Δεν θέλει να είστε μαζί αλλά επειδή βλέπει ότι έχεις κόλλημα δεν θέλει να πει κάτι κακό που να σε πληγώσει. Το έχω κάνει και εγώ αυτό, δηλαδή να πω να είμαστε φίλοι (χωρίς να προηγηθεί φιλί βέβαια εγώ δεν ψηνόμουν καθόλου), και μετά επειδή έβλεπα ότι συνέχιζε να με βλέπει με τον ίδιο τρόπο απομακρύνθηκα απότομα. Αυτή δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί σταμάτησα να της μιλάω και άρχισε να ρωτάει φίλους μου τι έπαθα και γιατί έκοψα επαφές κλπ, ε κάποια στιγμή κάποιους μήνες μετά τα είπαμε και ξεκαθάρισα την θέση μου. Μου είπε ότι θέλει να είμαστε φίλοι και δεν θέλει τίποτα παραπάνω πλέον, της λέω οκ τότε, μιλάμε καθημερινά, αλλά συνεχίζω να αισθάνομαι ότι μου έχει κάπως μια αδυναμία. Μπορεί να είναι η ιδέα μου βέβαια.
Τέλος πάντων, αυτό που κάνει ο φίλος σου είναι σημάδι ότι δεν θέλει να είστε μαζί. Πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά. Προσπάθησε να τον ρωτήσεις γιατί ξέκοψε χωρίς να του πεις οτι θες να είστε μαζί κλπ, γιατί αν δεν θέλει πιθανό να μην ξαναμιλήσετε και ποτέ. Από τα λεγόμενα του θα δεις αν θέλει να είστε μαζί ή αν δεν θέλει, και απαντάς ανάλογα. Αν θέλει του λες και εσύ την αλήθεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.