Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα.

16-08-20

00:07
Καλησπέρα! Λόγω της καραντίνας και του καλοκαιριού έχω πάρει κάποια κιλά και θα ήθελα να τα χάσω απλα επειδή το δοκίμασα μόνη μου και δεν κατάφερα πολλά λέω να δοκιμάσω με κάποια διαιτολόγο όπως είχα κάνει και στο παρελθόν... Οπότε θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή διαιτολόγο που να μην είναι βέβαια πολύ ακριβή και αν γίνεται κοντά στα δυτικά προάστια. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

16-08-20

01:23
Μια μέρα φάε κανονικά όπως τρως μια μέρα μην τρως τίποτα. Συνέχισε μέχρι να φτάσεις εκεί που θες. Θα χάνεις περίπου 1 κιλό τη βδομάδα.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

16-08-20

02:28
Ή απλά καταχωρείς τι τρως σε εφαρμογή/site κι έτσι τρως κατά προσέγγιση τις ίδιες θερμίδες κάθε μέρα. Ξεκινάς 2-3 μέρες να καταχωρείς ό,τι τρως χωρίς να προσέχεις για να δεις στις πόσες θερμίδες είσαι και μετά σιγά σιγά τις μειώνεις. Εγώ έκανα το αντίστροφο για να πάρω κιλά και ήταν το μοναδικό που λειτούργησε. Και τα λεφτά του διαιτολόγου μπορείς να τα κάνεις συνδρομή στο γυμναστήριο και να πετύχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Ο διαιτολόγος θεωρώ είναι πιο αναγκαίος σε μεγαλύτερες ηλικίες, που υπάρχουν και διάφορα προβλήματα υγείας και πρέπει να σου βρει μια ειδική διατροφή. Τώρα να πας για να σου γράψει ένα πρόγραμμα διατροφής που βρίσκεις και στο pinterest, μου φαίνεται λίγο ανώφελο.
Guest 920123
Επισκέπτης

16-08-20

07:27
Περιοσε τις ήδη υπάρχων ποσότητες των γευμάτων σου και ιδιαίτερα τα γεύματα που έκανες μετά τις επτά το απόγευμα
Κόψε τελείως τη ζάχαρη ή αν δεν αντέχεις όρισε μια μέρα την εβδομάδα που θα έχεις το γλυκό της αρεσκείας σου σε κανονική μερίδα.
Ξεκινά να πίνεις ένα με δύο φλιτζάνια την ημέρα πράσινο τσάι.
Τουλάχιστον εναμιση λίτρο την ημέρα νερό και το κυριότερο να πρόσθεσης άσκηση σε καθημερινή βάση να ενεργοποίησης όλο τον μεταβολισμό σου.
Έστω και μια ώρα την ημέρα περπάτημα βοηθάει πάρα πολύ.
Ξεκινά με αυτά τα μικρά και θα δεις σίγουρα αποτελέσματα .
Μην μπεις στο τρυπακι να χάνεις πολλά μαζί γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις και κακό στο σώμα σου αλλά και μετά θα τα ξαναπάρεις αμέσως .
Παρακολούθησε να χάνεις λίπος και όχι μυϊκή μάζα .
Αν έχεις θέμα με διατροφές και δυσανεξιες τότε πας σε διατροφολόγο για ειδικό πρόγραμμα!
Όταν τα ξεκινήσεις όλα αυτά πρέπει να είσαι αποφασισμένη για πειθαρχία μόνο έτσι θα καταφέρεις να δεις αποτελέσματα .
Καλή αρχή!
Κόψε τελείως τη ζάχαρη ή αν δεν αντέχεις όρισε μια μέρα την εβδομάδα που θα έχεις το γλυκό της αρεσκείας σου σε κανονική μερίδα.
Ξεκινά να πίνεις ένα με δύο φλιτζάνια την ημέρα πράσινο τσάι.
Τουλάχιστον εναμιση λίτρο την ημέρα νερό και το κυριότερο να πρόσθεσης άσκηση σε καθημερινή βάση να ενεργοποίησης όλο τον μεταβολισμό σου.
Έστω και μια ώρα την ημέρα περπάτημα βοηθάει πάρα πολύ.
Ξεκινά με αυτά τα μικρά και θα δεις σίγουρα αποτελέσματα .
Μην μπεις στο τρυπακι να χάνεις πολλά μαζί γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις και κακό στο σώμα σου αλλά και μετά θα τα ξαναπάρεις αμέσως .
Παρακολούθησε να χάνεις λίπος και όχι μυϊκή μάζα .
Αν έχεις θέμα με διατροφές και δυσανεξιες τότε πας σε διατροφολόγο για ειδικό πρόγραμμα!
Όταν τα ξεκινήσεις όλα αυτά πρέπει να είσαι αποφασισμένη για πειθαρχία μόνο έτσι θα καταφέρεις να δεις αποτελέσματα .
Καλή αρχή!
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

16-08-20

09:22
Αν δεν έχεις πρόβλημα με διατροφικές διαταραχές, μην πας σε διαιτολογο. Αν κάνεις γυμναστική τακτικά και προσέχεις τις ποσότητες των όσων τρως, θα χάσεις.
Αν είσαι πάλι σίγουρη πως χρειάζεσαι βοήθεια από διαιτολογο, στείλε μου πμ.
Αν είσαι πάλι σίγουρη πως χρειάζεσαι βοήθεια από διαιτολογο, στείλε μου πμ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

16-08-20

12:12
Περιοσε τις ήδη υπάρχων ποσότητες των γευμάτων σου και ιδιαίτερα τα γεύματα που έκανες μετά τις επτά το απόγευμα
Αυτο καταρχας για τις θερμιδες μετα το βράδυ εναι μύθος. Δεν ισχύει. Είναι απο τα βασικά που γνωριζει ένας πραγματικος αθλητής και δη επαγγελματιας.
Διατροφή: 7 κοινοί μύθοι και μία μεγάλη αλήθεια | Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ
Το βραδινό φαγητό μάς παχαίνει περισσότερο; Μπορούμε να τρώμε όσο αλάτι θέλουμε αν δεν έχουμε κάποιο ιατρικό πρόβλημα; Η αποχή από το κρέας αποτοξινώνει

Καλησπέρα! Λόγω της καραντίνας και του καλοκαιριού έχω πάρει κάποια κιλά και θα ήθελα να τα χάσω απλα επειδή το δοκίμασα μόνη μου και δεν κατάφερα πολλά λέω να δοκιμάσω με κάποια διαιτολόγο όπως είχα κάνει και στο παρελθόν... Οπότε θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή διαιτολόγο που να μην είναι βέβαια πολύ ακριβή και αν γίνεται κοντά στα δυτικά προάστια. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Google it !
Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα.

16-08-20

14:54
Αρχικά ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας! Θα δοκιμάσω αυτό με την καταγραφή των θερμίδων μου και την περικοπή της ζάχαρης και όσων αφορά τη γυμναστική έχω συνδρομή στο γυμναστήριο και πηγαίνω τουλάχιστον 3 με 4 φορές. Θα τα δοκιμάσω και ελπίζω να δω αποτέλεσμα αλλιώς αν όχι πάλι τότε θα προσφυγω στη λύση του διαιτολόγου επειδή ξέρω ότι αν έχω κάποιον να με πιέζει ίσως να είναι καλύτερα... Και παλι ευχαριστώ!
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

16-08-20

19:15
Είπες την πρόταση-κλειδί. "Αν έχω κάποιον να με πιέζει". Η διατροφή είναι μέρος της ζωής σου και δεν πρέπει να γίνεται με πίεση. Όχι πως δεν θα πρέπει να υπάρχει μια αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία τον πρώτο καιρό που θα προσπαθήσεις να χάσεις τα περιττά κιλά. Όμως άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Χρειάζεται να βρεις τρόπους που θα σε κάνουν να σου αρέσει η διαδικασία και όχι να την αντιμετωπίζεις ως αναγκαίο κακό. Ειδάλλως θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.Αρχικά ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας! Θα δοκιμάσω αυτό με την καταγραφή των θερμίδων μου και την περικοπή της ζάχαρης και όσων αφορά τη γυμναστική έχω συνδρομή στο γυμναστήριο και πηγαίνω τουλάχιστον 3 με 4 φορές. Θα τα δοκιμάσω και ελπίζω να δω αποτέλεσμα αλλιώς αν όχι πάλι τότε θα προσφυγω στη λύση του διαιτολόγου επειδή ξέρω ότι αν έχω κάποιον να με πιέζει ίσως να είναι καλύτερα... Και παλι ευχαριστώ!
Guest 675594
Επισκέπτης

16-08-20

22:24
Το θέμα δεν είναι αν θα τρως πριν η μετά τις 7 αλλά να παίρνεις επαρκείς ποσότητες μακροθρεπτικών (πρωτεινες λιπη υδατανθρακες) και μικροθρεπτικων (βιταμινες μεταλλα) συστατικών , ρυθμίζοντας παράλληλα το ισοζύγιο θερμίδων. Περιόρισε τις σαβούρες και κάνε σοβαρή* γυμναστική .
*Είπες οτι πας γυμναστήριο , για να δεις μόνιμα αποτελέσματα στο σώμα σου και το μεταβολισμό σου πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις βάρη , όχι δεν θα γίνεις ντούκι σε 1 εβδομάδα , και για να μην παρεξηγηθώ σου λέω να κάνεις ΚΑΙ βάρη όχι να κόψεις την αερόβια. Όλα αυτά με την προυπόθεση ότι είσαι υγιής.
*Είπες οτι πας γυμναστήριο , για να δεις μόνιμα αποτελέσματα στο σώμα σου και το μεταβολισμό σου πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις βάρη , όχι δεν θα γίνεις ντούκι σε 1 εβδομάδα , και για να μην παρεξηγηθώ σου λέω να κάνεις ΚΑΙ βάρη όχι να κόψεις την αερόβια. Όλα αυτά με την προυπόθεση ότι είσαι υγιής.
Guest 209912
Επισκέπτης

16-08-20

22:34
Όσον αφορά το φαγητό το βράδυ, ναι, τείνει να σε κάνει να παχαίνεις. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή όταν τρως αργά το δραδυ μειώνεις την περιοδο που κανεις fasting μέσα στην ημέρα. Αν κάποιος σταματάει να τρώει στις 6 το απόγευμα και τρώει πρωινό στις 6 το πρωί συμπληρώνει ένα 12ωρο αφαγιας κάθε μέρα. Αν τώρα φάει στις 11 το βραδυ πήγαμε στις 7 ώρες.
Οι περίοδοι αφαγιας ρυθμίζουν τις ορμόνες του σωματως μας οι οποίες με την συνέχεια τους ρυθμίζουν το οργανισμό. Η αρχή διατήρησης της ενέργειας και το ισοζύγιο θερμίδων από μόνα τους είναι μπούρδες, διότι δίχως το καταλληλο κοκτέιλ ορμονών μπορεί να τρως και να τα πετάει όλα στο μπάνιο ο οργανισμός μην αποροφοντας τίποτα, μπορεί να τα κάνει όλα λίπος καίγοντας του μύες κτλ. Το ανθρώπινο σώμα δεν είναι εξίσωση, έβαλα 100 θερμίδες έκαψα 110 άρα έχασα 10 θερμίδες λίπος.
Αυτά ειναι απλοϊκές εξηγήσεις πολύπλοκων μηχανισμών. Τα περί ορμονών μόλις πρόσφατα έχουμε αρχίσει να τα κατανοούμε και έχουμε πολλά ακόμη να μάθουμε.
Οι περίοδοι αφαγιας ρυθμίζουν τις ορμόνες του σωματως μας οι οποίες με την συνέχεια τους ρυθμίζουν το οργανισμό. Η αρχή διατήρησης της ενέργειας και το ισοζύγιο θερμίδων από μόνα τους είναι μπούρδες, διότι δίχως το καταλληλο κοκτέιλ ορμονών μπορεί να τρως και να τα πετάει όλα στο μπάνιο ο οργανισμός μην αποροφοντας τίποτα, μπορεί να τα κάνει όλα λίπος καίγοντας του μύες κτλ. Το ανθρώπινο σώμα δεν είναι εξίσωση, έβαλα 100 θερμίδες έκαψα 110 άρα έχασα 10 θερμίδες λίπος.
Αυτά ειναι απλοϊκές εξηγήσεις πολύπλοκων μηχανισμών. Τα περί ορμονών μόλις πρόσφατα έχουμε αρχίσει να τα κατανοούμε και έχουμε πολλά ακόμη να μάθουμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.