Διαβάζω μερικά, από άτομα που δεν τα ξέρω αλλά μου φαίνονται αστεία. Το δικό μου το έχουν διαβάσει όσοι ενδιαφέρονται για ρινοπλαστική, αλλά δεν ασχολούμαι πιά καθόλου όπως είχα υποσχεθεί. Επίσης έχω και 2-3 φίλων που προσπάθησα να τα διαφημίσω κάπως σε άλλους μπας και πάρουν μπρος, αλλά κι αυτοί βαρέθηκαν και σταμάτησαν. Ο μοναδικός γνωστός μου που βγάζει λεφτά από μπλόγκ και έχει πολλούς επισκέπτες, είναι ένας που συγκεντρώνει δωρεάν πράγματα, διαγωνισμούς, κλπ.
Καλή ιδέα για μπλογκ είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, είναι εξειδικευμένο και δεν έχει μεγάλο ανταγωνισμό (π.χ. μοντελισμός στην Ελλάδα ή κάτι τέτοιο). Εκεί θα έβρισκες όλους τους άλλους "καμμενους" και θα είχε νόημα να ασχολείσαι γιατί θα υπήρχε συμμετοχή. 'Η ακόμα καλύτερα, αν μπορείς να κάνεις αστείο σχολιασμό, να άνοιγες κάτι χιουμοριστικό και πρωτότυπο. Ολα αυτά που κλέβουν από 9gag, damnlol, κλπ είναι βλακείες, αλλά έχουν κοινό που βαριέται να ψάχνει μόνο του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.