bini
Νεοφερμένο μέλος

απο οσο εψαξα δεν βρηκα καποιο αλλο σχετικο θεμα
το ξερω βεβαια οτι ειναι λιγο νωρις αλλα αφου ανοιξε ο καιρος το μυαλο μου ειναι ηδη στις καλοκαιρινες διακοπες οι οποιες φετος με προβληματιζουνε παρα πολυ γιατι θα παρουμε και τα 3 παιδια μας μαζι. αυτο σημαινει οτι θα ημαστε 5 ατομα οποτε ψαχνω κατι που να ειναι προσιτο απο οικονομικης αποψης και δοκιμασμενο απο καποιον δεν με νοιαζει να ειναι κοντα στην αθηνα υποχρεωτικα
οποιος εχει εμπειρια ας βοηθησει
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

(ναι, διαφημιζω το νησι μου! Εχει πεσει ο τουρισμος και ειναι δυσκολοι οι καιροι...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Ροδος! Μπορεις να βρεις οτιδηποτε για οπιαδηποτε ηλικια, εχει και εξοχικες περιοχες και πολη, και βουνα και θαλασσες και γενικα εχει απο ολα. Και ειναι πολυ ομορφη!
(ναι, διαφημιζω το νησι μου! Εχει πεσει ο τουρισμος και ειναι δυσκολοι οι καιροι...)
Το αυτό για την Κέρκυρα!

(ε, να μην το διαφημίσω κι εγώ λίγο το δικό μου νησί?

underwater
Περιβόητο μέλος

Από Επτάνησα θα πρότεινα Λευκάδα που είναι πιο φτηνή και ήσυχη. Η Κέρκυρα παραείναι ακριβή και πρέπει να ψάξεις για να βρεις οικογενειακό μέρος, καθώς οι κατεξοχήν τουριστικές πλευρές της θυμίζουν Βρετανική αποικία (βασικά μου την σπάνε τα νησιά που πάνε οι Βρετανοί). Sorry Resident.

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ θα πρότεινα Νάξο. Έχω δουλέψει καλοκαίρι και νομίζω πως είναι πολύ όμορφο κι αρκετά οικονομικό μέρος για διακοπές. Βλέπεις παντού οικογένειες με παιδιά. Προσωπικά, αν και δουλεύω με παιδιά και τα λατρεύω, με ενοχλεί πολύ η παρουσία μωρών που κλαίνε και νηπίων που ουρλιάζουν όταν κάνω διακοπές, οπότε ''προωθώ'' τα ''οικογενειακά νησιά'' κι η Νάξος είναι χαρακτηριστική.
Από Επτάνησα θα πρότεινα Λευκάδα που είναι πιο φτηνή και οικονομική. Η Κέρκυρα παραείναι ακριβή και πρέπει να ψάξεις για να βρεις οικογενειακό μέρος, καθώς οι κατεξοχήν τουριστικές πλευρές της θυμίζουν Βρετανική αποικία (βασικά μου την σπάνε τα νησιά που πάνε οι Βρετανοί). Sorry Resident.![]()
Συμφωνώ για τη Νάξο ( η αλήθεια είναι ότι όταν πήγα διακοπές αυτό που είπα ήταν "ωραίο νησί" αλλά θα ξανάρθω ΜΟΝΟ όταν έχω τα δικά μου κουτσούβελα, οπότε δεν θα μπορώ να κάνω αλλιώς)
Επίσης υποβρύχια Κέρκυρα δεν είναι μόνο ο Κάβος και ο Ύψος

(καλά νταξ, έχεις σε μεγάλο μέρος δίκιο αλλά Indeed ΔΕΝ είναι μόνο έτσι τα πράγματα. Απλώς τα διαφημισμένα, δυστυχώς, είναι όντως αυτά που περιγράφεις!)
underwater
Περιβόητο μέλος

Πολύ καλό μέρος για να περάσεις τα παιδικά σου καλοκαίρια κι έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Βέβαια, εδώ και μερικά χρόνια (μέχρι να γίνω κι εγώ μαμά

underwater
Περιβόητο μέλος

Συμφωνώ για τη Νάξο ( η αλήθεια είναι ότι όταν πήγα διακοπές αυτό που είπα ήταν "ωραίο νησί" αλλά θα ξανάρθω ΜΟΝΟ όταν έχω τα δικά μου κουτσούβελα, οπότε δεν θα μπορώ να κάνω αλλιώς)
Κι εγώ το ίδιο είπα.

Severus7
Νεοφερμένο μέλος

(ειναι δυσκολοι καιροι αμα δεν κανουμε και λιγη διαφήμιση δεν τα βγαζουμε περα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.