Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

15-10-23

20:18
Την αμέριστη μας συμπαράσταση στον κ. Μπακογιάννη που μετά από 13 χρόνια δε θα είναι ούτε δήμαρχος, ούτε περιφερειάρχης.
Και για 4 χρόνια δεν μπορεί να είναι βουλευτής.
Μια τετραετία ένα τίποτα με λίγα λόγια.
Κουρέλι η Σία.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.572 μηνύματα.

15-10-23

20:20
Ήρεμα, χίλιες φορές ΚΚΕ από Σύριζα.Τα κομμούνια ανέβηκαν πολύ. Πήραν Καισαριανή, Ικαρία, μπορεί Τύρναβο, ξανά την Πάτρα. Η κόκκινη χολέρα επεκτείνεται επικίνδυνα. Και όλα αυτά όσο το σύστημα τους έχει στρώσει με ροδοπέταλα να κάνουν ό,τι θέλουν και τους δικούς μας τους έχουν χώσει μέσα στα καθεστωτικά κελιά ως πολιτικούς κρατούμενους.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

15-10-23

20:20
Να το πω; Θα το πω.
Γουσταρω.
Σπίτια σας αλαζόνες.
Γουσταρω.
Σπίτια σας αλαζόνες.
Alexandros28
Δραστήριο μέλος
Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 750 μηνύματα.

15-10-23

20:21
ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ
Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ο Υ
ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ!
Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ο Υ
ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ!
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.065 μηνύματα.

15-10-23

20:22
Χίλιες φορές κανένας τους.Ήρεμα, χίλιες φορές ΚΚΕ από Σύριζα.
Ούτε απάτριδες ανθέλληνες προδότες ούτε κλέφτες μαφιόζοι.
Steliosgkougkou
Νεοφερμένο μέλος
Ο Steliosgkougkou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 30 μηνύματα.

15-10-23

20:23
τότε ποιον να ψηφίσουν ρε σύ?Χίλιες φορές κανένας τους.
Ούτε απάτριδες ανθέλληνες προδότες ούτε κλέφτες μαφιόζοι.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.572 μηνύματα.

15-10-23

Συνοπτικά, κάποια συμπεράσματα για τις δημοτικές εκλογές:
- Η ΝΔ πολιτικοποίησε υπερβολικά τις εκλογές και αυτό της γύρισε μπούμερανγκ.
- Σήμερα φάνηκε ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι άτρωτος και μπορεί να χάσει. Αυτό, όμως, θεωρώ ότι δεν μπορεί να γίνει από ένα κόμμα, παρά μόνο αν υπάρξει συνεργασία Σύριζα - Πασόκ.
Όπως και να έχει, λίγο μας ενδιαφέρει εμάς που δεν ψηφίζουμε τα παραπάνω κόμματα και είμαστε αντισυστημικοί. Γενικότερα, ψηφίζετε αντισυστημικά, παιδιά μου.
- Η ΝΔ πολιτικοποίησε υπερβολικά τις εκλογές και αυτό της γύρισε μπούμερανγκ.
- Σήμερα φάνηκε ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι άτρωτος και μπορεί να χάσει. Αυτό, όμως, θεωρώ ότι δεν μπορεί να γίνει από ένα κόμμα, παρά μόνο αν υπάρξει συνεργασία Σύριζα - Πασόκ.
Όπως και να έχει, λίγο μας ενδιαφέρει εμάς που δεν ψηφίζουμε τα παραπάνω κόμματα και είμαστε αντισυστημικοί. Γενικότερα, ψηφίζετε αντισυστημικά, παιδιά μου.
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.702 μηνύματα.

15-10-23

Μετά τις περιφερειακές εκλογές του 2019, 12/13 περιφέρειες ήταν μπλε.
Τώρα είναι 7/13.
Μαγική εικόνα ήταν στις εκλογές του Ιουνίου ή τώρα;
Θα φανεί την άνοιξη στις ευρωεκλογές.
Τώρα είναι 7/13.
Μαγική εικόνα ήταν στις εκλογές του Ιουνίου ή τώρα;
Θα φανεί την άνοιξη στις ευρωεκλογές.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.065 μηνύματα.

15-10-23

20:26
Σε αυτές κανέναν. Εγώ αν ήμουν στην θέση τους δεν θα πατούσα καν. Στην Α'Κυριακή είχαν ευκαιρία οι Έλληνες να στηρίξουν αυτούς που έπρεπε.τότε ποιον να ψηφίσουν ρε σύ?
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.731 μηνύματα.

