PavloS
Νεοφερμένο μέλος

Τι πιστέυετε πάνω στο θέμα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Ο καθένας μας έχει τα δικά του γούστα.Πολλές φορές όταν κάτι δεν είναι του γούστου μας το γελοιοποιούμε χωρίς να μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους ένα άτομο ακούει ένα είδος π.χ μουσικής(κι εγώ το κάνω αυτό).
Πιστεύω πως είναι λάθος γενικότερα να κρίνουμε τους άλλους βάσει των δικών μας standards. Ναι μεν μπορεί κάποια προτίμηση κάποιου ατόμου να μας φαίνεται γελοία και παρανοική μερικές φορές αλλά δεν έχει να κάνει, διότι ο καθένας διαλέγει αυτό που νομίζει εκείνος ότι του ταιριάζει.
Είμαστε διαφορετικοί και θα πρέπει να χαιρόμαστε που υπάρχει αυτή η διαφορετικότητα, χωρίς να προσπαθούμε να την φέρουμε όσο πιο κοντά μας γίνεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PavloS
Νεοφερμένο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Συμφωνώ.Μερικές φορές,όμωσ, σου φαίνεται κάτι τόσοοο γελοίο και ανούσιο που σου ερχεται αυθορμητα να τον δουλέψεις τον άλλο
Συγκρατήσου βρε Παύλο και εσύ...

roumana
Διάσημο μέλος

Πρώτον πιστεύω ότι ο τίτλος θέλει λίγη προσαρμογή.Τι πιστέυετε πάνω στο θέμα??
Δεύτερον, πιστεύω ότι σωστό είναι να πούμε πάντα, μα πάντα, το εξής:
«είναι διαφορετικό α[FONT="]πό το δικό μου γούστο[/FONT], και όχι χειρότερο, άρα άξιο γελοιοποίησης». Με αυτό τον τρόπο, αναγνωρίζεις την διαφορετικότητα και μαθαίνεις από αυτήν.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Ο καθένας μας έχει τα δικά του γούστα.Πολλές φορές όταν κάτι δεν είναι του γούστου μας το γελοιοποιούμε χωρίς να μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους ένα άτομο ακούει ένα είδος π.χ μουσικής(κι εγώ το κάνω αυτό).
ότι επειδή δεν καταλαβαίνω το νόημα του τόπικ , μάλλον δεν είναι του γούστου μου

Neraida
Επιφανές μέλος

Εαν ειναι γελοιο, επισης...
Οπως κι εαν εχει με τον εναν ή τον αλλο τροπο, θα πω τα πραγματα οπως ακριβως ειναι και το αυτο περιμενω και απο τους αλλους...
Τα "μεσοβεζικα" ποτε δε μου αρεσαν και συνεχιζουν να μη μου αρεσουν...
Οποιος βεβαια εχει τη μυγα της ευθιξιας παραμασχαλα, δικο του προβλημα κι οχι δικο μου...

Eαν για μενα κατι ειναι υπεροχο, θα το πω ετσι ακριβως...
Εαν ειναι γελοιο, επισης...
Οπως κι εαν εχει με τον εναν ή τον αλλο τροπο, θα πω τα πραγματα οπως ακριβως ειναι και το αυτο περιμενω και απο τους αλλους...
Τα "μεσοβεζικα" ποτε δε μου αρεσαν και συνεχιζουν να μη μου αρεσουν...
Οποιος βεβαια εχει τη μυγα της ευθιξιας παραμασχαλα, δικο του προβλημα κι οχι δικο μου...
Αυτό είναι καλό και είναι κάτι που εκτιμάω πολύ. Αλλά υπάρχουν και κάποια όρια που αν τα περάσει κάποιος το θετικό αυτο χαρακτηριστικό καταντάει αρνητικό. Έχω μια φίλη που είναι έτσι σε υπερβολικό βαθμό, λέει οτιδήποτε σκέφτεται χωρίς φιλτράρισμα. Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που δε θέλουν να τους χώνουν τα αρνητικά τους στα μούτρα ή υπάρχουν και κάποιες στιγμές που δε θες να ακούσεις κάτι αρνητικό. Δεν μπορείς να φέρεσαι το ίδιο σε όλους και πάντα. Όταν ο άλλος είναι στο χώμα πεσμένος δεν του δίνεις μία ακόμα να χωθεί πιο βαθειά.
Εσείς βέβαια εδώ μιλάτε για γούστα κι εγώ το πήγα αλλού...
Neraida
Επιφανές μέλος

