nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

04-09-24

21:35
Δε βοηθάει πουθενά η χρήση βρισιών ειδικά αμα θες να περάσεις την σκεψη σου στον αλλον...
Αυτομάτως τον κανεις να κλεισει τα αυτιά του
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

04-09-24

21:37
Βρε πουλακι μου ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.Τι δεν καταλαβαινεις; ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.Εγω απλα την αποψη μου λεω.ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΛΕΜΕ.Δε βοηθάει πουθενά η χρήση βρισιών ειδικά αμα θες να περάσεις την σκεψη σου στον αλλον...
Επισης ειναι αδιαννοητο να λεμε οτι δεν θα βρισουμε καποιον εκτος φορουμ.Παμε καλα;
Αυτο ειναι ελλειψη επιχειρηματων.ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΗΤΕ ΓΜΤ/.ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

04-09-24

21:37
απο τη στιγμη που η τεχνη ειναι υποκειμενικη, δεν υπαρχει αντεπιχειρημα οτι "αυτο που κάνει ο Σεφερλης δεν ειναι τεχνη". Το σωστο είναι "δεν ειναι τεχνη για εσενα".Πλακα μου κανεις; Τι ειναι αυτα που λες; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΟΝΕΑ.ΠΑΠΠΟΥ .ΓΙΑΓΙΑ..ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΕΧΝΗ ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΛΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΕς ΤΙς ΣΑΒΟΥΡΕς.Ελα χριστε και παναγια δηλαδη.Τι πινεις;Που θα βαφτιζουμε τεχνη το καθε σιχαμα;Επειδη αρεσε σε εσενα;
Και δενε χουμε δικαιωμα να πουμε σαβουρα τιν σεφερλη;
ΣΕ ΠΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΖΟΥΜΕ;
ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ;
Για κουνα το κεφαλι σου και ασε τις μαλακιες.
Απο τη στιγμη που γενικα λοιπον κάνει μια μορφη τεχνης (οπως την οριζει και αισθανεται ο καθενας), τοτε υποκειται στο πλαισιο περι λογοκρισιας της τεχνης, οπου εκει περα το ζητημα ειναι αν πρεπει να λογοκρινεται η τεχνη ή οχι, και σε ποιο βαθμο.
Υποθετω πως οπως εχεις εσυ δικαιωμα να τον κρινεις, τοσο δικαιωμα εχει και αυτος να ασκεί την τέχνη του και να υποδύεται τους ρόλους του.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

04-09-24

21:40
Οκ δεκτο δε λεω κατι πανω σε αυτοΒρε πουλακι μου ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
Δε λεω να κανεις πλύση εγκεφάλου, εγω λεω πολιτισμένο διάλογο. Το βρισίδι δυστυχώς κανεναν δε βοηθάει στην ανταλλαγή απόψεων. Στο κατω κατω οσο αδιαλλακτη είσαι εσύ στις απόψεις σου αλλο τόσο είναι τα υπόλοιπα "χριστιανοταλιμπανοφασιστικά" μέλη του στεκιού,, σο whats the point?.Τι δεν καταλαβαινεις; ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.Εγω απλα την αποψη μου λεω.ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΛΕΜΕ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

04-09-24

21:41
ΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΣΥ ΤΕΧΝΗ...ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ.απο τη στιγμη που η τεχνη ειναι υποκειμενικη, δεν υπαρχει αντεπιχειρημα οτι "αυτο που κάνει ο Σεφερλης δεν ειναι τεχνη". Το σωστο είναι "δεν ειναι τεχνη για εσενα".
Απο τη στιγμη που γενικα λοιπον κάνει μια μορφη τεχνης (οπως την οριζει και αισθανεται ο καθενας), τοτε υποκειται στο πλαισιο περι λογοκρισιας της τεχνης, οπου εκει περα το ζητημα ειναι αν πρεπει να λογοκρινεται η τεχνη ή οχι, και σε ποιο βαθμο.
Υποθετω πως οπως εχεις εσυ δικαιωμα να τον κρινεις, τοσο δικαιωμα εχει και αυτος να ασκεί την τέχνη του και να υποδύεται τους ρόλους του.
Μαθε πρωτα το ειναι τεχνη και μετα ελα βηξε μου.
Δεν με αφορα τι περναει σαν τεχνη στους αμορφωτους και βλαχαρους Ειναι δυνατον να υποβιβαζομαστε στους αμαθεις;
ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
Ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΧΝΗ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΝΕΙ.
Που πιανει σε ηλιθιους.
Η ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΑΠΗ.
Ελα γεια..και οταν μαθεις τι ειναι τεχνη ελα σφυρα μου.ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΜΤ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΜΕ.Οτι δηλαδη ο Σεφερλης που μας τον εχουν βαλει παντου ...με τις μαλακιες του δεν επηρεαζει κοσμο; ΣΟΒΑΡΑ; ΕΝΩ ΕΣΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ;
Δηλαδη...ελεος καπου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το γαμησατε το θεμα με τις μαλακιες σας καποιοι.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΛΗ.ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

04-09-24

21:55
ολα αυτα γιατι τα λεμε σε αυτο το thread και οχι στο "Μάρκος Σεφερλής"?
@Himela μήπως να τα μεταφερεις εκει;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

04-09-24

21:56
Στο μεταξυ...ειναι αξιο σχολιασμου για το επιπεδο καποιων...οτι μπαινει ενα τοσο ωραιο κειμενο για τους ομοφυλοφυλους και τους μαλακες που τους προσβαλλουν στην κοινωνια.,.και καποιοι εδω πιανονται απο ασχετα πραγματα για ναμ πει ο καθενας το μακρυ του κοα το κοντο του.
ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗς ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΛΑς ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Μπηκε ενα ωραιο κειμενο για τους ομοφυλοφυλους,..και σορυ...αλλα ο καθε παπαρας βγαζει το κομπλεξ και το αχτι του για ασχετα θεματα.
ΝΑ Η ΝΤΡΟΠΗ..ΛΕΩ ΕΓΩ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ.
ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗς ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΛΑς ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Μπηκε ενα ωραιο κειμενο για τους ομοφυλοφυλους,..και σορυ...αλλα ο καθε παπαρας βγαζει το κομπλεξ και το αχτι του για ασχετα θεματα.
ΝΑ Η ΝΤΡΟΠΗ..ΛΕΩ ΕΓΩ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ.
ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.651 μηνύματα.

04-09-24

πάλι τα ίδια... 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

04-09-24

ΑΥΤΟ ΛΕΩ.ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ...ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑολα αυτα γιατι τα λεμε σε αυτο το thread και οχι στο "Μάρκος Σεφερλής"?
chester20080
Επιφανές μέλος

04-09-24

22:05
το κειμενο που εγραψε το Sam ειναι οντως πολυ ωραιο, ετερον εκατερον, καταλαβαινω ότι επηρεαζει τον ιδιο αρνητικα, τον ενοχλει και σεβομαι την αποψη του για τον Σεφερλη. Ομως ειδες με πόσο ωραίο και πολιτισμενο τρόπο το εκανε. Γι'αυτο γραφουμε πως ο τροπος εχει μεγαλη σημασια.ΑΥΤΟ ΛΕΩ.ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ...ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ
----------
Οπότε τι θεωρείται τέχνη, πώς οριζεται;
Ο Γεωργουσόπουλος, ο γνωστός κριτικός θεάτρου είναι άσχετος; Γιατί τον εγκωμίασε; Είχε πληρωθεί ή είχε κανένα συμφέρον έτσι στο άκυρο να πει τόσο καλά λόγια;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

