Guest 254537
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα πρότεινα έναν πίνακα ζωγραφικής ή μια φωτογραφία τοπίου που σου αρέσει και σε χαλαρώνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

1. Για cozy - ρομαντικό στυλ, μπορείς είτε να κρεμάσεις μια λευκή διάφανη κουρτίνα και από μέσα μια κουρτίνα από φωτάκια, όπως εδώ:
2. Αν θες να δείχνει πιο ακριβό και elegant το δωμάτιο, θα πρότεινα έναν μεγάλο καθρέφτη με πολύ εντυπωσιακή, χρυσή κορνίζα (την οποία μπορείς να βάψεις μόνη σου με χρυσό σπρέι για πιο οικονομικά). Μπορείς είτε να βάλεις έναν μακρόστενο οριζόντια πάνω απ' το προσκέφαλο είτε 2 κατακόρυφους, έναν σε κάθε κομοδίνο:
3. Για πιο minimal - artistic άποψη, θα πρότεινα ένα δίπτυχο/τρίπτυχο μοντέρνων πινάκων με έντονα χρώματα, ειδικά αν όλο το υπόλοιπο δωμάτιο είναι σε απαλούς τόνους:
και τέλος, 4. για πιο boho - vintage στυλ, θα πρότεινα να βάλεις στον τοίχο μια σύνθεση από μικρά, vintage καδράκια όπως αυτή
Αν σου φαίνεται too much όλο αυτό φυσικά μπορείς να κάνεις το 1 απ' τα 2 ή να βάλεις ένα ραφάκι πάνω απ' το κρεβάτι σου και να το γεμίσεις μικρά φυτά:
Γενικά εμένα μ' αρέσει πολύ να είναι φορτωμένο το υπνοδωμάτιο συγκεκριμένα, γιατί δίνει μια αίσθηση ζεστασιάς που σε κάνει να θες να χουχουλιάσεις εκεί μέσα. Τα πολύ μινιμαλ μου θυμίζουν δωμάτιο ξενοδοχείου για να είμαι ειλικρινής

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

και που- βέβαια- απαιτεί κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Aleksa αυτή είναι μία εξαιρετική ιδέα και αφήνει πολλά υπονοούμενα για την ιδιοκτήτρια καθώς κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι συγκεντρώνει και αυτή κάποια από τα αντίθετα χαρακτηριστικά των γατών όπως επιθετική αλλά συγχρόνως ευαίσθητη, προκλητική αλλά πρόθυμη να παραδοθεί, μυστηριώδης αλλά δοτική κτλ.,κτλ.

Πολύ μου άρεσε!

Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος

Το θέλω κι εγω!!!

Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Χμ....Σαν να μου θυμίζει κάτι η περιγραφή του χαρακτήραAleksa αυτή είναι μία εξαιρετική ιδέα και αφήνει πολλά υπονοούμενα για την ιδιοκτήτρια καθώς κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι συγκεντρώνει και αυτή κάποια από τα αντίθετα χαρακτηριστικά των γατών όπως επιθετική αλλά συγχρόνως ευαίσθητη, προκλητική αλλά πρόθυμη να παραδοθεί, μυστηριώδης αλλά δοτική κτλ.,κτλ.
Πολύ μου άρεσε!![]()

Πάντως, όπως και να'χει, η εικόνα αυτή αγγίζει τον ιδανικό μου διάκοσμο για υπνοδωμάτιο.

Περιττό να πούμε πως θα μπορούσαν τα γατιά κάλλιστα να αντικατασταθούν με ότι άλλο εκφράζει και αρέσει στον/ην κάτοχο του σπιτιού. Η βασική ιδέα είναι νομίζω ο κρυφός φωτισμός πίσω από το ανάγλυφο σχήμα.
Guest 699855
Επισκέπτης

Περιττό να πούμε πως θα μπορούσαν τα γατιά κάλλιστα να αντικατασταθούν με ότι άλλο εκφράζει και αρέσει στον/ην κάτοχο του σπιτιού. Η βασική ιδέα είναι νομίζω ο κρυφός φωτισμός πίσω από το ανάγλυφο σχήμα.
Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο αν αντικαθιστούσαμε τα γατιά!

Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος

Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο αν αντικαθιστούσαμε τα γατιά!![]()
Είμαστε πολλές εδώ βλέπω!!

Guest 254537
Επισκέπτης

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Η πιο οικονομική λύση είναι καδρα Με Decoupag αλλά δε ξέρω τ! Φώτο
Όλες σχεδόν οι λύσεις που σου είπα είναι οικονομικές. Οι κορνίζες στο σκρουτζ ξεκινάνε από 0,50€ και μπορείς να εκτυπώσεις ό,τι εικόνες θες, αλλά και να τις αλλάζεις όποτε τις βαριέσαι. Τα ντεκουπάζ χαρτιά νομίζω ότι βγαίνουν σε πολύ περιορισμένα σχέδια, κατά 99% τριανταφυλλάκια και μπορεί να σε περιορίσουν.
ΥΓ: Και στο best price έχει επίσης πολύ ωραίες κορνίζες. Εγώ είχα πάρει ακριβώς αυτήν από το tiger νομίζω με 3 ευρώ αντί για 0,75 που κάνει εδώ (δεν ξέρω τι παίζει στο σαιτ με τα μεταφορικά άμα κάνεις κι άλλες αγορές) και δεν ξεχωρίζει καθόλου απ' αυτές της μάνας μου που χει ψωνίσει από φωτογραφείο:
Guest 254537
Επισκέπτης

Guest 515609
Επισκέπτης

Η αφίσα που περιμένω να μου έρθει αύριο. Εντάξει το έχω μετανιώσει λίγο, πρέπει να συγχρονίσω τα γούστα μου με την ηλικία μου, ισχύει. I will do it.
efiger
Νεοφερμένο μέλος

Δεν νομίζω ότι ισχύει πλέον το συντονίζω τα γούστα μου με την ηλικία μ.εγω πχ βλέπω παιδικά και δεν θεωρώ ότι είναι περίεργο γιατί πολλά από αυτά είναι πιο ωραία από ορισμένες ταινίες που βγαινουνView attachment 71927
Η αφίσα που περιμένω να μου έρθει αύριο. Εντάξει το έχω μετανιώσει λίγο, πρέπει να συγχρονίσω τα γούστα μου με την ηλικία μου, ισχύει. I will do it.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.