Δεν βρίσκω κοπέλα για σχέση

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Ξεχωρίζω τις κακές από τις καλές έτσι. Οι κακές δεν θα κάνουν αυτοκριτική, θα μείνουν στην επιφάνεια.
Σύμφωνοι. Το θέμα είναι οτι αν εσύ που είσαι ένας "τιμωρεί" μια κακή συμπεριφορά, θα υπάρχουν δέκα που θα την επιβραβεύουν. And so the story goes. Αν δεν ήταν έτσι θα είχε τελειώσει ο άνθρωπος ως οντότητα πολύ νωρίς. Καλώς ή κακώς είναι στη φύση του αρσενικού να συγχωρεί το θηλυκό και να βλέπει χαριτωμένες τις μαλακίες που κάνει.

Ε πρέπει να κρύβουμε τις αδυναμίες μας η αλήθεια είναι , να μη παρακαλάμε, να μη προκαλούμε οίκτο με τη συμπεριφορά μας
Δεν γίνονται σχέσεις ζωής όταν κρύβεις τον πραγματικό σου εαυτό...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Σύμφωνοι. Το θέμα είναι οτι αν εσύ που είσαι ένας "τιμωρεί" μια κακή συμπεριφορά, θα υπάρχουν δέκα που θα την επιβραβεύουν. And so the story goes. Αν δεν ήταν έτσι θα είχε τελειώσει ο άνθρωπος ως οντότητα πολύ νωρίς. Καλώς ή κακώς είναι στη φύση του αρσενικού να συγχωρεί το θηλυκό και να βλέπει χαριτωμένες τις μαλακίες που κάνει.
Όχι απαραίτητα μανάρι μου. Θα χε γινει ξεκαθαρισμα χαρακτήρων και δε θα ειχαμε τόση πολλή βια, εξαπάτηση, χωρισμούς, και όλο το φαύλο κύκλο από άντρες και γυναίκες.

Είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις τα όριά σου και να τα βάζεις ρητά.

Γι αυτο τελειώνει ο άνθρωπος ως κοινωνία και αυτοκαταστρέφεται και λειτουργεί κυκλικά ο Χρόνος, Ζωή - εξέλιξη - πρόοδος, ύβρις, τιμωρία, Πτώση και πάλι από την αρχή, σκέψου τα Yugas που λέει και το Sanatana Dharma

Κάθε Δύναμη έχει και το αντίκρυσμά της στο Σύμπαν. Αν δεν την αποπληρώσεις με ειλικρίνεια και ίση ανταπόδοση, αλλα αντίθετα την αφήσεις άνιση είτε μέσω της πιο ισχυρής εκδίκησης, είτε μεσω μιας αχρείστης συγχώρεσης του Κακού, δημιουργείται ανισορροπία στη Δύναμη.

Αν οι 10 αντρες συγχωρήσουν κακές συμπεριφορές, είναι ευθύνη τους η καταστροφή που επέρχεται, όχι ευθύνη του ενός που θέτει τα πράγματα σε ισορροπημένη βάση.

Σκέψου λίγο το εξής παράδειγμα. Είμαστε σε απλό φλερτ (ενω με θέλει η Μαρία πχ) και μου κάνεις μια μαλακία και στη συγχωρώ και συνεχίζουμε, αγνοώντας την Μαρία που είναι καλή κοπέλα και μένοντας μαζί σου που μου κάνεις μαλακίες.

Η Μαρία θα γίνει πικρή μέσα της, θα πει "α έτσι τις θέλετε για να τους δινετε προσοχή; Θα γινω κι εγω κακιά" και συνεχιζει ο κύκλος.

Αν μιλάγαμε με βάση τις αρχές της ειλικρίνειας και της ίσης ανταπόδωσης και τιμωρούσαμε με κακό το Κακό, και ανταμείβαμε το καλό, πιστεύω ακράδαντα πως όχι μόνο δεν θα τελειώναμε ως οντότητα αλλά θα προσεγγίζαμε και τη Θέωση.

Himela

Συντονίστρια

Αν μιλάγαμε με βάση τις αρχές της ειλικρίνειας και της ίσης ανταπόδωσης και τιμωρούσαμε με κακό το Κακό, και ανταμείβαμε το καλό, πιστεύω ακράδαντα πως όχι μόνο δεν θα τελειώναμε ως οντότητα αλλά θα προσεγγίζαμε και τη Θέωση.
Ναι αλλά δε θα γίνει γιατί εσύ το ξέρεις που είσαι σε αυτή την ηλικία, υπάρχουν όμως νέοι ή/και ηλίθιοι που δεν το ξέρουν ή δεν τους ενδιαφέρει. Οπότε η ιστορία θα συνεχίζεται και η θέωση θα παραμείνει κάτι ανέγγιχτο.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Ναι αλλά δε θα γίνει γιατί εσύ το ξέρεις που είσαι σε αυτή την ηλικία, υπάρχουν όμως νέοι ή/και ηλίθιοι που δεν το ξέρουν ή δεν τους ενδιαφέρει. Οπότε η ιστορία θα συνεχίζεται και η θέωση θα παραμείνει κάτι ανέγγιχτο.
Συμφωνώ. Απο θεμα αριθμών και εξαιτίας της θνητής μας φύσης, η γνώση χάνεται, όταν πεθανω εγω όλα οσα ξερω θα χαθούν, τέχνες, γνώσεις, νοοτροπία, άγραφες διδαχές που μπορεί να θέλω να περάσω σε άλλους, η αγάπη που έχω να δώσω ή έδωσα, όλα. Χάνονται.

