιρούς μου έρχονται.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Ναι Περιστέρι στα σύνορα με Χαϊδάρι και Αιγάλεω!
Χθες ήμουν στη ξαδέλφη μου και κατά τις 7:00μμ και όλο βάραγαν τα κινητά τους. Εμένα τίποτα!
Και είμαι σίγουρος ότι έχω ανοιχτές τις ειδοποιήσεις 112 καθώς κατά καιρούς μου έρχονται.
κοντά μένουμε....Και γω κοντα στα σύνορα με Περιστέρι. Αλλά Αιγάλεω , :hmm: :hmm: ,,,μας χωρίζει η λεωφόρος, ....
Αν συμβεί κάτι από δω, θα σε ειδοποιήσουμε, αν προλάβουμε

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Μόλις μου ήρθε μήνυμα 112. Είμαι κι εγώ πολίτης αυτής της χώρας, phewwww

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Χαχαχαχχαχα πάλι μου έστειλαν εμένα, δεν ξέρω τι γίνεται. Ίσως επειδή πέρασα με το πλοίο χθες από αυτές τις περιοχές νομίζουν ότι είμαι εκεί κοντά.😂😂

IMG_7769.png

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μόλις μου ήρθε μήνυμα 112. Είμαι κι εγώ πολίτης αυτής της χώρας, phewwww

Χαχαχαχα ταυτόχρονα ήρθε σε όλους λογικά αυτην την φορά.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Προσέξτε όσοι βρίσκεστε κοντά στα μέτωπα <3 Δεν μένω καν Αττική και φοβάμαι με αυτά που ακούω.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.
To Eπιτελικό κράτος με τους χιλιάδες νεοδιορισμένους δημοσίους υπαλλήλους με 2 διδακτορικά, 10 δεύτερα πτυχία, και 5 proficiency τι κάνει τώρα στις κρίσιμες ώρες; Πετάει χαρταετό; :bye2:

Scandal

Διαχειριστής

Στο τέλος θα πάψουμε να παίρνουμε στα σοβαρά το 112 με το φλουνταρισμα μηνυμάτων που δεν μας αφορούν, το πέτυχαν κι αυτό.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Κατευθύνεται προς Γέρακα άκουσα…