κυριε ΧΑΟΣ το δικαιωμα για την ελευθερη εκφραση εννοειται οτι μπορεις να πεις την αποψη σου ελευθερα !! σωστα? αλλα οχι να την επιβαλεις με το ετσι θελω . εξαλλου κανενας γκει δεν εχει παει φυλακη επειδη ειναι γκει εκφραζει την αποψη του ελευθερα . αλλα δεν συμφωνω στο να μου προσπαθει με το ετσι θελω να μου λεει οτι ειναι νορμαλ. Ε ΟΧΙ δεν ειναι νορμαλ κυριοι και κυριες πως να το κανουμε . ΒΕΒΑΙΑ το συμφωνο κοινης συμβιωσης το δεχομαι γιατι οπως ειπα στο κρεβατι και στο σπιτι ο καθενας κανει οτι θελει αρα ας μενει με τον συντροφο που διαλεγει για λογους τυπικους και για να μπορει να εχει τα παρε δωσε με το κρατος . αλλα μεχρις εκει . οχι παραπερα.
Αυτό το "Κύριε Χάος", δεν θα σταματήσει ποτέ να με κάνει να γελάω...

Otto is the name man!
Αναφέρεσαι συνεχώς στο νορμάλ, στο φυσιολογικό, στην ανωμαλία.
Ποιο είναι το απόλυτο κριτήριο φυσιολογικότητας, το οποίο έχεις εσύ βρει με τόση σιγουριά, ενώ εγώ έχω την ανοησία ακόμη ν' αμφιβάλω;
μαλλον δεν ταιριαζω με το φορουμ επειδη εχω προοδευτικες ιδεες . πατρις θρησκεια οικογενεια . τελικα η ελευθερια ειναι κακο πραγμα διοτι και να εχεις μια αποψη βγαινουν οι δηθεν προοδευτικοι και την χλευαζουν . αρα μαλλον το συνθημα μπατσοι γουρουνια δολοφονοι να το αλλξω σε - αριστεροι γουρουνια δολοφονοι των ιδεων -
Με το φόρουμ ταιριάζουν όσοι σέβονται τους κανόνες του και αναπτύσσουν τις απόψεις τους με τρόπο ευπρεπή, ο οποίος προωθεί το διάλογο. Οι κοινότητες δεν ανήκουν στις πλειοψηφίες, αλλά χαρακτηρίζονται από όλες τις απόψεις που ξέρουν πώς να εκφράζονται. Δεν νομίζω να σε έχει καταπιέσει μέχρι τώρα κανείς φίλε μου, αντιθέτως έχουν μπει πολλοί στον κόπο να σου απαντήσουν και μάλιστα με εμπεριστατωμένο τρόπο και χωρίς φωνασκίες. Άλλωστε σε άλλο θέμα συζήτησης, μπορεί να δεις τις πλειοψηφίες ν' ανατρέπονται και ν' αναδιατάσσονται.
Οι μονίμως διαμαρτυρόμενοι, είναι αυτοί που θα ήθελαν διακαώς να έχουν την πλειοψηφία και δεν μπορούν ν' αντέξουν ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει...
και στην τελικη εισαστε πιο ρατσιστες απο εμας .
Μπορείς αυτό να το στηρίξεις μ' επιχειρήματα; Μου φαίνεται εντελώς άστοχο και έωλο...
ποιος ειπε οτι τα διαγραφει ,,γεννετικες ανωμαλιες δημουργουνται συνεχεια στη φυση..
και πεθαινουν,,ή ζουνε λιγοτερο,,απο τους υπολοιπους..
Αυτό που στη γενετική ονομάζεται "ανωμαλία", πρόκειται για κατάσταση η οποία στο συγκεκριμένο περιβάλλον μειώνει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ τη βιωσιμότητα του ατόμου κι έτσι η παρουσία της στη γενετική δεξαμενή παραμένει σε εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά, έτσι για να βρίσκεται για ώρα ανάγκης.
Η σταθερή και συνεπής παρουσία ενός χαρακτηριστικού μέσα σ' έναν πληθυσμό, μάλιστα σε ποσοστά σημαντικά, όπως είναι το 5 - 10%, δεν ονομάζεται ανωμαλία, αλλά ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ, η οποία, όπως διδάσκει η βιολογία, αποτελεί το ζητούμενο καθώς
μεγαλώνει την ευρωστία των πληθυσμών. Η εκκλησία θεωρεί και ορθώς κατά τη γνώμη μου, αμαρτία την άσκοπη επίκληση του Θεού. Εξίσου αμαρτωλή θεωρώ προσωπικά την επίκληση της επιστήμης, όταν δεν την κατέχουμε φίλε Άγγελε!
Μάξιμε, κατά καιρούς έχω ακούσεις πολλούς παραλληλισμούς για την Γυναίκα....
... αλλά είσαι ο πρώτος που με μεγάλη αποτυχία την παραλλήλισε με ... μπισκοτάκι, το οποίο ο βαρβάτος άντρας γεμάτος με ..τεστοστερόνη το λιμπίζεται!!
Έχασες!! Ο Κορωνεύς το εισήγαγε πρώτος, μην του πάρουμε και τα credits του ανθρώπου...
Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος:
Αλλά έχω την απορία μου.
