Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Εάν βάζεις τη σωστή τότε προφανώς έχει αλλάξει η ΙΡ του ρούτερ...(γιατί όμως

Ίσως αν του έκανες ένα reset να έπερνε πάλι την αρχική του...
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάω να μελετήσω και τις σελίδες του Vadler μήπως βγάλω άκρη και επιστρέφω για νέες απορίες αν μου προκύψουν...
π΄.σ. Kρόνε...στο πίσω μέρος του modem σου έχει τρεις θέσεις ...μια που μπένει το καλώδιο usb , μια το καλώδιο dsl, kai aνάμεσα έχει μια θέση που λέει lan..Δοκίμασε εκεί να το πατήσεις με ένα μυτερό αντικείμενο...
Μη γελάτε ρε

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Εχω το alcatel speedtouch 510. ΙP βαζω αυτην που μου εμφανιζει και στο network conections, του pc δεν ειναι 192.χχχ.χχχ.χχχ ενω του router 10.χ.χ.χ;
τσου!

Κανονικά πρέπει να είναι στο ίδιο C-Class οι ΙΡ's...
στα ελληνικά...
router: α.β.γ.χ
PC: α.β.γ.ψ
λογικά η ΙΡ του ρούτερ θα εμφανίζεται στα properties της σύνδεσης ως gateway
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Edit: Νταξει βρηκα το λαθος μου και ανοιξε η πορτα
Ευχαριστω πολυ παιδια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.