Διακοπή σύνδεσης internet

recpect

Νεοφερμένο μέλος

Η recpect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Γεια σας παιδια...;)Επειδη εχω κανει μια συνδεση ιντερνετ(conx) αλλα θελω ν την κοψω μηπως ξερει καποιος ποια ειναι η διαδικασια...??δηλαδη αν ειναι δυσκολο και τι πρεπει ν κανω...??Yπαρχουν καποιοι περιορισμοι.....??:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πας στον ΟΤΕ λες θέλω να διακόψω την σύνδεση και νομίζω κάνεις μια αίτηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπαρχουν ενδεχομενως και συμβολαια που σε δεσμευουν

Άμα έχεις κάνει την σύνδεση εδώ και πάνω από ένα χρόνο είσαι οκ.
Άμα έχεις κάνει τη σύνδεση εδώ και λιγότερο από ένα χρόνο και την κόβεις λόγω μετακόμισης είσαι οκ.
Άμα έχεις κάνει τη σύνδεση εδώ και λιγότερο από ένα χρόνο και την κόβεις για άλλους λόγους πληρώνεις 50-70 ευρώ τέλη σύνδεσης σαν πρόστιμο (κάπου τόσο πρέπει να είναι).

Ελπίζω να σε κάλυψα :)

Έχω την εντύπωση πως στην 3η περίπτωση του Μιχάλη,πληρώνεις τα πάγια που σου αναλογούν μέχρι τη συμπλήρωση του 1 χρόνου.Δηλαδή το 50-70 ευρώ είναι πολύ γενικό :P

134.

Ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριες παιδια.....δεν ειχα ιδεα οτι αν κανεισ διακοπη σε λιγοτερο απο 12 μηνες πληρωνεις τα παγια;)....οποτε αν ξεκινησω διαδικασια διακοπης αναγκαστικα θα τα πληρωσω γιατι την συνδεση λιγους μηνες την εχω...:xixi::xixi:

Να ρωτήσω αν επιτρέπεται... Για ποιον λόγο θες να την κόψεις?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back