Γι αυτό κοιτάω εγω να είμαι καλά απέναντι σε αυτούς που το αξίζουν, αλλά και σε μένα προσωπικά με το να φέρω την ευθύνη όπως μου αναλογεί.

Εσυ θα ταξιδέψεις με τον τρόπο σου σ αυτη τη ζωή ο οποίος μπορεί να είναι άλλος. Εγω διαλέγω αυτόν.

Και κάνε το σταυρό σου να χω πέσει μέσα ειδάλλως με περιμενει πολλή μοναξιά. :P

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.292 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Ε κάποια πράγματα τα κρατάμε για τον εαυτό μας , άντε και τους ειδικούς.
Ελπίζω να το αντέξεις όταν δεις κάποια στιγμή οτι από τον σύντροφο της ζωής σου δεν μπορείς ούτε και χρειάζεται να κρύψεις τίποτα από το ποιος είσαι.

Και ίσως αυτή η νοοτροπία είναι και η αιτία χωρισμών και διαζυγίων. Παρουσιάζει ο άλλος όποιον ή όσο από τον εαυτό του θέλει κι όταν έρθουν τα δύσκολα και εμφανίζεται κι ο υπόλοιπος εαυτός του, ο σύντροφός του μένει αποσβολωμένος "ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που παντρεύτηκα;".

Βρε δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό από την αρχή, μόνο αυτός ο εαυτός μπορείτε να είστε για πάντα.

NickTheQuick

Νεοφερμένο μέλος

Ο NickTheQuick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Και μάθε ρημάδι Daygame,να μιλάς σε άγνωστες στον δρόμο και αλλού.
Το έχω κάνει και αυτό και δεν είχε τόσο θετική εξέλιξη...η κοπέλα "τρόμαξε" (ή κριντζαρε) και έφυγε...
Εξάλλου ζούμε και σε περίεργες εποχές με τόσους βιασμούς κλπ...δεν είναι τόσο εύκολο αυτό που λες...
Ποιος στα 18 του είχε αυτοπεποίθηση;
Υπάρχουν αρκετοί φίλοι μου και γνωστοί που έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση εξαιτίας του γεγονότος ότι περιτρυγιρίζονται από όμορφες κοπέλες...
Ναι, αν πάει ο Νικολάκης δε κουικ (αν δεν ειναι τρολλ), σε μια κοπέλα με το σταυρό στο χέρι και ενδιαφέρον, ξέρεις τι θα γίνει;

Θα τον παρκάρει σε ένα friendzone, θα του πει "μα γιατι δε βρισκω ένα καλό παιδί;" ενω θα τον έχει μπροστά της, και μετα θα του πει "για ελα να σου πω για τον μαλάκα που μου ψηνει το ψάρι στα χείλη". (Αυτο που λενε οι Βρετανοί "adding insult to injury").

Και θα ελπίζει ο Νικολάκης ότι η Μαιρούλα θα ξεκολλήσει από το μοτίβο του μαλάκα αδιάφορου που την τραβάει γιατί της θυμίζει αρχετυπικές στάσεις ζωής ή συμπεριφορές από την παιδική ηλικία, θα δει οτι ο Νικολάκης είναι το καλύτερο το πιο ρομαντικό παιδί, θα τα ανοίξει και θα του πει "Να το, παρτο, φάτο".
Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές...

marww

Νεοφερμένο μέλος

Η marww αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
ολοι οι φιλοι μου εχουν κανει σχεσεις αλλοι παντρευονται αλλοι αρραβωνιαζονται και εγω καλα καλα δεν εχω φιλησει ακομα μια κοπελα στο στομα δεν εχω κανει ακομα σχεσει...
καλέ στα 18 παντρεύονται και αρραβωνιάζονται;:lol:

NickTheQuick

Νεοφερμένο μέλος

Ο NickTheQuick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Και μάθε ρημάδι Daygame,να μιλάς σε άγνωστες στον δρόμο και αλλού.
ΟΧΙ .
Το έχω κάνει και αυτό και δεν είχε τόσο θετική εξέλιξη...η κοπέλα "τρόμαξε" (ή κριντζαρε) και έφυγε
Κι εγώ αυτήν την αντίδραση είχα αυτό είναι το σύνηθες, μπορεί κ να πετύχει αλλά δύσκολο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλύτερα να προσεγγίσεις κοπέλες που κάπως ξέρεις πχ έχετε κοινούς γνωστούς :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια