Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:05 Ο Guest 528707: #21 09-09-21 18:05 Με τον διαλογισμό δεν αποκτάς αυτογνωσία .. Η αυτογνωσία έρχεται περνώντας ο άνθρωπος μέσα από πολλά στάδια και καμιά φορά μόνο την ηρεμία που αναζητάς μέσα από αυτόν δεν πρόκειται να βρεις .. Άλλο διαλογιζομαι , ηρεμώ και τακτοποιώ τις σκέψεις μου και άλλο μπαίνω στο κομμάτι της αυτογνωσίας δηλαδή της αυτοαξιολογισης μας .. Και μόνο η λέξη σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι την συναισθηματική διαταραχή που περνάς συνειδητοποιώντας πολλά κομμάτια του ευατου σου .. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:13 Ο Guest 896561: #22 09-09-21 18:13 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Για τα υπόλοιπα περί αυτογνωσίας κτλ που υποθηκαν είναι για γέλια, διότι δεν δουλεύει έτσι πράγμα. Δεν αποκτάς αυτογνωσία επειδή κανείς αναπνοές και παρατηρείς τις σκεψεις σου 30 λεπτά τη μέρα. Click για ανάπτυξη... Για γέλια είναι και το να είσαι απολύτως σίγουρος για κάτι, όταν δεν το έχεις δοκιμάσει για κάποιο καιρό τουλάχιστον. Προφανώς όταν μπαίνεις σε μια τέτοια ρουτίνα, αρχίζεις μηχανικά να την εφαρμόζεις και έξω από τον διαλογισμό, στην καθημερινότητά σου. Όταν παρατηρείς χωρίς συναίσθημα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου (αυτό είναι το point του διαλογισμού) και το προεκτείνεις και εκτός διαλογισμού τότε, ναι, σαφώς και κάνεις μεγάλη δουλειά στον τομέα της αυτογνωσίας. Anyway, το σταματάω εδώ γιατί αν θυμάσαι (μαζί πρέπει να το συζητούσαμε), για εμένα υπάρχουν κάποια προσωπικά πράγματα που δεν πρέπει να τα λες σε κανέναν. Όχι μόνο γιατί εκχυδαΐζονται όταν τα δημοσιοποιείς αλλά και γιατί είναι απόλυτα βιωματικές εμπειρίες, τις οποίες και να θες, δεν μπορείς να εξηγήσεις ικανοποιητικά με λόγια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Με τον διαλογισμό δεν αποκτάς αυτογνωσία .. Η αυτογνωσία έρχεται περνώντας ο άνθρωπος μέσα από πολλά στάδια και καμιά φορά μόνο την ηρεμία που αναζητάς μέσα από αυτόν δεν πρόκειται να βρεις .. Άλλο διαλογιζομαι , ηρεμώ και τακτοποιώ τις σκέψεις μου και άλλο μπαίνω στο κομμάτι της αυτογνωσίας δηλαδή της αυτοαξιολογισης μας .. Και μόνο η λέξη σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι την συναισθηματική διαταραχή που περνάς συνειδητοποιώντας πολλά κομμάτια του ευατου σου .. Click για ανάπτυξη... Προς τι αυτή η σιγουριά; Τι διαλογισμό έκανες; Για πόσο καιρό και πόσο τακτικά, αν επιτρέπεται; Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:26 Ο Guest 528707: #23 09-09-21 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Προς τι αυτή η σιγουριά; Τι διαλογισμό έκανες; Για πόσο καιρό και πόσο τακτικά, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Είπες κάτι προηγούμενος στον Τόλη και θα έρθω να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου . Κάποια πράγματα είναι πολύ προσωπικές εμπειρίες και είναι τελείως άσκοπο να τις παρουσιάζεις σε ένα δημόσιο φόρουμ που αποτελείται από άτομα που ούτε καν έχουν την διάθεση να σκεφτούν μήπως αυτό που λες αξίζει . Αντιλαμβάνεσαι τι λέω Για να λέω όμως κάτι τέτοιο εγώ που δεν έχω κανένα θέμα να δηλώσω ότι έχω κάνει και ψυχανάλυση και έχω παλέψει πολύ με κρίσης πανικού κάτι σημαινει .. Έχω περάσει και περνάω ακόμα και από το στάδιο της αυτογνωσίας οπότε εκεί ξέρω πολύ καλά τι είναι να έρχεσαι αντιμέτωπος με τον ίδιο σου τον ευατο και πόσο ψυχοφθόρο είναι αυτό στην αρχή ... Εκτός βέβαια και αν έχεις φτάσει στο σημείο που είσαι Ζεν με τον ίδιο σου τον ευατο ,τις πράξεις σου ,τις ενέργειες σου και δεν σε απασχολεί τίποτα από ότι ζεις καθημερινά ... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:18 Ο dum dum boy: #24 09-09-21 19:18 Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:59 Ο Guest 896561: #25 14-09-21 20:59 Politeia www.politeianet.gr Ο,τι καλύτερο για την εισαγωγή στο ζεν διαλογισμό, στον οποίο έχει τις ρίζες του το mindfulness. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:01 Ο Resaldis έγραψε: #26 15-09-21 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Politeia www.politeianet.gr Ο,τι καλύτερο για την εισαγωγή στο ζεν διαλογισμό, στον οποίο έχει τις ρίζες του το mindfulness. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αυτό πάντως: OPEN MIND Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kassiopi chester20080 charmander Αλκης Κ. fmarulezkd romeo tslef8 Libertus snowy Memetchi louminis taketrance Scandal Εχέμυθη SlimShady giannhs2001 Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με τον διαλογισμό δεν αποκτάς αυτογνωσία .. Η αυτογνωσία έρχεται περνώντας ο άνθρωπος μέσα από πολλά στάδια και καμιά φορά μόνο την ηρεμία που αναζητάς μέσα από αυτόν δεν πρόκειται να βρεις .. Άλλο διαλογιζομαι , ηρεμώ και τακτοποιώ τις σκέψεις μου και άλλο μπαίνω στο κομμάτι της αυτογνωσίας δηλαδή της αυτοαξιολογισης μας .. Και μόνο η λέξη σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι την συναισθηματική διαταραχή που περνάς συνειδητοποιώντας πολλά κομμάτια του ευατου σου ..
Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:13 Ο Guest 896561: #22 09-09-21 18:13 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Για τα υπόλοιπα περί αυτογνωσίας κτλ που υποθηκαν είναι για γέλια, διότι δεν δουλεύει έτσι πράγμα. Δεν αποκτάς αυτογνωσία επειδή κανείς αναπνοές και παρατηρείς τις σκεψεις σου 30 λεπτά τη μέρα. Click για ανάπτυξη... Για γέλια είναι και το να είσαι απολύτως σίγουρος για κάτι, όταν δεν το έχεις δοκιμάσει για κάποιο καιρό τουλάχιστον. Προφανώς όταν μπαίνεις σε μια τέτοια ρουτίνα, αρχίζεις μηχανικά να την εφαρμόζεις και έξω από τον διαλογισμό, στην καθημερινότητά σου. Όταν παρατηρείς χωρίς συναίσθημα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου (αυτό είναι το point του διαλογισμού) και το προεκτείνεις και εκτός διαλογισμού τότε, ναι, σαφώς και κάνεις μεγάλη δουλειά στον τομέα της αυτογνωσίας. Anyway, το σταματάω εδώ γιατί αν θυμάσαι (μαζί πρέπει να το συζητούσαμε), για εμένα υπάρχουν κάποια προσωπικά πράγματα που δεν πρέπει να τα λες σε κανέναν. Όχι μόνο γιατί εκχυδαΐζονται όταν τα δημοσιοποιείς αλλά και γιατί είναι απόλυτα βιωματικές εμπειρίες, τις οποίες και να θες, δεν μπορείς να εξηγήσεις ικανοποιητικά με λόγια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Με τον διαλογισμό δεν αποκτάς αυτογνωσία .. Η αυτογνωσία έρχεται περνώντας ο άνθρωπος μέσα από πολλά στάδια και καμιά