Subject to change
e-steki.gr Founder

Προσοχή: Το mail που θα μου στείλετε, μην το στείλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας του MyCat, έτσι δεν πιστοποιείται τίποτα, πρέπει να το στείλετε κανονικά απο το mail σας, σαν να στέλνατε πχ σε φίλο σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Νεοφερμένο μέλος

Αν κάποιος δεν έχει e-mail διεύθυνση, δεν μπορεί να γίνει μέλος; Ρωτάω γιατί πολλοί φίλοι/φίλες μου θέλουν να γίνουν μέλη αλλά
δεν μπορούν γιατί το μαιλ είναι απαραίτητο να δηλωθεί στην εγγραφή και αν δώσεις τυχαίο μαιλ, δεν μπορείς να γίνεις μέλος γιατί δεν ενεργοποιείται η εγγραφή..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Όχι, για να εγγραφούν χρειάζεται email.Μισέλ, μια απορία.
Αν κάποιος δεν έχει e-mail διεύθυνση, δεν μπορεί να γίνει μέλος; Ρωτάω γιατί πολλοί φίλοι/φίλες μου θέλουν να γίνουν μέλη αλλά
δεν μπορούν γιατί το μαιλ είναι απαραίτητο να δηλωθεί στην εγγραφή και αν δώσεις τυχαίο μαιλ, δεν μπορείς να γίνεις μέλος γιατί δεν ενεργοποιείται η εγγραφή..![]()
Νιαου!
Νεοφερμένο μέλος

Καλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να ανοίξουν ένα mail, τζάπα είναι.
Oι γονείς τους λένε...

Πώς ανοίγεις μαιλ αλήθεια;;
kostasss
Νεοφερμένο μέλος

chouzouris
Νεοφερμένο μέλος

Oι γονείς τους λένε...![]()
![]()
Πώς ανοίγεις μαιλ αλήθεια;;
Αν πάνε στο www.hotmail.com μπορούν να ανοίξουν free email.
aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δωρεάν webmail μπορείς να ανοίξεις πανεύκολα, απλώς συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου, είτε στο hotmail, είτε στο yahoo, είτε στο gmail (και σ' ένα σωρό άλλα).Πώς ανοίγεις μαιλ αλήθεια;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...