Myrsini57
Νεοφερμένο μέλος
Η Myrsini57 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

27-11-24

15:14
Καλησπέρα σας,
Μπαίνω στο ζουμί. Πριν 11 χρόνια είχα σχέση με κάποιον, ας τον ονομάσουμε Α. Κράτησε λίγους μήνες αλλά για δική μου ίσως βλακεία χωρίσαμε αλλά συνέχιζα να είμαι ερωτευμένη μαζί του. Τον κυνήγησα για λίγο αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος. Μετά από καιρό ξεκίνησα μια νέα σχέση με τον , ας πούμε Β. Τον Α τον διέγραψα απο τα σόσιαλ και τον μπλόκαρα. Ήμουν μια χαρά στην αρχή με τον Β. Αυτή η σχέση κράτησε 10 χρόνια ώσπου πριν 1 χρόνο χωρίσαμε για πολλούς προσωπικούς λόγους. Στο διάστημα αυτό των 10 χρόνων ο Α έστειλε περίπου 4 φορές αιτημα να τον δεχτώ, με νέο πλέον λογαριασμό, και τον απέρριψα και τις 4 φορές. Δεν τον σκεφτόμουν όμως , ούτε με ένοιαζε. Ένα τρίμηνο περίπου πριν χωρίσω όμως με τον Β είχαμε ήδη προβλήματα και ήμουν στα όρια μου. Λίγες μέρες μετά είδα ένα όνειρο πως ο Α ήταν νευριασμένος σε ένα σπίτι που δεν γνωρίζω και τον παρηγορούσε ένα συγγενικό μου πρόσωπο πολύ αγαπημένο. Ξύπνησα τον πρώι ήρεμη και το απόγευμα βρέθηκα σε μια κωμόπολη κοντά στο χωριό του Α. Εκεί έσκασε το αίτημα ξανά και πάλι τον απέρριψα. Αυτό δεν σταμάτησα να το σκέφτομαι καθαρά από περιέργεια. Πως έγινε αυτό? αναρωτιόμουν. Οι μήνες πέρασαν και με τον Β χωρίσαμε οριστικά για διάφορους και αρκετά σοβαρούς λόγους. Έπεσα ψυχολογικά ήμουν χάλια και βρισκόμουν σε μια κατάσταση σοκ. Αφότου άρχισα να συνέρχομαι ύστερα από καιρό και ηρέμησα αναρωτιέμαι το εξής. Πως γίνεται για 10 ολόκληρα χρόνια να σε αναζητά κάποιος? Για ποιο λόγο? Τι θέλει? Τωρα πλεον έχω σβήσει τους λογαριασμούς μου απο τα σόσιαλ γιατί κάποιες καταστάσεις είχαν γίνει επικίνδυνες με τον Β.(μέχρι και αριθμό τηλ. άλλαξα) Απλά ρωτώ... Γιατί κάποιος να σε ψάχνει 10 χρόνια? Ποτέ όμως δεν ενόχλησε και δεν εστειλε μνμ. Μόνο αιτήματα. Ποια είναι η γνώμη σας?
Μπαίνω στο ζουμί. Πριν 11 χρόνια είχα σχέση με κάποιον, ας τον ονομάσουμε Α. Κράτησε λίγους μήνες αλλά για δική μου ίσως βλακεία χωρίσαμε αλλά συνέχιζα να είμαι ερωτευμένη μαζί του. Τον κυνήγησα για λίγο αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος. Μετά από καιρό ξεκίνησα μια νέα σχέση με τον , ας πούμε Β. Τον Α τον διέγραψα απο τα σόσιαλ και τον μπλόκαρα. Ήμουν μια χαρά στην αρχή με τον Β. Αυτή η σχέση κράτησε 10 χρόνια ώσπου πριν 1 χρόνο χωρίσαμε για πολλούς προσωπικούς λόγους. Στο διάστημα αυτό των 10 χρόνων ο Α έστειλε περίπου 4 φορές αιτημα να τον δεχτώ, με νέο πλέον λογαριασμό, και τον απέρριψα και τις 4 φορές. Δεν τον σκεφτόμουν όμως , ούτε με ένοιαζε. Ένα τρίμηνο περίπου πριν χωρίσω όμως με τον Β είχαμε ήδη προβλήματα και ήμουν στα όρια μου. Λίγες μέρες μετά είδα ένα όνειρο πως ο Α ήταν νευριασμένος σε ένα σπίτι που δεν γνωρίζω και τον παρηγορούσε ένα συγγενικό μου πρόσωπο πολύ αγαπημένο. Ξύπνησα τον πρώι ήρεμη και το απόγευμα βρέθηκα σε μια κωμόπολη κοντά στο χωριό του Α. Εκεί έσκασε το αίτημα ξανά και πάλι τον απέρριψα. Αυτό δεν σταμάτησα να το σκέφτομαι καθαρά από περιέργεια. Πως έγινε αυτό? αναρωτιόμουν. Οι μήνες πέρασαν και με τον Β χωρίσαμε οριστικά για διάφορους και αρκετά σοβαρούς λόγους. Έπεσα ψυχολογικά ήμουν χάλια και βρισκόμουν σε μια κατάσταση σοκ. Αφότου άρχισα να συνέρχομαι ύστερα από καιρό και ηρέμησα αναρωτιέμαι το εξής. Πως γίνεται για 10 ολόκληρα χρόνια να σε αναζητά κάποιος? Για ποιο λόγο? Τι θέλει? Τωρα πλεον έχω σβήσει τους λογαριασμούς μου απο τα σόσιαλ γιατί κάποιες καταστάσεις είχαν γίνει επικίνδυνες με τον Β.(μέχρι και αριθμό τηλ. άλλαξα) Απλά ρωτώ... Γιατί κάποιος να σε ψάχνει 10 χρόνια? Ποτέ όμως δεν ενόχλησε και δεν εστειλε μνμ. Μόνο αιτήματα. Ποια είναι η γνώμη σας?
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.442 μηνύματα.

27-11-24

16:01
Ίσως ήθελε να σε παρακολουθεί διακριτικά γνωρίζοντας πως είσαι σε σχέση. Τώρα που είσαι μόνη μπορεί και εσυ να στείλεις ένα αίτημα ( απο ενα νεο λογαριασμό σου)και να σου λυθούν οι απορίες.
Myrsini57
Νεοφερμένο μέλος

27-11-24

16:16
Κι εγώ το σκέφτηκα αλλά τόσες φόρες τον απέρριψα. Επρεπε να κατανοήσει πως μπορεί να με φερνει σε δύσκολη θέση. Απλά αναρωτιέμαι. Είναι 10 χρόνια. Δεν είναι 2 ή 3. Στην αρχή είπα εγωισμός, μετά τι; Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω. Είμαι σε κατάσταση που δεν εμπιστεύομαι ούτε τη σκιά μου αλλά τον σκέφτομαι συχνά. Μου κινεί την περιέργεια.Ίσως ήθελε να σε παρακολουθεί διακριτικά γνωρίζοντας πως είσαι σε σχέση. Τώρα που είσαι μόνη μπορεί και εσυ να στείλεις ένα αίτημα ( απο ενα νεο λογαριασμό σου)και να σου λυθούν οι απορίες.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

27-11-24

21:09
Προβλήματα που 'χει ο κόσμος...
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.

27-11-24

21:43
10 χρόνια; 
Πες μας αν θες τα στοιχεία σου. Αν ποτέ ακούσουμε το όνομά σου στη Νικολούλη, να δώσουμε πληροφορίες στην υπόθεση και από ποιον θα μπορούσε να κινδύνευες.

Πες μας αν θες τα στοιχεία σου. Αν ποτέ ακούσουμε το όνομά σου στη Νικολούλη, να δώσουμε πληροφορίες στην υπόθεση και από ποιον θα μπορούσε να κινδύνευες.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

27-11-24

21:53
Μήπως μετά από τον Α και τον Β, ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στον Γ ;.........................................................

27-11-24

22:00
Ακριβώς αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω.

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.442 μηνύματα.