φορά μόνο την ηρεμία που αναζητάς μέσα από αυτόν δεν πρόκειται να βρεις .. Άλλο διαλογιζομαι , ηρεμώ και τακτοποιώ τις σκέψεις μου και άλλο μπαίνω στο κομμάτι της αυτογνωσίας δηλαδή της αυτοαξιολογισης μας .. Και μόνο η λέξη σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι την συναισθηματική διαταραχή που περνάς συνειδητοποιώντας πολλά κομμάτια του ευατου σου .. Click για ανάπτυξη... Προς τι αυτή η σιγουριά; Τι διαλογισμό έκανες; Για πόσο καιρό και πόσο τακτικά, αν επιτρέπεται; Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:26 Ο Guest 528707: #23 09-09-21 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Προς τι αυτή η σιγουριά; Τι διαλογισμό έκανες; Για πόσο καιρό και πόσο τακτικά, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Είπες κάτι προηγούμενος στον Τόλη και θα έρθω να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου . Κάποια πράγματα είναι πολύ προσωπικές εμπειρίες και είναι τελείως άσκοπο να τις παρουσιάζεις σε ένα δημόσιο φόρουμ που αποτελείται από άτομα που ούτε καν έχουν την διάθεση να σκεφτούν μήπως αυτό που λες αξίζει . Αντιλαμβάνεσαι τι λέω Για να λέω όμως κάτι τέτοιο εγώ που δεν έχω κανένα θέμα να δηλώσω ότι έχω κάνει και ψυχανάλυση και έχω παλέψει πολύ με κρίσης πανικού κάτι σημαινει .. Έχω περάσει και περνάω ακόμα και από το στάδιο της αυτογνωσίας οπότε εκεί ξέρω πολύ καλά τι είναι να έρχεσαι αντιμέτωπος με τον ίδιο σου τον ευατο και πόσο ψυχοφθόρο είναι αυτό στην αρχή ... Εκτός βέβαια και αν έχεις φτάσει στο σημείο που είσαι Ζεν με τον ίδιο σου τον ευατο ,τις πράξεις σου ,τις ενέργειες σου και δεν σε απασχολεί τίποτα από ότι ζεις καθημερινά ... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:18 Ο dum dum boy: #24 09-09-21 19:18 Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:59 Ο Guest 896561: #25 14-09-21 20:59 Politeia www.politeianet.gr Ο,τι καλύτερο για την εισαγωγή στο ζεν διαλογισμό, στον οποίο έχει τις ρίζες του το mindfulness. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:01 Ο Resaldis έγραψε: #26 15-09-21 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Politeia www.politeianet.gr Ο,τι καλύτερο για την εισαγωγή στο ζεν διαλογισμό, στον οποίο έχει τις ρίζες του το mindfulness. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αυτό πάντως: OPEN MIND Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kassiopi chester20080 charmander Αλκης Κ. fmarulezkd romeo tslef8 Libertus snowy Memetchi louminis taketrance Scandal Εχέμυθη SlimShady giannhs2001 Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Για τα υπόλοιπα περί αυτογνωσίας κτλ που υποθηκαν είναι για γέλια, διότι δεν δουλεύει έτσι πράγμα. Δεν αποκτάς αυτογνωσία επειδή κανείς αναπνοές και παρατηρείς τις σκεψεις σου 30 λεπτά τη μέρα. Click για ανάπτυξη... Για γέλια είναι και το να είσαι απολύτως σίγουρος για κάτι, όταν δεν το έχεις δοκιμάσει για κάποιο καιρό τουλάχιστον. Προφανώς όταν μπαίνεις σε μια τέτοια ρουτίνα, αρχίζεις μηχανικά να την εφαρμόζεις και έξω από τον διαλογισμό, στην καθημερινότητά σου. Όταν παρατηρείς χωρίς συναίσθημα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου (αυτό είναι το point του διαλογισμού) και το προεκτείνεις και εκτός