Tsipouro
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Πες μου ότι περίμενες να το έχει;Σιγά το site, δεν έχει της Μαρινέλλας.

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Κατά πόσο μπορούν να πειραματίζονται με υποσυνείδητα μηνύματα ακόμα και σε μία τέτοιου περιεχομένου εκπομπή;;
Άραγε δεν υπάρχει νομοθεσία σχετική, ακόμη και αν έμαθα ότι δεν έχει ιδιαίτερο αποτέλεσμα η συγκεκριμένη μέθοδος σε κινηματογράφους π.χ. για την αύξηση πωλήσεων τροφίμων και αναψυκτικών.
Τί κέρδισαν τώρα π.χ στη συγκεκριμένη εκπομπή με την προβολή του συγκεκριμένου μηνύματος;
Για του λόγου το αληθές
και...
View attachment 3905
(το ρημάδι μου πήρε ώρα να το πετύχω αλλά το 'πιασα)
Ακόμα και σε μια τέτοιου είδους εκπομπή με ενοχλεί να προσπαθούν έστω να παίξουν με το μυαλό μου τόσο απροκάλυπτα.
Παρόμοιες γνώσεις/εμπειρίες;
Και για να εξηγούμαι σε επόμενες εκπομπές που παρατήρησα δεν ανέφεραν τίποτα για το μηνυματάκι, έτσι για την πλάκα βρ' αδερφέ για να δουν κατά πόσο οι τηλεθεατές "δίψασαν"
Έδιτ : αν υπάρχει παρόμοιο νήμα δεν το βρήκα, σόρρυ

Έδιτ 2 : το σκότωσα το "υποσυνείδητα" χαχαχ

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Πάντως δε δίψασα..

Γενικά και μη αναφερόμενη στη συγεκριμένη εκπομπή, δεν προσπαθούν να παίξουν με το μυαλό σου, αλλά να ανακαλύψουν πτυχές του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Προσωπικά δε με ενόχλησε απλά το συγκεκριμένο το βρήκα χαζό.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

εφόσον την εικόνα την βλέπεις δεν είναι υποσυνείδητο μήνυμα!!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αυτά δεν ήταν υποσυνείδητα μηνύματα, ολόκληρα animations ήταν!Είχα διαβάσει σε κάποια εφημερίδα στην αρχή της λειτουργίας του Μετρό, ότι έβαζαν κάποια στιγμιαία διαφημιστικά μηνύματα καθώς κοίταζες έξω, τα είχα παρατηρήσει κι εγώ, αναβόσβηναν στιγμιαία, και τις καταγγελίες τις έκαναν αναγνώστες, τώρα δεν τα βλέπω πια προφανώς τα απέσυραν.
Να δω πια για τι άλλο θα σκεφτεί να κάνει καταγγελία ο δικομανής ελληνάρας!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...