Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς... Από ποια πραγματικότητα θέλω δηλαδή να κρυφτώ;λεγε οτι ειναι φυσιολογικη η ομοφυλοφιλια ,συμφωνα με τους ψυχολογους κλπ...
μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις..
δεν μπορεις να κρυφτεις πισω απο ενα δαχτυλο..
Πες μου σε παρακαλώ πολύ τι σχέση έχει ένας εγκληματίας που σκοτώνει ανθρώπους με δύο ανθρώπους που συνειδητά αγαπιούνται και επιλέγουν να είναι μαζί. Τι σχέση έχει; Τι σκατά έχουν κάνει οι ομοφυλόφιλοι πια και τους συγκρίνεις με ''τον σχιζοφρενή δολοφόνο με τον πριόνι''; Μήπως σκότωσαν κανέναν;'Όχι βέβαια. Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι ζούσε χαρούμενος πριονίζοντας ανθρώπους, και προσέγγιζε την ευτυχία μόνο με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσικά και δεν ταιριάζουμε σε όλα με όσους κάνουμε παρέα ή συμπαθούμε, όμως εδώ δε μιλάμε για ένα τμήμα του χαρακτήρα του

Δεν είναι ότι αργεί στα ραντεβού ή λέει ψέμματα παθολογικά ή αρέσκεται στο να τραβάει την προσοχή ή είναι απόλυτος στις απόψεις του ή έχει λάβει διαζύγιο από τη μπανιέρα
Και μόνο ο τρόπος που το γράφεις σε συνδυασμό με τη μαζικότητα που προσδίδεις σ'εκείνους λέγοντας πως <<τους αγαπάς όλους>>, εκφράζει μια απόμακρη στάση απέχθειας με μορφή ανωτερότητας του εαυτού σου απέναντί τους
Αυτό, είναι που με εξοργίζει.
Μπορείς να έχεις όποια άποψη θέλεις για οποιοδήποτε ζήτημα και να την εκφράζεις και δημόσια,
όσο δημοκρατικό είναι να την εκφράζεις άλλο τόσο είμαι κι εγώ ελεύθερη να θυμώνω
αλλά
1)μην προσπαθείς να επιβάλλεις τη δική σου θεώρηση ως το μόνο σωστό και λογικό απορρίπτοντας τις υπόλοιπες υποκρινόμενος ότι τις ακούς - διότι δεν τις ακούς καν και πέφτεις και σε αντιφάσεις
2)να θυμάσαι πως κανείς δεν είναι ανώτερος κανενός, είμαστε απλά διαφορετικοί (προσωπική άποψη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πέστα... Επιτέλους αισθάνομαι σαν να παίρνει μια ανάσα αυτό το θέμα. Μια φωνή λογικής.@ 'Άγγελος:
Φυσικά και δεν ταιριάζουμε σε όλα με όσους κάνουμε παρέα ή συμπαθούμε, όμως εδώ δε μιλάμε για ένα τμήμα του χαρακτήρα του
Δεν είναι ότι αργεί στα ραντεβού ή λέει ψέμματα παθολογικά ή αρέσκεται στο να τραβάει την προσοχή ή είναι απόλυτος στις απόψεις του ή έχει λάβει διαζύγιο από τη μπανιέρα
Και μόνο ο τρόπος που το γράφεις σε συνδυασμό με τη μαζικότητα που προσδίδεις σ'εκείνους λέγοντας πως <<τους αγαπάς όλους>>, εκφράζει μια απόμακρη στάση απέχθειας με μορφή ανωτερότητας του εαυτού σου απέναντί τους
Αυτό, είναι που με εξοργίζει.
Μπορείς να έχεις όποια άποψη θέλεις για οποιοδήποτε ζήτημα και να την εκφράζεις και δημόσια,
όσο δημοκρατικό είναι να την εκφράζεις άλλο τόσο είμαι κι εγώ ελεύθερη να θυμώνω
αλλά
1)μην προσπαθείς να επιβάλλεις τη δική σου θεώρηση ως το μόνο σωστό και λογικό απορρίπτοντας τις υπόλοιπες υποκρινόμενος ότι τις ακούς - διότι δεν τις ακούς καν και πέφτεις και σε αντιφάσεις
2)να θυμάσαι πως κανείς δεν είναι ανώτερος κανενός, είμαστε απλά διαφορετικοί (προσωπική άποψη)
Άγγελος
Επιφανές μέλος

