Για μένα δεν τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων αφού εσύ χρησιμοποιείς το κείμενο και ως εκ τούτου εσύ είσαι υπεύθυνος. Αλλά τον "άλλο δικτυακό ιστότοπο", μπορείς να τον δώσεις για την καλύτερη ενημέρωση όσων θέλουν να δουν το κείμενο στο "φυσικό του περιβάλλον"???
Εννοείς ότι ο άλλος δικτυακός ιστότοπος είναι δικός σου? ή πρόκειται για κείμενο σου που δημοσιεύθηκε και αλλού? Πολύ ωραία, σε κάθε περίπτωση.
Ωστόσο, θεωρώ και επιμένω σε αυτό, ότι ένα link θα βοηθούσε στην διαμόρφωση μιας σφαιρικής άποψης...
Πρόκειται για ιστότοπο με δημοθοινίες σαν και αυτή του Στεκιού - και οχι δικό μου φυσικά.
Και προκειται για κείμενο δικό αναρτημένο σε αντίστοιχο θεμα εκει.
Για λόγους δεοντολογίας δε μπορώ δώσω το σύνδεσμο.
Δεν εχει και σημασία αλλωστε η παράθεσή του. Δε συνεισφέρει σε κατι περισσότερο,oυτε θεωρώ πως μπορει να συνεισφέρει κατι παραπάνω.
Εξάλλου,στην αναρτηση πιο πίσω του συνδίκτυου daemon,λύνεται (μερικώς) το "πρόβλημα"!
1.
https://www.grlove.com/ftopicp-97236.html
2. Ax αυτοί οι υπερευαίσθητοι ανησυχούντες για την...υγεία του λαού, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου μετά μανίας!
1. Yπήρξες μελετηρός!
2. Καποιος πρεπει ίσως να κρουσει και αυτον τον κώδωνα
... και κάπου εδώ καταλάβαμε ότι μιλάμε για δύο ε-ντε-λώς διαφορετικά πράγματα.
Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα.
Οι ένθεν των συνόρων μιλάμε (χρησιμοποιώντας τη λέξη "γάμος" κατ' οικονομία και μόνον) για τη δυνατότητα θεσμοθέτησης έννομης σχέσης δύο ανθρώπων ενώπιων του Νόμου και του Κράτους, (βλέπε προηγούμενη ανάρτηση μου), και για το αποκλειστικό δικαίωμα και ευθύνη του Κράτους για την σύναψη, τη λύση και το όποιο τελετουργικό ή τυπική διαδικασία θα την συνοδεύει...
και οι ένθεν των συνόρων μιλάνε για τη λέξη γάμος και εννοούν το μυστήριο της ορθοδόξου εκκλησίας της Ελλάδος και μόνον, θεωρώντας φυσικά ότι αυτό μπορεί εσαεί να υποκαθιστά την κρατική λειτουργία και γι αυτό το λόγο τα δύο συγχέονται έως ταύτισης.
...αυτά σε μια προσπάθεια αποσαφήνισης, για να ξέρουμε πάνω σε ποια βάση συνδιαλεγόμαστε...
Οταν μιλω για γαμο,δεν κανω διαχωρισμό πολιτικού και θρησκευτικού,αφου και οι δυο παραγουν τα ιδια ακριβώς εννομα αποτελέσματα και εξασφαλίζουν (κοινωνικά,θεσμικά) το ίδιο τους δυο συζευξόμενους.
1. Κατά συνέπεια λέω εγώ, το κράτος ας πριμοδοτήσει με παροχές παρακαλώ τις αγελάδες, τα αρνάκια κλπ, διότι παράγουν το εξαιρετικό όφελος της ικανοποίησης της κοιλιάς μας, και της διατροφής μας ώστε να μην πεθάνουμε της πείνας. Ας το επεκτείνει επίσης σε λαχανικά και όσπρια, δεν θα διαφωνήσω!
2. Άρε Παπανικολάου, μπορεί να εφήυρες το τεστ Παπ, αλλά ουαί, η εφεύρεση σου είναι μηδαμινή μπροστά στο ότι δεν τεκνοποίησες. Το αυτό ισχύει και για κάθε άντρα ή γυναίκα που πέρασε από τον πλανήτη αυτό και δεν θέλησε / μπόρεσε να τεκνοποιήσει.
3. Με αυτή τη λογική πάλι, το να αρχίσω να κάνω σεξ με όποια γυναίκα βρω μπροστά μου, κατά προτίμηση χωρίς προφυλακτικό, θα με αναγάγει σε μέγιστο της κοινωνικής προσφοράς. Μάλιστα, αν καταφέρω να καταστήσω έγκυες πάνω από 10000 γυναίκες, με βλέπω με ανδριάντα επί της πλατείας συντάγματος.
4. Εγώ πάλι είχα την εντύπωση ότι ποσώς τους ενδιέφερε να νομιμοποιήσουν το κρεβάτι τους. Μια χαρά τα καταφέρνουν, χρόνια τώρα, σε όλα τα κράτη και τα μέρη του κόσμου, και χωρίς να είναι νόμιμο. Αναρωτιέμαι όμως, γιατί εσύ θεωρείς ότι αυτό είναι το μόνο που θέλουν να νομιμοποιήσουν. Στη στρουθοκάμηλο νομίζω βρίσκεται η απάντηση.
5. Όσο large είσαι και εσύ ας πούμε στην αξιολόγηση σου και την οπτική σου, επί των ομοφυλοφίλων;
6.Και για να έχει επιζήσει ο πόλεμος στις ανθρώπινες κοινωνίες, σημαίνει πως επίσης αποτελεί μια σωστή - βέλτιστη επιλογή της ανθρωπότητας.
7. Ε λοιπόν, λυπάμαι που θα στο χαλάσω, αλλά καμία κοινωνία ή υποσύνολό της δεν πλησίασε έστω καν στην ουτοπία. Ποτέ. Επίσης, δεν ακούγεται ρατσιστικό. Είναι.
8. Κι άμα βρε παιδί μου δε θέλουν να το κατανοήσουν; Στον Καιάδα ε;
9. Ας μην πω πόσα πράγματα η ανθρωπότητα θεώρησε αδιανόητα, και στη θεώρησή της αυτή πόσα ανοσιουργήματα έπραξε!
10. Εδώ θα συμφωνήσω. Ακούς εκεί να θέλουν να λέγονται και άνθρωποι! Τς τς τς...! Κι επίσης μου έρχεται στο μυαλό η γνωστή ατάκα της Βλαχοπούλου: Δε μου λες... ¨Αυτοί...", γεννάνε; Ε, τότε πως πολλαπλασιάζονται;".
11. Α, μη μου τα γυρίζεις τώρα, πάνω που τα συμφωνήσαμε! Πριν δεν είπαμε ότι ανθρωποϋποστατική εξίσωση δεν υφίσταται; Μια ένσταση μόνο. Δεν έχει ανάγκη η διαιώνιση του είδους διαφύλαξης. Ο ολοένα αυξανόμενος πληθυσμός επί της γης (που αρχίζει και στενάζει εξ' αιτίας του παρεμπιπτόντως), το αποδεικνύει. Η λογική έχει αυτή την ανάγκη!
12. Στην Σπιναλόγκα αδερφές μου... Στην Σπιναλόγκα! Ή καλύτερα ψεκάστε τους με ένα εντομοκτόνο, να τελειώνουμε!
13. Νομίζω αυτό είχε κατά νου και ο Χίτλερ όταν προσπαθούσε να αποδείξει στους Εβραίους ότι η μόνη σωστή χρήση τους είναι για σαπούνια. Απλώς ήθελε να τους κάνει να το αποδεχτούν θέλοντας και μη! Δόξα το Θεό που δε συμφώνησε μαζί του και η υπόλοιπη ανθρωπότητα.
Θα περιμένεις για πολύ ακόμα πιστεύω...
14. Σε φαντάζομαι, να κάθεσαι σε μια καρέκλα, και στο ένα χέρι σου να βρίσκεται το κόκκινο κουμπί που γράφει "Αφανισμός της ανθρωπότητας", και στο άλλο, μια αναφορά για το ποσοστό της ομοφυλοφιλίας το οποίο έχει φτάσει το απίστευτο ποσοστό του ενενήντα τοις εκατό.
Ευτυχώς για εμάς, όλους μας, ούτε το ένα πρόκειται να συμβεί, ούτε το άλλο.
Αυτό κι αν είναι όμορφο!
1. Aστοχη - και χαριν e-ντυπώσεων και μόνο - επέκταση.
Οι αγελάδες και τα αρνάκια,λογίζονται κατώτερες μορφές ζωής,προορισμένες να φαγωθούν.
Τα οποια ζώα ή φυτά που καταναλώνει ο άνθρωπος,ηδη απολαμβάνουν στο βέλτιστο για αυτο το σκοπό (της κατανάλωσης,της αναπαραγωγής) τις πρεπουσες "πριμοδοτήσεις",υπο μορφή βελτίωσης,φροντίδας κλπ κλπ.
Μια χαρά ειναι τα ζωάκια και τα λαχανικάκια δηλ.Δεν οφείλουν να εχουν παράπονο!
2. Ασχολίαστο.
3. 10000 γυναίκες?
Εξόχως φιλόδοξο!
4. Με το να ζητούν γάμο,επιζητουν κοινωνική και θεσμική νομιμοποίηση (δηλ. κοινωνική αποδοχή με κρατική / κοινωνική βουλα) του κρεβατιου τους - το ιδιο αλλωστε συμβαίνει / σημαίνει και για τους ετερόφυλους: o γαμος και τα θεσμικά παρελκόμενα και κατοχυρώσεις,νομιμοποιεί το ετερόφυλο κρεβάτι - και επειδη απο αυτο το κρεβάτι προκύπτουν και "νεοσσοί",δίδονται προνομια μα και υποχρεώσεις,δημουργειται ενα πλέγμα κανόνων ωστε να υπάρξει ενας συμπαγης θυλακας (οικογενεια) για την ομαλη ανατροφή του νεοσσού.
