anisixos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν γραφουν τζαμπα; Ναι, κυριολεκτικα μονο.
Και μια και λεμε για μπλογκ, πως γινεται να διαφημισω το δικο μου εδω περα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

Εγω ειμαι μπλογκερ και διαβαζω πολλα μπλογκ. Υπαρχουν παρα πολλα καλα μπλογκ και παντα βρισκω κατι ενδιαφερον και κατι που μου αρεσει.
πιο ειναι το αγαπημενο σου;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

blog ειναι πιο μεγαλα τα κειμενα και στοχευουν στο να εκφρασουν μια αποψη,στο forum συνηθως για να συζυτηθει μια αποψη...αυτο τουλαχιστον εγω εχω καταλαβειΒασικα ποια ειναι η διαφορα ενος blog και ενος foroum; Παντως δεν νομιζω οτι γραφουν τσαμπα και καποια ειναι αξιολογα...

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

Top ως προς;και επαναλαμβανω την ερωτηση μου δεν εχετε να πειτε ποιο νομιζετε οτι ειναι top????
Έχουν διαφορετική θεματολογία βασικά.
Ίσως να σε ενδιέφερε αυτό το θέμα: https://www.e-steki.gr/internet-και-τοπικά-δίκτυα/αγαπημένα-ιστολόγια-blogs-59750/ (το οποίο πρέπει να αναπτυχθεί

@anisixos
Στην υπογραφή σου και εδώ:
Ποιοι έχετε blog;
Kαι για να είμαι και on, δε νομίζω ότι γράφουν/γράφουμε άδικα.
Με αυτή τη λογική και οι απαντήσεις μας σε πολλά θέματα του φόρουμ θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως άδικο γράψιμο.
moxa15
Διάσημο μέλος

αθλητικα,πολιτικα,rock μουσικη,καφριλικες αποψεις δεν ξερω δεν εχω στο μυαλο μου κατι συγκεκριμενο γενικα καποιο που να ειναι καλο....Top ως προς;
οκ ναι αυτο βοηθησε,δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοιο θεμα thanxΈχουν διαφορετική θεματολογία βασικά.
Ίσως να σε ενδιέφερε αυτό το θέμα: https://www.e-steki.gr/internet-και-τοπικά-δίκτυα/αγαπημένα-ιστολόγια-blogs-59750/ (το οποίο πρέπει να αναπτυχθεί)

Joaquín
Διάσημο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

φοβερό blog ασχολείται με κριτική ελληνικών εφαρμογών Iphone Και ipad.
Zelatina
Νεοφερμένο μέλος

yperoxi
Δραστήριο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Btw, μου έλειψε η ελεύθερη γραφή

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλή ιδέα για μπλογκ είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, είναι εξειδικευμένο και δεν έχει μεγάλο ανταγωνισμό (π.χ. μοντελισμός στην Ελλάδα ή κάτι τέτοιο). Εκεί θα έβρισκες όλους τους άλλους "καμμενους" και θα είχε νόημα να ασχολείσαι γιατί θα υπήρχε συμμετοχή. 'Η ακόμα καλύτερα, αν μπορείς να κάνεις αστείο σχολιασμό, να άνοιγες κάτι χιουμοριστικό και πρωτότυπο. Ολα αυτά που κλέβουν από 9gag, damnlol, κλπ είναι βλακείες, αλλά έχουν κοινό που βαριέται να ψάχνει μόνο του.

Θα διαβάσω πιο προσεκτικά κάποια ανάρτηση σε μπλογκ αν είναι μαγειρική, ωστόσο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Και αναρωτιέμαι, για αυτούς που βγάζουν τα εσώψυχα τους στα blogs, είναι ωραίο να δημοσιεύεις και να μοιράζεσαι τα πάντα με κάποιους άσχετους στο net;
Εγώ προσωπικά δεν θα έφτιαχνα ποτέ blog, γιατί δεν έχω την υπομονή να ασχοληθώ, και μπορεί να περάσουν και 3 μήνες, και να μην έχω γράψει τίποτα, επειδή δεν έχω έμπνευση, κλπ, ενώ για να έχεις αναγνώστες, πρέπει να είσαι δραστήριος. Κατά την γνώμη μου, καλύτερα να τα γράφεις σε ένα τετράδιο ή σε αρχεία στο pc, γιατί κάποια πράγματα τα κρατάς μόνο για σένα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnie Hunter
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.