Αυτό είναι καλό και είναι κάτι που εκτιμάω πολύ. Αλλά υπάρχουν και κάποια όρια που αν τα περάσει κάποιος το θετικό αυτο χαρακτηριστικό καταντάει αρνητικό. Έχω μια φίλη που είναι έτσι σε υπερβολικό βαθμό, λέει οτιδήποτε σκέφτεται χωρίς φιλτράρισμα. Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που δε θέλουν να τους χώνουν τα αρνητικά τους στα μούτρα ή υπάρχουν και κάποιες στιγμές που δε θες να ακούσεις κάτι αρνητικό. Δεν μπορείς να φέρεσαι το ίδιο σε όλους και πάντα. Όταν ο άλλος είναι στο χώμα πεσμένος δεν του δίνεις μία ακόμα να χωθεί πιο βαθειά.
Εσείς βέβαια εδώ μιλάτε για γούστα κι εγώ το πήγα αλλού...
Να σου απαντησω γενικοτερα...
Δεν ειμαι ατομο που εχει πολλους γυρω του...Τα ατομα που δεν εχουν αποδεχτει τον εαυτο τους και τη ζωη τους, δε μου κανουν και δεν τα συναναστρεφομαι...Οποτε δε θιγεται κανεις ευκολα στην περιπτωση εκεινη που ειμαι αφοπλιστικα ειλικρινης. Χωρις βεβαια να γινομαι κακια...Ολα θελουν τον τροπο τους.
Ειλικρινης ειπα οτι ειμαι, οχι αναισθητη...Σαφως και δεν ειναι ολες οι στιγμες ιδιες και υπαρχουν περιπτωσεις που επιβαλλεται να συγκρατηθεις.
Αλλα το να χαιδευω αυτια, επειδη ο αλλος εχει κομπλεξ, σορρυ αλλα δεν ειναι του χαρακτηρα μου...Και ειλικρινα ποτε δε μου βγηκε σε κακο. Εχουν υπαρξει φορες που εχω παρεξηγηθει, που ομως μακροπροθεσμα μου αναγνωριστηκε...
Και στην τελικη, δεν πολυαγχωνομαι με τετοια πραγματα...Σε οποιον αρεσω. Ας ειναι λιγοι και καλοι...

Σου πετάει και κάτι χαριτωμένα τύπου ''καλά που ζείς;''.
Ο καθένας είναι διαφορετικός με διαφορετικά γούστα και πρέπει να τον δεχόμαστε όπως είναι, όχι όπως θα θέλαμε να είναι.
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Τέλος θυμάμαι είχα δει για μία "τεχνική" ας την πούμε "κρεμάσματος" στην οποία επιδίδονται ορισμένα άτομα, σε ένα ντοκιμαντερ πριν από μερικές εβδομάδες.
εικόνα

Υπάρχουν λοιπόν άνθρωποι που περνάνε τσιγκέλια (ναι αποστειρωμένα, ναι από ειδικούς στο piercing μπλα μπλα) στο δέρμα τους και κρέμονται από σχοινιά για λίγα λεπτά έως και μερικές ώρες. Ανέχονται τρομακτικό πόνο και λαμβάνουν το ρίσκο μιας πιθανής μόλυνσης ή και τραυματισμού κι όμως το κάνουν. Τα τσιγκέλια περνάνε ένα μεγάλο και παχύ στρώμα δέρματος και περνάνε τα 5 εκατοστά μήκος και διάμετρο περίπου ένα με δύο εκατοστά. Φανταστείτε πόνο τώρα. Εκεί που πήγα να σκεφτώ "ε ρε ανωμαλάρες! σαν σαλάμια κρέμονται! Επιδειξίες, ξετσίπωτοιιι**" βγήκαν άτομα που εξηγούσαν την ευχαρίστηση που αντλούν από αυτή την "ασχολία" ας την πούμε. Ορισμένοι είναι εθισμένοι σε αυτή την έκρηξη αδρεναλίνης, άλλοι το θεωρούν κάθαρση, καθώς πρόκειται και για μυστήριο/τελετή που χρησιμοποιείται ακόμα από ορισμένες φυλές. Όπως και να 'χει, δεν μου 'δωσε κανένας σφυρί να το παίξω δικαστής. Δεν τους συναισθάνομαι όμως δεν με προσβάλλουν με κανέναν τρόπο, δεν με ενοχλούν στο ελάχιστο.Επομένως το βουλώνω και είμαστε όλοι ευτυχείς.
*φωνή μπαμπόγριας/Ελένης Λουκά
**φωνή κακιασμένη
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.