Loreley
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μύριαμ4
Νεοφερμένο μέλος

Γενικότερα θέλω να υπάρχει μια ισορροπία.
Δεν μπορώ ούτε να βγαίνω όλη την ώρα έξω αλλά ούτε και να είμαι όλη την ώρα μέσα σε ένα σπίτι.
Απλώς στο σπίτι έχει πιο πολύ φάση είμαστε πιο free από ότι έξω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boss.
Δραστήριο μέλος

Μου αρέσει να διασκεδάζω και έξω και μέσα.
Γενικότερα θέλω να υπάρχει μια ισορροπία.
Δεν μπορώ ούτε να βγαίνω όλη την ώρα έξω αλλά ούτε και να είμαι όλη την ώρα μέσα σε ένα σπίτι.
Απλώς στο σπίτι έχει πιο πολύ φάση είμαστε πιο free από ότι έξω![]()
τι εννοεις πιο φρεε ?

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Σημαινει οτι η διασκεδαση εχει χαθει επειδη τα μαγαζια δεν ειναι γεματα? Οσον αφορα τουλαχιστον το δικο μου τοπο ομως, παντα γεματα ειναι, δεν εχει παρατηρηθει διαφορα

Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Όταν υπάρχουν λεφτά: ΕΞΩ ή ΜΕΣΑ αν βαριόμαστε
Παντού μπορείς να περάσεις καλά αρκεί να είσαι σε περιβάλλον που νιώθεις άνετα και με ανθρώπους που νιώθεις άνετα. Αλλά στο σπίτι φοράς και τις πιτζαμούλες σου και είσαι και χαλαρά, παραγγέλνεις και μια πίτσα και είσαι άρχοντας

intefina
Δραστήριο μέλος

Η πίτσα θέλει και λεφτά!Όταν δεν υπάρχουν λεφτά: ΜΕΣΑ
Όταν υπάρχουν λεφτά: ΕΞΩ ή ΜΕΣΑ αν βαριόμαστε
Παντού μπορείς να περάσεις καλά αρκεί να είσαι σε περιβάλλον που νιώθεις άνετα και με ανθρώπους που νιώθεις άνετα. Αλλά στο σπίτι φοράς και τις πιτζαμούλες σου και είσαι και χαλαρά, παραγγέλνεις και μια πίτσα και είσαι άρχοντας![]()

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Η πίτσα θέλει και λεφτά!![]()
Εντάξει, ανακαλώ. Μπορείς να ψήσεις πίτσα από τις έτοιμες τύπου lidl

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Αν και με παρεα και τα 2 ειναι ωραια, το να μαζευτεις σε σπιτι εχει το μειονεκτημα πως δεν μπορεις να μιλας δυνατα απο μια ωρα και μετα αν προκειται για διαμερισμα.
Λεπτομερειες... στο κλαμπ δεν μιλας καθολου εξαιτιας της εκκωφαντικης μουσικης

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Αν και με παρεα και τα 2 ειναι ωραια, το να μαζευτεις σε σπιτι εχει το μειονεκτημα πως δεν μπορεις να μιλας δυνατα απο μια ωρα και μετα αν προκειται για διαμερισμα.
Για να πω την αλήθεια, ακομα αν ειναι αργά, αν σας πιάσει η...βλακεία,μπορει να συνεχισετε να μιλάτε δυνατά ή να κάνετε διάφορες χαζομάρες. Μέχρι να σας κανει κάποιος παρατήρηση τουλάχιστον

Όντως!Λεπτομερειες... στο κλαμπ δεν μιλας καθολου εξαιτιας της εκκωφαντικης μουσικης![]()
Παντού περνάς καλα με καλη παρέα.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη δυνατότητα ήδη την έχουμε εξαντλήσει εδώ και χρόνια.Για να πω την αλήθεια, ακομα αν ειναι αργά, αν σας πιάσει η...βλακεία,μπορει να συνεχισετε να μιλάτε δυνατά ή να κάνετε διάφορες χαζομάρες. Μέχρι να σας κανει κάποιος παρατήρηση τουλάχιστονΟταν εισαι με παρέα, παρασέρνει ο ένας τον αλλον και ξεχνάτε οτι άλλοι κοιμούνται
.

sunflower_
Νεοφερμένο μέλος

Εντάξει πηγαίνω μία φορά στο τετράμηνο, αλλά οι περισσότεροι συμφοιτητές μου είναι σε club τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, που την είδατε άδεια την Αθήνα;

Σπίτι με ταινία, άραγμα, μαγείρεμα, κρασί, κανένα χαλαρό παρτάκι αυτά είναι τα ωραία!
Και όταν θέλουμε να βγούμε έξω χαλαρά και νωρίς (γύρω στις 10) πάμε για μπύρες, ή να θέλουμε κάτι λίγο πιο κυριλέ και πιο αργά πηγαίνουμε σε wine bar τα οποία προσωπικά λατρεύω
Και εκατομμύρια να είχα σε club δεν πάω, να φάω στη μάπα το τσίρκο Μεντράνο με τις "κυρίες" που φοράνε θεώρατες γοβάρες και τα πουκαμισάκια ανοιχτά μέχρι τον αφαλό για τους "κυρίους", στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο λες και είμαστε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης

Προτιμώ σπίτι, όχι για το οικονομικό αλλά δεν είμαι φαν του clubbing και της ξέφρενης νυχτερινής ζωής
Εντάξει πηγαίνω μία φορά στο τετράμηνο, αλλά οι περισσότεροι συμφοιτητές μου είναι σε club τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, που την είδατε άδεια την Αθήνα;
Σπίτι με ταινία, άραγμα, μαγείρεμα, κρασί, κανένα χαλαρό παρτάκι αυτά είναι τα ωραία!
Και όταν θέλουμε να βγούμε έξω χαλαρά και νωρίς (γύρω στις 10) πάμε για μπύρες, ή να θέλουμε κάτι λίγο πιο κυριλέ και πιο αργά πηγαίνουμε σε wine bar τα οποία προσωπικά λατρεύω
Και εκατομμύρια να είχα σε club δεν πάω, να φάω στη μάπα το τσίρκο Μεντράνο με τις "κυρίες" που φοράνε θεώρατες γοβάρες και τα πουκαμισάκια ανοιχτά μέχρι τον αφαλό για τους "κυρίους", στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο λες και είμαστε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Εγώ μεν μια στο τόσο ίσως αναζητήσω το κάτι πιο έντονο, αλλά τελευταία (εδώ και 1 χρόνο δλδ)

rafaela11
Περιβόητο μέλος

Σινεμά επίσης, θέατρο

Δεν είναι μόνο το κλαμπ πλέον το έξω, προσωπικά το θεωρώ οριακά ξεπερασμένο.
Το σπίτι επίσης μαρεσει πολύ! Καλή παρέα, επιτραπέζια, μαγειρέματα!

teacher_40
Νεοφερμένο μέλος

amarelia
Περιβόητο μέλος

δεν μ'αρέσει το τζάνκ ή το φαγητό ταβέρνας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.