εχει μια σεξουλικη συμπεριφορα.και διαφωνω με αυτην..δεν απορριπτω ολον τον ανθρωπο..Δεν είναι ότι αργεί στα ραντεβού ή λέει ψέμματα παθολογικά ή αρέσκεται στο να τραβάει την προσοχή ή είναι απόλυτος στις απόψεις του ή έχει λάβει διαζύγιο από τη μπανιέρα
καμια σχεση..εγω ειπα καθαρα τι εννοω..Και μόνο ο τρόπος που το γράφεις σε συνδυασμό με τη μαζικότητα που προσδίδεις σ'εκείνους λέγοντας πως <<τους αγαπάς όλους>>, εκφράζει μια απόμακρη στάση απέχθειας με μορφή ανωτερότητας του εαυτού σου απέναντί τους
δεν εγκρινω την ομοφυλοφιλία ως κατι καλο και σωστο..αλλα μπορω να εχω φιλο εναν ομοφυλοφιλο αν συμφωνουμε σε αλλα θεματα..
τοσο απλο..
ολοι αυτοι νομιζεις που εχουν γνωστους και φιλους ομοφυλοφιλους θεωρουν φυσιολογικη και καλη την ομοφυλοφιλια? εννοειται οχι ολοι..
εχεις το δικαιωμα να εχεις την αποψη σου και να θυμωνεις και εγω να εχω τη δικη μου..δεν παω να επιβαλλω τιποτα..απλα λεω την αποψη μου.. δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους ..τι να κανουμε..όσο δημοκρατικό είναι να την εκφράζεις άλλο τόσο είμαι κι εγώ ελεύθερη να θυμώνω
αλλά

Πες μου σε παρακαλώ πολύ τι σχέση έχει ένας εγκληματίας που σκοτώνει ανθρώπους με δύο ανθρώπους που συνειδητά αγαπιούνται και επιλέγουν να είναι μαζί. Τι σχέση έχει; Τι σκατά έχουν κάνει οι ομοφυλόφιλοι πια και τους συγκρίνεις με ''τον σχιζοφρενή δολοφόνο με τον πριόνι''; Μήπως σκότωσαν κανέναν;
Αν ο σχιζοφρενής έβρισκε μια γκόμενα που κι εκείνη πριόνιζε ανθρώπους λές να μήν την αγαπούσε συνειδητά; Οσο για το ποιοί κάνουν το πιο επώδυνο. Τι θα προτιμούσες; Να σε πριονίσω και να πεθάνεις σε λίγα λεπτά ή να σε ωθήσω με κάθε επιχείρημα και τρόπο να ζήσεις μια ολόκληρη ζωή μές τη τρέλα, την αμφιβολία και την αγωνία, με διαταραγμένη κάθε αίσθηση φυσιολογικότητας;

Επειδή ακόμα δεν μπορούμε να συνενοηθούμε θέλεις να μου πεις ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι σχιζοφρενείς; Αν αυτό εννοείς δεν συμφωνώ. Αλλά και έτσι να είναι αφού ζουν μέσα στην ''παράνοια'' όπως υποστηρίζεις για ποια αμφιβολία και ταραχή μιλάς;Αν ο σχιζοφρενής έβρισκε μια γκόμενα που κι εκείνη πριόνιζε ανθρώπους λές να μήν την αγαπούσε συνειδητά; Οσο για το ποιοί κάνουν το πιο επώδυνο. Τι θα προτιμούσες; Να σε πριονίσω και να πεθάνεις σε λίγα λεπτά ή να σε αφήσω να ζήσεις πολλά χρόνια μές τη τρέλα, την αμφιβολία και την ταραχή, χωρίς να ξέρεις τί είναι φυσιολογικό και τί όχι;
Όσο για την επίδραση στους υπόλοπους ''φυσιολογικούς'', όλους εμάς τους ετεροφυλόφιλους, αν ο καθένας μας δεν είναι ικανός να διατηρήσει τις απόψεις του και να φιλτράρει όλες τις υπόλοιπες τότε είναι άξιος να του γίνει πλύση εγκεφάλου.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