Μάλλον ζηλεύουν τους ετερόφυλους και θελουν και αυτοι με το γαμο να εξασφαλίσουν οτι το ταίρι τους δε θα τους κερατώσει - τουλάχιστον οχι διχως να τιμωρηθεί οπως τιμωρείται η απιστία μεσα στον ετερόφυλο γάμο.Μια ανασφαλειούλα μαλλον θελουν να εξαλείψουν.....την κρατική / κοινωνική δαμόκλειο σπάθη - προνόμιο των ετερόφυλων - πανω απο τα έτερα ήμισυ μαλλον θέλουν,να λειτουργει αποτρεπτικά στην...απιστία!
5. Γιατι να το κρύψωμεν άλλωστε!
Δεν απολογούμαι φυσικά για την οπτική ή την αξιολόγησή μου.
6. Οι πόλεμοι υπηρξαν ανέκαθεν οι κινητήριοι μοχλοί της εφευερετικότητας και της τεχνολογικής εξέλιξης - κατι που εξακολουθεί να ισχύει. Υπηρξαν ανέκαθεν - και εξακολουθουν να αποτελούν - επιλογή για ανακατατάξεις,αποπληθυσμιοποίηση και εργαλείο εξουσίας μεσα στον εξουσιαστικά δομημένο ανθρώπινο χώρο.
7. Γνώμη σου!
8. Θα μπορούσα να παραθέσω το "οπου δεν πιπτει λογος,πίπτει ράβδος",αλλα θα ηταν φοβερά ρατσιστικό!
Κανεις δε μιλά για Καιάδα. Μιλά για συγκεκριμένη ενσωμάτωση, συγκεκριμένη διακριτή κοινωνική θέση των ομοφυλόφιλων,αντιστοιχη της αξίας τους ως υποομάδα,θετοντας στην πρεπουσα οπτική / βάση τη νόρμα τους,με σαφώς όλα τα δικαιώματα της προσωπικότητάς τους και λαμβάνοντας υπόψη και αρκετούς παράγοντες - ακόμη και - ναι! - του συντελεστή ωφελιμότητάς τους (βάρβαρος όρος σαφώς,μα στα πλαίσια του ωφελιμισμού εύλογος!)
9. Δε θα διαφωνήσω!
10. Δεν αμφισβητείται η ανθρώπινη υπόστασή τους.
Και ειναι εξόχως άστοχη η χρήση τετοιων (χιουμοριστί) υποβιβαστικών μεθόδων για δημιουργία εντυπώσεων. Δεν προσφέρει και καλή (υπερασπιστική) υπηρεσία στην εν λόγω ομάδα,η σκόπιμη δημιουργία / χρήση οίκτου.
11. Δεν τα γυρίζουμε. Το "ανθρωπο'υ'ποστατικό" αγκαλιάζει τα πάντα εκτός απο τη νορμα.
Αρα,μιλάμε για εξισωση σε όλα (δικαιωματα κλπ),εκτός την σεξουαλική τους εξίσωση με τους υγιώς σεξουαλιζόμενους.
12. Τα πάντα στη ζωη λειτουργουν ωφελιμιστικά. Γιατι λοιπόν θα πρεπει να ξενίζει ή να αηδιάζει ή να ενοχλεί το οτι (αυστηρά ωφελιμιστικά) οι ομοφυλόφιλοι υστερούν σε μια σημαντική κοινωνική προσφορά (τη γνωστή) και υπο μια (άντε: μισή) έννοια ειναι λειψοί και αρα δε μπορουν να εξισωθούν με τους άλλους"?
Οτι δεν ειναι χρήσιμο,πετιέται ή προσπερνάται. Δυστυχώς ειναι κανόνας της φύσης και ο ανθρωπος το εχει υιοθετήσει στις δομές του.
Μπορει να ενοχλει το δημοκρατικό μας αισθητηριο - και καλά κανει - αλλα ας μην κλείνουμε τα μάτια στην ουσία των πραγματων.
Δε μιλάμε για εξόντωση.Μιλάμε για σωστή και πρέπουσα ενσωμάτωση.
13. Η συγκριση / αναφορά στον Χίτλερ ήταν αναμενόμενη.
Αποτελει βολική / πάγια υπερασπιστική καραμέλα.
Κανεις δεν υπονοει πως θα πρεπει να υπάρξει χιτλερική πειθώ ή πρακτική στο θεμα αυτό.
14. Ευτυχώς για σένα όντως!
Γιατι δε θα δίσταζα ουτε δευτερολεπτο να πατήσω το κουμπάκι του αφανισμού αδιακρίτως ολης της ανθρωπότητας:ετεροφυλόφιλης,ομοφυλόφιλης και μη.
Τέτοια που ειναι,μόνο αφανισμός της αξίζει.
Με θεωρώ ωστόσο λιγότερο επικίνδυνο απο αυτους που ήδη ελέγχουν αυτά τα κουμπιά!
Ενα γερό reset......ένα format και νέο installation!
Ναι...ειναι όμορφη η σκέψη της (ανα)δημιουργίας.