Δασικές πυρκαγιές 2024

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.698 μηνύματα.
Δυστυχώς φαίνεται και εδω πως όλα είναι στην τύχη.

Πλέον δεν μιλάμε για σπίτια μέσα στο δάσος που λες οκ αν έφτιαξες σπίτι μέσα στο δάσος πας γυρεύοντας πάρε τα μέτρα σου.
Μιλάμε για καμένα σπίτια και επιχειρήσεις στο Χαλάνδρι και τα Βριλήσσια.

Μόνη λύση πλέον η ασφάλεια πυρός και πλημμύρας παντού ώστε τουλάχιστον αν γίνει η στραβή να υπάρξει αποζημίωση γιατί η κρατική αποζημίωση όποιος πάρει,οτι και όποτε τα πάρει. Από την φωτιά του 2021 ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις οι περισσότεροι.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
Σιχαθηκα το καλοκαιρι πλεον.Για 3μηνες τρεμουμε οταν εχεις 5 μποφορ μη χασουμε τη περιουσια μας και καταστραφει το οξυγονο μας.Αι στο διαολο πια. 2 μερες μετα και καμια παραιτηση. Καλα εδω πεθαναν 57 ατομα στα τεμπη και ακομα να τιμωρηθουν οι υπευθυνοι. Αντε να καψουμε και τη πουτανα τη βουλη στο τελος να ησυχασουμε

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.898 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
το που με προβληματίζει, είναι, η πυργαγιά στο κέντρο της Αθήνας με το κάψιμο της βουλής. :no:
Πριν απο 10 μερες επιασε φωτια 400 μετρα απο το σπιτι μου, και προφανως εκκενωσαμε οπως οπως , να ζησουμε. Χθες επιασε φωτια στα καλυβια θωρικου 8μιση το πρωι και ξυπνησαμε απο τα ελικοπτερα που πεταγαν πανω απο το σπιτι μας να πανε να σβησουν. Προφανως απο τη τρομαρα μας και μεχρι να καταλαβουμε τι γινοταν, ειμασταν ετοιμοι να ξαναφυγουμε. Τρεμω πλεον το καλοκαιρι και μετραω αντιστροφα να τελειωσει το γαμημενο.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
Screenshot_2024-08-18-12-56-00-958_com.google.android.cellbroadcastreceiver.jpg

Άντε εντάξει, ωραία πάμε. Και στο Λιτόχωρο πυρκαγιά.
Και δυστυχώς σήμερα έχει τρομερό αέρα, τουλάχιστον εδώ που είμαι εγώ. Ελπίζω να μην επεκταθεί περισσότερο, αλλά... δεν έχω πολλές ελπίδες, αν φυσάει τόσο πολύ.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
View attachment 137094
Άντε εντάξει, ωραία πάμε. Και στο Λιτόχωρο πυρκαγιά.
Και δυστυχώς σήμερα έχει τρομερό αέρα, τουλάχιστον εδώ που είμαι εγώ. Ελπίζω να μην επεκταθεί περισσότερο, αλλά... δεν έχω πολλές ελπίδες, αν φυσάει τόσο πολύ.
Όχι ρε φιλε στο Λιτόχωρο

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
Όχι ρε φιλε στο Λιτόχωρο
Ξέρω... Στην Πλάκα λέει μεν, αλλά και πάλι πολύ κοντά είναι.
Αν φτάσει μέχρι το Λιτόχωρο την κάτσαμε, θα λαμπαδιάσει ολόκληρο, και δεν είμαι υπερβολική. Τόσα πεύκα που έχει, στάχτη θα γίνει.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Ξέρω... Στην Πλάκα λέει μεν, αλλά και πάλι πολύ κοντά είναι.
Αν φτάσει μέχρι το Λιτόχωρο την κάτσαμε, θα λαμπαδιάσει ολόκληρο, και δεν είμαι υπερβολική. Τόσα πεύκα που έχει, στάχτη θα γίνει.
Εχθές σκεφτόμουν πόσο θέλω να πάω στο Λιτόχωρο...

Πήρατε κανένα τηλέφωνο;

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Ε ναι, ωραία είναι, γιατί έχει και βουνό και θάλασσα κοντά.

Τι εννοείς;
Στην πυροσβεστική, να μάθετε γιατί από τηλεόραση μόνο η Αθήνα τους ενδιαφέρει

Και οι Σέρρες καίγονται και ούτε φωνή ούτε ακροαση

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Στην πυροσβεστική, να μάθετε γιατί από τηλεόραση μόνο η Αθήνα τους ενδιαφέρει
Όχι. Κοίτα εντάξει, εγώ ακόμη ασφαλής είμαι, βρίσκομαι πολύ μακριά από την περιοχή, απλώς το σήμα που έστειλαν μάλλον έπιασε γενικά τον νομό Πιερίας.
Είναι αλήθεια αυτό δυστυχώς, η τηλεόραση θα δείξει μόνο την Αθήνα. Για τις φωτιές εδώ μόνο αν κοιτάξεις στο ίντερνετ θα δεις ειδήσεις, κανείς δεν περιμένει να σωθεί από την τηλεόραση:

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Τελικά έβρεξε και έσβησε η φωτιά στις Σέρρες

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
1000055530.jpg

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Κυριολεκτικά ο κοσμος καιγεται και το νινι χτενίζεται :crazy:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση, στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά που δεν απειλεί κάποιο οικισμό, ξεκίνησε από μετασχηματιστή και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε δασική έκταση.

Επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμει στην κατάσβεση ελικόπτερο.
Ειπαμε...ο μεγαλυτερος εμπρηστης της χωρας η ΔΕΗ.ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

14:22, Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Φωτιά στην Παναγία Φθιώτιδας – Στη μάχη με τις φλόγες και εναέρια μέσα

Φωτιά ξέσπασε το Σάββατο (24/8) στην Παναγία Φθιώτιδας, κοντά στον Δομοκό. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν απειλούνται σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 4ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα. Στην κατάσβεση συμμετέχουν επίσης 5 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο της Πυροσβεστικής. Επίσης, υπάρχει συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος