Υπάρχουν φυσικά βιολετί μάτια, σε πολύ μικρό ποσοστό. H Elizabeth Taylor είχε. Είναι αφύσικα άραγε, απλά επειδή είναι σπάνια;
Το ότι δεν είναι επιλογή το έχουμε πει εκατό φορές, το έχουν δηλώσει ακόμη και ομοφυλόφιλοι στο θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σου φαίνεται τόσο δυσνόητο.
...................................................................................................................
Τώρα εγώ σίγουρα θα πρέπει να φταίω γιατι τοποθέτησα μια πρόθεση, τόση δά μικρή, στα λεχθέντα απο εμένα.
Η πρόθεση είναι το
<<ΆΝ...........>>.
Ξεκινώ πάλι με το <<ΑΝ>> και σε ρωτώ άν εσύ δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις το αν τι σημαίνει και πόσο επηρεάζει το νόημα, θα πρέπει εγώ να απαντήσω για τα βιολετί μάτια της Elizabeth Taylor ?
Το αστείο στην περίπτωση είναι πως εσύ μπορείς να βλέπεις ότι θέλεις ενώ εγώ μόλις κάνω την <<στραβή>> λές και μου την έχετε στημένη.

Οι βι είναι βέβαια μία άλλη κατηγορία, αλλά η ψυχολογία νομίζω των ανθρώπων είναι η ίδια...
Σε αυτό πάντως συμφωνούμε. Δεν τον απορρίπτεις ολοκληρωτικά σαν άνθρωπο αν δεν τον ξέρεις...
Και ποιος εδώ μέσα απέρριψε άτομο ομοιοφιλικό, ( το αντίθετο του ομοφοβικού).
Έχουμε εκτεταμένα αναφερθεί και τοποθετηθεί στο θέμα, που καλό θεωρώ πως είναι πρίν κρίνετε κάποιους καταλογίζοντας τους ρατσιστικές απόψεις, διαβάστε ένα μέρος απο τα γραφόμμενά τους προκειμένου να έχετε αντιπροσωπευτικότερο δείγμα της γραφής και των απόψεών τους.
Είναι το ίδιο πράμα με τις σεξουαλικές σας ανησυχίες.
Σαν παιδιά που είστε κάποιες φορές δοκιμάζετε διάφορες παραλλαγές και δικαίωμά σας είναι, όπως δικαίωμά μου θεωρώ πως είναι η υποστήριξη της γνώμης μου και τίποτε άλλο.
Εδώ αυτό το οποίο <<είθισται>> να λέγεται φυσιολογικό χρειάζεται κάποιο χρόνο προκειμένου να το καταλάβεις και πολλές φορές δημιουργούνται προβλήματα και μάλιστα χαρακτηρίζονται και ανυπέρβλητα . (Ανογρασμικές γυναίκες, άνδρες με πρόβλημα στύσης...).
Πώς είναι δυνατό να πιστέψω τον ισχυρισμό κάποιων οτι η μεταξύ δύο ατόμων του ιδίου φύλλου συνεύρεση είναι κάτι έμφυτο και όχι επίκτητο . Σε λίγο θα επιστρατεύσουν και αναλυτές του DNA ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να φανταστώ προκειμένου να μας πείσουν. Λες και εμείς είμαστε απο άλλο πλανήτη.
Εδώ θέλω να πώ οτι σπανιότερα έχω δεί να υποτιμούν ομοιόφιλους και το σύνηθες μου είναι η υποστήριξή τους.
Στα ζώα,η οποια ομοφυλοφιλια αποσκοπει στη διδαχη του ζευγαρωματος - οπως στις γατες - και ενιοτε στην επιβολή / άσκηση εξουσιας.
Το πρωτο δεν υφισταται στις ανθρωπινες κοινωνιες.
Το δευτερο,εφαρμόζεται - σε συγκεκριμενες ομως συνθηκες....
Για το πρώτο μου θύμισες κάποιον που παραλίγο απο το παράθυρο θα είχε π......χτεί.
Όσο για το δεύτερο,συμφωνώ οτι αποτελεί μέθοδο επιβολής εξουσίας και εφαρμόζεται.
Εϊναι κάτι σαν τους ευνούχους της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Εκείνο που έχω να ρωτήσω δέν είναι το σωστό ή μή, αλλά
<<ποιός είναι ο λόγος που αποτελεί απόδειξη και εγγύηση αυτή η παραχώρηση >> ? Και πώς εκλαμβάνεται απο τους αποδέκτες και υποκινητές ?
Καιρός ήταν να εμβαθύνουμε στο θέμα. Αρκετά έχουμε δεί και κοντεύουν να πέσουν τα μυαλά μας.
ΝΑΙ!!! Για τα μυαλά μας πρόκειται και όχι για τα μαλλιά μας...