27-11-24

22:30
Αυτό θα έπρεπε να σε ανησυχεί η ασφάλεια σου και όχι τι ήθελε ο προ 10 ετιας συντροφοςΤωρα πλεον έχω σβήσει τους λογαριασμούς μου απο τα σόσιαλ γιατί κάποιες καταστάσεις είχαν γίνει επικίνδυνες με τον Β.(μέχρι και αριθμό τηλ. άλλαξα) Απλ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

27-11-24

23:14
Δεν πα να τα χεις με εναν άνθρωπο δέκα χρόνια; Μπορεί ο άνθρωπος αυτός να σκέφτεται τον/την πρώην που ξέφυγε. Εστω κι αν ηταν λίγων μηνών.
Το κόλλημα είναι κόλλημα, το δράμα είναι δράμα, βάλε και τα όνειρα μέσα λες και είμαστε στο Γυμνάσιο "αχ σε είδα άρα πρέπει να σημαινει οτι πρέπει να ξαναμιλήσουμε", και έχεις ένα εκρηκτικό κοκτέηλ.
Κι ο Α (σε αντιθεση με τον Β που το ξέσκισε το θέμα), το παίζει ακριβώς μέχρι το όριο που ξέρει ότι θα της δημιουργήσει αυτό το γαργάλημα -αλλά ποτέ παραπάνω!- με σκοπό να την κρατάει εκεί στο "μα τι να θέλει, τι να θέλει, τι να θέλει".
Μόλις της λύσει την απορία, εκείνη θα ξενερώσει.
Και η απάντηση; Προφανώς ο Α έχει άλλες, κι όταν χωρίζει, την θυμάται. Και σου λεει, δεν εχω που δεν έχω που να ριξω το βόλι, δεν κανω μια προσπάθεια, κι αμα κάτσει ξανά έκατσε, αν όχι πάμε γι άλλα.
Πάντα να τις αφηνετε με απορίες, ποτέ να μη τις κυνηγάτε πέρα απο ένα σημείο, εκεί να τις αφήνετε με ερωτηματικά κολλημενες, μπορεί να παντρευτούν να κανουν 8 παιδιά σε 20ετή γάμο και να σκέφτονται τον λυκειακό έρωτα που τους ξέφυγε.
Ακόμα και μετα απο 10 χρόνια αν θέλει θα σε σκεφτεί.
Γι αυτό όταν μια γυναίκα φεύγει, στείλτην στο καλό. Αν θέλει θα γυρίσει, αν κυνηγήσεις θα σβήσει.
Ηθικό δίδαγμα: Να μην ερωτεύεστε και πέφτετε με τα μούτρα. Να είστε ακριβώς σαν τον Α. Θολός, φλου, tease the cat. Θα περνάτε πολύ καλά στη ζωή.
Τέτοια βλέπω και χαίρομαι που δεν μπορώ πια να ερωτευτώ. Γλίτωσα.
Το κόλλημα είναι κόλλημα, το δράμα είναι δράμα, βάλε και τα όνειρα μέσα λες και είμαστε στο Γυμνάσιο "αχ σε είδα άρα πρέπει να σημαινει οτι πρέπει να ξαναμιλήσουμε", και έχεις ένα εκρηκτικό κοκτέηλ.
Κι ο Α (σε αντιθεση με τον Β που το ξέσκισε το θέμα), το παίζει ακριβώς μέχρι το όριο που ξέρει ότι θα της δημιουργήσει αυτό το γαργάλημα -αλλά ποτέ παραπάνω!- με σκοπό να την κρατάει εκεί στο "μα τι να θέλει, τι να θέλει, τι να θέλει".
Μόλις της λύσει την απορία, εκείνη θα ξενερώσει.
Και η απάντηση; Προφανώς ο Α έχει άλλες, κι όταν χωρίζει, την θυμάται. Και σου λεει, δεν εχω που δεν έχω που να ριξω το βόλι, δεν κανω μια προσπάθεια, κι αμα κάτσει ξανά έκατσε, αν όχι πάμε γι άλλα.
Πάντα να τις αφηνετε με απορίες, ποτέ να μη τις κυνηγάτε πέρα απο ένα σημείο, εκεί να τις αφήνετε με ερωτηματικά κολλημενες, μπορεί να παντρευτούν να κανουν 8 παιδιά σε 20ετή γάμο και να σκέφτονται τον λυκειακό έρωτα που τους ξέφυγε.
Ακόμα και μετα απο 10 χρόνια αν θέλει θα σε σκεφτεί.
Γι αυτό όταν μια γυναίκα φεύγει, στείλτην στο καλό. Αν θέλει θα γυρίσει, αν κυνηγήσεις θα σβήσει.
Ηθικό δίδαγμα: Να μην ερωτεύεστε και πέφτετε με τα μούτρα. Να είστε ακριβώς σαν τον Α. Θολός, φλου, tease the cat. Θα περνάτε πολύ καλά στη ζωή.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