05-09-24

07:13
Στο μεταξυ ενω καποιοι βγαζετε τα απωθημενα σας εδω...ξεχασα να σημειωσω οτι: ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΤΕΙ Ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ;ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ...οπως ειπαν καποιοι ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ;
ΟΧΙ.
Εβαλα ενα ωραιοτατο κειμενο..και ΚΡΙΝΩ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΞΕΡΑΤΟ ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ.
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ;
Λογοκρισια ειναι να πω οτι πρεπει να απαγορευτει ο σεφερλης.
Οχι να λεω οτι δεν μυ αρεσει..ειναι σεξιστης και σιχαμα.
Για να συνελθουμε λιγο ναι;
ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ.
ΚΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ..ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΑς ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ...ΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ σας ΕΠΕΙΔΗ ΣΑς ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑ και πρεπει να αρεσει καισ τους αλλους ή να τον θεωρουνε κατι.
Ναι...κατι ειναι.ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.Κατι ειναι και αυτο.ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙς ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ.
Ευχαριστω.
ΟΧΙ.
Εβαλα ενα ωραιοτατο κειμενο..και ΚΡΙΝΩ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΞΕΡΑΤΟ ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ.
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ;
Λογοκρισια ειναι να πω οτι πρεπει να απαγορευτει ο σεφερλης.
Οχι να λεω οτι δεν μυ αρεσει..ειναι σεξιστης και σιχαμα.
Για να συνελθουμε λιγο ναι;
ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ.
ΚΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ..ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΑς ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ...ΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ σας ΕΠΕΙΔΗ ΣΑς ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑ και πρεπει να αρεσει καισ τους αλλους ή να τον θεωρουνε κατι.
Ναι...κατι ειναι.ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.Κατι ειναι και αυτο.ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙς ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ.
Ευχαριστω.

05-09-24

07:20
Τα σοσιαλ μίντια είναι το σφυγμομετρο του "ορίου της αγανάκτησης", που είναι το μόνο που ενδιαφέρει δικτατορικά καθεστώτα. Ο Σεφερλής είναι ιδανικός γι'αυτό το ρολο. Γίνεται προκλητικά πρόστυχος, προφανώς πλήρως καλυμμένος απο το συστημα, για να πυροδοτηθούν οσο το δυνατον περισσότερες αντιδράσεις. Στη συνέχεια δεκάδες επιστρατευμένοι ψυχολόγοι σφυγμομετρούν χιλιαδες συζητήσεις σαν κι αυτήν εδω και ενημερώνουν για την αντι-γκευ, και αντι-woke γενικά, αγανάκτηση, που τα τελευταία 2-3 χρόνια δείχνουν μια αύξηση.
chester20080
Επιφανές μέλος

05-09-24

07:39
δε θα το λεγα, τουναντιονπροφανώς πλήρως καλυμμένος απο το συστημα
εχει κραξει την κυβερνηση για τα μετρα κορωνοιου για τον τροπο που λήφθηκαν
καθως και για το εγκλημα στα Τεμπη

05-09-24

08:03
Τότε γιατι δεν τονε τρέχουν με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο; (με τον οποίο έχουν τρέξει τόσους και τόσους)δε θα το λεγα,
chester20080
Επιφανές μέλος

05-09-24

08:59
Για τον ίδιο λόγο που δεν θα έτρεχαν τον Jack Nicholson σε δικαστήριο για απόπειρα δολοφονίας της οικογένειας του.Τότε γιατι δεν τονε τρέχουν με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο; (με τον οποίο έχουν τρέξει τόσους και τόσους)
Επειδή δεν τα λέει ως Σεφερλής απεναντι σε κάποιον προσωπικά, υποδύεται έναν ρόλο σε παράσταση.

05-09-24

09:07
Πήγαν τον OJ Simpson και τον εβαλαν και μέσα 474 μέρες.Για τον ίδιο λόγο που δεν θα έτρεχαν τον Jack Nicholson σε δικαστήριο για απόπειρα δολοφονίας της οικογένειας του.
Επειδή δεν τα λέει ως Σεφερλής απεναντι σε κάποιον προσωπικά, υποδύεται έναν ρόλο σε παράσταση.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

05-09-24

11:16
ακυρο με τη κουβεντα αλλα δεν γινεται ρε βαλντερ να βαζεις στην ιδια προταση το family guy με τον βλακα τον σεφερλη. Τα ματακια μου.Τα άλλα 50% τι ειναι, αυτιστικο αμερικάνικο χιουμορ τυπου Family Guy που καλό είναι για 2 λεπτά, αντε 10, αλλά μετα τη 10η φορά καταλήγει μπαγιάτικο.
chester20080
Επιφανές μέλος

06-09-24

17:42

Μάρκος Σεφερλής - «Δεν είδα τίποτα ομοφοβικό»: Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στο TLIFE μετά τις αντιδράσεις για το σκετς με το Nemo
Δέκτης έντονων κριτικών έγινε για ακόμη μία φορά ο Μάρκος Σεφερλής, με αφορμή την μεταμφίεση του σε Νemo, τον non binary Ελβετό καλλιτέχνη που κέρδισε τον

Άλλο κοροϊδία και άλλο σάτιρα. Τα βιολογικά φύλα (sex) είναι δύο (με εξαίρεση περιπτώσεις DSD intersex φυσικα), τα κοινωνικά φύλα (genders) ειναι πολλαπλά. Ο Σεφερλης κάνει επαγγελματικά σάτιρα και υποδύεται ρόλους, πρέπει να τι διαχωρισετε αυτό μερικοί.

