Καλή συμβουλή για καλοκαίρι σιχαίνομαι τις μυγοσκοτώστρες θα προτιμήσω ξύδι ή και το μέλι
brothers and sisters η δημοκρατία έχει σαν αρχή την ανεκτικότητα και κάποιους θεμελιώδεις κανόνες (ισότητα-ελευθερία-ισονομία κουτουλού κουτουλού) και όχι την πλειονότητα, δεν είμαστε στην αρχαία Αθήνα που η πλειοψηφία αποφάσιζε και ο Αριστείδης εξοριζόταν. e.g. αν εγώ αύριο σας έπειθα ότι ο χρήστης του διαδικτύου που κυκλοφορεί με το όνομα fantasmenos απαλλάσσεται από τη φορολόγηση της περιουσίας του και κάθε βράδυ θα έπρεπε μια 37ονη παρθένα να κοιμάται μαζί του αυτό προφανώς αντικρούει κάποια συνταγματικά δικαιώματα σας. Βέβαια στα @@ μας αφού εσείς σαν πλειονότητα θα το αποφασίζατε οπότε σαν πλειονότητα έχετε δίκιο οπότε εγώ θα είμαι βασιλιάς και κυνηγός όμορφων γυναικών και εσείς σκλαβάκια μου. Ευτυχώς ένας φλωρογάλλος έχει μιλήσει για την τυραννία της πλειοψηφίας και έχει αναλύσει τις αντιλήψεις σας εκατομμύρια χρόνια πριν
Μπορεί να μην σε κάνει ρατσίστρια αλλά τα επιχειρήματα σου έχουν σαν αφετηρία το "δίκαιο των πολλών" και όχι πολιτικές, ηθικές, νομικές αφετηρίες δηλαδή τις αφετηρίες που καθορίζουν την ζωή μας.
Άσχετο σαν αφοριστικός τύπος που είμαι τον κόβω από τη ρίζα ότι πριν 100 χρόνια οι ίδιοι που μιλούν τώρα για παρακμή της κοινωνίας εαν δοθούν δικαιώματα στους γκέιδες θα αναφέρονταν στους κινδύνους που υπάρχουν από την περίπτωση οι γυναίκες να ψηφίζουν και να εργάζονται. Σαν γυναίκα αυτά τα έχεις κατακτήσει οπότενες δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο μιας και όπως είπες είμαστε κοινωνία συμφερόντων. Αλίμονο, κάτι κρυφογκέιδες, μουν@@ουλοι (εκτός από τον ακτιβισμό του γυναικείου κινήματος καλό θα ήταν να σκεφτείς ότι άντρες ψήφιζαν στα κοινοβούλια και αυτοί αποφάσισαν να παραχωρηθούν περισσότερες ελευθερίες στις γυναίκες) σου έδωσαν τα δικαιώματα που αρνείσαι να δώσεις σε άλλους. Να δω έναν άντρα να μιλά με τέτοιους όρους είναι λογικό, ξέρω την ανδρική βλακεία μιας και την κατέχω τα τελευταία 23.7 χρόνια και την τιμώ με δόξα και τιμή αλλά δεν το περίμενα να δω τέτοιες απόψεις από γυναίκα και μάλιστα γυναίκα που δεν έχει μπει στην τρίτη δεκαετία της ζωής της, απογοήτευση αφού περίμενα περισσότερες φιλάνθρωπες αντιλήψεις.
μπαι δε γουέι το κράτος είναι πεδίο πολιτικής και ταυτόχρονα εφαρμοστής αυτής της πολιτικής μέσα σε ένα πλαίσιο δημόσιου διαλόγου, θα σας πουν κουμούνια αν συνεχίζετε να λέτε ότι είναι εργαλείο συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (όποια και αν είναι αυτή)
Εγώ το έχω πει και σε άλλα θέματα δεν θέλετε να καθήσετε να μιλήσετε με τον Άλλο, γουστάρετε να υπάρχει αντιπαράθεση με τους gay, τους μετανάστες, τα δικαιώματα των γυναικών, τα εργασιακά δικαιώματα κτλ κτλ σε τέτοιο βαθμό που να παράγει ανασφάλεια στην καθημερινότητα όλων μας. Να ξέρετε κακό του κεφαλιού σας, τον Άλλο είτε τον προσεγγίζεις ειρηνικά οπότε αντιδρά ειρηνικά είτε του στερείς ελευθερίες και κάποια στιγμή παίρνει ο διάολος τους πάντες από μια έκρηξη.
Τελος πάντων
αυτά είχα να πω τίποτα άλλο
https://www.youtube.com/watch?v=HoePGRDnnpY