και δεύτερον, 1η γυμνασίου μου την έπεσε η πιο όμορφη κοπέλα της τάξης και τα φτιάξαμε.
Δηλαδή κάνατε έρωτα ;
Για λίγο καιρό πετούσα στα ουράνια, θεωρούσα πως είχα "ανδρωθεί" και περηφανευόμουν στους φίλους μου !!
Δηλαδή το πέος σου απο την ευχαρίστηση πήγαινε να απογειωθεί ;
Μετά από λίγες μέρες, συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα καν να την φιλήσω!
Μήπως δέν ήξερε να φιλάει και περίμενε απο εσένα ;
Μου φαινόταν κάτι πολύ περίεργο να κάνω...όχι ακριβώς απωθητικό, άλλα απλά δεν μου λεγε τίποτα... Μου την έχουν πέσει άλλες 3 κοπέλες έκτοτε, που str8 φίλοι μου θα ζήλευαν πολύ να έχουν (πριν 4 μήνες το τελευταίο κρούσμα, μου την έπεσε μια κοπέλα που γούσταρε ο str8 κολλητός μου).
Ήξεραν οτι αυτό που έχουν κάτω τους σέρνει καράβι και ανασταίνει ...
απόρριψη δεν έχω φάει ΠΟΤΕ από κοπέλα. Αντίθετα αρκετές έχουν φάει απόρριψη από μένα

. Και το ίδιο ισχύει για πολλούς γκέι.
Όταν πρώτοέκανα κάτι με αγόρι από την άλλη, από την πρώτη φορά ένιωσα σαν να έκανα ό,τι πιο φυσιολογικό έχω κάνει στην ζωή μου (σαν να βλέπω μια ωραία σειρά στην τηλεόραση πχ).
Αυτό που θεωρείς έρωτα πώς το έχεις μάθει ;
Μήπως σε τσόντες ; Γιατι απο τα λεγάμενά σου δέν προκύπτει εμπειρία ικανή να διδάξει ( στιβαρότητα και νταβραντοσύνη) φίλε μου.
Κάτσε τώρα πείσε με εσύ ότι είμαι ανώμαλος.
Η αμφιβολία που αφήνεις οτι υπάρχει, λέει πολύ περισσότερα απο αυτά που νομίζεις οτι λές !
Όσο για την δική μου γνώμη, όχι δέν αρέσκομαι να χαρακτηρίσω κανέναν εδώ μέσα. Ανταλλάσσω απόψεις και ο λόγος αρκετά σοβαρός.
Εκτός απο εσένα και εμένα, διαβάζουν και άλλα άτομα τα οποία μπορούν διαβάζοντας να κρίνουν.
Πίστεψέ με πιστεύω στην δυναμική των νεαρών αγοριών και κοριτσιών.
Πιστεύω δέ οτι είναι σε θέση να φιλτράρουν και να βγάλουν το δικό τους συμπέρασμα.
Άρα βλέπεις οτι δέν έχω και μεγάλη πίεση προκειμένου να σε γυρίσω ( στο σωστό δρόμο).
Για την ακρίβεια, με θεωρούσα ανώμαλο (με τοσα πούστης και αδερφή που ακούς, τι να κάνω?)
Η απόκλιση βρίσκεται στους άλλους ή την έχεις εσύ ;