15-10-23

20:27
Η αλήθεια είναι πως η ΝΔ διακατεχόταν από μία έπαρση και από ελιτισμό. Νομίζω πως για αυτό ο κόσμος έπραξε κατά αυτόν τον τρόπο, ώστε να δώσει μήνυμα να ξεκαβαλήσει το καλάμι.
Steliosgkougkou
Νεοφερμένο μέλος
Ο Steliosgkougkou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 30 μηνύματα.

15-10-23

20:30
και ποιοι ειναι αυτοι που επρεπε?Σε αυτές κανέναν. Εγώ αν ήμουν στην θέση τους δεν θα πατούσα καν. Στην Α'Κυριακή είχαν ευκαιρία οι Έλληνες να στηρίξουν αυτούς που έπρεπε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

15-10-23

20:31
Σημασια εχει το χαστουκι!
Nihilist
Τιμώμενο Μέλος
Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα.

15-10-23

Η παντοδυναμία της ΝΔ οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον κατακερματισμό της αντιπολίτευσης, κι αυτό φάνηκε σήμερα που συσπειρώθηκε το αντιΝΔ κίνημα πίσω από έναν υποψήφιο. Ελπίζω να λειτουργήσει ως μήνυμα για την ένωση του κεντροαριστερού χώρου.
Πραγματικά μεγάλη καύλα η σημερινή, απ την αλαζονεία ότι θα νικήσουν μάλλον δεν επιστράτευσαν τις ορδές παππούδων με ανοια με τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια όπως έκαναν στον α' γύρο.
Πραγματικά μεγάλη καύλα η σημερινή, απ την αλαζονεία ότι θα νικήσουν μάλλον δεν επιστράτευσαν τις ορδές παππούδων με ανοια με τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια όπως έκαναν στον α' γύρο.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

15-10-23

Αυτοί που δεν κυβέρνησαν ποτέ και διώκονται από το ανθελληνικό κατεστημένο. Οι μόνοι που τουλάχιστον δεν έκλεψαν.και ποιοι ειναι αυτοι που επρεπε?
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

15-10-23

20:32
Στα του τόπου μου (Θεσσαλία)
Θετικά: Διώξαμε το λαμόγιο
Αρνητικά: Βάλαμε άλλο λαμόγιο.
Ανυπομονώ για τις εξελίξεις! (δεν)
Θετικά: Διώξαμε το λαμόγιο
Αρνητικά: Βάλαμε άλλο λαμόγιο.
Ανυπομονώ για τις εξελίξεις! (δεν)
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

15-10-23

20:32
Πάντως μετά το αποψινό αποτέλεσμα στον Δήμο Αθηναίων, αν ξαναδεχθεί η ΝΔ να κατέβει σε ντιμπέιτ, εμένα να με χέσετε. 

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

15-10-23

20:36
8 Οκτωβρίου 15 Οκτωβρίου
ilias90
Περιβόητο μέλος

15-10-23

20:37
Πολύς κόσμος περίμενε να δει το άβαταρ που θα βάλεις μετά το σημερινό, πάντωςΠάντως μετά το αποψινό αποτέλεσμα στον Δήμο Αθηναίων, αν ξαναδεχθεί η ΝΔ να κατέβει σε ντιμπέιτ, εμένα να με χέσετε.![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

15-10-23

20:37
Που να σε δω να κρεμεσαι ρε χαμενο....παλι αναλογο αβαταρ..δηλαδη εισαι το ατομο που γελαω περισσοτερο με τα αβαταρ του!Πάντως μετά το αποψινό αποτέλεσμα στον Δήμο Αθηναίων, αν ξαναδεχθεί η ΝΔ να κατέβει σε ντιμπέιτ, εμένα να με χέσετε.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- American Economist
- Unboxholics
- Joji
- Hased Babis
- johnsala
- back2967
- Paragontas7000
- kamekiwii23
- fmarulezkd
- chester20080
- Scandal
- giannhs2001
- taketrance
- aggorf
- Μαυρίκιος
- thenutritionist
- camil
- A350
- charmander
- touvlo
- Memetchi
- Ryuzaki
- Maraki4you
- Athens2002
- ggl
- Steliosgkougkou
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- ana.roi
- Libertus
- jj!
- AggelikiGr
- Δροσουλίτης
- Totreno
- New member
- Shadowban
- Ωρορα
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Viedo
- gmoutzour
- Jim175
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- Αντικειμενικός
- Helen06
- yellow
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.