gmoutzour Νεοφερμένο μέλος Ο gmoutzour αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:44 Ο gmoutzour: #1 30-09-23 00:44 Θέλετε να γίνονται δημοψηφίσματα; Προσωπικά είμαι υπέρ. Πιστεύω όμως ότι οι επιλογές στα δημοψηφίσματα, που μπορεί να είναι και περισσότερες από δύο, πρέπει να αποτελούν θέσεις ειδικών. Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:49 Η Alessandra Eliza: #2 30-09-23 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gmoutzour: Θέλετε να γίνονται δημοψηφίσματα; Προσωπικά είμαι υπέρ. Πιστεύω όμως ότι οι επιλογές στα δημοψηφίσματα, που μπορεί να είναι και περισσότερες από δύο, πρέπει να αποτελούν θέσεις ειδικών. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω κατά το παράδειγμα της αγαπημένης μου Ελβετίας Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θέλετε να γίνονται δημοψηφίσματα; Προσωπικά είμαι υπέρ. Πιστεύω όμως ότι οι επιλογές στα δημοψηφίσματα, που μπορεί να είναι και περισσότερες από δύο, πρέπει να αποτελούν θέσεις ειδικών.
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:49 Η Alessandra Eliza: #2 30-09-23 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gmoutzour: Θέλετε να γίνονται δημοψηφίσματα; Προσωπικά είμαι υπέρ. Πιστεύω όμως ότι οι επιλογές στα δημοψηφίσματα, που μπορεί να είναι και περισσότερες από δύο, πρέπει να αποτελούν θέσεις ειδικών. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω κατά το παράδειγμα της αγαπημένης μου Ελβετίας
Αρχική Δημοσίευση από gmoutzour: Θέλετε να γίνονται δημοψηφίσματα; Προσωπικά είμαι υπέρ. Πιστεύω όμως ότι οι επιλογές στα δημοψηφίσματα, που μπορεί να είναι και περισσότερες από δύο, πρέπει να αποτελούν θέσεις ειδικών. Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω κατά το παράδειγμα της αγαπημένης μου Ελβετίας