Εδώ με (νορμάλ) απόψεις ή με τα δικαιώματα των ομο...... απόψεων λεκτικοαντιπαρατιθέμεθα. Με τις τελείες θέλω να πω ότι μου αρέσει. Και εσείς διαβάζετε κάτι, αλλά και εγώ γράφω κάτι... Σωστό με βρίσκω. Μπορεί να σας περνούν πολλά στο μυαλουδάκι σας, αλλά συνιστώ αυτο συγκράτηση. Κάνει καλό στην υγεία. Τι προπόνηση Θεέ μου.

Και τσάμπα έ! Αυτό πού το βρίσκεις ;
Εγώ εδώ, στη θέση των τελιτσών σου Μάξιμε θα βάλω τη λέξη "λάγνων", έτσι ώστε το κείμενο να γράφει "ομολάγνων", απλά και μόνο επειδή έχω περιβόητα βρώμικο μυαλό και μ' εξιτάρουν τα βρώμικα υπονοούμενα.
Μπράβο πανούργε Μάξιμε, κατάφερες βρε θηρίο να βρεις παραθυράκι στους κανονισμούς. Δημόσιος υπάλληλος είσαι μήπως;
Θα καταπιώ την σκουριασμένη πένα στο μελανοδοχείο μου.
Τρέμε Δεσμώτα, τα σουρεαλιστικά σου σκήπτρα τρίζουν συθέμελα...
Εάν Μάξιμε συνηθίζεις πάντως να καταπίνεις το μελάνι σου, ίσως τούτο εξηγεί τον διάσημο τρόπο σου να θολώνεις τα νερά με τα ποστ σου...
οποτε αν εβγαιναν γυμνες ολες οι γυναικες στο δρομο πχ..ή και οι ανδρες..
οι βιασμοι θα ανέβαιναν κατακορυφα.ετσι απλα..
Οι βιασμοί όχι. Οι παρτούζες σίγουρα...
τι θα γινοταν αν εμπαινε καποιος αλλο στην πολυκατοικια και ειχε αγκαλια το παιδι του . ??
θα του ελεγε πως αυτο ειναι φυσιολογικο ?
μπορειτε να μου πειτε ?
ολοι εσεις οι ελευεθεροι και προοδευτικοι ανθρωποι ???
τι δικαιολογια επρεπε να πει . ?
ειναι σωστο να προβαλουμε ως φυσιολογικο ενα πραγμα που ειναι ανωμαλια?
αυτα ειναι τα προτυπα που θα δωσουμε στα παιδια μας?
μπραβο σας ..
Δεν ξέρω πώς γίνεται όλοι οι μη γονείς, ν' ανησυχούν τόσο πολύ για το τι θα πούμε εμείς στα παιδιά μας και για το εάν θα έρθουμε σε δύσκολη θέση. Ως γονιός λοιπόν, όταν αντιμετώπισα ένα τέτοιο θέαμα μαζί με το μικρό τότε παιδί μου, περίπου οχτώ χρονών, του απάντησα ότι συνήθως οι άνθρωποι ερωτεύονται οι άντρες τις γυναίκες και αντιστρόφως, υπάρχουν όμως και κάποιοι που είναι γεννημένοι διαφορετικοί και δεν ακολουθούν τούτο τον κανόνα. Είναι δηλαδή οι εξαιρέσεις. Δεν έδειξα ούτε ντροπή, ούτε εμπάθεια, ούτε φόβο και το παιδί μου κατάλαβε θαυμάσια αυτά που του είπα. Δεν άλλαξε η άποψή του περί "φυσιολογικού", ούτε έπαθε κανένα ψυχολογικό τραύμα, όπως λαϊκιστικά και κινδυνολογικά υπαινίσσεσαι. Αντίθετα έμαθε να αντιμετωπίζει με ήπιο και δεκτικό τρόπο, όσους διαφέρουν, έστω και σημαντικά, όχι μόνο στα σεξουαλικά ζητήματα.
Θα σου απαντήσω λοιπόν με τη ρήση του Σαρτρ: "
Δεν είναι αισχρές οι πράξεις μας, αισχρές είναι οι ερωτήσεις σας"...
Και κάτι άλλο φίλε μου: Όταν η κόρη μου ήταν σε ακόμη πιο μικρή ηλικία, γύρω στα πέντε, άκουσε το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου "Ο Γάτος", όπου έλεγε τη φράση "μπάσταρδα γατιά". Με ρώτησε λοιπόν τι σημαίνει "μπάσταρδα", φέρνοντάς με τότε σε πολύ μεγάλη αμηχανία. "Δεν μπορώ να σου πω, γιατί δεν θα καταλάβεις", της απάντησα. Εκείνη πήρε αυστηρό ύφος και μου αντιγύρισε: "
Εσύ να μου εξηγήσεις κι εγώ ας μην καταλάβω"!!!
Τα παιδιά δεν κινδυνεύουν από την αλήθεια και το ανοιχτό μυαλό, αντίθετα ασφυκτιούν μέσα στην ηθικολογία, τα μισόλογα, τα κηρύγματα μίσους και τους ξερόλες γονείς. Η αποστροφή για το αποκλίνον και το διαφορετικό είναι που δηλητηριάζει τα μυαλά και τις ψυχές τους κι όχι η αποδοχή ή η συγχώρεση...