BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οχι με τις μινιατουρες τοσο, οσο με την κατασκευη σκηνικων. Ξεκινησα με τα απλα, ενα λοφο, ενα γκρεμησμενο τοιχο κλπ.
Ομως το κολλημα ηταν μεγαλο, ειναι τελειο να δημιουργεις κατι απο το τιποτα!!
Οταν ξεκηναω να φιαξω κατι, μπορει να μου παρει ωρες, μερες, εβδομαδες και μπορει και μηνες, αλλα το αποτελεσμα με δικαιωνει!!! Επειδη ειμαι τρελαμενη με τον Αρχοντα τα περισσοτερα σκηνικα μου ειναι απο εκει. Θα σας δειξω μια φωτο απο αυτα που φιαχνω να μου πειτε την γνωμη σας. Και αν θελετε να ανταλλαξουμε tips για τις κατασκευες μας. Κατα την γνωμη μου το μονο που χρειαζετε ειναι να εχεις μερακι και φαντασια. Αλλα παιζει ρολο και να πιανει το χερι σου. Ελπιζω να υπαρχουν συναδελφοι σε αυτη την τρελα. σας περιμενω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα πουλαω, τα θες;Πωπω θέλω να παίξω μ' αυτά που 'φτιαξες.![]()

BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ξερω, αν γνωριζεις κατι γιαυτο θα σου ημουν υποχρεη.Δεν υπάρχει ελληνικό EBay;
Βοηθηστε παιδια!!

Άλλη γλώσσα δεν ξέρεις;
Γενικά, πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό, και μετά ανεβάζεις αγγελία, κατά προτίμηση με αναλυτική περιγραφή, επιλογές πληρωμής και φωτογραφίες!
Αλλιώς ψάξε σε κάτι ελληνικό...
BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δυστιχως μονο ελληνικα ξερω. Τωρα γι αυτα που μου ειπες πανω κατω τα γνωριζω και τα εχω ετοιμασει. αλλα κατι παιζετε με δημοπρασιες και τετεια, αυτα με μπερδεβουν. Και επειδη σκεφτομαι να το δωσω περιπου οσο μου στοιχησε να το φταξω, για ταΌντως, δεν έχει ελληνικά...
Άλλη γλώσσα δεν ξέρεις;
Γενικά, πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό, και μετά ανεβάζεις αγγελία, κατά προτίμηση με αναλυτική περιγραφή, επιλογές πληρωμής και φωτογραφίες!
εξοδα αποστολης δεν ξερω, μην βρεθω και χρεομενη.

Επίσης, μπορεί ο άλλος να σου πληρώσει τα έξοδα αποστολής... Ή να ανεβάσεις εσύ την τιμή πχ για Ευρώπη, όσο θα ήταν η αποστολή σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης, και αν το θέλει κάποιος από Αυστραλία ή Αμερική, να καλύψει μόνος του τη διαφορά.
Πχ αν έκανε αυτό 100 ευρώ να φτιαχτεί, και κάνει 20 να σταλεί στην Ευρώπη, βάζεις τιμή 120 ευρώ!

BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν συναντησω δισκολια θα σας ρωτησω
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Μπορεί να υπάρχουν κ άλλα, αλλά δεν τα ξέρω...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορεις και να πας σε μαγαζια που πουλανε σχετικα πραγματα και να τους ζητισεις να βαλουν καπου μια κολα Α4 με την φοτο του καστρου και οτι πληροφοριες χρειαζετε
Πηγα σε μαγαζι που ειναι για μοντελισμο, το ειδε και μου ειπε πως ειναι παρα πολυ καλη δουλεια και θα βαλει την φωτο του, και ειναι σιγουρος πως θαπουληθει!!
Ευχηθειτε μου "καλη τυχη"!!!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.