27-11-24

23:21
@Valder εννοείται ότι ο Α είναι player!

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

28-11-24

09:27
Τι σημασία έχει, γιατί στέλνει;
Ε και σε 10 χρόνια, 4 φορές, δηλ κάθε 2,5 χρόνια ένα αίτημα, χαράς το πράμα!
Πιθανότατα δεν υπάρχει γιατί. Μάλλον επειδή χαζεύει στα σόσιαλ και στέλνει και κανα αίτημα. Μετά το ξεχνά, σε καναδυο τρία χρόνια, ξαναχαζεύει, ψάχνει, κουτουλά στο προφίλ σου, σου ξενεστέλνει .
Οι άντρες δε σκέφτονται πολύπλοκα. Είμαι βέβαιη, δεν υπάρχει γιατί. Γιατί έτσι!
Ε και σε 10 χρόνια, 4 φορές, δηλ κάθε 2,5 χρόνια ένα αίτημα, χαράς το πράμα!
Πιθανότατα δεν υπάρχει γιατί. Μάλλον επειδή χαζεύει στα σόσιαλ και στέλνει και κανα αίτημα. Μετά το ξεχνά, σε καναδυο τρία χρόνια, ξαναχαζεύει, ψάχνει, κουτουλά στο προφίλ σου, σου ξενεστέλνει .
Οι άντρες δε σκέφτονται πολύπλοκα. Είμαι βέβαιη, δεν υπάρχει γιατί. Γιατί έτσι!

28-11-24

09:42
Μωρε τι λες; Ικανοτητα ειναι που χανεται με την ηλικια;Τέτοια βλέπω και χαίρομαι που δεν μπορώ πια να ερωτευτώ. Γλίτωσα.
Γιατι απλα σε θυμαται κι λεει ας κανω ενα αιτημα ισα ισα να βλεπουμε τα νεα ο ενας του αλλου. Δεν ειναι κακο.Απλά ρωτώ... Γιατί κάποιος να σε ψάχνει 10 χρόνια? Ποτέ όμως δεν ενόχλησε και δεν εστειλε μνμ. Μόνο αιτήματα. Ποια είναι η γνώμη σας?
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

28-11-24

14:30
Ε, στέλνει το αίτημα και, αν το αποδεχτείς, θα έρθει και το μήνυμα.Πως γίνεται για 10 ολόκληρα χρόνια να σε αναζητά κάποιος? Για ποιο λόγο? Τι θέλει? [...] Γιατί κάποιος να σε ψάχνει 10 χρόνια? Ποτέ όμως δεν ενόχλησε και δεν εστειλε μνμ. Μόνο αιτήματα. Ποια είναι η γνώμη σας?
Από εκεί και πέρα:
1ο αθώο σενάριο: Πέρασαν τ' αρνητικά αισθήματα και είπε να κρατάτε μια ανθρώπινη επαφή, επειδή σε είχε εκτιμήσει ως άνθρωπο (παρόλα όσα συνέβησαν)
2ο πονηρούτσικο σενάριο: Να γίνεις η καβατζούλα του σεξ. Ξέρεις πόσοι και πόσοι πρώην βάζουν γκολ επειδή δεν υπάρχει τίποτα κι έχει πέσει ξηρασία; Ίσα ίσα που το θεωρούν και πιο εύκολο, αφού έχει ήδη προηγηθεί γνωριμία κτλ κτλ και δεν θα υπάρχουν και περαιτέρω υποχρεώσεις. Είναι ένα "έλα να ξεχαρμανιάσουμε".
3ο σενάριο: Να μετάνιωσε που το έληξε και να θέλει να το προσπαθήσετε ξανά. Ή, ελλείψει άλλων επιλογών, να το προσπαθήσετε ξανά.
Το ερώτημα, όμως δεν είναι αυτός τι έχει στο κεφάλι του, αλλά γιατί σε ταλαιπωρεί τόσο αυτή η σκέψη που είπες ν' ανοίξεις και θέμα.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μέχρι να σου τα σκάσει πάλι ο μικρός φτερωτός ξεβρακωτούλης και το φας το βελάκι σου.