06-09-24

18:28
Αλλη δουλεια δεν έχει ο @chester20080 να ψάχνει και να βρίσκει διαφορετικά φύλα...Τα βιολογικά φύλα (sex) είναι δύο (με εξαίρεση περιπτώσεις DSD intersex φυσικα), τα κοινωνικά φύλα (genders) ειναι πολλαπλά.
chester20080
Επιφανές μέλος

06-09-24

18:42
εξαρχης ελεγα οτι τα βιολογικα φυλα ειναι δύο, συν τα περιστατικα DSDΑλλη δουλεια δεν έχει ο @chester20080 να ψάχνει και να βρίσκει διαφορετικά φύλα...
Δεν ειπα ποτέ το αντιθετο. Τα κοινωνικα φυλα ειναι πολλαπλα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 294 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Reader
- Scandal
- Hased Babis
- chester20080
- Kate1914
- fmarulezkd
- taketrance
- back2967
- American Economist
- Paragontas7000
- Ness
- A350
- Memetchi
- charmander
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- AggelikiGr
- Libertus
- physicscrazy
- globglogabgalab
- jellojina
- thunder3
- jj!
- Angelica Vzl
- rafaela11
- Griff
- johnsala
- ROM32
- suaimhneas
- Esperos1
- melmel
- Γατέχων
- epote
- Ariana2018
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Cinnamonroll
- kordella
- User2350
- Luludaki
- touvlo
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Totreno
- PanMoonlight
- Antonia Alexandra
- Cupid
- Dark_kronos
- lugar
- Alessandra Eliza
- Human being
- exotic xo
- Abiogenesis
- synthnightingale
- Meow
- Δροσουλίτης
- Kostas_Athens
- Andreas935
- kalhkardia
- ΘανάσοςG4
- marww
- grtt
- thenutritionist
- future scientist
- Εριφύλη
- Μαυρίκιος
- Sherlockina
- Zeirini
- Ilma
- Εχέμυθη
- J.Cameron
- Viedo
- Στεφανος56
- tsiobieman
- Γιάνννης Δ.
- parrot/παπαγάλος
- sophiaa
- louminis
- snowy
- tslef8
- ggl
- Sosstoss
- fourkaki
- Αντικειμενικός
- oups
- Psychologist
- Dreamer_SW
- chris2799
- Mt73
- ΝAsty
- DimitraA.
- eukleidhs1821
- Idontknoww
- Circe
- korlef
- Nickx
- constansn
- fockos
- Athens2002
- Freddys
- Ryuzaki
- Pharmacist01
- CiNeFiL
- Jocaste
- Sevasti
- New member
- Panos_02
- Mhtrogoal
- SlimShady
- Kassiopi
- nicole1982
- 1011
- comeback
- aggelosst9
- Isida
- Unseen skygge
- Unboxholics
- Jimmy20
- DioOsm
- Thundergirl
- Nosokomos
- VasoGrimes
- Yiorgosk
- Citylights
- WhiteDrum
- Scott
- Sense
- νταμπλτραμπλ
- Sherlock
- iminspain
- igeorgeoikonomo
- Satan Claus
- Necropolis
- azula
- spring day
- Emilouko
- harry akritas
- Luke.
- Dimitris2001
- παιδι για κλαματα
- Cortes
- uni77
- Νηματολάγνος
- elli russu
- Forgetit
- den antexw allh apotyxia
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- εξ_άγγελος
- μαριώ
- Βλα
- Έμμα
- hirasawayui
- kiyoshi
- fay01
- olga_serb
- Rene2004
- lnesb
- Angelo27
- Pipitsa
- katelogic
- Arvacon
- Κλημεντίνη
- don_vito
- Serotonin
- Konstantinos_m
- Πύρος
- Πα.Κ
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.