'Όχι βέβαια. Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι ζούσε χαρούμενος πριονίζοντας ανθρώπους, και προσέγγιζε την ευτυχία μόνο με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο. Αντίστοιχα ο γκέυ γείτονας προσεγγίζει την ευτυχία υποδυόμενος τον στρέιτ διαστρεβλώνοντας έτσι το σύμπαν και πιέζοντας πρός την διαστρέβλωση των εννοιών όλους στο άμμεσο περιβάλλον του.
Οι γκέυ με την σημερινή πολιτική τους, να βγάλουν το γκέυ στρέίτ, και να διαστρεβλώσουν κάθε τι φυσικό, πριονίζουν εγκέφαλους![]()
το ίδιο όπως και ο σχιζοφρενής πριόνιζε ανθρώπους. Παρά την θέλησή τους και πολύ χαρούμενος που το έκανε.
Το ότι ένας γκέι είναι συμφιλιωμένος με τις επιλογές του δε σημαίνει πως υποδύεται τον στρέιτ
Οι pathetic για'μένα είναι εκείνοι που υποδύονται πως δεν έχουν πρόβλημα με τους γκέι αλλά τους κατακράζουν
Συγκρίνεις ανόμοιες περιπτώσεις, καθώς οι σχιζοφρενείς δολοφόνοι, είναι όπως το είπες σχιζοφρενείς, ψυχιατρικά κλινικές περιπτώσεις, σε αντίθεση με έναν ομοφυλόφιλο ο οποίος δε χρήζει καν ψυχιατρικής βοήθειας, ΔΕΝ είναι ψυχικά άρρωστος (αυτό βέβαια δεν πρόκειται να το κατανοήσετε ποτέ, δυστυχώς)
Άγγελε αναφέρεις τη λέξη φίλοι. Δε γίνεται να είστε φίλοι, ΦΙΛΟΙ!!! με κάποιον από τη στιγμή που δεν τον σέβεσαι.-
Isiliel
Επιφανές μέλος

Τι θα προτιμούσες; Να σε πριονίσω και να πεθάνεις σε λίγα λεπτά ή να σε ωθήσω με κάθε επιχείρημα και τρόπο να ζήσεις μια ολόκληρη ζωή μές τη τρέλα, την αμφιβολία και την αγωνία, με διαταραγμένη κάθε αίσθηση φυσιολογικότητας;
Μοιάζει να έχετε πολύ μικρή εμπιστοσύνη στον ανδρισμό σας. Απορώ γιατί... Τόσο εύκολα λες να μπορεί να σε πείσει κάποιος να αλλάξεις σεξουαλικές προτιμήσεις;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Προσωπικά αδιάφορο αν κάποιος επιλέξει ίδιου φύλου εραστή ή ερωμένη. Δεν με αφορά Ακριβώς. Όποτε αδιάφορο. Άκριβώς αυτό, αδιάφορο, δεν φοβάμαι. Έχω επίγνωση.
Έχω επίγνωση, επειδή ξέρω ότι η φύση έχει ενσωματωμένη την ομοφυλοφιλία. Αλλιώς αυτές οι συζητήσεις δεν θα είχαν εμφανιστεί εδώ και κάμποσα χρόνια. Ακόμη και σε επίπεδο νομοθεσίας. Δεν μπορώ να απαρνηθώ την ομοφυλοφιλία, υπάρχει. Υπάρχει ακόμη και στα ζώα.
Έχω επίγνωση, πρέπει να είμαι ανεκτικός. Η σημαντική αρχή της δημοκρατίας, δεν είναι η πλειοψηφία αλλά η ανεκτικότητα. Και η ανεκτικότητα πηγάζει από την πλειοψηφία. Όλοι έχουμε «κουσούρια», και από την στιγμή που θέλουμε να ζούμε σε κοινωνίες η ανεκτικότητα επιβάλεται.
Έχω επίγνωση, χρειάζομαι να δείχνω ότι είμαι ερωτευμένος. Να ζω με την ερωμένη μου. Έχω επίγνωση, είμαι άνθρωπος. Και η ομοφυλοφιλία εμπεριέχεται στην ανθρωπότητα, έστω και στο απλό επίπεδο της επιθυμίας. Δεν έχω δικαίωμα να συμμετέχω στην απόφαση το τι χρειάζεται κάποιος. Όπως εγώ, δεν ρώτησα κάποιον τι χρειάζομαι, τι έχω ανάγκη έτσι και αυτοί δεν πρέπει να μας ρωτήσουν.
Έχω επίγνωση ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι φόβος μου. Τι να φοβηθώ; Μήπως γίνω ομοφυλόφιλος; Ε αν γίνω τότε ήμουν ήδη ομοφυλόφιλος. Μήπως να φοβηθώ ότι το κράτος μου δεν θα έχει στρατιώτες; Έτσι και αλλιώς η ουσιαστική δύναμη είναι οι μισθοφόροι, και ξέρω γυναίκες που είναι ικανές και επέλεξαν αυτό. Μήπως να φοβηθώ ότι δεν είναι ικανοί να μεγαλώσουν παιδιά; Αυτό ήδη το φοβάμαι για τον Κίτσο και την Μαρία!

