Δείξτε μας την επιφάνεια εργασίας σας

Ηχογραφείς διαλέξεις; Έχεις κάποιο recorder ή το κινητό σου;

Recorder: Sony ICD - UX533
(Μην ανησυχείτε, δε το κάνω 'παρανόμως'. Μονάχα κατόπιν συνεννοήσεως με τους καθηγητές μου.)

Υ.Γ: Αν και, στη περίπτωση που σπούδαζα εξωτερικό (πχ Μ. Βρετανία), δε θα χρειαζόμουν ούτε και τυπική έγκριση, καθώς στα περισσότερα πανεπιστήμια υπάρχουν εσωτερικές διατάξεις, σύμφωνα με τις οποίες άτομα με τις δικές μου 'ιδιαιτερότητες' έχουν δικαίωμα στην καθολική ηχογράφηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

post2-1.jpg
Μπα μην έχεις αυταπάτες, και το γραφείο μου στην ίδια κατάσταση είναι τις περισσότερες φορές :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

20170914_4-2.png

Σε αυτό το θέμα δείχνουμε στους αλλους συμφορουμιτες τις επιφάνειας εργασίας μας. Αναφέρουμε κάτω το λειτουργικό που χρησιμοποιούμε.

Screenshot2B201601052B225729-1.png

Windows 10

WTF focko??? Τώρα συνειδητοποίησα ότι έχεις βάλει μια κρεμάλα δίπλα από την ζωγραφιά σου... :worry:

https://imgur.com/wGX1JZn

και μολις συνειδητοποιησα οτι δεν μπορω να την αλλαξω γτ πρεπει να 'ενεργοποιησω τα windows' :(

Στο background εναλλάσσονται διάφορες φωτογραφίες τραβηγμένες από το συντάκτη. Αρκετές εξ' αυτών βρίσκονται εδώ.

minimalism :smoke:

linux
eIebzfA-2.jpg

windows
3r2mU5A-2.jpg

πότε το πα αυτό; :P

Στο τσατ, όταν σου έδειχνα πιθανά background κάτι σκοτεινιασμένα. :confused:

:pc:
awxyR7CTUqT2BCNNOsJVQ-1.png

21875932_1459133147489419_749693912_o.png

Είναι τόσο χαώδες που κατάφερα να το οργανώσω :P

1748189441213.png
Ένα αρκετά μινιμαλιστικό και cozy desktop θα 'λεγα. Το μόνο που με ενοχλεί είναι πως δε μπορώ να βάλω global context menu όπως τα macOS.
Fedora Workstation, Zen browser και terminal rain, για όποιον ενδιαφέρεται. Τα extensions ειναι απλώς Blur My Shell.

1748190152421.png

Windows 10 με theme ''Επιλογές των Windows''

Kαλή φάση.
Πως θα κινηθείς μετά το EOL των Windows 10?
Έχω ένα Toshiba laptop του 2013 που έχω βάλει SSD EVO, 16GB RAM αλλά δε νομίζω να παίρνει Windows 11 λόγω TPM 2.0. Σκέφτομαι πως όσο παραμείνω μετά τη λήξη υποστήριξης θα είναι πολύ ευάλωτα, ίσως αν βάλω κανένα ESET/ Kaspersky..

Έχω ένα Toshiba laptop του 2013 που έχω βάλει SSD EVO, 16GB RAM αλλά δε νομίζω να παίρνει Windows 11 λόγω TPM 2.0. Σκέφτομαι πως όσο παραμείνω μετά τη λήξη υποστήριξης θα είναι πολύ ευάλωτα, ίσως αν βάλω κανένα ESET/ Kaspersky..
βάλε windows 11 με bypass εύκολο ειναι υπάρχουν οδηγoi στο youtube....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back