Έχετε κάποια σταμπαρισμένα και τα διαβάζετε περιοδικά; Ψάχνετε για καινούργια;
Τι κατηγορίες σας ενδιαφέρουν;
Μήπως γράφουν τζάμπα τελικά οι blogers και απλά χάνονται στο πλήθος των blog?
Με απασχολεί πιο πολύ το αν διαβάζονται αυτά με περιεχόμενο γραμμένο από τον ίδιο τον συγγραφέα όχι τα κλασσικά τύπου magazino που απλά αναδημοσιεύουν περιεχόμενο από το Internet
---
Σημείωση editor: Για τα blogs υπάρχουν τα εξής θέματα:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνήθως μέσα από την πολιτική, ή τον σχολιασμό της επικαιρότητας, αλλά νομίζω ότι σπάνια το καταφέρνει κανείς. Αυτή η ποικιλία πνίγει τα καλά blog νομίζω, φυσικά είναι καλύτερο να γράφονται σε κάθε περίπτωση και ας μην διαβάζονται τόσο πολύ...Δεν ξέρω...
blog φίλων....αυτό θα ήθελα να το δω, κανείς τους δεν γράφει!!!! (από όσο ξέρω)
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Καταρχας εχω δυο ερωτησεις.
Γραφεις (γενικα το -ς) για να σε διαβαζουν ή γιατι σου αρεσει να γραφεις?
Υπαρχει στους writers βεβαια η ενδομυχη ματαιοδοξια (δε μου μοιαζει θετικο), το χω αναφερει εκτενεστερα σε αλλο θεμα.
Συνηθως τα μεγαλα επιτευγματα δεν γινονται εσκεμμενα αλλα ζωντανα κι αγνα, αφιλτραριστα.
Οταν κατι γινεται εσκεμμενα, ποσοστο επιτυχιας 50% με μεγαλο κινδυνο συναισθηματικης υπερφορτισης αν τελικα το αποτελεσμα φερει αρνητικα νουμερα αναγνωσης.
Τιπ για μπλογκερς- Γραφετε, επειδη το γουσταρετε.

Αυτό δεν ξέρω αν υπάρχει βασικά.
Το ότι περιμένω να διαβαστεί δεν είναι ματαιοδοξία. Όχι όταν το postaρω τουλάχιστον.
Δεν ξέρω γιατί "ποσοστο επιτυχιας 50%" γενικά μιλώντας είναι πολύ γενναιόδωρο το ποσοστό, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς...

Συμφωνώ απόλυτα με το tip
Subject to change
e-steki.gr Founder

Άγγελος
Επιφανές μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Μήπως γράφουν τζάμπα ;
Συνήθως ναι , αλλά με αυτά που διαβάζω μερικές φορές , είμαι πεπεισμένος ότι μερικοί πληρώνονται
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όπως και να'χει, το να διατηρείς μπλογκ χωρίς αναγνώστες δεν μου φαίνεται ανόητο, αν μαζευτεί κόσμος έχει καλώς, στη χειρότερη όμως έχεις το δικό σου σημείο αναφοράς ονλαϊν που πας και γράφεις ό,τι θες όποτε θες, σαν ψηφιακό ημερολόγιο/σημειωματάριο.
Μου τη σπάει πολύ να βρίσκω ψευτοενημερωτικά μπλογκ που μας πασάρουν πληροφορίες που έχουμε διαβάσει ήδη πεντακόσιες φορές. Προτιμώ να διαβάζω τις σκέψεις και τις απόψεις των ανθρώπων πάνω σε random ζητήματα, έτσι ώστε παράλληλα να σχηματίζω και εγώ τις δικές μου.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Γι αυτό που είπατε παραπάνω, πιστεύω ότι ο blogger εννοείται ότι θέλει να τον διαβάζουν. Γι αυτό και ανεβάζει και δεν τα γράφει στο word του. Απλώς μην πάμε στο άλλο 'ακρο, να έχουμε δλδ την απαίτηση να διαβάζουν το μπλογκ μας 1000 άτομα αλλιώς είναι αποτυχία.
Επίσης συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την tulip ειδικά στο σημείο που λέει για τα μπλογκ που αναπαράγουν χιλιοδιαβασμένες ειδήσεις. Μου τη σπάνε πραγματικά τα blogs που αντιγράφουν ό,τι έχει γραφθεί σε άλλα μπλογκ ή ιστοσελίδες. Το μπλογκ είναι δικό σου, γράφεις δικά σου πράγματα. αν αντιγράφεις (και το χειρότερο, τα παρουσιάζεις ως δικά σου) ε τότε δεν είναι το blog σου.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Και νομίζω θα ήταν ωραίο αν όλοι οι συμφορουμίστες που γράφουν σε blog να το γράφουν στην υπογραφή τους για να τους διαβάζουν όσοι ... πιστοί!

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Ψαγμένος
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Εγω γραφω,εχω δικο μου μπλοκ,δεκαρα δεν δινω για το ποιος το διαβαζει,δεν με νοιαζει να το αναπτυξω καν,γραφω οσο εχω την αναγκη να γραψω και αισθανομαι πως κατι εχω να πω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Πολλά τα blog αλλά υπάρχουν αναγνώστες;
Έχετε κάποια σταμπαρισμένα και τα διαβάζετε περιοδικά; Ψάχνετε για καινούργια;
Τι κατηγορίες σας ενδιαφέρουν;
Μήπως γράφουν τζάμπα τελικά οι blogers και απλά χάνονται στο πλήθος των blog?
Με απασχολεί πιο πολύ το αν διαβάζονται αυτά με περιεχόμενο γραμμένο από τον ίδιο τον συγγραφέα όχι τα κλασσικά τύπου magazino που απλά αναδημοσιεύουν περιεχόμενο από το Internet
Υπάρχουν αναγνώστες, τόσο φανεροί όσο και κρυφοί.
Έχω καμιά 30αριά στη λίστα που παρακολουθώ, αλλά οι περισσότεροι γράφουν (όπως κι εγώ άλλωστε) αρκετά σπάνια. Ψάχνω για καινούργια όταν έχω όρεξη και χρόνο για σουλατσάρισμα.
Δεν έχω συγκεκριμένη προτίμηση, διαβάζω αρκετούς γνωστούς/φίλους ή άτομα που μ' αρέσει το γράψιμό τους. Δεν θα έλεγα πως υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο theme, τα περισσότερα είναι βιωματικά. (ok, το παραδέχομαι, παρακολουθώ συστηματικά ορισμένα fashion blog, όπως της Garance)
Αν τους ένοιαζε θα έκαναν κάτι για να τραβήξουν την προσοχή (άρα και τα views), επομένως αφού δεν τους νοιάζει δεν γράφουν τζάμπα.
Yπάρχουν πολλά άτομα που διαθέτουν blog και δεν έχουν ως στόχο να αποκτήσουν πολλούς αναγνωστες ίσως το κάνουν γιατί θέλουν να διαβάσουν οι ίδιοι τις σκέψεις τους μετά από χρόνια. Κάπως σαν προσωπικό ημερολόγιο που είναι προσβάσιμο σε όλους.
Αυτό βασικά (άτσα, να συμφωνώ με τον focko; Θαύμα!

moxa15
Διάσημο μέλος

ποια ειναι τα πιο γνωστα blogs στην Ελλαδα και στον Κοσμο;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.