Νομίζω ότι έχω εξηγήσει με χίλιους τρόπους Παναγιώτη ότι αν δυο γκέυ με ένα υιοθετημένο παιδί δυο άλλων άσχετων, θεωρείται φυσιολογική οικογένεια, εκ των πραγμάτων παύει να θεωρείται φυσιολογική οικογένεια αυτή που γνωρίζαμε έως σήμερα για φυσιολογική. Αυτό λοιπόν είναι επιχείρημα και όχι προγραμματισμένη άποψη "χωρίς ΓΙΑΤΙ".
Το τί κάνουν στο κρεββάτι τους μου είναι το ίδιο αδιάφορο παω στοίχημα όσο και σε όλους τους υπόλοιπους στρέιτ που εμπλέκονται στην συζήτηση αυτή.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

σαν ανωμαλια ομως..ή σαν επωφελης συμπεριφορα?Έχω επίγνωση, επειδή ξέρω ότι η φύση έχει ενσωματωμένη την ομοφυλοφιλία. Αλλιώς αυτές οι συζητήσεις δεν θα είχαν εμφανιστεί εδώ και κάμποσα χρόνια. Ακόμη και σε επίπεδο νομοθεσίας. Δεν μπορώ να απαρνηθώ την ομοφυλοφιλία, υπάρχει. Υπάρχει ακόμη και στα ζώα.
γιατι η φυση ειναι γεματη στραβα και ανωμαλιες..σωματικες και ψυχολογικες..
ατομικισμος της εποχης..μακρια απο τον κ@λο μου και ας ειναι και 10 μετρα..Α ξέρεις κι εμένα μου είναι τελείως αδιάφορο αν ο σχιζοφρενής πριονίσει όλους τους φίλους του και όλη την οικογένεια του. Αρκεί να είμαι βέβαιος ότι ποτέ δεν θα πριονίσει κανέναν παραέξω.
ανεκτικος σε τι?στη διαστροφη και την ανωμαλια?καποια πραγματα πρεπει να τα δεχομαστε και καποια αλλα να τα πολεμαμε..Η σημαντική αρχή της δημοκρατίας, δεν είναι η πλειοψηφία αλλά η ανεκτικότητα.
στην παιδεραστια εισαι ανεκτικος?στη δολοφονια?στους βιασμους?
η ανεκτικοτητα απο μονη της δεν λεει τιποτα..το αντικειμενο μετραει..

Αμάν με τον σχιζοφρενή! Σε παρακαλώ μπορείς να τον αφήσεις απέξω; Έχω αρχίσει και σκιάζομαι με τα πριονίσματα. Ας επικεντρωθούμε στο θέμα.Α ξέρεις κι εμένα μου είναι τελείως αδιάφορο αν ο σχιζοφρενής πριονίσει όλους τους φίλους του και όλη την οικογένεια του. Αρκεί να είμαι βέβαιος ότι ποτέ δεν θα πριονίσει κανέναν παραέξω.