Myrsini57
Νεοφερμένο μέλος

28-11-24

16:32
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα μου πείτε τώρα γιατί έχεις τόσα ερωτήματα, ίσως κι ηλίθια ερώτηματα...Είναι σκέψεις που δεν ελέγχονται. Αυτά τα δέκα χρόνια δεν σκεφτόμουν καθόλου τον Α παρα μόνο τελευταία περνάει σαν σκέψη στο μυαλό μου που έρχεται και φεύγει. Δεν είχα το χρόνο και αποθέματα ψυχής να σκεφτώ τίποτα όσο είχα σχέση γιατί εκτός από την τοξικότητα κτλ που είχα υποστεί (τα οποία λύθηκαν μέσω αρμόδιων για να λυθεί η απορία) είχα να λύσω και ένα θέμα υγείας που δεν μ' άφηνε να ηρεμήσω από τον πολύ και μόνιμο πόνο. Φάρμακα, πίεση, άγχος, στεναχώρια, μυαλό μονίμως θολό...Μετα τις τελευταίες θεραπείες είναι η πρωτη φορά που είμαι ήρεμη, χωρίς πόνο, χωρίς φάρμακα. Είμαι πλέον σε πλήρη ενέργεια δουλεύω, δεν κάθομαι λεπτό λες κι έχω σκουλήκια χαχαχαχα...
Δεν είχα ποτέ διαθεση και χρόνο πριν να σκεφτώ χαλαρά και ήρεμα. Ο Α μου ήρθε στο μυαλό τελευταία ως απορία κι έπειτα έμαθα απο κοινό γνωστό πως με ψάχνει. Φυσικά δεν έδωσα απαντήσεις σε κανένα και για τίποτα. Κάνω πια μόνο ότι μ' ευχαριστεί. Έχω αποκοπεί λίγο από τους ανθρώπους εκτός απο δυο φίλες που ήταν πραγματικό στήριγμα. Τον σκεφτόμουν τελευταία γιατί τότε είχα μια εκτίμηση στο πρόσωπό του παρόλο που είχαμε χωρίσει. Άλλωστε εγώ έφταιγα. Τον είχα ως άνθρωπο που κρατά την αξιοπρέπεια του. Καβάτζα ποτέ δεν μπόρεσε να μ' έχει. Το είχα ξεκαθαρίσει πως ούτε φίλοι μένουμε, ούτε καβάτζα ούτε τίποτα. Κράτησα την περηφάνια μου και τα είχα αφήσει όλα πίσω. Απλά ήθελα να το μοιραστώ με κάποιο τρόπο και προτίμησα εδώ. Έτσι για να φύγει από μέσα μου, διότι αν διδάχτηκα κάτι με όλη την ιστορία της υγείας μου είναι να μην κρατάμε τίποτα μέσα μας ακόμα κι αν είναι χαζή σκέψη.

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

28-11-24

20:09
Αν έχει φτάσει σ' ένα σημείο όπου έχει γνωρίσει πάρα πολλές γυναίκες, έχει φάει τόνους το σκατό στη μούρη απ' αυτές, έχει μάθει πάρα πολλά πράγματα για τις «σκοτεινές» πτυχές της «φύσης» τους και τις έχει σιχαθεί γι' αυτό που πραγματικά είναι (όπως έχει αφήσει να εννοηθεί σε άλλο thread) μια χαρά «χάνεται»...Μωρε τι λες; Ικανοτητα ειναι που χανεται με την ηλικια;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.