Παιδιά κακά τα ψέματα μια καλή σχέση δεν χαλάει έτσι ευκολα με έναν πειρασμό. Για την ακρίβεια όταν είσαι καλά με τον άλλο δεν υπάρχουν πειρασμοί κοιτάς γύρω σου και όλοι σου φαίνονται αδιάφοροι(ερωτικά).
Κάποιος παραπάνω είπε πως αν κάνεις σχέση με κάποιον-α που ήταν δεσμευμένος-η οταν τα φτιάξατε, πως μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που καιρδίζεται με το καιρό. Σε καμία σχέση δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος οτι δεν θα στην κάνει όμως δεν το μετράς αυτό αλλά αυτό που σου βγάζει ο αλλος!
Από την άλλη στον έρωτα δεν μπορείς να βάλεις όρια. Εδώ κάνει τζίζ ή εδώ επιτρέπεται. Παλιότερα ίσως πίστευα πως έτσι είναι αλλά η ζωή μου έμαθε άλλα. Το σίγουρο είναι πως αν χαλάσει μια σχέση δεν φταίει ο τρίτος αλλά οι δύο που αφησαν την σχέση να διαλυθεί.
Για παράδειγμα όταν εγώ γνώρησα τον άντρα μου είμασταν και οι δύο σε σχέσεις και μάλιστα σηζούσαμε μαζί τους! Ομως οι σχέσεις μας ήταν τελειωμένες πρω πολλού απλά δεν το τολμάγαμε μην πληγώσουμε τους άλλους (και πληγωνόμασταν οι ίδιοι). Οταν πρωτοσυναντηθήκαμε νιώσαμε και οι δύο αυτό το ρεύμα που σε περνάει, αυτό το ξαφνικό σφίξιμο στο στομάχι και όλα τα γνωστά συμπτώματα ενός κεραυνοβόλου έρωτα. Με την πρώτη ματιά ξέραμε πως είναι γραφτό να είμαστε μαζί!

Αυτό ήταν! Μετά από ένα μήνα που δουλεύαμε μαζί, ενώ το παίζαμε δεν τρέχει τίποτα

και φιλαράκια και μιλάγαμε για τις σχέσεις μας, κάποια στιγμή σταματήσαμε να προσποιούμαστε. Μου τα'ριξε (άλλο που δεν ήθελα), τα φτιάξαμε. Την επόμενη μέρα τελείωσα οριστκά την είδη νεκρή μου σχέση(από δυετίας) κι εκείνος μετά από περίπου 1 μήνα έστειλε την άλλη πίσω στην μαμά της! Θα μου πείτε τον ένα μήνα δλδ ήταν και με τις δυο μας? Τυπικά μπορεί, ουσιαστικά ήταν μόνο μαζί μου! Απλά επειδή ήταν λίγο πολύπλοκη η κατάσταση ήθελε λίγο χρόνο για να την κάνει να καταλάβει πως τελείωσε. Είναι και διαφορετικό να λές φεύγω και άλλο να λες φύγε!
Τεσπα η ουσία είναι πως ήταν τόσο δυνατό αυτό που νιώθαμε, που δεν ένιωσε κανένας μας ως τώρα, πως ίσως βρεθεί στην θέση των άλλων!
Δεν υποπτευθήκαμε ποτέ ο ένας τον αλλο και ξέρουμε σίγουρα πως οι σχέσεις εκείνες θα τελείωναν έτσι κι αλλιώς ήταν θέμα χρόνου!