διαλογισμού τότε, ναι, σαφώς και κάνεις μεγάλη δουλειά στον τομέα της αυτογνωσίας. Anyway, το σταματάω εδώ γιατί αν θυμάσαι (μαζί πρέπει να το συζητούσαμε), για εμένα υπάρχουν κάποια προσωπικά πράγματα που δεν πρέπει να τα λες σε κανέναν. Όχι μόνο γιατί εκχυδαΐζονται όταν τα δημοσιοποιείς αλλά και γιατί είναι απόλυτα βιωματικές εμπειρίες, τις οποίες και να θες, δεν μπορείς να εξηγήσεις ικανοποιητικά με λόγια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Με τον διαλογισμό δεν αποκτάς αυτογνωσία .. Η αυτογνωσία έρχεται περνώντας ο άνθρωπος μέσα από πολλά στάδια και καμιά φορά μόνο την ηρεμία που αναζητάς μέσα από αυτόν δεν πρόκειται να βρεις .. Άλλο διαλογιζομαι , ηρεμώ και τακτοποιώ τις σκέψεις μου και άλλο μπαίνω στο κομμάτι της αυτογνωσίας δηλαδή της αυτοαξιολογισης μας .. Και μόνο η λέξη σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι την συναισθηματική διαταραχή που περνάς συνειδητοποιώντας πολλά κομμάτια του ευατου σου .. Click για ανάπτυξη... Προς τι αυτή η σιγουριά; Τι διαλογισμό έκανες; Για πόσο καιρό και πόσο τακτικά, αν επιτρέπεται;
Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:26 Ο Guest 528707: #23 09-09-21 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Προς τι αυτή η σιγουριά; Τι διαλογισμό έκανες; Για πόσο καιρό και πόσο τακτικά, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Είπες κάτι προηγούμενος στον Τόλη και θα έρθω να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου . Κάποια πράγματα είναι πολύ προσωπικές εμπειρίες και είναι τελείως άσκοπο να τις παρουσιάζεις σε ένα δημόσιο φόρουμ που αποτελείται από άτομα που ούτε καν έχουν την διάθεση να σκεφτούν μήπως αυτό που λες αξίζει . Αντιλαμβάνεσαι τι λέω Για να λέω όμως κάτι τέτοιο εγώ που δεν έχω κανένα θέμα να δηλώσω ότι έχω κάνει και ψυχανάλυση και έχω παλέψει πολύ με κρίσης πανικού κάτι σημαινει .. Έχω περάσει και περνάω ακόμα και από το στάδιο της αυτογνωσίας οπότε εκεί ξέρω πολύ καλά τι είναι να έρχεσαι αντιμέτωπος με τον ίδιο σου τον ευατο και πόσο ψυχοφθόρο είναι αυτό στην αρχή ... Εκτός βέβαια και αν έχεις φτάσει στο σημείο που είσαι Ζεν με τον ίδιο σου τον ευατο ,τις πράξεις σου ,τις ενέργειες σου και δεν σε απασχολεί τίποτα από ότι ζεις καθημερινά ... dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:18 Ο dum dum boy: #24 09-09-21 19:18 Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:59 Ο Guest 896561: #25 14-09-21 20:59 Politeia www.politeianet.gr Ο,τι καλύτερο για την εισαγωγή στο ζεν διαλογισμό, στον οποίο έχει τις ρίζες του το mindfulness. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:01 Ο Resaldis έγραψε: #26 15-09-21 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Politeia www.politeianet.gr Ο,τι καλύτερο για την εισαγωγή στο ζεν διαλογισμό, στον οποίο έχει τις ρίζες του το mindfulness. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αυτό πάντως: OPEN MIND Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kassiopi chester20080 charmander Αλκης Κ. fmarulezkd romeo tslef8 Libertus snowy Memetchi louminis taketrance Scandal Εχέμυθη SlimShady giannhs2001 Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Προς τι αυτή η σιγουριά; Τι διαλογισμό έκανες; Για πόσο καιρό και πόσο τακτικά, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Είπες κάτι προηγούμενος στον Τόλη και θα έρθω να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου . Κάποια πράγματα είναι πολύ προσωπικές εμπειρίες και είναι τελείως άσκοπο να τις παρουσιάζεις σε ένα δημόσιο φόρουμ που αποτελείται από άτομα που ούτε καν έχουν την διάθεση να σκεφτούν μήπως αυτό που λες αξίζει . Αντιλαμβάνεσαι τι λέω Για να λέω όμως κάτι τέτοιο εγώ που δεν έχω κανένα θέμα να δηλώσω ότι έχω κάνει και ψυχανάλυση και έχω παλέψει πολύ με κρίσης πανικού κάτι σημαινει .. Έχω περάσει και περνάω ακόμα και από το στάδιο της αυτογνωσίας οπότε εκεί ξέρω πολύ καλά τι είναι να έρχεσαι αντιμέτωπος με τον ίδιο σου τον ευατο και πόσο ψυχοφθόρο είναι αυτό στην αρχή ... Εκτός βέβαια και αν έχεις φτάσει στο σημείο που είσαι Ζεν με τον ίδιο σου τον ευατο ,τις πράξεις σου ,τις ενέργειες σου και δεν σε απασχολεί τίποτα από ότι ζεις καθημερινά ...
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:18 Ο dum dum boy: #24 09-09-21 19:18 Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:59 Ο Guest 896561: #25 14-09-21 20:59 Politeia www.politeianet.gr Ο,τι καλύτερο για την εισαγωγή στο ζεν διαλογισμό, στον οποίο έχει τις ρίζες του το mindfulness. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:01 Ο Resaldis έγραψε: #26 15-09-21 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Politeia www.politeianet.gr Ο,τι καλύτερο για την εισαγωγή στο ζεν διαλογισμό, στον οποίο έχει τις ρίζες του το mindfulness. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αυτό πάντως: OPEN MIND Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kassiopi chester20080 charmander Αλκης Κ. fmarulezkd romeo tslef8 Libertus snowy Memetchi louminis taketrance Scandal Εχέμυθη SlimShady giannhs2001 Mt73 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:59 Ο Guest 896561: #25 14-09-21 20:59 Politeia www.politeianet.gr Ο,τι καλύτερο για την εισαγωγή στο ζεν διαλογισμό, στον οποίο έχει τις ρίζες του το mindfulness. Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:01 Ο Resaldis έγραψε: #26 15-09-21 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Politeia www.politeianet.gr Ο,τι καλύτερο για την εισαγωγή στο ζεν διαλογισμό, στον οποίο έχει τις ρίζες του το mindfulness. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αυτό πάντως: OPEN MIND Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Politeia www.politeianet.gr Ο,τι καλύτερο για την εισαγωγή στο ζεν διαλογισμό, στον οποίο έχει τις ρίζες του το mindfulness.
Resaldis Δραστήριο μέλος Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:01 Ο Resaldis έγραψε: #26 15-09-21 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Politeia www.politeianet.gr Ο,τι καλύτερο για την εισαγωγή στο ζεν διαλογισμό, στον οποίο έχει τις ρίζες του το mindfulness. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αυτό πάντως: OPEN MIND
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Politeia www.politeianet.gr Ο,τι καλύτερο για την εισαγωγή στο ζεν διαλογισμό, στον οποίο έχει τις ρίζες του το mindfulness. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αυτό πάντως: OPEN MIND