Το ότι ένας γκέι είναι συμφιλιωμένος με τις επιλογές του δε σημαίνει πως υποδύεται τον στρέιτ
Το ότι ένας γκέυ που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ γιατί έχει επιλέξει αυτή τη σεξουαλική ζωη, προσπαθεί με κάθε τροπο να υιοθετήσει κάποια ξυλάρμενα ανυπερασπιστα καημενα παιδιά, για να παραστήσει με το στανιό ότι είναι μια φυσιολογική οικογένεια, σημαίνει ότι υποδύεται τον στρέιτ

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τι είναι ανωμαλία; Ποίος την ορίζει;σαν ανωμαλια ομως..ή σαν επωφελης συμπεριφορα?
γιατι η φυση ειναι γεματη στραβα και ανωμαλιες..σωματικες και ψυχολογικες..
Η γη μπορεί να παράγει ένα συγκεκριμένο αριθμό αγαθών, αντίθετα σήμερα από την γη βγάζουμε πλέον χιλιάδες, με τα λιπάσματα κτλ. Αυτό δεν είναι ανωμαλία; Άγγελε, τρως ανώμαλα πράγματα!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το ότι ένας γκέυ που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ γιατί έχει επιλέξει αυτή τη σεξουαλική ζωη, προσπαθεί με κάθε τροπο να υιοθετήσει κάποια ξυλάρμενα ανυπερασπιστα καημενα παιδιά, για να παραστήσει με το στανιό ότι είναι μια φυσιολογική οικογένεια, σημαίνει ότι υποδύεται τον στρέιτ![]()
Με αυτή την λογική, να απογορέψουμε στους ομοφιλοφίλους να αγοράζουν οικογενειακά αυτοκίνητα!

Και μια γυναίκα που δεν μπορεί να κάνει παιδιά και με τον άντρα της υιοθετούν ένα παιδάκι τι παριστάνουν; Όσοι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά δεν πρέπει να βιώνουν αυτή τη κατάσταση; Πρέπει πάντα να υποδύονται κάποιον;Το ότι ένας γκέυ που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ γιατί έχει επιλέξει αυτή τη σεξουαλική ζωη, προσπαθεί με κάθε τροπο να υιοθετήσει κάποια ξυλάρμενα ανυπερασπιστα καημενα παιδιά, για να παραστήσει με το στανιό ότι είναι μια φυσιολογική οικογένεια, σημαίνει ότι υποδύεται τον στρέιτ![]()
Deviance
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι είναι ανωμαλία; Ποίος την ορίζει;
Η γη μπορεί να παράγει ένα συγκεκριμένο αριθμό αγαθών, αντίθετα σήμερα από την γη βγάζουμε πλέον χιλιάδες, με τα λιπάσματα κτλ. Αυτό δεν είναι ανωμαλία; Άγγελε, τρως ανώμαλα πράγματα!![]()
Γιατι υπάρχουν γυναίκες αφού ικανοποιούμαστε με ομοίου φύλου? Αντίστοιχα γιατί υπάρχουν άντρες αφού οι γυναίκες ικανοποιούνται με ομοίου φύλου?

Τι είναι ανωμαλία; Ποίος την ορίζει;
Η γη μπορεί να παράγει ένα συγκεκριμένο αριθμό αγαθών, αντίθετα σήμερα από την γη βγάζουμε πλέον χιλιάδες, με τα λιπάσματα κτλ. Αυτό δεν είναι ανωμαλία; Άγγελε, τρως ανώμαλα πράγματα!![]()
Όλοι τρώμε ανώμαλα πράγματα. Κάθε μέρα περισσότερα, το ξερεις καλά αυτό εσύ Παναγιώτη, σαν μορφωμένος άνθρωπος. Μήπως είναι γιατί η ανωμαλία τείνει, μέσω τεράστιων κοινωνικών πιέσεων, να γίνει ακριβώς "ομαλότητα";;
Σε δυο χρόνια θα έχουν εξαφανιστεί οι τόννοι λένε. Τα περισσοστερα μεγάλα ψάρια έχουν τεράστιες συγκεντρώσεις βαρέων μετάλλων. Δεκάδες ή και εκατοντάδες είδη φυτών και ζώων εκλείπουν κάθε χρονο. Κι εσύ μιλάς ακόμη για .... ομαλότητα;;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ok, άρα κάποιος γεννηθεί (λίγο) χαζός στην πυρά!γενετικη ανωμαλια..εχεις δει παιδια με ειδικες αναγκες? υπαρχουν και σε ζωα..απλα αυτα πεθαινουν συντομα ..
Γιατί υπάρχουν τα δηλητηριώδη μανιτάρια;Γιατι υπάρχουν γυναίκες αφού ικανοποιούμαστε με ομοίου φύλου? Αντίστοιχα γιατί υπάρχουν άντρες αφού οι γυναίκες ικανοποιούνται με ομοίου φύλου?
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ποιος ειπε για πυρα?αλλα ανωμαλια παραμενει..εκτος αν θεραπευθει..δεν λες..δεν ειναι ανωμαλια και κλεινεις τα ματια..Ok, άρα κάποιος γεννηθεί (λίγο) χαζός στην πυρά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 294 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Reader
- Scandal
- Hased Babis
- chester20080
- Kate1914
- fmarulezkd
- taketrance
- back2967
- American Economist
- Paragontas7000
- Ness
- A350
- Memetchi
- charmander
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- AggelikiGr
- Libertus
- physicscrazy
- globglogabgalab
- jellojina
- thunder3
- jj!
- Angelica Vzl
- rafaela11
- Griff
- johnsala
- ROM32
- suaimhneas
- Esperos1
- melmel
- Γατέχων
- epote
- Ariana2018
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Cinnamonroll
- kordella
- User2350
- Luludaki
- touvlo
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Totreno
- PanMoonlight
- Antonia Alexandra
- Cupid
- Dark_kronos
- lugar
- Alessandra Eliza
- Human being
- exotic xo
- Abiogenesis
- synthnightingale
- Meow
- Δροσουλίτης
- Kostas_Athens
- Andreas935
- kalhkardia
- ΘανάσοςG4
- marww
- grtt
- thenutritionist
- future scientist
- Εριφύλη
- Μαυρίκιος
- Sherlockina
- Zeirini
- Ilma
- Εχέμυθη
- J.Cameron
- Viedo
- Στεφανος56
- tsiobieman
- Γιάνννης Δ.
- parrot/παπαγάλος
- sophiaa
- louminis
- snowy
- tslef8
- ggl
- Sosstoss
- fourkaki
- Αντικειμενικός
- oups
- Psychologist
- Dreamer_SW
- chris2799
- Mt73
- ΝAsty
- DimitraA.
- eukleidhs1821
- Idontknoww
- Circe
- korlef
- Nickx
- constansn
- fockos
- Athens2002
- Freddys
- Ryuzaki
- Pharmacist01
- CiNeFiL
- Jocaste
- Sevasti
- New member
- Panos_02
- Mhtrogoal
- SlimShady
- Kassiopi
- nicole1982
- 1011
- comeback
- aggelosst9
- Isida
- Unseen skygge
- Unboxholics
- Jimmy20
- DioOsm
- Thundergirl
- Nosokomos
- VasoGrimes
- Yiorgosk
- Citylights
- WhiteDrum
- Scott
- Sense
- νταμπλτραμπλ
- Sherlock
- iminspain
- igeorgeoikonomo
- Satan Claus
- Necropolis
- azula
- spring day
- Emilouko
- harry akritas
- Luke.
- Dimitris2001
- παιδι για κλαματα
- Cortes
- uni77
- Νηματολάγνος
- elli russu
- Forgetit
- den antexw allh apotyxia
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- εξ_άγγελος
- μαριώ
- Βλα
- Έμμα
- hirasawayui
- kiyoshi
- fay01
- olga_serb
- Rene2004
- lnesb
- Angelo27
- Pipitsa
- katelogic
- Arvacon
- Κλημεντίνη
- don_vito
- Serotonin
- Konstantinos_m
- Πύρος
- Πα.Κ
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.